en tår

Att sitta vid fönstret på phoenix och käka ska man inte göra :P  maten blev kall så fort dem ställde ner den på bordet.  Sen är det inge kul att sitta och frysa när man äter, så altid mer jag sitter vid fönstret, haha... men det var gott med kebabtallrik , det var så länge sedan. haha Anna käkade bananpizza. haha hon är nyttig på samma gång.

`ì taket lyser stjärnorna`  en en bra och berörande film..  det var många som grät, även jag föll en tår faktiskt..
Inte bara ungdomar på filmen utan även vuxna som kollade på den.. Den var bra filmen.
Det är en film som alla måste se, även om man inte tycker om svenska filmer.
sen måste jag påpeka att Samuel Haus är så söt ju.  :P

tack för en bra och rolig kväll anna =)
/L

senare igår kväll

mer bus och lite god efterrätt:D
  


fredag

Efterskolan så åkte jag och laine hem till syrran och hämta barnen, skulle ju vara barnvakt idag.Sedan tog vi bussen ner på stan för att åka hem till mig med barnen ..  Folk kollar otroligt mycket.
När vi kom hem så spelade JEsper och Elina wii.. ahah det roligaste med det var att när  de körde snowboard så blev laine utklassad av en 3åring *snart 4* . haha det var så klockrent. haha.
Sen kom resten av familjen hem, då blev det inget spela, men istället så sjöng jag sing it *high schoool musical*.
JAg och laine följde med mamma till ica :D då jag köpte godis , ska moffa ikväll alltså. sugen på något mums mums.  men där så åkte laine hem men kommer tillbaka senare.
Flickorna har busat riktigt mycket kan jag säga. De kommer sova riktigt gott ikväll, plus att båda är små förkylda och har smittat mig nu känner jag... :(      Elina och jag har nyligen gjort iordning choklaspudding som vi ska äta senare kan jag tro.. hon tjata så mycket efter maten.. så det är klart snart.
    
IDA BUSAR :D                        ELINA PÅ TOPP

Kvällen blir att sitta framför tv med familjen och laine. eller om vi stänger in oss på rummet sin vanligt ;) haha.
blir ialf till att se lets dance. hoppas verkligen att kitty åker ut ikväll, gör hon inte det är det något fel på det hela. Blir så irriterad på henens dans för hon kan VERKLIGEN INTE dansa.
Ha en toppen kväll alla, det ska ialf jag ha  :D <3
/ L

Skolan

Sitter nu i datasalen och ska ha samhällslektion. vi jobbar med brott och straff. Så att jag och verre och madde letar lite grann om fängelse. Det är ganska svårt att hitta kan jag säga. Men vi försöker så gott vi kan självklart.
Får se om vi får ut något av denna lektionen eller om det bara blir en massa tråk tråk!  Undrar som flundrar när vi ska redovisa detta. Ska försöka hjälpa verreperre nu =)


måste påpeka att det var otroligt segt att kliva upp imorse alltså, det var så vart och skönt i sängen och kliva upp i det kalla i luften var ju hemskt, men det gick tillslut :D

/ L

denna dag med

dagarna går fort ibland alltstå. det måste ju någon hålla med om.
ikväll har jag tränat  och tagit det lugnt:D  skönt att röra på sig ibland alltså, så man inte bara sitter och sitter och blir tjock....  Efter träningen så var jag tvungen att stanna kvar, mamma och pappa tränar efter mig.. det går bättre och bättre för dem, roligt roligt.

Imorrn är det fredag, och sista skoldagen, hoppas den går fort och blir rolig.  stackars våran madde är sjuk :( hoppas du blir bra snart alltså.inte bra att vara sjuk, *ska jag säga* :P haha.
ska fixa mig inför natten nu, sov gott alla.
puss o kram                                                 
/ L


sportlov?

kommer vara det tråkigaste någonsin.
några veckor kvar, men vet att jag inte kommer göra ett skit. faan tråkigt=(
FÖRSLAG?

god morgon

jag hoppas alla som är i skolan har det jätte bra:D själv är man ledig , så underbart attt vara det en gång i veckan sådär .. Men är inte hemma hemma och hemma hos laine, att sova med han i hans säng är förjävligt :P han har tagit upp hela sängen och nästan puttat ut mig ur sängen. Plus att det är han som har snarkat hela natten, men bara när han låg vänd emot mig, hur snällt är de lixom... vaknade av att han snarkade mig i örat en gång, det var ingen rolig väckning...
 <3<3
/ L

en dag idag med

När klockan blev typ 11:15 så hade vi absolut ingenting att göra i skolan idag, så vi fick åka upp till 5:ans plan och prov baka muffins inför afternoon thé. Det var jag, Madde och Dennis. Hahah dennis ville bara ha den största muffinsen, och det fick han nog för  i hissen när vi skulle åka ner så lukta han på den och doppa näsan i den. haha så han var tvungen att ta den. dem blev ganska goda tycker jag, men lite mer citron tror jag :D
Men får hoppas att det blir bättre nästa onsdag:D
Vi gick även och käkade jag och Madde, men vi var dock inte hungriga, vi hade moffat i oss en varsin baguette och juice.  Efter maten fick jag vänta på lille Laine, för dem är så sega när de lagar mat. haha.
Bussen var i tid denna gången, helt otroligt, brukar alltid komma 5 minuter efter vad den ska komma. (typiskt länstrafiken) men vi kom hem ialf :D
Blev att glo tv och slappa, jag var så jävla trött så jag somnade :P thih .... han påstår att jag snarkar. inte en chans säger jag bara. alla vill bara jävlas och säga en massa saker.  han inbillar sig bara.
trött som jag var så blev jag sugen på glass, helt otroligt... jag tog en piggelin och laine en magnum, haha
tiden gick och gick........
sitter nu hemma hos Laine och jag ska kolla på semestersvenskarna =) det är grymt bra alltså...
blir över hos honom inatt , han är ju ledig imorrn,bara för att de ska iväg och tävla imorrn i nyköping . LYCKA TILL POJKAR OCH FLICKOR ,inte för att skryta nu men själv är man ju ledig varje torsdag ;)
nu ska jag ska kolla på tv och nu och laine är ivrig över att läsa bloggen. hah
ha en toppen kväll alla. =)     you<3
Puss&Kram

/L

Skolan

Sitter i skolan och har hotellkundskap men vi gör inte så mycket.
Vi förbereder `afternoon thé` tills nästa vecka:D det ska bli skoj.
Slutar kl 12, så skönt så. Och idag blir det att åka hem och städa och vara med Jesper ,wooho.
Men ska fortsätta och arbete lite så kanske man slutar sedan..
Puss&Kram
/L


MÅSTE påpeka

att slå i vaden gör j*vligt ont alltså.
gjorde det i skolan idag och har blåmärke nu och det gör svin ont, lite svullet med.
Stackars mitt ben

/ L

en bra dag

Tisdagar brukar gå segt oh långsamt idag har det gått toppen och fort, haha.
skulle tydligen simma på idrotten idag.. men ingen info har kommit ut, needå :P 
projet var ganska bra den med:D men hungrig till tusen alltså, tycker synd om lärarna som har oss innan lunch om dagarna.
matten idag jobbade jag stenhårt för madde och verre gojrde prov så fick sitta sjlv idag :( men det gick ju toppen alltså, man får mer gjort en vad man tror.  efter matten är det ju självklart småföretagande , måste bara säga en sak APTRÅKIGT.den läraren vet varken ut eller in vad han pratar om alltså. jag förstår mig inte på honom. att han äns får vara en lärare, detta måste klagas fort annars blir det problem med betyget.

Ikväll har jag tränat och frikat upp minnet lite:D
så nu snart ska jag hoppa in i duschen och sedan PLUGGA PLUGGA PLUGGA , har prov imorrn i "husfru" det kommer nog gå bra, får vi hoppas.  Även bästa dagen imorrn, slutar 12 imorrn. Får ju inte glömma det bästa ikväll är ju självklart AndraAvenyn ju. 
Duschen väntar, så ha en toppen kväll alla.
Saknar dig min sötunge <3

Puss o kram / L

skolan idag

började dagen med en seg svenska lektion som vi dock då läste i våra böcker ..
matte var tråkigt, som vanligt. haha.
engelska var ännu tråkigare så det blev lite snack snack :D thih kulkul med vännerna.
lunchen var inte god idag alltså fy faaan.blä.. näringslärar blev det andra delen av filmen som vi kollade på . Paolo Roberto gjorde TARMSKÖLJNING *grose*. mohahhaa.
småföretagande var otroligt tråkig idag altlså. det är den ju alltid så den behöver vi inte prata om..
 fick gå 20 minuter tidigare för jag skulle till tandläkaren idag, och jag har just nu jätte ont i min mun :(. men lilla jeppe  mötte mig utanför så vi gick hem till mig sen:D lille mysungen klaga inte :D duktigt pöjk .*fnizz*
nu ska jag duscha i think, sedan blir det mys med sötaste<3
Puss o kram / L



söndag

Igår kom jag hem runt halv 2. men somnade inte först vid 3 tiden tror jag.

Morgonen var annorlunda, blev väckt runt 10 med att min taklampa tändes och tv var på med högt ljud, jo självklart det var min farbror som hade kommit och ville väcka mig. det var ju jätte roligt :P hade inte sovit så bra under natten , fick värsta hostattacken runt 5 tror jag det var..  men jag klev upp helt bara sådär och käkade och duschade. Sedan bar det av till kalas idag :D Kusin emma fyller 12 år =) GRATTIS till henne.  var hos dem ett bra tag, det var lite skoj att träffa släkten och snacka lite skit .. Min otroligt söta syster frågade mig om jag skulle bli miljonär med henne *spela bingolotto* ? självklart ska jag bli det. så ikväll bär jag mig av hem till roliga mormor och spelar lite bingolotto, får se om det blir någon vinst, hoppas på det bästa såklart.. På kalaser frågade farbror andreas mig om jag har reagerat på kartongen som stod utanför mindörr, neej sa jag. då sa han att det är mitt surround system. det hade pappa köpt som jag ska ha till övervåningen sen:D TACK PAPPA.
hoppas på att lägga sig tidigt ikväll med.

Skönt att komma till skolan imorrn, byta omgivning lite. haha.
FAAN, att ligga hemma i sängen i 4 dagar är inte så kul, men fick sällskap någon dag. det var toppen.
Men nu ska jag gå in till lilltösen som kollar på high school musical i mitt rum. sedan ska vi åka.
Puss o kram /L  <3<3

 Inte just detta är det.


"crazy" karlsson

idag blev det att vi åkte till karlssons som ligger i strängnes.Mamma sa att den hette crazy karlsson och pappa sa att den hette bara karlossons. vad heter den ?  det var inte mycket att titta på där. haha men hittade lite små saker ialf. det var ju tur det. haha. åkte runt halva stan innan vi kom iväg :P haha vem har inte sätt Eskilstuna.

Denna  kväll ska jag spendera hemma hos jesper, blir till att kolla film, hoppas han har lydit mina order nu då med filmval. haha.
har inte mycket mer att säga om varken dagen eller kvällen .
hoppas alla har en toppen kväll.
Puss o kram / L

`yes man`

no man blev en yes man film :P haha , den funkade att kolla på,
hahah alla vet vem den äckliga gubben är som brukar stå på stan med gina tricot kläder och är jätte äckligt, jesper fick dock sitta bredvid honom.. han luktar illa bara så alla vet haha.

lets danc blev det att kolla på ikväll.
hasse var duktig idag :D och magnus klara sig inte utan lyft, haha. förstår honom *nästan*.
fel person åkte ut men hoppas på bättre nästa gång..
är super trött, så ska la typ glo tv och retas lite med jesper =) det blir fun fun :D .
Imorrn kommer min toppen farbror hit :D hoppas han hjälper mig då :D hah
natti natti, puss och kram / L
jag och min farbror  dock gammal bild.

God morgon

Tog ju hostmedicinen igår, och den är jätte äcklig och jag vaknade av illamående pga den.. men det går nog över.
idag ska jag försöka städa och fixa lite så jag rör lite på mig, orkar inte bara ligga ner hela dagarna. och sedan kommer förmodligen jesper hit =)
men ni kan få resultatet av städningen sen :P haha
hoppas alla har en toppen bra dag i skolan, saknar faktiskt skolan och mina underbara vänner.

Puss o kram /L


bra och dåligt

handbollen idag var riktigt värdelöst av sverige i andra halvlek. det är sant att kroatien är bra, men sverige kan spela bättre.. haha.

äntligen fick jag min piggelin idag, mums vad gott det var, speciellt när man har hostat sönder halsen och sedan få i sig något kallt och gott. riktigt gott var det... tog även hostmedicinen nyligen, blä så äcklig den är men det går alltid bra när man sväljer ner den med julmust :P haha, *julen varar enda in till påsk* så säg inget :P
Blir ingen skola imorgon heller, blir hemma och vilar upp mig istället så jag kan vara frisk tills nästa vecka då jag ska ta igen en massa plugg. Och hoppas på att jag får träna nästa vecka.. :)
ska försöka sova nu gott folk.

puss o kram /L

att man orkar

att du orkar hålla på alltså. blir så jävla irriterad. fy fan alltså. familj och vänner är med mig =)

orkar inte vara sjuk längre,det är jobbigt och tråkigt. finns inget att göra  . bara sova sova sova och det är inge kul, börjar få liggsår snart kan jag tro. haha.
mår bättre idag och hoppas jag mår ännu bättre imorrn:D sedan att mår toppen bra p lördag. thih då kanske det blir ferre eller mys det återstår och ser.
har tyvärr inge mer att säga nu men kanske senare om det hänt något roligt.

puss o kram / L

vill inte

att vara sjuk är det tråkigaste som finns alltså. mådde toppen bra igår och sedan imorse var det sjukt, kunde inte stå på benen, fick springa in till sängen och lägga mig.  hatar att missa en massa i skolan, har inga böcker hemma. blä på det. 
men sms:ade med lilla vän =) säger inga namn ..
jag hoppas att jag är frisk tills på fredag, då blir det förmodligen bio med Linda, Rikard och Jesper :)  måste till skolan med. får plugga en massa i helgen för att jag inte ska komma efter med mera grejer.. åhh vill inte vara sjuk.
Exakt just nu mår jag toppen, men imorrn kommer jag nog må lika dåligt igen.
ha en toppen kväll alla :D
puss och kram / L

åhh

jag mår jätte bra nu men frågan är hur natten och morgon dagen kommer vara.
hoppas jag mår bra så jag kan gå till skolan så jag får träffa dig :$
plus att jag längtar tills lördag:D ska bli en underbar kväll , thih..
nu väntar den sköna sängen på mig, ska försöka nanna kudde nu.
natti natti

stackars mig och veronica och madde

Värsta dagen är idag. inte bara synd om mig som ligger hemma och är sjuk. utan mina vänner i skolan med. 
vaknade som vanligt och mådde verkligen dåligt, så jag gick inte till skolan  idag. vilket var lite tur kankse.
Men att det allti  ska vara typiskt att bli sjuk när träningarna börjar idag. åhh så irriterd :(.

fick sms av vännen verre och hon är ju bara så rolig, thih, tyckte verkligen synd om henne och madde idag med. men lugn flickor jag kommer snart och räddar er . jag LOVAR. bli inte så ledsna, jag kommer snart tillbaka. maybe tomorrow :D
puss och kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0