Krabb piroger
Riktigt gott är det!!
Före
Efter
två paker krabbstänger
creme fraiche
Tomat puré
salt och peppar
smördeg (färdig)
1 ägg
Mixa krabbstängerna så det blir små bitar, häll över de i en bunke och blanda ner resten av ingredienserna.
Allt är på måfå och smaken själv!
kavla ut en platta med smördeg, gör den lagom stor. Lägg den åt sidan och kavla en till. smeta ut hälften av röran på degen och lägg den anda över och tryck ihop kanterna där efter.
Pensla det kläckta äggen ovanpå. och in i ugnen till det får färg på sig. 200 grader.
Dela pirogerna i små/stora bitar, det väljer du helt själv.
Smaklig måltid :)
Före
Efter
två paker krabbstänger
creme fraiche
Tomat puré
salt och peppar
smördeg (färdig)
1 ägg
Mixa krabbstängerna så det blir små bitar, häll över de i en bunke och blanda ner resten av ingredienserna.
Allt är på måfå och smaken själv!
kavla ut en platta med smördeg, gör den lagom stor. Lägg den åt sidan och kavla en till. smeta ut hälften av röran på degen och lägg den anda över och tryck ihop kanterna där efter.
Pensla det kläckta äggen ovanpå. och in i ugnen till det får färg på sig. 200 grader.
Dela pirogerna i små/stora bitar, det väljer du helt själv.
Smaklig måltid :)
Kommentarer
Postat av: Sandra
Hahaha!! Dom där nedrans krabbpirogerna :D Vette tusan om jag vågar....
Postat av: Syrran
Dom är ju så JÄVLA goda, måste spara till mig måste bara smaka. :-) Har inte käkat de sen jag flytta hemmifrån flera år sen ju. :-(
Trackback