Lugnet

Nu har jag tränat lite mera på det jag ska säga imorrn på föreläsningen, känner mig mycket lugnare och säkrare nu. Men tycker fortfarande inte om att stå framför främmande människor och prata om något dem kanske inte tycker om att lyssna på. Kommer iallafall göra mitt bästa och se hur det går. Jag ska unna  mig efter den dagen kan jag säga er. Kommer vara så sjukt nervös.  Önska mig all lycka ;)

Idag har det bara varit lugnt, åkte hem till Veronica kl:3 för att fixa det sista med projektet..
Har inte mått så speciellt bra, men det är ju självförvållat. Men har lite att skylla på Johanna och Beccis oxå. Thih men roligt hade vi! Mycket dans och mycket dricka.

Jag diggar verkligen denna bilden från igår. Mer vig än vad jag trodde!

Bilder från igår!




Många fler bilder finns på min bdb =)

30/1

Näst sista dagen på denna månaden, det går så otroligt fort tycker jag..
Men ialf, det är morgon och en ny dag, som betyder party =)  Ska äta lite frukost nu sedan fixa lite ;D
Får se om jag bloggar senare :D

solen skinder för fullt där ute med snön, vacker =)

Nu får det vara nog!

Nu är jag riktigt trött på vintern och kallt.
Jag vill ha sommar, sol, varmt och klar blå himmel!
SOMMAR.
Saknar bruna ben och springa i klänning =)



29/1

Är glad att det är fredag, det betyder ju helg ofc.

Skolan idag, känner mig mycket bättre, men ska inte hålla igång allt för mycket.
Kolla på en super bra film på religonen ´slumdog millionere`, det var riktigt  rörande men ändå bra. Ni måste verkligen se den filmen. Ni blir inte besvikna.  Efter det så blev det lunch sedan projekt. Det gick riktigt bra på projekt idag. Så måndag är det dax med första föreläsningen på tegelviken *nervöst*.    Stan en sväng med bästa vännen och inhandlade en jätte fin plånbok, längtat efter en sådan. Svart med brons nitar.Super snygg !
Ikväll blir det att vara hemma och ta det lugnt antar jag.. Lets dance med god mat m.m..  För imorgon är det ju röjj med flickor och kanske några roliga killar ifrån v-ås, får la se hur dem göra :P !  Längtar verkligen.
Men klädval har jag alltid problem med ;P haha. Har ni några tips ;) ??


choklad

Har varit sugen på choklad hela veckan. Jag undrar verkligen varför, är det bara för att jag är tjej och den roliga veckan kommer snart ;) Alltid så chokladsugen då! Frågade mamma om vi hade choklad hemma, då hitta jag en fin liten ask i gottiskåpet vårat.

Det fanns många goda bitar i den.
Nu ska jag fortsätta kolla på american pie, men först gå och borsta tänderna =)

NATTI <3

super tråkigt

Jag har jätte tråkigt just nu! Så fråga gärna någonting så svarar jag ! Om någon vågar dvs ;)




28/1

god morgon mina läsare!
Är ledig även idag, pga av min lärare är sjuk. Så det blir att plugga lite hemma och ta det lugnt. Samt jag vill bli frisk och kry. Det är ju bara ett måste =)!  Lördag blir det ju party ofc.

När jag kollade ut idag när jag hade vaknat så blev jag bländad, då men jag verkligen bländad. Det var obehagligt. Men det otroligt fint med snö ute, men vintern ska vara över nu och våren ska vara påväg. Blir nog en sen vår/sommar..
Ha en fortsatt trevligt torsdag:D


Arg på mig själv

Åkte ner på stan idag för jag kände mig bättre , blev lite shopping  Tunikalinne (rosa) / Tunika långärmad (beich) / ny foundation borste / sjal (brunaktig) är riktigt nöjd med dagens köpt faktiskt.
Sedan var det dax att jag och johanna gick till klubben på tävlingsmöte. Gick helt okej faktiskt, förutom att jag börja frysa jätte mycket och blev jätte häning. Var inte bra att gå ut och härja idag. SKÄMS LINDa. Fick nu avstå att träffa en underbar vän :( blev lite ledsen i ögat för det. Typiskt Linda..
Nu är det mat och och sedan tv och vila för mig. Blir ledig imorrn oxå för den delen, Lena våran underbara lärare är sjuk så det blir ingen lektion imorrn.. Hon får krya på sig som jag..



27/1

Vaknade och kollade ut, usch vilket busväder. Det snöar otroligt mycket och det blåser lite med tror jag.. Vill absolut inte ha mer snö , vill att våren /sommaren ska komma nu!

Jag kom faktiskt på imorse varför jag aldrig blir riktigt frisk ifrån förkylningen. Mitt fönster är ju lite trasigt, och det kommer in kalluft därifrån, och nu när det är kallt och minus grader ute så är mitt rum som en frys. Hatar det, men vad ska man göra? Tejpa kanske??  Får se va far min säger, som även kommer hem idag. JIPPIE..
Det blir att träffa en vän på stan idag, shoppa lite och ta en fika och sedan gå till möte. Sista mötet innan det är dax för hemmatävlingen.  Kan göra lite reklam ..

Jag dansar bugg och tävlar även i det oxå.  Det roligaste av allt är när man verkligen utvecklas och kommer in i det hela. Tävlingarna är roliga, man träffar nya vänner runt om i hela sverige. Det är så jätte roligt ska ni veta.
Det är så att 6:e februari har vi hemma tävling i Eskilstuna. Tävlingen äger rum på Gökstensskolan och buggen börjar ca: 14:00. Det kostar inträde, vet dock tyvärr inte hur mycket. Men det är värt. Många duktiga dansare m.m.


can´t be better

Jag har tyvärr inte kommit till sängen! Jag sitter här och kollar på paradise hotell och dricker min jordgubbssaft, kan inte bli bättre. Så himl gott är det, ni måste bara njuta av det någon gång.. Så underbart! thih..

Känner mig lite hänging efter träningen, var kanske inte så bra att träna. Vad gör man inte för att röra försiktigt på sig när man är sjuk :( FÖRLÅT!!  Nu ska jag bara vila vila vila vila vila , så jag fan i mig blir frisk...

Love<3


coco.se

Fick ett fint paket och ett  litet kort. Gissa vad det var ?
Jooo, ringen.





26/1-2010

Klev upp kl 8 idag, det var segt att kliva upp. Kroppen är urfunktion känns det som, och huvudet dunkar och är tugnt. Jag klarade av det och tog bussen som gick fem över nio. Hade prov kvart i tio, det var lättare än vad jag trodde.Gjorde klart det på tio minuter , kändes helt otroligt att det var så lätt. Vinområden är stort , vad vi har pratat om iallafall. Kändes utmärkt.. Gjorde provet och sedan åkte hem till syster och lade mig..  Ledsen att jag inte kunde vara med på projekt-mötet.. Måste verkligen bli frisk ordentligt denna gången.
Vore bra om jag inte skulle träna ikväll, men det är något jag måste göra för att det ska gå bra. Jag kommer nog klara av dagens träning, hoppas jag ialf ;)

Andra säsongen av One three hill är nu klart, ska kolla på det imorgon.  Det är ju bara den bästa serien efter OC !
Eller vad säger ni läsarna?

Ikväll blir det sängen med gott gott och Paradise hotell.

25/1-2010

Inte långt kvar på januari månad nu.  Börjar bli trött på allt skolarbete och läxor m.m.. Hoppas det ska gå bra. :D
Idag blev det att stanna hemma ifrån skolan. Verkar som jag aldrig blir frisk ordentligt. Denna gången är min mamma en smittare ;) Skyller på henne om det!   
Ska försöka plugga lite till provet imorrn och ta det lugnt, vill kunna leva loppan , haha! 
Jag har en tråkig dag , så ni får gärna fråga något om ni undrar över något!? VAD SOM HELST :D

Ikväll är det ett måste att kolla på guldbaggen 2010.. Ska bli så spännande, thih .. eller vad säger ni ? ;)
Missa inte det på svt1 kl: 20.00

You<3





Nice



Denna ring beställde jag nyss =) så nöjd. Riktigt fin, eller vad säger du ? ;)
cocoo.se

Snabba cash

Aldrig fel att skaffa pengar på det sättet han gör i filmen. Jag skulle kunna nöja mig med sånt, förutom det där med inportering !   
Filmen snabba cash var sämre än vad jag trodde, det var inte alls bra. Det var segt och det hände inget speciellt i filmen, utan bara en vanligt tråkig svengelsk. Det var dem sita tio minuterna  det händer någonting, sedan var ju filmen slut. Det var en riktigt värdelös film ur mina ögon!  Berätta gärna vad ni tycker om den? Om ni sätt den!
Efter bion igår så blev madde och jag bjudna, folk ville ha oss till Olearys, men vi hade glömt våra legg hemma så det blev att hämta dem först, det gjorde den snälla Adam. Tack för det =)  Det var ett riktigt drag där inne alltså . Helt sjukt..   Blev inte så länge där inne!

Idag blir det träning kl 12:30 - 14 , ska bli så skönt att träna gärnet idag, sedan  hem och fixa lite här hemma.
Ska förslka plugga lite, och skriva klart lite svenska och bara slappa och tare lugnt. Hoppas på att One three hill säsong två ska bli klar snart!

Inte långt kvar nu :D


skavsår

Linköping:D
Vägen dit var en plåga för mig, jag lovar er. Skavsår i öronen och seg i huvudet ;) haha. Frallan och Johanna satt och snacka om relationer m.m.. Riktigt intressant, men det blev lite jobbigt i längen 1h 30 min ungefär. Försöker sova en stund men det gick inge vidare. Somna in kanske 10 -15 min... 
 Det var skönt att komma fram till hallen, men det var segt att vänta på sin tur, när DM började så gick det med en väldig fart.  
 Uttagning för vuxna Dm. Det var riktgt snabbt temp, men fan det gick. Är verkligen super nöjd med mina tre danser idag.  Fick dansa, uttagning, kvartsfinal och semifinal..  Det roligaste med hur folk åkte ut var att först åkte alla seniorer sedan alla Vuxen C dansare och sedan vuxna B dansare. Det var lite roligt, men det var värdiga finalister i finalen. Inte riktigt rätt pallplaceringar, tyvärr är det ju domarna som bestämmer det.   
Är riktigt nöjd med att jag och Pontus kom 9:a av 27 par, slog några A-dansare och lite smått. Johanna och Adde kom 4:a i finalen , det var dem värda men pallplacering skulle dem ha fått.  
  Är riktigt trött nu och ska snart äta lite räkor och dricka vin med familjen. Sedan blir det bio med bubblan ;)
Ni får ha en fortsatt trevlig lördag, jag ska försöka ha det.:D
Kärlek kan man bli besatt av


23/1-2010

Liinköping/ borensberg
Idag är det tävling som gäller, dock ingen poäng tävling med det ska vi ta igen ialf:D Ska bli roligt att täva med högre par samt seniorer ;) ! Linda ska äga på golvet. HAHA.
Dagen kommer gå otroligt snabbt förutom att den mesta delen kommer vara att åka biiiiil, Suck. Men det får man ta när man är en dansare.
Önska mig lycka till, så hörs vi när jag kommer hem..


22/1-2010

FREDAGSMYS
Irriterad idag i skolan alltså, usch och fy.

Ikväll blir det en lugn fredag, eftersom jag försöker tagga till tävlingen imorrn. Känner mig inte så jätte pigg nu, men imorrn smäller det !  Det blir god mat och lets dance med mamma och pappa, sedan packa lite och sova tidigt.  Blir att kliva upp vanlig skoltid imorrn om inte tidigare, för duscha ska ju göras! 
Hoppas verkligen på en bra dag imorrn. 
När jag sen kommer hem ifrån tävlingen ska jag och madde ha en romantisk dejt ;) thih jag och bubblan ska gå på bio och se `snabba cash` alla säger att den är bra, så vi ska kolla och se efter :D 

Inte länge kvar nu !
Miss you <3


NÖJD

Idag är jag riktigt nöjd med träningen! Shit vad bra. Det var lite kämpigt att dansa i BVA-tempo men det gick. Vi vet vad vi behöver  tänka på nu fram tilll lördagen! Det känns ialf positivt, så man slipper köra det vanliga.. Ska bli skönt att få komma igång lite smått med första tävlingen, men ingen poäng tävling. Så det är ju ett bra tecken också.:D Men som sagt, nöjd med träningen till tusen!

Nu sitter jag och moffar min chokladtårta som jag har gjort , till det blev det grädde och apelsinbitar=)
Mums säger jag bara!  Ska kolla på Wallander- dödsängeln nu oxå, sedan natti och sova! 


Irriterad

Detta är fan helt sjukt!  Förstår verkligen ingenting, det måste ligga svartsjuka bakom detta.
Jag har fan inte gjort något dåligt eller något. Vill du inte vara vän med mig längre så va inte det då. Jag har inte gjort något fel, du som är svartsjuk eller något. Du har ett jätte bra förhållande och är lycklg, vf då tracka ner på mig? Glöm mig istället.... Vi säger ändå inte varann så mycket, trodde du fanns där för mig. Allt är bara en enda stor jävla BLUFF!! Litar inte på någon längre..

21/1-2010

Duger inte jag, så duger inte du !   Är så trött på dig nu så det finns inte. 
Så tänker inte berätta mer för dig ingenting.. Du är ingenting för mig.

ouups..

Det var inte bara ett fel dem fixade, utan en hel del. Jag undrar egentligen vad jag har gjort med min mobil!
Lite roligt att det var så mycket, trodde jag aldrig. Haha.. Nu funkar det helt perfekt, är lite rädd att stänga av en och sätta på den igen. För tänk om den aldrig sätter igång sig igen! Usch det är skrämmande..  Men är väldigt glad att den är tillbaka ! Två dagar tidigt, men det gör mig absolut ingenting :D
SÅ GLAD NU!  Helgen är räddad.

20/1-2010

Motgångar finns det för alla!  Tycker inte om att det är såhär. Men vad ska man göra, du fick som du ville och hoppas du är glad vöer det!
Det kan inte vara lätt hela tiden, livet har motstånd ibland..

finally

Ska hämta ut idag!
Hoppas bara att den fungerar som den ska nu !


YES

Öppet hus är avklarat, gick från skolan kl 19:05 .. Det var tredje gången gillt och sista gången jag var med på öppet hus! Skolan klarar sig nog utan oss, men klarar vi oss utan skola? 
Förstår nästan inte att det kommer kännas så tomt att inte få gå tillbaka och få lektioner, raster,håltimmar och har riktigt roligt med vissa lärare..  Kommer aldrig mer få ha ett jullov tex.. Kankse får jobba nästa julafton / nyår? Vem vet!?  Det ska ialf bli skönt på något sätt att slippa kliva upp på morgonen för att man måste. Vissa dagar i skolan är bara skräp, spec när hela klassen är samlad :( Sorry HR3b !
LÄNGTAN FINNS!


19/1-2010

Vill göra reklam för att Rinmangymnasiet i Eskilstuna. Det är öppet hus melln 17:30- 20. Varmt välkomna !

 Sitter nu i skolan och bara tare lugnt, väntar på att få lite mat i magen. Matsalen öppnat dock inte först kl:11.. 
Jag hittade en fika kompis efter skolan! Kanske ska prata och reda ut allt, samt jag ska planera lite med henne. Säger tyvärr inte vad det är , men ni kommer få se så småning om ! Spänningen stiger!



gör ont

Har det hänt er någon gång?
Kärlek svider, glöm inte det. Om ni inte har känt det !

Is

Jag sitter och fryser här hemma!  Är som en riktig isbit här hemma.  Min tanke var då nu att jag ska krypa ner i min soffa med täcket och kolla lite på One Three Hill och bara värma mig =) Hoppas få upp värmen lite då!
Senare blir det att ta plats kl22 framför tv, det vet ni ju vad det är PARADISE HOTEL såklart. Ni måste se idag!


18/1-2010

Ny vecka börjar idag och nya tag!

Vanliga lektioner idag som vanligt. Men orkade tyvärr inte idrottet, så jag tog lite sovmorgon :D Mycket skönt. Är så otroligt trött nu förtiden, jag förstår verkligen inte varför!? 
Hade prov sista lektionen, det gick riktigt bra faktiskt, var mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara. Känns som dagen fortsätter med ett leénde på läpparna :D

------

Tycker du kan ta dig i det och se hur jag ser allt ifrån.  Det kan inte vara mer än rätt. Så du missar ju ingenting på det. Men du är ju som du är ! Ibland vill jag bara ta tag i dig och skrika och skälla!!


SAKNAR DIG!
`du vet vem du är`


Badbilder







17/1-2010

Idag står det bara PLUGG på dagens lista! Otroligt tråkigt, men ett måste. Annars blir det inge bra när man ska ha prov, thih ! 
Kanske hittar på något roligt ikväll, får la se hur det blir med den saken.. Fortsätta maraton med One Three Hill =)
Jag hoppas jag får bilder av min kusin från gårdagen ;)


Joaquin Phoenix & Reese Witherspoon


falskhet

Det kan inte bli värre än såhär! Varför inte tala sanning från början, att göra såhär gör det inte lättare.
Tänker folk med när dem gör såhär!

16/1- 2010

Måste börja detta inlägget med att jag hade jätte trevligt/roligt igår.. Vännen min kom och hämta mig efter skolan, åkte och handlade och åkte sedan hem till honom i K-sund :D Där blev det lite singstar med hans lillebror , så roligt. Länge sedan jag sjöng. Jag vann alla gånger förtom en, då blev han överlycklig. Så söööt !  Vännens mamma började med maten, jag skar sallad och hon gik in i bastu !! Det blev lasange med god sallad och bröd, riktigt gott =) En känsla av fredags mys blev det.   Lets dance började ju 20:00, det blev att titta på de och moffa godis och ostbågar!  Tiden gick snabbt och dansarna är så duktiga, speciellt Willy som ändrats jätte mycket..   När det var slut så gick jag och bästa vännen och in i bastu =) satt nog 1h eller något, så otroligt härligt, kände mig som en ny människa när jag var klar!  Jag somnade väldigt härligt =) thih !  TACK FÖR KVÄLLEN

Dagens program ser ut följande.

- Kommit hem
- Äta
- Åka till syster
- Vatten palatset
- Hitta på något roligt (förslag?)

Ska leka av mig i badhuser idag med faste + henens familj och syrran+ hennes familj.  Det är den årliga julplundringen! Ska bli ett litet barn på nytt ikväll, ärligt! Det ska bli så kul, men tål inte att vara där egentligen. Får la se hur det blir!   Ha en fortsatt trevlig dag alla ..



15/1-2010

Fredag idag, det betyder att det har varit sovmorgon men har inte kunnat sova så mycket, har ont i vaden :(
Jag kommer till skolan idag, ni kan vara lugna! Vi alla kommer ses :)
Jag skriver helgen nu, vet inte om jag kommer hitta blogga något!

Fredag: Skolanm, handla med bästa vän, åker till ks och tare lugnt, blir käk / lets dance / bastu ikväll ! Då jäckla gött alltså. Ska bara njuta <3
Lördag: Eventuellt vattenpalatsten, men vet inte.. Det var vid 6-tiden, och ska jag ut så blir det inte så bra ju :( Får tänka på det där lite till. ANnars blir det en vanlig lördag, hoppas på att vaden blir bättre och jag kan gå ..  måste klämma in lite plugg på dagen, för det är prov på måndag.
Söndag : PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG PLUGG
Ni får ha en toppen helg alla <3


14/1- 2010

Torsdag är alltid en kort dag 9:30-11 , riktigt toppen dag!  Det var meningen att det skulle bli träning ikväll. Men båda är tydligen sjuka ,haha. Och jag får chans att vila vaden min :/  Vet inte vad jag har gjort, men ont gör det!
Kanske ska plugga lite eller så ska jag sätta miog och kolla på One Three Hill, får la se hur det blir med den saken.

Får sovmorgon imorgon, sova 5h längre. En lektion, nödvändigt! 12:45- 13:45.. Trött på skolans schema ibland alltså. Men det är riktgit skönt ska jag säga er..  Veckorna ser ut såhär för mig :D
------
Måndag : 8:30-13:45
Tisdag : 8:30-13:45
Onsdag : Ledig
Torsdag: 8:30-11
Fredag : 9:55-11:55 (börjar nästa vecka) 12:45-13:50


Fråga
Vad ska du göra i helgen ?


Ledighet

Känns så härligt att bara få vara en dag i veckan, mitt i veckan också! 
Idag har jag hunnit med att städa lite, plocka lite, pluggat och sjungit lite. Haha, älskar att sjunga för mig själv här hemma..  Var till och med uppe på övervåningen ( som aldrig blir klar) och kollade lite. Drömmer mig bort i det nya rummet. LÄNGTAR till tuden alltså. Hoppas det blir klart till studenten iallafall. SNÄLLA PAPPA FIXA DET.
Nu tänkte jag roa mig med att sätta mig och börja kolla om One Three Hill :D En  bra dokusåpa tycker jag. Kommentera om jag har fel ;) !

---------------------

En fråga ....
Vad gör du om natten? ;)





13/1 - 2010

Måste börja med att idag fyller min underbara Andreas hela 19 år. Han blir äldre pöjk idag. =)  Tänkt att han bara kom exakt 2 månader före mig, thih ! ETT STORT GRATTIS PÅ DIN 19-års dag Andreas <3

------------

Idag är det min ledig dag i veckan ;D Och på schemat idag står det PLUGG PLUGG PLUGG :( ett måste när man går i skolan.  Annars ska jag bara  ta det lugnt, har ont i hela kroppen. Känns som jag blivit rullad i en biltvätt ;) haha. Mördbultat !  Nej jag skoja bara, jag har träningsvärk i armarna och i vaden har jag gjort något annat , ajajajj :( Nu ska jag sluta klaga och sluta göra massa smile gubbar, (i just like it ) .
Dagen väntar och jag måste börja. Hoppas ni har haft en bra dag såhär långt.



Kroppen är igång

Det känns härligt att buggen startade idag, så skönt att få röra på sig och bara få köra gärnet igen!
Få svettas ut allt som har funnit inom än ;) hah det där lät lite äckligt, men det är ärligt att få svettas ut!  Man känner sig som en ny människa då man duschat efter Nog pratat om det..   Träningen gick toppen bra, känns att det är på gång igen. Vi flyter framåt och det går som en dans ska göra!  När jag medans pratar om träning, jag har börjat ätit som en häst igen, det är inte bra. Tycker jag. haha, det blir så när allt kommer igång igen.  
I`m back!


12/1-2010 - 5 månader

Om exakt 5 månader vid denna tiden 15:12 står jag nog på ett flak och skriker och är super glad.  Jag pratar såklart om studenten.  Längtar till tusen fast samtidigt inte, tänk dig att aldrig mer få gå tillbaka till skolan, alla roliga människor som finns där (Dem flest)!  Denna terminen kommer så otroligt fort, jag förstår inte.  Jag har varit duktigt och skött skolan i 12 år, man borde få något mer än bara ta studenten, hahha.   LÄNGTAR
Bye bye HR3b.


Syrrans student, HR3 såklart ;D vi kommer vara så lika!

Träning

Det finns inget bättre än att träna gärnet efter en tråkig dag i skolan. Slippa tänka och bara dansa dansa dansa.
Känna att man är värd efter en lång dag. Det är så härligt att träna, det är det bästa som finns i livet!
Träna är det man alltid ska göra, annars kan det bli lite tråkigt! Tycker jag iallafall.  Börja träna nu så mår du jätte bra resten av livet =)


11/1- 2010 - Skoldagen

Det var lite jobbigt att kliva upp imorse, men det gick! Hade fixat allt inför skoldagen igår kväll ;D känner mig riktigt duktig nu ! haha.. 
Jag har varit trött hela dagen idag, känns att skolrutierna har försvunnit lite under lovet.  Det ska bli ändrig på det! Eller vad tycker ni ?  Klarade iallafall av skoldagen med en liten knuff i baken ;)  

Jag känner inom mig , det bara växer och växer, tur att det inte är långt kvar alltså! Förstår verkligen inte varför det inte kan försvinna! Måste vara stark!

-------

Ikväll blir det träning =) så skönt, får röra på fläsket som hänger och dinglar ;) haha. Lite humor sådär efter skolan.
Ikväll kanske vi får ihop en liten del i programmet ! Hoppas på det bästa iallafall.
Sedan blir det mys i sängen, Paradise hotell är ikväll 22:00 - 23:00 , så himla bra. HAHA JAG ÄR JU TJEJ


vad ska man säga.

När jag är med dig ler jag.
När jag är med dig känner jag värme.
När du rör mig så är mina bekymmer borta.
Dina händer håller mig uppe när jag sjunker.
Från det ögonblick jag såg dig, stå där ensam.
Du gav mig all värme jag behöver.
Blyg som ett barn som växt upp.
Du är min idag och morgondagens.
Värmen lyser i dina ögon , som glittrar så klart.
Du är min.
---------------------------------------------------
Mina ögon kan tindra.
Mina läppar kan le.
Men sorgen i hjärtat,
kan ingen se.

DANS ÄR LIVET

Jag och Pontus i Ludvika.
!4 sekunder : våranklass dansar.  Jag har rosa tröja och Pontus skjorta ni märker ;)


10/1-2010 - Hemma!

Idag har det varit en okej dag.  Denna dagen var hemfärden för mig och min kusin Linnea :D Vi var otroligt lata, vi tog bussen till centralen, vi hade lite krångel med sms-biljett men vi hittade tillslut! Kändes lite onödigt att betala 36 kr för det där! Stockholm är dyra.  Vi kliver av vid sergels torg och går till ica och handlar godis ofc! När vi kliver ut därifrån så kommer jag på att min kusin har ingen påse i handen. Grejer hon hade köpt där, stackarn :( tycker synd om henne.  Det blev vidare mot centralen och käka där. Sämsta donken jag varit med om!  Tåg resan var riktigt rolig ska jag säga er!
TÅGRESA



Lördagen :D

Jag inne på buttriks *stavas*

David the king ;)

Datanörden själv :P haha

9/1-2010 MORE

Hej mina läsare!
Idag blev det kliva upp och fixa sig lite, sedan träffade jag min vän David! Riktig trevlig lunch, sedan blev det att gå och titta lite här och där.  Mötte sedan upp min älskade kusin för vi skulle shoppa lite =) Det blev kläder från gina, en en party kjol och party leggins, och en jäte fin väst =) Är super nöjd med detta klädelsvalet. Party blir det inte riktigt först när jag fyller år , eller så blir det att jag bryter mitt nyårslöfte ;)

Lite bilder från igår =)


lite kort om mig



Namn
: Anna Linda Lovisa Hasselquist

Kallas för: Linda

Stjärntecken: Fisken

Höger eller vänsterhänt: Höger

Tatueringar: Neej, men vill verkligen ha.

Längd: 168 ungefärs.

Skostorlek: 36-37

Hårfärg: Blondin

Fräknar: Ja, när det har varit sommar och sol

Önskar du att du bodde någon annanstans? Absolut, annan stad eller utomlands.

Tycker du att du är attraktiv? Nja.

Dricker du? Det händer väl. hehe

Röker du? Nej.

Vilket schampo använder du? TRESemmé

Vilken parfym använder du? Christina Aguilera

Vad är du rädd för? Fobi för spindlar och ormar.

Gillar du att tvätta? Tror ingen gillar det, det är bra om man vill ha rena kläder.

Senaste personen du ringde? Emma.

Personen som ringde dig? Emma.

TV-program du såg? Kommer inte ihåg

Favorit.....

Låt: Jay Sean : down

Sak att göra: Träffa vänner , dansa, fika.

Dryck: Bubbelvatten ( soda stream )

Kläder: idag blev det jeans, stickad tröja och underkläder.

Film: Twilight 

Har du någonsin…

Blivit arresterad? Nej.

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? Två

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?  Två

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Flera gånger, iallafall mitt namn.

Senaste…

Boken du läste? Ingen aning.

Personen du fick e-mail av? facebook

Personen du fick brev av? Svenska spel

Personen du fick sms av? David min vän

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Minns inte.

Saken du köpte?  Smink och en bh

Vad har du gjort idag? åkte till stockholm med kusin (Linnea) och gått på stan ofc!.

Brukar du svära mycket? De blir väl en hel del faktiskt. Men jag försöker att inte göra de! 

När stiger du upp på morgonen?  Klockan sju på vardagar, helger och lov finns det inga tider.

Är du glad nu? Ja, det är jag. 

Land du vill besöka? MÅNGA


puss stockholm

Det är så skönt att äntligen har landat i sthlm stad ;D  Slippa tänka på allt som har varit  och hänt hemma. Bara andas och leve fridfullt, hahah vad fin jag är i orden !
  Det blev lunch med farbror,emma och linnea när vi kom fram, efter blev det lite shoppa och så. Kändes bra faktiskt..  Och ikväll är det jag , linne och andreas hemma, blir kolla premiären av lets dance och sedan äta potatisgratäng med kött , MUMS.. 

Imorgon blir det med shoppa och träffa David min vän =) så länge sedan ju! Ska bli så roligt att se dig igen. 
EFter jag mött honom ska jag la möta upp min kära kusin igen och shoppa loss mer ;)
Ha en jätte bra helg alla <3


8/1-2010 Stockholm

Idag åker jag till sthlm och besöker miin farbror =) Ska även träffa en god vän som är i sthlm och hälsar på :)
Ska bli en riktigt rolig helg.. Komma lite ifrån Eskilstuna.
  Åkte hem till syster igår och nanna kudde här inatt, orkade vara hemma med mamma m.m.. Orkar inte berätta här.  Det var så otroligt mycket igår, trodde jag skulle spricka av ilska..

  Idag väntar stockholm , ska snart ta bussen ner på stan och upp till stationen =)
Ni får ha en toppen helg alla. Skriver kankse när jag är där, beror på  om jag orkar ;)

stan

Efter skolan blev det att träffa lilla bus på stna (Madde). Vi gick till 1 class coffehouse och käkade lunch;D
Vi satt och pratade gamla minnen + nya och skrattade.. Och när man pratar om vissa troll så dyker dem upp , hahah säger jag bara ;) TÖNT.
Vi fortsatte vandringen genom att kolla lite på stan och så.. Men så kallt att vi inte ville vara ute, det blev en tripp hem till mig och kolla på American pie `the book of love` . Min och maddes åsikt är bara BRÖST överallt. De filmerna är ju typiskt killfilmer!
Tyvärr får jag inte umgås med denna tjej så mycket mer. Åker till sthlm imorrn, så skönt att komma ifrån denna jobbiga äckeltunna ;)

Ikväll är det tävlingsmöte på klubben! Orkar inte gå, men ett måste... Har även träningsvärk från igår när jag var i lokalen, usch och fy! SLUTA KLAGA LINDA ;) haha


7/1-2010 SKOLAN

Usch, klockan ringde 6:30 imorse, jag orkade inte kliva upp. Jag låg kvar och tänkte `mamma väcker mig nog` men nej då. Jag somnade om och vaknade 07:15. Stressade upp och fixade mig och åt lite. Men kände att det var tugnt att kliva upp. Jävla skola att börja så tidigt, plus att det var jätte kallt ute och det blåste! Det var jobbigt att gå upp imorse. BLÄÄ.
   Sitter nu i skolan och "arbetar" men det går inte så jätte bra, orkar inte. Är super trött och vill bara hem och sova!!


6/1- 2010 Vinter

Någon som gör såhär är ingen riktigt vän, shit vad arg jag blev alltså.  Riktigt besviken på dig.Håller du på att bli någon annan och glömmer dina vänner? Detta är det värsta någon gjort emot mig.  Detta var slutet alltså, sedan skälla på mig att jag inte ringer ? Hallå, det finns ALARM på mobilen och sedan kan man ju tänka dagen innan. Detta är oförlåtligt. :(  ARG ARG ARG ARG
Jag tog min bästa vän och åkte några åk ialf, det var lite roligt.. Jag halkade ner med mina skor, haha.. Det var ritkigt kallt ute oxå, men roligt så länge der varade ;) 
När vi kom hem så drack vi den varma oboyén och åt macka, sedan klädde vi av granen och KASTADE ut de! Så skönt att det inte finns någe barr kvar inomhus, och Zorry har inget att busa med nu, haha rätt åt dig katt ;D

BJUDER

irriterad

Usch vilken dag, den har inte börjat bra. Kommer den sluta bra ?  Antingen har jag vaknat på fel sida, eller sovit för länge. Någonting är det.  Och att ha en riktigt irriterad dag är det värsta som finns, speciellt när man har pms oxå :S Jag önska att jag ändå kunde ha blivit en kille. Men nej då, det ploppa ut en liten Linda ;) åhh.
du gör mig irriterad oxå, och när skolan börjar så vill jag bara *PANG* , är så jävla irriterad på dig så det finns inte. Du om någon borde fan förstå. Icke det icke.  Men skönt att det är bara 6 månader kvar.  Annars hade det fan slutat illa. 
hungrig är jag oxå, men maten finns i pappas huvud och jag orkar inte ringa. Får la se när han tänker dyka upp här hemma då. Mamma jobbar kväll, pappa brukar jobba dubbelt så extra då. SOM VANLIGT!

USCH VILKEN DAG! BLÄÄÄÄ

5/1-2010

vaknade rätt sent idag ! Ouups... Gjorde ju ingenting, det är ändå kallt och burrigt ute !
 Var sugen på att åka pulka idag, men då hade vi kommit dit jätte sent m.m då äre inge roligt att fördriva tiden på eftermiddage, men hade varit skönt att få en heldag ute lixom!   Speciellt när man känner sig hänging m.m..  Får hoppas att det blir av en annan dag istället ! 
  Förkylning tar kål på mig just nu :( usch och fy och blä...  Finns det inga mirakelfriskpiller ;) så ge mig.. haha


filmkväll

Jag och johanna åkte hem till Adde och kollade film med han, Alex och Matte. När slutet började komma så kom Sofia ner och tittade lite med oss .
USch vilken film säger jag bara, läskiga monster som fanns nere i grottan. Aldrig kolla på den filmen igen säger jag bara.. Jag och Johanna var så rädda så vi käkade upp hela popcorn skålen på kankse 10-15 min ;).
Vid 23:30 drog vi till donken på västerleden och åt lite, eller Adde skulle köra han *no name* dit. HAHA
Det blev en ostburgare och paj för min del, MUMS..   Meningen att jag och Johannas kulle göra något efter men vi strunta i det och åkte åt ett varsitt håll!
 Jag sitter och nu här bara kollar runt lite , lite tråkigt så funderar på att sova eller någonting !!
Ha en fortsatt trevlig kväl :D


4/1-2010

Dagen blir!
Sola
Duscha
Äta lunch
Påminnna pappa om att han inte ska glömma tröjan.


Det är måndag och skolan börjar igen på torsdag, har verkligen ingen lust säger jag bara ;)  Fredagen åker jag till sthlm och träffar farbror och hans sambo :D  Blir en fredag för oss själva , hoppas på god mat :D MUMS.. Lördag förmiddag/eftermiddag ska jag träffa  min vän David , han är på nere med familjen och besöker sthlm. Hoppas det blir trevligt att få ta en fika med dig! :D  Längtar spänt ;)


Saknar

Min tele är borta i 3 veckor till :( jag saknar den massor, hatar denna jag har nu, tjock och jobbig och seg.
Vill ha min mobil tillbaka, skynda er att fixa.. :D 
Hur ska jag klara mig så länge...... Kommer bli tokig, haha!
Jag har inte många nummer kvar, så ni som har mitt och vet att jag hade erat. skicka erat namn och nummer till mig =)


3/1- 2010

Gårdagen var en trevlig middag hemma hos Lindmark :D Tacos och massa gott, och det blev tequiarace, fick nte vara med :( äter ju medicin! Men hade trevligt.  Johanan åkte iväg skulle vara borta 1h, ajo tjena du.. Det blev 1h 20 min extra. Så jag åkte hem, orkade inte vänta längre :P HAHAHHA

Blev att jag tog bussen till Rekarne, där min bästa vän hämtade upp mig, åkte hem och hämta hostmedicin och grejer. Åkte sedan till Hällby, tog lite att äta m.m.. Jag var så himla trött så det blev att sätta på sovafilmen `horton` och sedan sova jag! Och jag var överlycklig imorse när jag vaknade, hade inte hostat en enda gång under natten. Istället var jag hes när jag vaknade! Hellre det en hosta sönder mig. TACK FARMOR för medicin :D  ska fortsätta några dagar till med den..
Idag har det bara varit kollat film och slappat, somnade i soffan när daniel och jocke kollade på något tvprogram. Blev att kolla på Eurotrip och moffa godis och bonaqua ;) haha. Lever på kolsyrat denna tiden. Har alltid roligt med vännen min!

Tosdag börjar även skolan! LÄNGTAR inte kan jag säga er.  Finns person jag inte vill träffa mer, förstår inte hur  jag står ut alltså. men men...


2/1 -2010

OBS! Bilderna kommer snart tillbaka! :D

Inatt fick jag sova mycket mer än förra natten, men är fortfarande super trött och hostat mycket inatt med :(  Känns som halsen är helt uppriver och jag känner mig seg i kroppen. VILL INTE BLI SJUK :(  
    Idag blir det stan med mor och far, lämna in min jävla tele eller om jag får en ny, ska kräva om en ny.. Det är fan efter jul och nyår kommer ta evigheter. Kommer verkligen sakna min stackars mobil ju !  Får se hur mycket jag orkar idag, känner nu att kroppen knappt orkar ! Får ta hand om mig själv..
Ha en bra dag!


Lite nyårs bilder




TACK FÖR EN LYCKAD KVÄLL <3

1/1- 2010

Sammanfattning
Nya året har börjar, och det började inte bra för mig :(

Måste tacka för en toppen kväll igår :D Är riktigt nöjd med denna nyår.
Började festen hemma hos kusinen och några roliga personer, det fortsate ner på stan till 12 slaget :D  Måste gnälla lite nu, busschaufförn var ju helt knäpp, fan släppte hon inte av alla på bron istället för att köra in till stan, sämst alltså. Men men, vi kom ialf någon minut innan det smällde ordentligt ;) . Sedan fortsatte resan mot efterfest  hemma hos Johannas bror Johan! Det var riktigt trevligt där, tumbotomtarna kom dit sen. Då blev det mkt prat m.m. Jag började hosta igen runt 2-tiden, så ville åka hem.. Danne min vän kom och hämta mig, och vi körde även hem Pontus som var lite runt under fötterna. Sedan sov jag hos min vän, för jag kände att jag orkade inte åka hem..   SOVA? Nej det blev det inte, vi kom hem runt 4 och jag var jätte trött men den irriterande hostan höll mig vaken, jag hostat konstand fram tills kl blev runt 9 då den lugnade ner sig, trodde verkligen jag skulle dö denna natten.. Fick ialf sova 3h natten till idag. Känns ju skönt det med.
   När jag kommer hem letar jag efter papper till min tele som har gått sönder, så håller på och letar för fullt. Åker iallafall ner till onoff imorrn och säger som det är även om jag inte har papper. Det står ju på mitt namn allt så det är ju inga problem med det , hoppas jag. Tänker inte lämna in den utan jag hoppas att jag får en ny direkt i handen, annars ska jag skälla ut dem. Det är ett nytt år nu dem kan ju vara lite snälla troligen.:P eller vad säger ni?   Nu ska jag fortsätta med mina sysslor här hemma och min irriterande hosta! HATAR DEN.
Bilder från nyår kommer senare ikväll!


RSS 2.0