Gotland 31/7-09

Näst sista dagen var idag här på Gotland, längtar hem så jag vill verkligen att morgondagen ska gå fort.
 Idag klev jag upp 8, vi skulle till fårö idag och kolla på något, vet inte riktigt vad det heter. Men vacker och kallt var det.
 Har skrivit mitt namn i sanden och med stenar * bilder kommer på bdb när jag kommer hem*
Har kollar på en fåröfyren och bara åkt omkring och ätit got mat och mums..   Vi åker tillbaka till stugan i valleviken och gör oss lite med fräsch :D För sedan åkter vi in till visby en sväng och tog en runda på stan och så. Kvällen gick och hungern i magern blev större. Mamma bjöd på black and white som kostade 225 kr. Dyrt men riktigt gott var det alltså. mumsmums. 
  Har så himla ont i fötterna efter veckan/dagen.. Massage? Ja tack, skulle inte tacka nej till det..

Längtar hem en massa, min säng, våran dusch där man kan duscha hur man vill, och bara få åka vart man vill när man vill. HEMHEMHEM LÄNGTAN.

Juste, på måndag ska jag kolla på `sommaren med Göran` den roliga biofilmen som har kommit. Jag undrar hur det kommer bli. thih <33

/L


Kommer sakna!

Dansen var ett liv i mitt hjärta och hade hoppats på SM till nästa vår.. Tiden rinner ut och allt bara försvinner. 
jag är en otursmänniska till tusen...


Gotland 30/7-09

Klev upp tidigt idag pga av en liten sol sken rakt i ansiktet på mig. :D Käka lite och fixa sig, sedan åkte vi iväg redn vid 10 tiden idag.  Dagen började med gokart, första gången för mig att åka, det var riktigt roligt sak jag tala om för er som inte har åkt. Super roligt att bara få gasa på som fan och åka fort. Åhh så roligt det var, kanske ska bli min nya sport? vad tycker ni :D?
Annars har dagen bestått av att gå hit och dit.Trött i fötterna och blir tokig på min mamma. Vart uppe på högaklinten *eller vad det heter* och kollar på massa olika grejer. men kan säga att bilen gör mig tokig snart, så trött på att åka bil hit och dit. Men skönt efter att man gått mkt, men ialf. Åka överallt och lite till.   Ska bli skönt att komma hem när jag väl är hemma. Bara åka ifrån min mamma i några timmar, ni som vet och har vart med med mig, ja ni fattar ;) 
 
Har nyligen ätit en god middag, det serverades krabblåda:D mumsmums säger jag bara.  Sitter även och kollar på `sommar med Ernst` han är på gotland, trevligt för där är ju jag oxå;) haha. 
Har haft en bra dag idag med, men längtar hem.

/ L

Gotland 29/7-09

Klev upp runt 8-9, var varmt och skönt ute. så det blev att äta frulle och byta om till badkläder och åka till badet.  Blev att åka till blå lagunen, super fint ställe var det verkligen.
Var där till 2-3 sedan åkte vill till något annat ställe och kollat lite, där fick man gå i vattnet för att komma över till den andra ön. Ont gjorde det med alla stenar, hade inge bra skor för att ha dem på mig i vattnet.
Timmarna gick och vi kom till ett museum, typiskt att ha mamma med sig :P haha. Det var hus och saker från 16,17,1800-talet.. Efter det så åkte vi till ett bageri, mums vad goda bullar dem hade där. Gotländskabullar är mums.. jag lovar er..
Blev hem och duscha och fixa sig lite, mat vankades och det blev en pizzeria där en trubadur spelade. Var riktig hungrig, så åk nätan hela pizza, jag blev chokad själv, brukar inte äta mer än hälften.
    Nu sitter jag här i mjukiskläder och bara tar det lugnt, är ganska trött efter allt farande hit och dit idag.

Bilder kommer på bdb när jag kommer hem

     Saknar diig<3
/L

Gotland 28/7-09

Klev upp runt 9-10 imorse, kan säga att det var riktigt skönt att sova. Ville knappt kliva upp imorse..
Blev att duscha och käka lite frulle och fixa sig. Dagen har jag spendar inne i visby. Riktigt härligt, var skönt väder att gå i och det blev mer sol och klarblå himmel framåt eftermiddag/kvällen.  Det blev även ett köp av en brons ring *super fin* mjukis byxor där det står Gotland på  ;) Även ett efter längtat halsband där det står mitt datum och år på och mitt namn, mitt förra gick sönder :(   Annars har vi bara gått runt och tagit det lugnt, ätit på en jätte mysug restaurang och allt har varit bra idag.
  Under kvällen har vi ätit lite kvällsmat och just nu kollar jag på allsången med alla. Men det är snart slut det oxå,, så ska kanke kolla på twilight efter detta. Alla säger att den är så bra, och har haft den super länge men har inte haft ork att kolla på den. Får göra det idag. :D

Imorrn blir det bada bada:D ska leka av mig lite.. Ska bli så skönt att få bada och ha roligt..

Tänker på nallebjörnen<3
/ L

Myskväll i stugan

Jag har suttit framför tv och datan sedan jag fick sova 1h innan middagen. Imorrn ska vi eventuellt in till visby och kolla lite, ska bli roligt. Sedan ondsag om det är jätte fint väder så blir det leka av sig totalt i vattenlandet :D  Denna vecka ska bli riktigt rolig. Jag tycker om att vara på Gotland såhär långt. men saknar diig!!
  Ska la funderar på att sova snart, inte bra att vara vaken såhär som jag.Blä på mig alltså..

/ L

Gotland 27/7-09

Igår kväll höll jag mig vaken genom att vara med nallebjörnen och umgås och hade mys :) Kom hem rutn 3 och hjälpte mamma med det sista innan vi skulle åka!
Idag runt 4 tiden imorse åkte vi till Nynäshamn för att ta båten till Gotland som gick halv 8. Jag sov 1h 30min på båten, jag har varit vaken ungefär 22h. Förstår inte att jag har orkat, men ikväll kommer jag somna som en stock.
Nog pratar om det, när vi kom fram så mötte pappa och hans kollega upp oss. Hans familj var också med. Vi åkte til huset och packade ut bilarna och så, jätte fint hus måste jag säga er. Super snyggt.  Sedan åkte vi till något ställe och där blev det systembolaget och apoteket , haha :D 
 Hungriga var vi som kom till gotland idag, vi letade efter en restaurang där vi var, men det fanns bara pizza, ingen var spec sugen på det. Så vi åkte till sjökrogen som ligger i närheten vårat boende. Där beställde vi färsbiff, det tog lång tid och dem hade glömt bort oss kan man nästa säga. Han som gjorde maten var även kock, så han fick springa fram och tillbaka, tyckte verkigen synd om honom. För han glömde att jag inte ville ha pesto på maten, så han var tvungen att springa tillbaka och göra en ny. Stackarn. *ont om personal på de stället* .
Så jag funderar på att sova en liten stund just nu, är så borta alltså.. :)  Blir till att åka och handla godis sen:D så himla sugen.. 
*bilder ifrån Gotland kommer upp på min bdb när jag kommer hem*
                                                                                        tänker på minnallebjörn<3 


En sista träff

Träffade underbara Luke idag:D Han kom hem igår från Gbg och jag åker inatt till Gotland, så vi passade på att ta en fika och gick omkring på tuna. Hade mkt att prata om! Men vi är gansak lika på många sätt, haha..
Nu väntas det mat sedan kanske träffa nallebjörnen <3.. Ska bli skönt att komma bort ett tag faktiskt, slippa ESKILSTUNA :D Skriver kankse en runda till innan jag åker ..

Pusspåer
/L

Gotland om några timmar

Jag längtar så :D Bara några få timmar tills vi åker hem till Mona och sedan går resan vidare emot Gotland:D
Jag och mamma i en bill mitt i natten, hur ska det fungera? haha lika trötta båda två ;)

SÅ BRA


Malmamarknaden

Idag ringde syster och väckte mig vid kvart över 10. Usch vad trött jag var. Men jag klev upp och åt lite frulle och fixade mig.. Har aldrigt varit klar så snabbt som idag,. Käka frulle och fixa mig på 30 minuter :O REKORD..
Väl på marknaden var det halv lagom med folk och lagom varmt ute.. Jag hittade två armband och sedan köpte jag 7 par baby strumpor och 6 vanliga och ett par till mamma där det stor `världens bästa mamma` , tyckte jag var lite snäll där.. Elina tyckte om den och det var fullfart! Elina fick även åka någon karusell men det var dyrt, en biljett 35 kr och 6 åkturer 180. Sjukt alltså. Men dem tjänar ju på det. så GRATTIS till dem :P.

<--Så söta foppa hon fick .Ida brydde sig inte om föreställningen-->

Mycker dans

Igår var jag i parken zoo och dansa lite :D Det var riktigt roligt. Förfesten hemma och Annelie och Ralle var ritkigt lyckad, roligt och lagom folk med bra folk.. thih.
Kvällen rullade på i parken zoo när vi väl kom dit.  Lasse Stefanz och scotts spelade ute.  Och när scotts nyligen klivit av scenen och LS hade spelat 2 låtar, så gick jag fram till Henrik Strömberg som sjunger i scotts och fråga om han ville dansa. Nej tyvärr jag kan inte.. SKit snackar tror jag. Spelar man och sjunger dansband så ska man kunna dansa med. Men neej, vilken tönt säger jag ... haha. Han stod ju ioch för sig med en tjej, men ialf ... Dålig stil.Men men, vad modigt gjort av mig. Thih.
KUL KUL IGÅR :D

ska åka till malmamarknaden med syster och hennes familj.

/ L

Hit och dit

Blev stan idag ett tag med mamma för att vi skulle köpa biljetter till ikväll :D DANS .. Sedan gick vi omkring på stan ett tag och roade oss själva och så :P haha.
Vi åker hem och mamma tar in posten, då har jag fått mina lönelapp, men då måste vi åka ner på stan igen för att fixa grejer på banken om denna lönelappen. Och det var inte LITE folk inne på banken, trodde aldrig vi skulle hinna. För vi skulle vara klara vid 6 tiden här hemma för då kommer Ralle och hämtar oss. Det blir förkväll hemma hos Ralle och Annelie, med micke och conrad och mamma. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt.. Sedan blir det dans hela natten långt , 20-02. Så jäkla roligt det ska bli.  Undrar verkligen vilka som kommer vara där ikväll, hoppas på bra folk..

Måste säga att jag hade det riktigt trevligt igår när jag var ute med dig, roligt att prata och ses igen. Hoppas detta inte försvinner nu.. Lite läskigt var det ute igår faktiskt.. Hatar mörker , jag är ju mörkrädd.

/ L

Ska börja läsa :O

Jag hittade två spännande böcker på icaEkängen när mamma och jag var där och handlade..  Kan ni tänka er att jag ska läsa, ni som känner mig  ;) jag hoppas läsa ut böcker innan skolan börjar .. Mamma var så snäll och köpte dem åt mig, börjar nog på den ena boken ikväll.


Gottegrisen själv

Jag blev sugen på kladdkaka, men istället bakade jag chokladmuffins med chokladbitar i ! Mums säger jag bara.
Det var super gott med lite vaniljsås till och ett glas med kall apelsinjuice! Såhär på eftermiddagen satt en fika väldigt bra.
ÄLSKAR ATT BAKA!  Kankse ska starta något , åka hem till folk och baka och käna pengar på det eller något , vad tycker ni ;) ?


Förmiddag

Blev att jag somnade riktigt sent igår, runt 3 tror jag klockan blev. Kändes inte riktigt bra men vad skulle man göra :P
Sedan kom mamma in och väckte mig nu halv 12  :P haha, det är verkligen sommarlov när man får äta frukost vid lunch!

Jag skrev till dig, men du svarade inte. Vad är detta? Jag förstår bara inte, hur ska jag kunna veta vad du vill när du bara håller käft? Hoppas du läser detta.  Du vet vad jag tycker och tänker, nu är det din tur att berätta. Men du vågar la inte det!?

/L

IDIOT!

Jag är en fullständig idiot som är så jävla fuckad i huvudet alltså. Jag förstår mig inte själv längre.  Vad håller jag på med?
Jag vet ju själv att det aldrig kommer bli så, jag är färdig med detta snart.
   Hoppas du fick som du ville nu, jag kommer ångra detta, jag är ingen som håller käft. Utan jag säger vad jag tycker och tänker, så kan folk inte tåla det så är det deras problem. Men att förlora en vän som man verkligen tycker om , det är något man aldrig glömmer. Du var verkligen en bästa vän för mig, du ställde upp på allt, pratade och förstod mig. Men jag förstår dig till 100%.
  Någon säger att livet inte är lätt. och det är det verkligen inte. Ibland känner man kanske att det finns som en lättnad, men icke det inte. Jag vet inte hur jag ska förstå..
FÖRLÅT MIG! Jag kommer sakna dig väldigt mycket, och det gör ont inombords :( <3

Mamma och jag

Idag så har jag spenderat dagen med min mamma:D Vi åkte först till min morbror och tog en fika, sedan var mamma sugen att åka ut till tuna park. Hitta inget speciellt så vi fortsatte resan mot familjen Mallin. Där vi pratade en stund och så..
Vi skulle hem och äta lite och få mat i magen, men mamma frågade om vi skulle ta pizza istället. Självklart blev det pizza, det blev Roma där vi även satt kvar och åt! Tjockisar vi är! hahah.  Måste komma igång och träna lite snart tror jag. Får se om det blir ut och gå en sväng ikväll eller någonting. 
 När vi kommer hem så sa jag , vi skulle ju städa bilen.. Så jag satte igång att börja dammsuga och dona, sedan komma mamma efter och började torka. Tiden gick fort och bilen var klar. 
  Klockan är nu 18:18 och jag sitter här och funderar på vad jag kan göra idag.. Har lite smått tråkigt just nu..  Längtar bara tills vi åker till Gotland, så jag slipper se denna staden ett tag och bara få komma bort och slappna av.. :D


Why me?
Jag är så dum ibland och orkar inte!


/L

Soligt ute

Idag är det sol och jag ska försöka vara ute som möjligt. Hosta retar mig riktigt ordentligt , men ska bita ihop :D
Annars är även detta en en slapp dag..

/L

retligt + unna sig

Känns som om att hostan blir värre och värre, och det är verkligen irriterande. Så jag har spender enhel del av eftermiddagen med att druckit varmt :D
 

En tisdags kväll som denna får jag äta mig tjock och bara ta det lugt. Det är halv taskigt väder ute och jag känner mig för att ha lite mys med mig själv. Snart börjar allsång på skansen och Paris hilton, får se vad jag kollar på :P och efter det blir det att kolla på filmen störtkär som går på tv3. En stund för sig själv är aldrig fel, men lite långtråkig om det händer för ofta..  Hoppas ni alla andra ha det toppen idag !

/ L

ensam

Behöver man  någon att leva med för att vara lycklig?  Jag tror inte det, men det är alltid ensam ibland. När man inte har någon att mysa med, det är lite tråkigt. Vissa har tur och andra otur :P thih..
Kommer jag någonsin hitta den rätte ? Frågan och tiden ger mig ett svar i framtiden..
    <3

21/7-09

Växlande väder från sol till regn, vart är SOMMAREN ????

TV4

Kan dem inte visa någon annan film istället för BECK? Dem ha nog alla redan sett, men det förstår inte TV4 tror jag..
Kan dem inte visa något som inte visas så ofta.  Synd att man inte kan skicak införslag till dem!  Okej, beck är bra men inte så bra att man vill se dem om och om igen. När det inte finns något annat att kolla på så slår man ju självklart på beck för att ha som sällskap ! Blir så trött på detta :P hahah.

Trevlig kväll på er alla <3

Kusiner<3

Fick träffa min kusin idag, det var ritkigt trevligt.  Vi gick för lite på stan , jag skulle ha hårklämmor eller vad det heter :P haha. Det blev det oxå. Sedan bar det av till monki, där hitta jag en jätte fin klänning :D super sööt var den.. Blev så kär, så den blir det att ha på fredag om det är fint väder!   Vi gick även till alla andra butiker plus myrorna... Roligt att gå där, man hittar allt möjligt verkligen..   Att roa sig med kusinen var länge sedan men det var värt denna dagen.  Vi tog en fika på wayen´s coffe. Godaste chai latte och en smörgås med kycklingröra så otroligt gott var det, mums..  Vi fortsatte våran vandring på stan och så :D träffade lite folk , extra roligt att träffa Anna som jag inte träffat på evigheter.
Tack för en underbar dag idag kusin<3


godmorgon

Idag är det en ny vecka, och hoppas veckan går fort, för jag vill komma ifrån denna jäkla tråkiga staden.
Jag hoppas hostan kommer ge med sig så jag blir frisk och kan vara mig själv igen :D thihi.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hoppas på att få träffa kusin och kankse ta en fika på stan, snacka lite skit och bara vara.. Så länge sedan jag träffade dig!!
Förslag på vad man annars kan göra idag? Vädret är mulet, med sol ibland och väldigt blåsigt.

/ L

film + godis

Walk in line är nog den bästa filmen :D
Jag sitter här nu efter en härlig dusch efter all slit jag har gjort idag.. Filmen har börjat och jag har godis och mums framför mig. Kan det bli en bättre söndagskväll?


                                                                                                                                                             <3

GOTLAND

om en vecka så åker jag till gotland. vid denna tiden nästa söndag så packar jag för fullt.
Åker från eskilstuna 02:00 nästa söndag/måndag :D
En vän fick jag ta med mig, men ingen som kunde/ råd..  Lite ledsen blev jag, men får gå för mig själv den veckan och bara ha det trevligt :D      Är man osynlig så är man!
Längtar verkligen till tusen till Gotland, man får la hoppas att man träffar ngn rolig prick där!  Hoppas även på att det blir fint väder:D


Söndag

En söndag jag inte orkar göra någonting på ..  Fast jag har gjort klart min garderob, den är fin nu :D thih..
Städsöndag idag kan jag säga er, mammas idé :P haha.

Hostar som en galning och tycker inte om det alls, så har köpt någon jävla hostgrejs nu som jag ska ta 3ggr om dagen *blää*

     <3


Kalas!

Min underbara mamma fyller år idag:D GRATTIS till henne.
Det blir kalas med saft, kaffe,bullar,kakor, rulltårta, och sist men inte minst , äppelpaj :D
Det är fint väder ute och det är lagom varmt, hoppas mamma får en toppen födelsedag:D

GRATTIS MAMMA


/ L

DANS

Ikväll blir det hågelbyparken och dansa lite :D fun fun..
Någon som vill följa med mig till Gotland? :$

Pusspåer =)

Vaniljbullar

Idag ställde jag mig och bakade runt 11 tiden, det blev super goda vaniljbullar.
Tiden går otroligt fort när man bakar, och det var även första gången jag bakade bullar. Det var riktigt roligt och det gick ju bra också! Stolt över mig själv.  I veckan har jag ju även bakat två rulltårtor och kakor, allt är till mammas födelsedag imorrn. Imorrn blir det även till att bada två goda äppelpaj. Äppelpaj ska man ju självklart baka samma dag..

jag kan baka goda kakor, laga god mat, diska, tvätta, aldrig klaga, och jag är normal. ;) thih.


/ L

stekarn

Idag har det varit ett helt otroligt väder ute :D Lagom varmt och härligt väder, och det har även satt färg på kroppen, överlycklig :D thih..
Bästa vännen kom hit och gjorde sällskap, det var roligt att träffa dig efter så många dagar vi inte träffat varann! Sol och bad blev det idag, och bus med Elina.. Vatten krig blev det på ett hörn där också..

Fredag är det mammas födelsedag :D Mamma firar även sin semester den dagen efter jobbet ..
FIKA + PARTY (kanske)

BAKAR

Idag har jag gjort korinterkakor och rulltårta,  det gick la sådär. men våran spis börjar ge med sig :( så man får verkligen hålla koll när man bakar eller något kan jag säga!!
Och jag lovar Simon, du ska få smaka någon gång, säg bara till så får du lite om du är snäll :D

Annars har jag inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt och så. Är så trött , förstår inte. Är nog inte van att sova, eftersom jag har jobbat sedan skolan slutade. Men nu jäklar ! JAG ÄR PÅ HUGGET.


Har varit duktig.

Idag kom jag på att min garderob är alldeles för liten för alla mina kläder, så idag har jag varit och köpt en ny kort som man har kläderna i. och en stång som jag ska sätta in i garderoben där jag ska hänga fler kläder.. Det blev toppen, men är inte riktigt klar än och ska kanske fixa det sista imorrn eller i övermorgon.

Åker eventuellt till Sthlm imorrn och träffar Marie lite och sedan blir det allsång på skansen ofc :D Hoppas på att Andreas och Emma gör sällskap.. Åker ju självklart inte själv dit, utan emil följer med. Han stannar tills på fredag :D Roligtroligt..
 
Idag är det även min första dag som sommarlovsdag:D kan ni förstå det, jag har sommarlov nu alltså. Helt sjukt, kan nästan inte förstå det.. Är så glad för det.. Och snart åker jag till Gotland, ska bli så himla mys och roligt .. Kan hoppas på att träffa någon ny vän kanske:D


Fint

Fint bröllop kan jag säga er, det var en bra kyrka och tur med vädret.. 
Önskar er grattis och all lycka till i framtiden.


bröllop

Idag är det min kusins dag, hon gifter sig :) 

miie.

snyft

en bästa vän i livet måste alla ha, men tydligen inte!? Blir så ledsen och trött på detta att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Förstår mig inte på dig, du var så omtänksam och allt innan , nu är du bara borta med vinden. Vad ska jag tro tycker du ? Kan du ge mig en förklaring? Någon gång i livet måste man lära sig det rätta. Men du verkar aldrig kunna göra det, du måste ha något emot att vara vän med ngn som vart innan! Förstår bara inte.
Nu är jag bara ledsen och besviken på dig och irriterad blir jag oxå. FAAAAAAN, litade på dig till tusen och du var allt en vän kunde ha! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN *snyft*  Kommer sakna dig av hela mitt hjärta, aldrig få känna mig så glad som jag var med dig.. åhh :( otur i livet , det är vad jag bär med mig föralltid..


COOLT!


SNART SOMMARLOV

nu är det snart min tur att få vara ledig och sova ut och bara ha det skönt. Jag längtar ENORMT mycket. Det är bara en dag kvar på jobbet och jag är så glad och lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen :D Så skönt att bli lite ledig som alla andra..
SPRICKER AV LÄNGTAN TILL SOMMARLOV <3

Krösa-Maja & Skrutt

Nu är din fina lilla blogg klar Linda! :D
hihi, hoppas you like it..


puss på dej!






(fast susanna där istället för Linda denna gången ^^)

trött.

Det kan man säga att jag är. Gick och lade migi sängen för jag skulle vila lite runt 4, men jag somnade tydligen och vaknade för 10 min sedan.  Skulle kunna fortsätta att sova, men tyckte att jag måste ju kunna somna ikväll också. Jag kunde ju ha sovit för natten också.

Skönt att det bara är två dagar kvar på jobbet, håller på att bli tokig känns det som, vill nu ha sommarlov. Känns lite konstigt att skriva det ordet när det redan gått fem veckor sedan skola började. SOMMARLOV nu tack:D

/L

jaha?

Vad ska man göra dessa veckor som kommer nu då?  någon har som något förslag?  Jag har nämligen inget att göra. :(
Hade planer men blir inget av det! *suck*..
Ge gärna förslag :D

pusspåer

penicillin

Då var det dax för en veckas penicillinkur, inte så jätte roligt men vad ska man göra ? =P
Skönt att ha det gjort, slippa gå och grubbla på det..  Ska man komma ihåg att ta flera tabletter , låter som jag är missbrukare eller något, men det är jag verkligen inte.. Vitaminer i kroppen kan behövas ibland :P haha..

Tack Veronica för att du följde med, skönt att ha sällskap en kort stund ! !

besviken

Hur kan man göra såhär?  Jag litade på dig till 100 % , du svek mig! 
Varje ord du sa var lögn.. Jag kände glädje tills denna dagen kom, usch vad besviken jag är..
Hoppas du känner dig nöjd nu, för det var la detta du ville?

:(

No work today :( , har ringt vårdcentralen och grejer, ska dit på eftermiddagen så får se hur allt bli.
Förmodligen har jag urininfektion , inte så kul men men någon gång ska vara den första. Så önksa min lycka till :P haha.

Power meet =)

Så roligt jag hade det igår :D.  I bilen (impalla 65) från Eskilstuna var det, jag,Karro,Johanna,Jennifer,Sandra,Mårten, thailändare, och Peter (chaufför).. Det tog tid att komma till Västerås, vi stannade och käkade tunnbrödsrulle och tnakade och grejer.  När vi väl har kommit fram är det ju självklart kö m.m.
  När allt är som det ska så åker vi i cruising ledet ofc ..  Tog sin lilla tid, men det var så roligt.. Vi förlorade två flickor påvägen :P thih..  Så istället plocka vi upp min bästa vän Jesper . Det var roligt det med ju.    Kan inte berätta hur roligt det var. Så ni får några bilder. Mer bilder finns på min bdb ..

/L

Å-bryggan

Så otroligt roligt det var, att dansa och umgås lite med annat folk än vanligt. En härlig kväll med mycket gött folk och gött dricka ;) haha.
Jag och Johanna cyklade hem när det ös regnade, för regnet bara kom. Vi var som blötddjur när vi kom fram *bild på det kommer senare*. 
 DKM

Ikväll blir det att åka på Power meet med syster,peter,johanna, och han som har bilen. Ska bli så roligt, thih..
Hoppas ni får en lika bra kväll som jag idag.
Hoppas på att få träffa bästa vännen i västerås idag:D.

/L

Lite smått och gott.

Har inget internet hemma, därför det har varit litte bloggtork på ett tag:D  Men nu sitter jag hemma hos syster lite och kollar lite..

Veckan har bestått av jobb och softa. Varit med bästa vän Laine lite då och då.. Han har gjort mig sällskap när mamma jobbat kväll :D Så snällt av honom ju...  hahah.
Annars har det inte hänt så mkt denna vecka..  Jobbar och sliter som alla andra sommarjobbare :P haha. Bara en vecka kvar *jippie*... 

Ciao / L


RSS 2.0