school

Ska in till skolan och göra prov nu snart! Får se hur går!
Är inte så jätte super pigg, vill bara ligga hemma och vila och bli frisk någon gång. :D 
GÖR MIG FRISK :D


NELLY

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Förvirrad

Imorse när jag vaknade så kollade jag på mobilen som vanligt , det stod att mitt sim var inaktivt. Jag blev helt förvirrad och starta om mobilen m.m.. Ingenting hände, sedan kom jag på att jag har ju ett nytt sim-kort. Gjorde ett avtal med Tele2 ;)  Det är super duper mega bra ju, kan inte bli bättre.. Jag messar ju som fan, skulle nog kunna få medalj för det . haha, så allt löste sig, men blev helt förvirrad alltså. ;)


fått nog av detta!

har legat i sjuksängen i snart en veckas tid. Usch jag hatar detta, kan jag inte få bli frisk snart.
Förkyld, hostar, huvudet ska explodera och ena örat är jag döv på .. 

 Fått nog av att ligga sjuk ...


Norrköping

Är jätte nöjd med placeringen. Kan ju inte bli en bättre start på det hela. haha.





Middagen





FÖRLÅT

Har inte skrivit så mycket för har inte varit hemma och vilar. Tyvärr, så nu är jag hängig igen.. Inte bra men får skylla mig lite själv. 
Skriver mer imorrn om helgen, även massa bilder kommer komma upp på facebook och här ..

Är nöjd med dagens tävling, 3:a av 36 st. Super roligt var det idag.


VÅR

Härligt, underbart vår väder har kommit till Eskilstuna. Snön smälter otroligt fort och det är just nu exakt 9 grader ute. Så otroligt härligt, men ska ff ta det lugnt .. Hujeda mig hur ska allt sluta! piller och vatten kommer funkar ;) hahah.  

  Undrar verkligen om jag kommer klara av morgon dagen! Får se hur allt blir. haha.. 

Trevlig helg :D


Bara vila!

Det är det som gälle rnär man mår  såhär som jag gör. Förkyld, häning, ont i halsen och lever på vatten och piggelin ;) Bra medicin där. haha.. 
  Idag har jag bara legat och kollar på one three hill, snart klar med fjärde säsongen, kan inte bli bättre ;) bara två säsonger kvar, undrar verkligen hur allt kommer sluta. HAHA.   Det blir vila imorrn med, inge skola för mig inte. Även om det behövs så kan jag inte gå till skolan och vara häning och smitta alla ;P haha.  Nu ska jag vidare in och ta en varm dusch, små fryser, men har dock inge feber, som tur är :D Det är lite skönt faktiskt.Då hade jag legat helt död i sängen, inte så kul .. 
  Hoppas att ni andra har det bra :D Puss


kallt

...men bra för halsen! Lever på detta, finns inte många kvar ;)


sjukling

Usch, nu är jag sjuk igen.
Halsen gör ont, jobbigt att svälja och prata. Förkylning till tusen :( buhu. vill inte . FAaan, alltid jag. men men kan inte göra något åt saken. bara vila och dricka massor. Nässpray till tusen. thih . 
   Hoppas ni får en toppen dag idag:D


Inte bra

Idag vaknade jag av att jag hade super ont i halsen, hostade till tusen och genom förkyld. Kan det bli värre?
Var bara att klä på sig mjukiskläder och pallra sig till skolan.  Jätte jobbigt att vara i skolan när man mår såhär.
Men ikväll och imorgon blir det vila vila vila, blev tyvärr ingen träning idag pga av detta :(   Danspartnern envisar om att jag ska dricka mycket vatten och bara vila och vila. Så gulligt så thih .. 
Alla verkar inte förstå att man är sjuk, spec inte mamma. Så fort man säger något så säger hon bara jaha, man får tydligen inte vara sjuk, utan bara hon som får vara det. Men men orkar inte bry mig. Mår iallafall inte bra .
Har ingen ork att vara sjuk, nu får jag fan bli frisk och börja om..   Snälla låt mig bli frisk faaan.


Hoppas bara jag mår bättre till helgen, stockholm och god mat och norrköping. Kan inte bli bättre. :D


Bli medlem

 




OSAMS!!

Det är det västa som finns det är att vara osams med någon. Jag hatar verkligen att vara osams med folk, men vissa kan ju inte prata om saker och det som orsakat allt.  Saknar verkligen vissa av dem människorna.
Det är ju bara så omogen att hålla på som NI gör. Ni vet exakt vilka ni är. Innan studenten kan la fan allt vara löst åtminstode ? :D
Sommaren är den bästa årstiden på året, om igen och ta tag i det !


RUBRIK

Fredag till lördag var jag i västerås :D Riktigt trevligt var det. Kunde inte bli bättre faktiskt :P thih .
   Kom hem lördag förmiddag, åkte hem och duscha och fixade lite, sedan var det dax att åka till johanna. Hon var å snäll och kom och hämtade mig.  Blev att vi badade och hade mysförfest :D bild kommer in senare, jag lovar er. Riktig fiin bild tycker jag. thih ..  Det blev vidare till Sara senare på kvällen. Det var riktigt trevligt där , men blev långtråkig i längden. Vet inte vad jag ska säga om den kvällen.. TACK för att vi fick komma..
 

  Idag har jag varit på en rejäl träning alltså, riktigt härligt var det. Super kul, det blev inte bara bugg. Vi testade lite salsa med, riktigt roligt men svårt ;) Aldrig jag ska börja dansa salsa :D haha.  Per blir kvar här tills imorrn , så ikväll blir en lugn kväll, kolla på Johan Falk - Lea Gaut :D   
 Även andreas kommer förbi, han ska pluga lite, glömt böcker i skolan, icke bra ;) haha. menmen.. 
 TREVLIGT SÖNDAG


SOMMAR LÄNGTAN


flickor



IKVÄLL :D

Ledig

Nu har jag varit ledig i två dagar. för mycket. Inte så mycket att göra, önska att våren kunde ha kommit fortare. Så jag kan få börja cykla lite smått och bara känna hur vinden blåser i håret ;)

GE OSS VÅÅÅÅR!


Zorro





Ledig dag

Idag har jag inte gjort så mkt faktiskt. Mest varit hemma, då jag tog lite kort på zorro. Min lilla bebis. ;)
Pratade sedan med syster på msn (Videosamtal) då Ida var pratglad och sedan ville dem att jag skulle komma över en sväng. Så åkte till syster och gjorde sällskap. Ida är sjuk, så vi kröp ner i sängen och kolla på Nicke Nyfiken. Har ätit här och Elina badade senare och lekte lite modell. Jätte fina bilder blev det.   Sitter fortfarande hemma hos min syster så bilder kommer när jag komme hem. 
 
 Är ledig imorgon med :D


Nöjd

Träning idag med dig gick toppen bra. Super nöjd alltså. Så roligt och ja, finns inte ord..
Hoppas bara på flera träningar m.m :$ kan inte bli bättre.   Har inte så mycket mer att skriva. förutom att..

.... Becciiiiiisen idag har varit bäst ;) hon är glader idag , thih . undrar varför ;)
DET VET JAG


hej alla glada

Idag så var den svenska bartekning och drycket och sedan svenska..  Blande drinkar , jag gjorde piggelin :D det var ganska god faktiskt. sedan gjorde jag en skotch rickey, blää tycker inte om whisky.. Inte min favorit direkt..
Lunchen idag var riktigt god, super god ska jag tala om för er. MUMS..  Och på svenskan var det inget speciellt förutom att våran studievägledare snacka om högskola m.m.. Var lite tråkigt..
Efter skolan så gick jag och hämta ut student kläder. Så mysiga och sköna, ska kura in mig i det innan det är dax att träna idag. Ska bli så roligt att få komma igång lite smått med diiig =) ! 
Ska ta något att äta nu sedan blir det full rulle ;)

Den med limeskivan gjorde jag:D

Den gröna är miin :D


P.s två dagars ledighet nu då. Imorgon är det ju min vanliga lediga onsdag men torsdag är jag ledig pga att vi i hotellgruppen tacka NEJ till att vara guide för åkrs:8 ! HAHA


dålig stil

Att åka till någon annan när man lovar osv... Det kallar jag inte vänner. INTE ALLS. så vad ska man säga.
BULLSHIT........

tyler hilton & bethany joy lenz - when the stars go blue


SHAKE

Idag blir det att åka till skultuna och skaka på rumpan. Ska bli riktigt kul.
Jag, Johanan och Madde åker dit med Mattias G ! Det kommer bli en toppen kväll. Hoppas på lagom mycket folk, får även dansa med diiiiiiiiiiiiiiiiiiig =) 
Det blir ett bra avslut på denna helgen som gått så otroligt fort.


Min födelsedag

hej alla, förlåt för att jag inte skrev någonting igår. Jag hade riktigt mycket att göra och hade fullt upp från morgon till kväll. 
Min födelsedag igår :D heal 19 år blev jag. Många gratulationer , och jag är jätte tacksam för alla som grattat mig.
Även ni på krogen ;) haha lite förvånad faktikst.
MEN TACK !

släkten kom runt 2 tiden, då det blev fika och tårta och bara hembakat kan jag säga er. Mina bullar fick väldiga goda tilltal :P haha , det är jag som ska baka bullar härdanefter i familjen , enligt mig och mamma. Min morfar åt många av mina bullar. Glad jag blir. 
Jag och susanne började med tårtorna runt 12 tiden, det var nog tur det. Riktigt goda blev dem ska jag tala om för er. Har fått en hel del grejer.. Presentkort, pengar, handdukar,glas,smycken,blommor och det bästa av allt SYSTEMKAMERA:D ÄNTLIGEN. Tack mamma,pappa,syster m. familj , bästa farbror och emma.
Senare på kvällen, runt 5-6 kom Beccis, Johanna och madde, blev förkrök lite smått sedan till olearys och käka mat, super god mat.  Att gå dit är värt ska jag säga er! 
Mina vänner är så otroligt söta, tack för presenterna jag fick av er. Ni är världens goaste vänner <3

Så gott :D
skruttis var här i helgen:D
Älskar er <3
goaste vännerna <3

har mer blommor :P                                                    Vännerna är so goa :D <3

äntligen helg

Idag är det fredag.
Började dagen med en härlig varm dusch som vanligt , åkte till skolan, hade religons (hinduism) prov. Det kände ganska bra med att göra det. Tpog 20 min sedan fick jag sluta. Så jag och bevvis tog en runda på stan och tittade och gick till banken och grejer.. Mötte sedan upp mamma för att köpa present till lilltösen som blivit stor. När vi kom hem så började vi städa och fixa, så nu är det fint igen, känner mig duktig som hjälpte till så mycket!
Ska även hämta upp skrutt ikväll kl 6, hon kommer in med tåget då. Kommer bli en toppen rolig helg ska jag säga er! ÅHHH ,jag längtar tills imorrn kväll och på söndag kväll..  
DENNA HELGEN KOMMER BLI TOPPEN!


Melodofestivalen

Vem är din favorit?
dessa är mina....


Dagen!

Idag har det inte hänt så jätte mycket faktiskt. Mest varit hemma och tagit det lugnt, pluggat lite..
Känner mig lite nere och seg och trött. Jag undrar varför.  Gör ingenting längre förutom är i skolan och hemma. Träningen finns inte kvar och inga tävlingar att se fram emot.. USCH, BESVIKEN PÅ DIIG. MITT I TERMINEN HUR KUNDE DU!?
Linda känner sig inte i form, kommer bli bra att jag får träffa många vänner i helgen. Plus att jag längtar massa tills på söndag :D


STORT GRATTIS!

Grattis till världens goaste flicka som fyller hela 5 år idag. Moster älskar dig jätte mycket och du är goaste flickan i stan. Finns för dig min älskade systerdotter..
Puss och kram din moster / gudmor <3


Bakning

Vaknade riktigt tidigt idag. så började baka redan runt 10 tiden.. Det blev först att göra snoddas `kärleksmums` och sedan var jag tvungen att vänta tills mamma kom hem med lite margarin, det tog slut. Hahha det går åt mycket. När mamma kom hem så satte jag och johanna bulldeg och gjorde sedan glasyr till snoddas, och sedan hade på fint strössel. Lite gulligt..  Bullarna blev super fina ju. Och kransen blev oxå fin. det räcker gott och väl till släkten och vännerna på lördag..
Ni som inte vet, jag blir 19 på lördag ;)

gulliga johanna


Johanna tyckte det blev lite gulligt, eftersom vi ska fira Elina 5 år med :D


Mina bullar :D stora och fina.


Bullkransen. MUMS

Bakdag

USch vad tidigt jag vaknade idag, men ska inte klaga, solen skiner och himlen är blå och fin.
Blir nog att sitta lite i solen och sedan är det dax att baka tills på lördag.. Sötbarn Elina ville ha frukttårta på lördag..
Men idag blir det att bara kärleksmums och kankse något annat gott . Resultat kommer senare ska ni allt veta.

Ha en toppen onsdag, men mycket sol och härligt väder.


Grythyttan





Det var bara att kliva upp tidigt idag. Becis väckte mig kl 6 med sitt gulliga sms `kan inte du ha mjukis idag:)` mitt svar blev nej. thih ;P.. tyvärr gumman..  Det var samling halv 8 vid skolan bussen skulle gå kl 8 till grythyttan.
Två timmar satt vi i bussen, många sov en bit och några herjjade .. haha. Vilken klass.
Vi fick se måltidernas hus och sedan kolla in ett hotell eller var det var, sedan kolla hur det går till att att göra frukt och bär vintillverkning. Ni som inte vet så är allt Carl-Jans ställe ..  Han hade till och med sin egna väg *Carl-Jans gata. Dagen har varit intressant, fick mycket info och god mat. Funderar på om jag kankse ska söka dit. Men nästa höst isåfall.  Trött och seg på vägen hem. Så otroligt skönt att vara hemma efter en lång dag..

Over

Där var drömmen borta. Denna dansterminen slut. :(

STOPP

Det var ett stopp för slutet på drömmen jag hade!!
Varför händer alltid mig :( ÅHHHH

Vilken dag

Haft idrott 8:30-9:30. Andreas låg sjuk så det blev att vi tjejer fick välja själva, det blev spökboll. Två gången sedan är det tråkigt i längden.. Så vi fick gå hem. Det gick ganska fort. Sitter nu hos Beccis, vi ska till skolan sedan och äta och ha svenska sedan slutar jag för dagen. Kan ju inte bli bättre ändå. Eller vad säger ni dr ute? HR har ganska tur ibland ;)

kvinnodagen

Idag är det alla kvinnor som får bestämma, pojkvänner/sambos/män ska lyssna på oss kvinnor idag.
Hoppas ni gör allt för den ni älskar idag ;) thih.

George Harrison-Got my mind set on you


Hedemora

Det var en riktigt bra dag förutom att det kunde gått lite bättre, men är nöjd med placeringen. Många som gått ner osv.. Det är inte en lätt klass om jag säger så.. Så hoppas verkligen på att få komma till SM i år ..



Mera tack

Igår kom bästa vännen hit och han ville att jag skulle bli på bättre humör, eftersom jag var sjuk och hade ont överallt och var lite halvsur igår.  Så han kom med en fin ros och en ask toffifee. TUSEN TACK :D

 

Senare på kvällen så kom Viktor med en grej från thailand:D Så underbart snäll och gullig han är.  En tidig födelsedagspresent till mig från honom. :D TUSEN TACK VIKTOR <3

 


Tack vänner

Jag har helt fantastiska vänner.


Idag har det varit skolan 10-12 såklart.. Älskar fredagar..  Hade genomgång i hinduismen och har prov nästa fredag:D kan gå bra.. Sedan gick jag, Becca och Sara och fikade.  Riktigt mysigt, men det var varmt som sommar där inne.  Hade lit trevligt. Mycket prat om student m.m.. Sedan kom min bästa bror Luke och snacka och skratta. Det roligaste var när han lekte med sina nycklar och dem hamnade bakom soffan ;) hur lyckas man ? Joo, Luke lyckas med allt. (bild nedan)  Även en kompisar till Becca om dit, marcus och Viktor. Men dem tre drog strax efter att Luke hade gått.  Det blev bara jag och sara kvar, vi satt och prata ännu mer student plus hemligheten..   Sedan kom lilla Jimmy och hälsade på.. Sara var tvungen att köra sin syster så hon gick, då gick vi oxå. Vi kom till en bankomat sedan blev det att sätta sig på åhlens cafe ;P hahah. Det blev mycket prat mellan oss, hoppas allt blir bra mellan oss fan. Folk är så jäkla irriterande ibland. Speciellt dem som spionerar på en..  Fick iallafall prata ut lite. Tack <3




Beccis och Luke fiskar nycklar :D mina sötbarn <3

trött

ligger redan och gäspar och somnar snart. Blir sängen tidigt idag, måste ringa morfar först och fråga om han kan köra mig imorrn. 
 Jag ska säga er en sak,  morfar är den bästa människan jag har träffat. Hade inte han funnits så hade det inte varit så bra som det är . Jag skulle gå i tusen bitar om han dog. Jag älskar min morfar, även om han kan vara bråkig och elak ibland. Men han är världens bästa<3


Student 2010

MIIIIN :D



12 juni kl 14:00
då är det min tur

Tiden springer

Tack för igår alla <3

Det var riktigt roligt, men har jätte ont i  min trampdyna :(



hundra dagar

Inte långt kvar till STUDENTEN


onsdag = ledig

Onsdagar tyker jag om, ledig mitt i veckan är alltid skönt. Kan inte bli bättre. Bra schema fram tills sommaren.
Idag blir det gå till skolan och hämta lite grejer så jag kan plugga imorrn, möta upp johanna och sedan hem och fixa och grejer. Vi åker till Beccis runt 5 =) fun fun. Blir inte mycket dricka och inte mycket dans idag, bara ut och vara social och trevlig.
Hoppas det blir roligt :d


VILA VILA

Idag har jag bara legat framför tv och kollat på one three hill. Är klar med första och andra säsongen. Ska snart börja på tredje. Det är mycket spänning och många tårar faller, det går inte att hålla sig. Jag lovar er, börja kolla på serien.  
 Johanna kom förbi runt kl 13 någongång. Vi kollade och jag fick förklara för henne vad allt handlade om och varför vissa gjorde si och så. Hahah sötbarn.   Annars har vi bara tagit det jätte lugnt, ska inte hålla igång för mycket, vill kunna tävla på lördag ju.

P.S. V.16 åker jag till fjällen med gängen. Så otroligt härligt kommer det bli. LÄNGTAR


sjukling

Nu ligger man nerbäddad igen. Förkylningen är här. USCH !   Blir vila och kolla på one three hill idag.   Måste ju orka lite imorrn ju. Då jag hoppas det blir roligt imorgon med Beccis ;)
Ska klä på mig lite myskläder och kura ner mig i soffan och börja kolla lite på bäste serien :D


förstår inte

Lånar man någonting ska man ändå lämna tillbaka det ? Inte hota om att be om ursäkt, för jag har ingenting att be dig om ursäkt för :S? inte jag som ljuger och håller på.. Så lägg ner för faan, lämna tillbaka min skjorta och glöm allt. Vi kommer aldrig hitta tillbaka det vi hade. Tyvärr.   Om du inte lämnar tillbaka den så växer ilskan i mig!!


Skolstart

Skolan  har börjat igen efter sportlovet..   Har varit en jätte bra tag, slutade ju 12:30.. :D

Men dessvärre så är det förkylning på gång, tjock i halsen och huvudet gör ont och nästan rinner. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu.Vara frisk på lördag är ett måste, vila vila vila är det jag kan göra nu!   Så nu blir det en kopp te, kura ner sig i soffan med gosig filt och kolla på one three hill! Finns på tele gott folk <3

Shopping efter stan med beccis mig, bild kommer senare på dem snygga skorna ;)


RSS 2.0