<3

åhh,blir så glad :D *fnizz*

Dagen idag har varit underbar.. Skolan gick toppen, vad en skön dag idag. Slutade halv 2. 
Men runt 1 så börja jag tänka att jag verkligen inte orkade vänta på bussen tills 14:25, så sms:a lovemalm och frågade om hon ville fika lite , klart hon ville det. Vi träffades strax efter 3 nere på stan, då vi gick till smak och satte oss.  Jag beställde deras egna ice tea , och Love laktosfri kaffe grejs ;)  Men när hon kommer ut så hade hon gjort vanligt kaffegrejs till Love, så hon fick gå in och göra en ny.. Hon bad så hemskt mycket om ursäkt och Lovemalm fick 2 chokladbitar som ursäkt, men hon äter ju inte det så jag fick dem *mums.. Efter vi suttit där ungefär 2h  och snackat om valborg m.m så kom lilla sötis förbi och sa hej :D Goare kan man ju inte bli ;) <33  TACK <3

Och just nu sitter jag och kollar på handbollen, direktsändning ifrån sporthallen :D  Hoppas guif tar hem denna match..
Senare ikväll blir det att fortsätta kolla på AA och sedan film tror jag!!
Min dag har varit underbar.

*Lindahasselquist

sol idag med

Idag har det inte hänt så mycket i skolan!
När vi skulle ha näringslära så såg vi att våran lärare var påväg ut.. Men vi hindra henne.  Och den timmen så var det samtal om betyg och grejs :D och jag är väldigt nöjd med mitt :D VG , får göra ett mvg arbete om jag vill ha högre, jippie:D Det var segt att göra uppgifter som hon gett oss, medans vi skulle ut en och en. MEn så helt plötsligt får jag ett sms av kusinen .Hon vill leka med mig, och självklart ville jag det. Så vi gick ner på stan och gick omkring, käkade lite  mat och så. Sedan när vi går förbi bussen så efter ett tag så ringer det i kusinens mobil. Lovemalm :D hon hade sätt oss och ville göra sällskap, klart hon fick det.  Så vi retade henne med mjukglass *haha rätt åt dig * vi var på stan ett bra tag och gick omkring och pratade och hade trevligt i SOLSKEN..
Älskar flickorna mina <33


*Lindahasselquist

solsken :D

En söndag som det har hänt ganska mycket.
Elina sov kvar här ifrån igår. Hon somnade väldigt tidigt,d et var skönt. Jag drog även då ut vid 22 tiden med Dennis :D
Men men..
Elina och jag hoppade studdsmatta idag :D Men det slutade inte lycklig utan olyckligt.. Hon trillade ner ifrån den . Stackars lilla, och även jag blev helt till mig. Allt hände så fort, och lilla gumman fick ett sår på hela näsan .  då menar jag HELA..
Tycker synd om henne. Så det blev inge mer av det idag, utan det blev att sitta ute i solen med Syster,Ida,Mamma,Pappa, Emelie .. och det kom främmande hit och dit. Mormor och morfar kom när vi skulle grilla korv (lunchen) och jag var självklart kocket på det.. När mormor och morfar lagom ska åka så kommer Agneta och Jonny och hälsar på lite .. Mycket folk och mycket sol idag.
Resultat av solenhar gett mig färg i ansikte och på överkroppen :D Hatar att jag hade linne på mig , ni kan tänka er själva ;)
Men någon dag blir det att sitta i solen i bikini hoppas jag. haha.
Dagen har varit underbar med inte så lycklig.. Klara sig utan nackskador var skönt :D

Ska nu kolla på tv och tare lugnt och somna sedan ..
*Lindahasselquist

TACK

En underbar kväll på djurgårn med underbara människor:D *Jag,Ewe,Love,Samuel och Henkipänki,Rikard*
Det blev grilla korv och fotoboll och världens goaste vin *mums*!
Mycket prat  och skratt och i fotbollen så vann såklart jag och min kusin och samuel såklart. Vi ägde ju sönder alltså ,.
Denna kvällen måste göras om alltså. Hade så himla trevligt och mysigt med er :)
PUSSPÅMINAVÄNNER

fler bilder finns på bdb

*Lindahasselquist

sista dagen

äntligen är praktiken över, men våran handledare hade inte fyllt i våra papper, han har haft 5 veckor på sig.. Så irriterad jag blev.. Måste hämta de nästa vecka *suck* men jag hoppas jag får bra  betyg på kursen ialf.. 
Imorrn blir det nationella i engelska. börjar 8:30 och slutar 09:50 , underbart :D

Beställde löshår i måndags:D och idag kom det :D 
Kommentera:D

AA

Den där Greger skulle jag vilja strypa.. Så falsk och dum och vill bara förstöra.
HUR SKA ALLT SLUTA ?

Hoppas Kitty får sin dotter:D

FÄRJAN 2

haha, sjukaste gubbe och gumma med ikväll alltså ;) 
såg nästan utan som om hon skulle våldta honom när han sjön karioke , haha.
 

Måndag igen

Ny vecka igen, Bara 3 dagar kvar på praktiken :D weei underbart säger jag bara..  Och jag har ont i halsen och är väldigt trött.. Jag ska klara 3 dagar till !
Ikväll blir det att bara ta det lugnt, plugga lite om jag orkar. Har blitt väldigt lat på sistone. haha skyller på praktiken.
Men vad som helst kan ju ändras under dagen. haha.

*Lindahasselquist

söndag

Idag vaknade runt 11:D skönt så...
Tog tid innan jag blev pigg idag alltså, så otroligt trött:D menmen..
på eftermiddagen så ringde jag sis och frågade om dem ville komma på fika om jag bakade, det ville dem. så jag bakade hallonpaj och snoddag *kärleksmums* Men snoddas hann inte bli klara så det blev hallonpaj med vaniljsås , otroligt gott.
Senare på kvällen kom jesper på besök :D  Och det blev räkor och kex och mys med mamma, pappa och jesper.. Länge sedan man åt räkor och hade mys med familjen :D
Det har varit en toppen söndag, men har inte varit ute så mycket, för det blåser så otroligt mycket :(
Nu ska jag kolla klart på ..och så kom polly.

*Lindahasselquist

skön helg

FREDAG
Var på praktiken och det var otroligt roligt den dagen.. Sedan på kvällen tog jag det lugnt ,det behövdes kände hur kroppen bara ville vara hemma och ta det lugnt :D det var så himla gött.

LÖRDAG
Hade tänkt att bara vara hemma denna dagen med, men så frågade kusinen om jag ville komma över till
Samuel och ha lite trevligt. Självklart åkte jag över dit , hade så roligt. Det var skönt att få byta miljö och att få umgås med kusin igen :)  Senare på kvällen så träffa jag Dennis , Casper, Simon m.m. Fick åka med dem hem, (körde hem mig) det var snällt gjort tycker jag TACK:D  När jag kom hem så kollade jag på sex drive ;) haha sjuk film säger jag bara..
TACK FÖR EN OTROLIGT HÄRLIG LÖRDAG


Mästerfotografen är min kusin ;)

nöjd

Praktiken idag var toppen, fick vara i köket hela dagen och fixa lite:D det var en toppen dag idag:d .
EFter praktiken så åkte jag först hem ,sedan ner till stan och mötte kusin:D vi gick på stan ett tag och jag hitta en tröja och ett linne :D Nu fattas bara sommaren och bruna kropp ;) haha
Ikväll blir det att kolla film och bara tare lugnt.. :D:D:
är riktgit badsugen;)


*Lindahasselquist

sötbarn

haha, under eftermiddagen  så pratade jag lite med Jonas på msn :D en väldigt trevligt och söt liten vän. Jag gick iväg ut i köket till mamma och då hittade jag aftonbladet och fastnade där. Sedan var det mat och jag åt och fortsatte läsa tidningen efter maten, sedan när jag kommer tillbaka till msn ser jag en söt liten Jonas ligger i sin soffa med täcke och sover så sööt :) thih, han var tydligen trött på att vänta på mig så han sonmande :$ naaw..

Övrigt av dagen har varit jobbig, ryggen går snart sönder, kommer knappt upp ur sängen för det gör så ont och jag vet inte riktigt vad jag ska göra :(  VILL INTE MERA

*Lindahasselquist

hur ska jag fungera?

näst sista veckan och ryggen håller på och dödar mig! Aldrig haft såhär ont i ryggen..
Kommer jag orka och klara av de sista veckorna :S jag tvivlar...Vi får bara göra samma sak hela tiden, man tröttnar och det är inte kul dirket efter 3 veckors arbete som man får göra dem sista veckorna..usch vad jag inte orkar mera! Vill inte fortsätta...

*Lindahasselquist

<3

Så gråt ej mera, det ska bli så bra.
Kom ta min hand, här finns jag.
Jag ger dig skydd nu för allt omkring dig,
och jag finns här gråt ej mer.

Ett litet liv men ändå stark, här i min famn så är du trygg och varm.
Det finns ett band som aldrig bristar. jag finns hos dig gråt ej mer.
För du finns inom mig, jag du finns inom mig.
Från denna stund, nu och för evig tid.
Du finns inom  mig, mitt hjärtas hemlighet.
Du finns här inom mig, alltid.
ALLTID<3

vad är du egentligen?

En vän som du är inget att ha tror jag!  Att göra så som du gör är fan oacceptalbelt :S * stavas*
Dålig stil säger jag bara! Värsta man kan göra emot sina vänner..
FY FAAAN.. hoppas du själv vet vem du är om du läser detta...

heej.

GLAD PÅSK alla:D

Har inte skrivit så mkt. men jag skriver mer när jag kommer hem ifrån Kiruna, då det kommer komma lite bilder både här och på min bdb:D har haft så otroligt roligt och mys här i denna staden:D

*Lindahasselquist

Vart lite seg!

Igår åkte jag till Kiruna..
Flyger gick la bra, men var inge roligt att åka själv, men vad ska man göra ?  Tiden gick otroligt fort måste jag säga.
När jag kom fram så hämtade Davids pappa mig :D så trevligt så! Senare på kvällen så kolla vi på film, så nu alla har jag äntligen kollat på step up både 1 och 2.  Mellan första och andra filmen så åkte vi en liten tur med bilen och såg lite smått och gott :D !   Sedan kollade vi på andra filmen.. Grymt bra...  Missade färjan 2 igår :( lite ledsen över det, men får kolla repris någon gång, men jag hann kolla på tonårsliv :D .  Har inte så mycket mer att säga om dagen förutom att det är skönt att vara hemifrån! .

7 April!!
Denna dagen spendera jag med att ta det lugnt, pluggat lite på rapporten angående APU . Hatar den, finns så otroligt mycket jag vill säga.Men allt kan man inte skriva ner, vilket är synd. (Madde fattar) 
När David kom hem ifrån skolan så tog vi senare bussen till hans träning, eller dem sköt bara lite bollar ;)  Han har skrytit om att han är så bra, och det var han ;) haha.  Så min dag idag har vart soft :D ..
Ska kolla hockey nu, HV71 mot FBK .. undra vilka som vinner? vilka vill du ?
Finns på mobilen :D

*Lindahasselquist

Helgen

I fredags åkte jag till Linköping hem till Madde :D Så mys, vi snackade mkt innan vi skulle somna ;) *fnizz*
Lördagen kom och det blev att stiga upp tidigt och vi åkte halv 9 ifrån linköping.. 
På tävlingen fick jag träffa min lilla skruttfia susanna, så skoj att träffa dig :D Det blir ju bara bättre och bättre ju...
Tävla med Tobias sålder i BJB, det var kvartsfinal och vi gick vidare till semifinal, men efter den dansen var det kört ... Men vi är glada att vi kom vidare en gång och inte kom sist denna gången:D  Fick även träffa Cina och Eliaz , det var roligt att se och få prata med dem igen!  Dig pratade jag inte så mycket, tror ingen ville det faktiskt, efter en sådan otroligt lång tid..   Fick även träffa Alexander min väään :D Hans pappa var snäll och filmade åt mig eftersom jag var själv på tävlingen med madde och hennes mamma.   Haha madde och hennes danspartner kom delat 7:A duktigt gjort... 
  Det var dax för hemfärd och sa hej då till skrutten fast jag inte ville, vi hade ju inte umgåtts så mkt, du var ju bara ute i solskenet medans jag fick dansa häcken av mig ;)  haha.  Men vi ses snart igen hoppas jag.. men men.. När vi skulle gå till bilen så hände det en liten rolig grej. Maddes danspartner fick fogelskit i huvudet och på klädgrejsen. Och  hans kavaj ska nog in på kemtvätten *fnizz*  det såg så himla roligt ut. och kan säga att den fågeln var inte hård i magen utan lös i magen, hade nog vart på party dagen innan ;P haha ..
 Resan hem kändes väldigt lång, sov inte mycket det var jobbigt.. Totalt timmar i bilen är 8h och vi var i tävlingshallen ungefär 4-5h. så man kan ju se vad som var värst..  Men fick ju några roliga stunder i bilen med!
*Är väldigt besviken och ledsen på dig, detta var det hemska du gjort emot mig*

Imorrn åker jag till Kiruna, kommer fan bli as rädd, ska flyga och det var super längesedan jag flög sist.. *MAMMA säger jag bara*
Nu ska jag packa det sista och sedan gå och sova:D
Natti natti<3
 *Lindahasselquist

skönt.

Det ska bli skönt att slippa praktiken nu i en vecka:D  Vila upp sig och ta igen sig.. Ska bli så skönt.
Det är en underbar praktikplats det är det, men vissa dagar är jobbiga, men tiden går bara fortare och fortare ju närmare slutet man kommer. Bara 2 veckor kvar av praktiken när lovet är över. Längtar faktiskt tillbaka till rutinerna i skolan. Spec dem lediga torsdagarna då man får sova =) thih..
Ska packa lite av det sista nu..
Hoppas jag får träffa dig på lördag:D Skulle vara så kul.. Får även träffa Falken ;) haha din lille knasfia...  Finns på mobilen hela helgen :D

*Lindahasselquist

Torsdag

En torsdag som jag brukar vara ledig på, men är icke det nu under praktiken :( vilket känns jobbigt ;P haha .
Jobbigt idag, fick städa som vanligt, men i slutet så kände jag hur ryggen inte klarade mer, den ville bara inte göra något. Det var jobbigt att gå hem efter praktiken.  Gjorde så ont... Är ju inte riktigt van, men efter 3 veckors städ så säger nog ryggen ifrån.. Känner mig även lite hängig i kroppen, och är lite smått förkyld och nyser hela tiden!
Imorrn åker jag hem till Maddeskrutt, sedan tävling i Uddevalla på lördagen.. Kommer hem på söndagen och då är det bara börja packa om och sedan åker jag på måndag igen till Kiruna :) Till vännen jag inte träffat på evigheter!
Åker ifrån våren, vilket inte känns så roligt, men den finns ju kvar när jag kommer hem :) jippie.. haha.
    Ska städa undan lite och packa lite smått, så jag har det mesta gjort...

*Lindahasselquist

man kan hitta allt.

Idag på praktiken så gick det väldigt fort att städa, och vi var klara väldigt tidigt!
Så det blev en lång lunch ute i solen med marita och madde,. Sedan kom Lena förbi och frågade lite grann m.m.
Tiden gick fort, och efter lunch hade vi inget och göra. Så vi gick till Lisa och frågade, hon sade åt oss att gå ut och plocka skräp runt hotellet.. Vi hittade massa saker.. Tex på baksidan av hotellet hittade vi en papperskorg som tillhörde något hotellrum, två oöppnade ölburkar, massa golfbollar som låg intill husvägen , och en kondom *som var ofräsch* blä så äckligt det var...hahha.. Man undrar verkligen vad folk gör på hotell egentligen!?
Fick sluta tidigare idag, vilket var skönt, jag och madde tog en promenad till sjukhuset , men svängde in till min gamla skola och hälsade på. Men Per satt i möte och Maria var sjuk :( så ska dit på fredag om jag hinner...
Efter det blev det en sväng ner på stan och träffa syster och barnen, hittade allt jag skulle, vilket var skönt :D För jag kommer ha fullt upp från och med fredag... Men ska bli roligt, måste ju självklart hitta blogga lite det tror jag, om
lilleskrutt låter mig låna hennes dator ;) thih * 
Resten av kvällen tillbringa jag hemma hos min syster och vi hade mys och pratade :D
 Så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag somnar :D
Natti natti<3

*Lindahasselquist

RSS 2.0