tar emot!

När jag mår såhär i kroppen så är det lite jobbigt att jobba, Man orkar knappt göra något, knappt stå upp. Men man måste ju se det positiva i det hela. Men ialf, känner hur kroppen småskakar och benen vill bara vika sig, men ändå så tvingar man benen att vara raka och inte försöka skaka så mycket! Inte många dagar kvar på jobbet, denna vecka + nästa.
Anledning till detta är att lilla Linda inte äter och dricker som hon ska när det är varmt ute. Allt blir upp och ned + att somna tidigt när det är ljust ute? Hur många kan sova när det är så? Inte jag iallafall, det är oxå en anledning som betyder för lite sömn.  Måste bättre mig, så tyvärr alla läsare jag måste säga att jag vill ha regn nu...... 
För lite vätsta+ mat + sömn = en Linda som har en kropp som inte är van och säger ifrån..

Neej, nu ska jag forsätta plaska lite i poolen och se om någon som vill komma hit ikväll, mamma jobbar nämligen kväll och inge kul att vara ensam ju :(  spec inte i detta fina vädret..
 
/L

två dagars

Min blogg fungerade inte riktigt som den skulle igår så kunde inte skriva..

Söndag: Vaknade rätt sent, för jag hade svårt att sova som vanlig dagen innna. När jag väl vaknar och äter frukost så säger pappa att vi ska till Västerås och köpa cykel :D Jag blev chockad och överlycklig, äntligen får jag en cykel. Mamma fick oxå en, så vi har likadana, haha.  Det blev även en sittbadmadrass till poolen, i den låg jag rätt länge igår eftermiddag/kväll..

Idag blev det tyvärr igne jobb för mig, mådde inge vidare imorse. Förstår inte, har mått lite dåligt sedan i lördags. Och idag kände jag illamående och snurrig i huvudet, fick knappt i mig frukost, det ville inte vara  kvar.. så blev  hemma idag. Känner inte för att äta, hunger finns inget, kroppen är tung och orkar knappt sitta upp. Vad är det som händer?
Så idag blir det en lugn dag, ska nog inte hålla mig inne idag .tyvärr solen, sviker dig en stund idag. :P haha.
   Får försöka proppa i mig med mat senare idag, så jag kan åka och jobba imorrn :) det är ett roligt jobb och inte länge kvar att arbeta.. Håll tummarna för mig.

/ L                                                <3

kan inte bli bättre

Vilken otorligt härlig dag, sommaren har kommit och solen skiner och poolen har 26 grader. Kan inte bli bättre!

Hade svårt att somna igår, var lite fest här.  (syster och Jesper vet varför)  Pratade med Jesper för att fördriva tiden, men båda blev trötta och orkade inte. Så jag tog min ipod och blundade och försökte slappna av, somna och vakna till och från. Jätte jobbigt var det. Usch hatar sånt här när det händer..

Som jag skrev ovanför, härlig dag. Badat och solat hela dagen... Kerstin och Ronny kom hit runt 12 för dem skulle hämta deras bild från igår. Dem blev kvar rätt länge..    Och pappa åkte strax innan dem kom, han fick ett larm så han var tvungen att åka till k-holm.  Pappa kom hem runt 3-4 kan den har varit. Då åkte vi och handlade korv med Kerstin och Ronny. När vi sitter i bilen påväg hem igen så får pappa ett larm till. Då var han tvungen att åka iväg till hälleforsnäs. Vi väntade självklart på pappa innan vi skulle börja grilla, men då ringer han och säger att han måste åka till k-holm igen. Gör folk inget annat än åker hiss? Tycker synd om pappa, han har varit borta hela veckan, och idag har han farit omkring som en yr höna.
När han väl kommer hem runt 6 så får han slå sig ner och äta och bada lite.. Vilket det vi har gjort hela dagen, så underbart mysigt.  Funderar på att ta ett kvällsdopp ikväll, naken bad kanske ! Men får la se hur det blir med den saken. haha.
   Imorrn blir det mer sol och bad, älskar helg alltså... Bara så skönt att bara vara. 

Har inget mer att erbjuda, jag är osynlig och jobbar häcken av mig.
/ L

more more more

Mamma kom upp till mig på jobbet idag, så jag fick sluta lite tidigare idag :D Lite skönt sådär.  För mamma hade sms:at mig under dagen och undrat om vi kunde åka till stan, självklart kunde vi det!  Mysigt att gå på stan med mamma, det blir ett sådant lugn och roligt på ett sätt. Det blev more stuff, inte bra men nödvändigt. . Nu är det slut på det roliga och börja allvar ;)

Linne (149 kr) och solglasögon (79 kr) från Gina tricot, söta badklädseln ordinariepris 249 nu (790 kr), ny väska från H&M (199kr).

Idag kom även min kära far hem, känns skönt. För poolen blev fin och klar så jag kunde bada lite idag.
Senare på kvällen kom Kicki och Janne, vi beställde thaimat från Mandy och prata och drack lite smått. Senare kom Kerstin och Ronny. Dem hade oxå mat med sig ifrån Mandy. Super gott var det alltså.  Mycket prat och roliga ämnen.


/ L


R.I.P

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab

"Kicg of rock har lämnas oss" skriver aftonbladet.   50 år och fick hjärtstillestånd? Det är verkligen synd, han var en sån himla skön person som gjorde as goa låtar.
Må Michael Jackson vila i frid :(

Michael Joseph Jackson
29 augusti- 1959 - 25 juni 2009




Mamma och dotter tid.

Trött idag på jobbet, usch trodde aldrig det skulle ta slut :P Men snart HELG:D
När jag kom hem lade jag mig i solen i 2h ungeför, sedan så åkte jag och mamma till tuna park (köpcentrum). Skönt att umgås lite med min mamma ibland såhär när pappa är borta :P haha.   Både jag och mamma skulle kolla på bikini, men hittade verkligen ingenting, så får la se hur det blir med den saken.. Men jag hittade annat istället. (Bilden nedan)
Vi gick omkring på tuna i 2h och tiden bara rann iväg, vi hade jätte roligt och mysigt. Jag var totalt knas idag på tuna alltså, kommenterade allt var bara på ett enormt bra humör antar jag. Undra varför? Jou, för jag har fått lön från hotellet :O Chockad blev jag, trodde den skulle komma i juli, men dem var snälla så jag fick den i juni. TACK HOTELLET :D thih.
Men det jag köpt idag fylls snart upp till samma summa om inte mer. För på tisdag får jag ju sista studiebidraget., money money i sommar är gött!     
Mjukis shorts från BIKBOK , och parfrym ifrån Kicks.
 
Försöker förstå mig på min enormt knäppa data, det har kommit upp något grejs på själva mozilla Firefox. Och jag fattar 0 och vill ha bort det.  Frågade Jesper, men han kunde inte hjälpa mig eftersom han inte ser :P Frågade han eftersom det var han som fixade allt åt mig ;)  Bästa Jesper ofc <3.  Får la se om jag kommer på någon gång, om jag orkar dvs.. Är inte data expert på sånt här , hahha.

Puss och kram / L

KRIG!

Nu undrar ni ju självklart varför det står KRIG ovanför, dräför att jag och myrorna krigar med varann. Jag snackar en jävla massa skit om dem, jag tror dem säger lika mycket om mig till sina myrpolare! Har blitt biten fem gånger under timmarna jag solade, gjorde dem ingenting bara ligger helt stilla och förösker få en snygg färg på kroppen, då kommer en efter en och kissar på foten och blä. Arg jag blir på dem, nu är det verkligen krig ska jag tala om för er. HATAR MYROR. Hoppas myrorna hatar mig lika mycket som jag hatar dem, haha.  Någon som håller med? :P
Önska verkligen att myror inte hade uppfunnits, vem kom på dem? Jag undrar och flundrar lite faktiskt.

Vilket drama!

Haha, tur att jag inte har dig!  Känns så himla gött.  Hur kan man göra så egentligen? Det är videvärdigt, äckligt, dumt, jag vet inte allt man kan kalla det. 
  Om den gör såhär nu kan jag förstå hur det var förr, usch vad man känner sig lurad! Men vad ska man göra? Är glad att det hände så kan inget mer göra. Men förstår bara inte hur man kan vara en sådan person!? Hur tänker folk? 
Jag kände igår att jag borde gjort det förr länge sedan, men trög som jag är. Ångrar mig allt mycket mer nu ska jag tala om för er läsare. Det gör jag verkligen, förstår inte hur man orkar!? Åhh, blir så irriterad. men men nog om det..


Idag jobbade jag som vanligt, inte så mkt att göra. Haha gå omkring och få betalt ändå är inte fel ;) 
   Åkte ut till sumpan *sundbyholm* idag med syster och hennes barn. Så himla mysigt och varmt och skönt. Barnen badade som om dem aldrig badat förr. Ida var tokig i att bada och Elina lekte lite. Vi fikade och hade jätte härligt.
Blir fortsatt varmt resten av veckan, då blir det sola och bada hemma :D underbart härligt det med. Om det inte är någon som har lust att följa med till sumpan? 
   Ikväll blir det kolla på allsång på skansen. Börjar tröttna lite smått på Anders Lundin ska jag tala om för er. Hans röst är jobbig på något sätt och han beter sig barnsligt på något vis. Jag har ialf mina åsiker ;) hahah.

Puss och kram en glad tjej

Måndag 22/6-09

Ännu en lugn dag på jobbet, kan inte bli bättre än såhär ibland alltså, haha
Längtar bara tills 10 juli, då sommarjobbet är slut och jag får sommarlov och kan njuta ute i solen hela dagarna, nu blir det ju bara halva dagar. Men gör inget för det, men änåd lixom ..
        Hann bara vara hemma i någon timme, för sedan frågade mamma om vi skulle åka ut till sundbyholm en sväng, självklart kunde jag det.. Varmt ute och solen sken. Vi gick bland alla fina båtar och när vi kommer ner till badstranden så är det barn som badar *burr*. Vi  fortsatte ut mot en udde som ligger liten enskilt, där kände jag på vattnet och det är inte så kallt som jag trodde. Tror faktiskt det är riktigt skönt i vattnet.  Efter en sväng här och där så gick vi till kiosken och mamma bjöd på glass ,MUMS... När vi skulle gå tillbaka till bilen så såg vi några fåglar *vet inge namn*  med ungar. Så söta *naaw*.  Så har haft en underbar dag med min mamma, för pappa är borta denna vecka.. Så vi är singlar nu, mamma och jag.haha.


Ikväll blir det att ta det lugnt, kanske ska ta en titt på LOTTA PÅ LISEBERG, får la kolla på ALLSÅNG PÅ SKANSEN imorrn oxå, så får jag se vilket som är bäst.  `När jag berätta för mamma att jag skulle se det så sa hon att jag hade blivit en tant`, det tar jag som en komplimang ifårn min egen mamma *fnizz*.

/ Linda                                                                          <3

21/6- 09

Idag har jag suttit ute i solen och tagit det lugnt. :D
När mamma kom så körde hon  mig till syster , lilla Ida var hemma och hon blev glad när jag kom. Alltid lika söt.
Efter att dem har käkat så blev jag sugen på glass så jag och Ida gick ner till kiosken nera vid gårn, men det var stängt. Så vi var tvungna att gå till hemköp. Det gick ju super bra, men vad folk glor alltså :P Gå aldrig med barnvagn själv för man känner sig verkligen uttittad.  Det blev en piggelin för Ida och en twister för mig , sedan köpte jag ju självkart en lite marabou och daim. Ida var duktigt och åt upp hela glassen, sedan när vi kom hem fick hon sin choklad och blev ju så glad. thih.. 
Haft en bra dag med Ida =) min lilla flicka.

/ L

vem?

 Södra knoopgatan? aldrig hört den gatan förr, men nu vet jag vart den ligger :D Lite spännande, kanske ska besöka den gatan någon dag !  eller vad säger du DVD? mohahahh

Brunnsparken!

Igår var det dans i Örebro :D Roligt att få komma ut lite och röra på fläsket. haha.  Det var Wahlströms som spelade, var riktigt bra denna gången faktiskt.   Måste klaga och säga att det var riktigt halt på golvet, vilket jag inte var så förtjust i. 
Blev trött fort igår, så kände inte för att dansa så mycket, men det blev några danser ialf.. Som sagt , det var trevligt och bra folk där. Det gick att dansa på golvet för det var lagom  med folk.    Kom hem runt 02:30 , kan säga att då var jag riktigt trött.
Tack för kvällen !

Idag blir det att ta det lugnt, jobba imorrn igen. Känner att det kommer vara segt att kliva upp imorrn, har inte vart så duktig i helgen om jag säger så :P Annars händer det inget speciellt idag förutom att pappa kommer idag med. Ska bli roligt att få se alla bildern han tagit  *så länge det fanns batterier i kameran*.
Jag önskade att solen kunde titta fram mer.
Ha en härlig dag alla

/ Linda

Tack för kvällen

Mycket trevligt folk och en otroligt god middag. Nästan som att äta ute på restaurang. Så himla gott var det.
Kan ni tänka er att jag tycker om sill :) Stolt över mig själv.thih.
Förrätt: sill,potatis,ägg,gräddfil och allt det.. 
Varmrrätt: Lammfärs på spett som vi grillade, sallad och vitlöksbröd. Sedan blev det potatisen som blev över.
Dessert: jordgubbar med alt, grädde (vispad, vanlig) , glass, mjölk.
  Senare på kvällen blev det snacks med singstar och prat. Trevligt var det. 
Hoppas ni andra hade lika trevligt som jag.

 Ikväll blir det dans i örebro, gött att få röra lite på sig ska jag berätta för er! För jag kommer sakna dansen .. Så ikväll blir det roligt att få dansa med allt möjliga:D


v.27

Jag  hade velat varit på öland för du är där då!
Hade dansat hela natten lång , och bara känna oss fria ! 
                                                                   <3

Midsommar

Glad midsommar alla. Alla har inte lika bra väder, jag hade hoppats på att få ha någon fin klänning på mig idag, men det blir nog lite kallt om benen för det. tyvärr..
  Ja, vad ska man säga om denna dagen, hoppas det blir trevligt ikväll och mycket trevligt folk osv.

Gårdagen så jobbade jag som vanligt, det var lika lugnt då som alla andra dagar. Hoppas det blir mer fart i det hela nästa vecka, då det även ska bli bättre väder självklart. Bara för att man jobbar.

Jag hade gärnat velat åkt till öland v.27 och till malung v.29, men inget av det blir av . Tråkigt värre, men bättre lyckat nästa år kanske. *tvivlar på det * hahah.   Får försöka ha det så trevligt som möjkligt på Gotland istället då..

Ha en trevlig dag/kväll/natt.
/L

Onsdag 17 Juni

Idag har det varit lika lugnt på avdelningen som det var igår :P riktigt skönt faktiskt, men har fixat och donat lite. Det är riktigt kul att vara på sjukhuset faktiskt.  Fick gå hem tidigare idag med för att det var så lugnt. Jätte trevlig personal är det. Kommer sakna att vara där när jag har gjort mina fyra veckor..

Anna messade mig under dagen och frågade om vi skulle ses. Självklart kunde vi det. Så vi sågs nera på stan vid fyra tiden. Vi gick omkring och anna letade efter ngn bok och en kontakt som hon kan ha när hon åker till USA..  Massa grejs, men vi orkade inte gå runt efter ett tag, så vi gick till strömsholmen och satte oss i solen ett tag, men efter 20 min ungefär så försvann solen, så då gick vi till donken och köpte Mc-flurry maräng swiss *STAVAS* super god var den.. Men vi fick en på köpet :P haha bara för att det var en annan kassörska som gav en mc.flurry till Anna, sedan kommer hon som vi tog belat hos.. Så då fick vi den ena på köpet, det var snällt. :D Men det var inte jag som moffade i mig den, det var faktiskt Anna. Hon fick dock inte i sig hela. Det var en god glass, testa den ni som inte har gjort det. 
Haft en härlig dag idag i solen!                

Kvällen ska jag spendera med att snart gå och lägga mig, super trött. Inte van att gå upp så himla tidigt alltså. Men det blir nog bättre efter någon vecka hoppas jag. 
JAg svälter även idag, eller så  kanske jag tar en bit äppelpaj eller något. Mor är så himla jobbig ibland alltså :P *dem som känner mig vet,hahah*

Puss&kram en GLAD Linda

Elina dansar!


solsken :D

Först måste jag säga att det är väldigt härligt att se solen igen alltså. SÅ himla glad man blir på engång.
Tyvärr så jobbade jag idag, men fick sluta runt kvart över 1 för det har vart super lugnt.  Då menar jag verkligen lugnt, inte gjort mkt idag..Skönt att börja lugnt iallafall. Hoppas det blir lite mer rörelse imorrn!
    Det ska tyvärr börja regna på torsdag igen, får hoppas att det inte bli något regn då. Vill ju ha fint till midsommar..
 
Juste... Midsommar så ska jag vara med min farbror Andreas och hans flickvän och deras kompis Mattias. Emma ville ha med mig, självklart ställer jag upp :D Alltid lika roligt att vara med dem ju, hoppas det blir en trevlig kväll :)

/L

Blir så glad


God eftermiddag

Idag klev jag upp runt kvart över 7 för jag skulle duscha och grejer innan jag skulle till sjukhuset på info och massa..
Vi blev sittandes där till kvart över 11, sedan blev vi utdelade till våra avdelningar vi skulle vara på . Vilket ska bli jätte kul att få vara på gyn.. Super trevliga tanter m.m.  Så mina arbetstider är 7:30-14 + att jag är ledig på midsommar , vilket jag tycker är väldigt bra. 
Men vet fortfarande inte vad jag ska göra på midsommar. Det är ett svårt val alltså, har ingenting planerat eller något.

Just nu sitter jag hos kusinen , hon är nu ute med Charlie men kommer snart tillbaka hoppas jag. Vem vet, får henne kanske till att planera lite inför temafesten. :D hoppas på det bästa..
Ha en bra tag så skriver jag mer senare.

/ L

regn, regn och åter regn

Ska det aldrig sluta regna?  Blir verkligen tokig.
Känner mig jätte konstig i kroppen just nu, kanske bara är nervös inför imorgon eller om jag börjar bli sjuk. Att bli sjuk har jag inte tid med.. 

Idag har jag varit till Västerås med min syster och mormor och morfar och syrranas sambo.. Vi var till bil-tema och jula.Det regnade som vanligt, och jag blev blöt och kall. Alla var verkligen ute och åkte idag, kan det bero på att man blir så uttråkad när det bara regnar. Har aldrig klagat såhär mycket, men detta vädret är hemskt. Tror faktiskt inte det kommer bli någon sommar med sol och 30 grader.  Men jag hoppas verkligen på det.
   Ikväll blir det att vinna lite pengar kankse, ska spela bingolotto faktiskt. Kanske vinner en bil åt mamma och pappa eller något. Nej, jag är inte tokig i bingolotto. :D  Önska mig lycka till ...

/L

                          Osynlig!!!!

Nyttigt?

Nyponsoppa med speciall flingor med bananer och färska jordgubbar. Riktigt gott var  det.  Till det en grov macka, med smör och leverpastej. . Kände mig duktig idag.. Är för trött på vardagarna för att göra en god frukost :P

Ska åka till Västerås nu med syster och hennes sambo och mormor och morfar.. Mamma ska vara barnvakt åt Elina och Ida :O. Hoppas dem får lika trevligt som vi får i V-ås.

osynlig

Varför ska man behöva känna såhär?
Hade tänkt att sista sommarlovet ska bli det bästa någonsin, men det börjar inte så spec bra.. Vad finns det för människor där ute?  Plus att jag kommer sakna DANSEN till tusen alltså.. Måste redan börja tänka på en massa som ska komma till hösten *jobbig*...  Ville vara fri ifrån tankarna i sommar.

Denna dagen har jag spenderat i min säng. Vaknade, käkade frulle, tog en dusch och gick och lade mig igen och somnade. När jag vaknade igen så var Agneta och Jonny här på fika, så tog mig en kladdis och lite grädda. Sedan tog jag en taco och satte mig vid datan. Men lika tråkigt där så gick och lade mig igen ! Vilken jäkla bra sommar man har... NOT
Man har inget humör när det här sådant väder, vill nästan inte vara kvar i Sverige snart.

/L

Sverige?

Vilket väder säger jag bara, åhh finns ingenting att göra ju!
BLIR TOKIG . 

Man kanske ska kolla på en utomlandsresa, lär ju vara sånt här väder hela sommaren tror jag.. I tidningen stod det att det inte vart sånt här väder på över 50 år vid denna årstiden.. SJUKT.
Ska sverige bli som ENGLAND? hahha

onsdag-idag

onsdag: Jobbade självklart hela dagen.. så hade ont överallt och lite till. Men ska inte klaga..  Senare så träffade jag min vän Luke. Kommer sakna dig när du åker ju.. Inge kul..  Var med han hela kvällen och vi kollade på fotboll (sverige vann med 4-0) och snacka massa skit och hade super kul.. TACK :D 


Torsdag: Jobbig dag på jobbet som vanligt, haha..  Men övertala ialf chefen om att få börja nio på fredagen.
Var även hos kusin idag, vi skulle färga håret på henne. Men hon kunde inte bestämma sig så det blev ingen färg. haahaha. Men vi kom på något annat, vi ska planeran en liten grej som kommer hända i sommar, så jävla nice kommer det bli.
Längtar redan kan jag säga er ;) !!

Fredag: Skönt att börja nio idag alltså.  Idag var vi snabba på att städa, var inte så mkt att göra men det var skönt såklart.. Jag,Jessica och Simone var väldigt snabba idag, vi hade städat nedervåning och käkat lunch och städat på övervåning till 12:50 eller vad klockan var.. Så duktiga vi är..  Sedan fick vi dammsuga korridoren uppe och nere och en annan korridor och i matsalen. Sedan moppa Simone golvet.. INGET ATT GÖRA..... Vi skulle torka av lamporna i matsalen och en skulle göra rent inne vid relaxen, sedan skulle vi göra fint i "ungdomsrummet".. Vi var så himla snabba och blev klara runt kvart över 2 kanske..  Sedan satte vi hos i rummet och vila lite, så vi bestämde oss för att om vi hör  Jari så skulle vi ställa oss upp.. Och det blev så jävla roligt , vi var som blixtrar :P haha. Och det blev mkt skratt. GÖTT..   Fick sluta kl 15 idag för det fanns verkligen ingenting att göra mer. Idag var vi verkligen snabba.. 
   Hoppas på att ikväll blir det film mys och bara ta det lugnt och moffa gott gott. thihih.    Säger bara BLÄ för vädret ute alltså. Ska det bli någon svenska sommar med en varm sol och klarblå himmel?

allt för mig, inte så mkt men kommer mer under helgen kanske !

Pusspådig / L

många frågor men inget svar?

Vem ska man fråga? Vem ska man prata med? Vem kan alla svar?
INGEN, förutom jag själv. Men det är inte så lätt att få fram alla svaren!
Varför ska jag alltid sätta mig i denna situatuionen. Finns inget mer jag kan göra för mig sjäv!

                                                                      <3

Zzz

Igår hände det mycket under kvällen!
Men det är över nu , och snart ska jag iväg och jobba igen *Zzz* .  Vaför sättta mig en tid som kl8, bläää. men men.
Idag är det mycket stannarum så det blir gött..
Skriver mer sen, hade gött :D

/ L

första dagen

Jobbar denna vecka på hotellet, och idag var första dagen.. Fick städa från 8:30 till 15:52. Det är de dem behöver hjälp med. Men det var riktigt skönt att komma hemifrån när det är en sådan tråkig dag, ska vara mulet och blä väder hela veckan så känns bra att ha något att göra.. Money är alltid bra.. Men längtar redan tills veckan är slut :D
Nu ska jag vila lite och kolla tv eller något, för mina fötter har ont väldigt ont. Inte bara fötterna som gör ont utan varje del som finns i kroppen. en HELKROPPS MASSAGE skulle sitta fint! Någon frivilligt ? :P

/ Linda                                                                                                                               <3

7 juni - 09

Helgen har varit underbar! 
Och idag ska jag bara ta det lugnt, imorrn börjar jag jobba och jobbar fram till 16 juli.. Känns tugnt men money money sitter aldrig fel !   Ska la kolla film eller något! 
Hoppas ni alla haft en lika bra helg som jag :D
 
Mer bilder finns på min bdb Li-indaa..

/ Linda                                                                                   <3

Kort sammanfattning om helgen

Fredag: Skolavslutning och det blev som vanligt en show i skolan och sedan lite fika med klassen..
Efter det så vara det lunch på akropolis med några i klassen. Riktigt mysigt och trevligt var det.. Åkte hem och vilade lite och väntade på att pappa skulle komma hem, men han är ju seg och sen som vanligt .. haha.  Sedan ¨åkte jag hem till Ewe och Samuel och fixade till mig och drack lite smått :D Sedan kom det 2 grabbar, Adde och Henke .. thih det enda ordet Adde kan är *kåt* hahaha.. Jag och Ewe tog bussen runt kvart i 7 tror jag. Kommer inte riktigt ihåg, men ngn timme senare så kom grabbarna ner och mötte oss!
Det blev en hel det sittande inne på Time out, men var fullt inne så fick sitta ute och frysa ännu mer.. Men fick låna en tröja av snälla Henke :D !          TACK FÖR EN UNDERBAR FREDAG:D

Lördag: Student på eftermiddagen, jaa självklart.. Min underbara  vän Johanna tog studenten. 
Det började kl 3. Det var riktigt mycket drag på stan alltså..  Det var så underbart att se Johanna vara så otroligt glad.
Efter vi tagit emot henna på skolan så gick vi ner på stan för att se flera studenter som stod på sina flak och skrek och hade det roligt.  Vi stod och kollade i några timmar.  Åkte hem och bytte om och slog in en present. Inte bara Johanna som firades utan hennes pappa Ronny fyllde 50 år. GRATTIS.  Så det blev dubbelkalas..
Ute i borsökna bjöds det på kallskuret och potatissallad och massa gott.  Det var riktigt trevligt och mycket släkt och vänner + dansfolk. 
Jag drog tyvärr därifrån vid kvart i 9. Skulle hem till Ewe och ha det lite trevligt med folket dagen innan :D..  Men han dock inte vara där så länge, för sista bussen gick ganksa tidigt ner på stan med tanken på att bussarna räknas som söndag eftersom det var NATIONALDAGEN. På bussen var det ett riktigt drag kan jag säga er, studenter högt och lågt. haha..  När vi väl kommer ner på stan så ska Ewe och Samuel käka subway , jäkla tjockisar hahah..  Innan det så försökte jag och Adde leka diskreta *Stavas* men Adde är inte så duktig på det. haha.
Strömsholmen väntade och vi dog något att dricka , det duggregnade så vi gick till lotus istället, inte världens roligaste ställe, men vad ska man göra lixom. haha.. Men det var riktigt trevligt och mysigt där inne:D
TACK FÖR EN UNDERBAR LÖRDAG

så skönt

nu är det SOMMARLOV :D Så gööööött
party ikväll!

*räkna aldrig med dina vänner*

tränar!


SEGT

Regn,regn,regn,regn är så otroligt jobbigt. Blir bara tröttare och tröttare och så rastlös man blir när det regna ute!
Det är ju faan juni , vart är solen och värmen? :O

hoj

Vilken dag, tänkte strunta i skolan idag. Var så himla trött imorse. Var super trött imorse och ville bara inte kliva upp. Men tvingade mig upp och kom super trött till skolan! Lena trodde jag hade vart på party inatt för att jag var så trött, det var roligt !
På hotellkunskapen idag blev det att fixa till konferensen imorrn (kineser som ska komma) sedan blev det fika med munk och muffins och ballerina kakor *mums*. Under fikat blev det betygsprat och fick tillbaka konferenshotell. Fick MVG på det arbete SUPPER GLAD..  När allt var klart fick vi sluta, så jag gick till Erica våran samhälls lärare.. Skulle göra provet IGEN., hoppas det gick bättre denna gången ialf! HATAR SAMHÄLL ska ni veta!
Resten av dagen har jag spenderat hemma, tog mig ett skutt och började städa mitt rum, kände mig duktig faktiskt.. Var så himla stökigt, kläder överallt och dammigt och smuttsigt. ALLT ÄR VÄCK NU! Duktiga Linda :D.
  Nu ikväll åkte jag med Lovemalm till Beas grav.. Hennes 18 årsdag idag, känns tomt att du inte kan fira den som vi andra gör. Du är så otroligt saknad och det är fortfarande svårt att förstå vad som hänt, känns så overkligt och det kommer det alltid göra. Men hoppas du har det bra nu ! SAKNAR DIG.

/ LindaHasselquist

Paris Hilton´s my new BFF

Ett program jag kommer kolla på varje tisdag kl 20.. Så mycket snacka bakom ryggen och bråk och massor efter bara första prgramet.. Detta ska bli kul att följa!  Men tycker det är töntigt att göra ett sådant program, sakffa sig en ny BFF genom att visa det på tv. ska Sverige snart härma det, vem kommer bli den svenska blondinen då, Caroline Gynning kanske? nej jag vet inte. Får hoppas att det inte blir ett svenskt program ialf!
Någon med som kollade på Paris Hilton idag?

/ L

mina åsikter

Skolan: Är riktigt trött på den alltså, finns inget värre än skolan just nu! Ska bli så skönt att slippa den i 3 månader ungefär..
Förstår inte hur lärarna orkar och hålla på såhär, blir ju bara arg och trött på dem! FY  ORKAR INTE MER.  Men som tur är så är det bara imorgon  kvar.. Ledig torsdag och fredag är det avslutningen, då det ska regna :( Ännu värre, dålig stil tycker jag, vem har beställt regn väder? *fnizz*

Jobb: Att ligga och lata sig under hela sommarlovet ska jag inte göra.. Jag ska vara duktig och jobba och tjäna lite money. *happy Linda*  Nästa vecka ska jag jobba på hotellet.Tiderna där denna vecka blir 8-16 bra tider ändå.
Veckan efter det så börjar jag sommarjobbet på sjukhuset *kvinnokliniken gyn* ska bli roligt att få arbete där. Där kommer jag spendera i 4 veckor.  Efter dessa 5 veckor arbete så hoppas jag att få ha lite sommarlov, mitt sista sommarlov lixom . halå? dem måste la ändå förstå!? 

Dagen:  Hade idrott och klassråd idag egentligen, men orkade verkligen inte ha idrott , springa spåret helt själv. Är ju mörkrädd och det har vart mulet och mörkt ute idag, sedan har mamma sagt åt mig att inte gå själv i skogen när det är mörkt ute!Vem som helst kan ju komma lixom..  Hoppas ni förstod att jag skippade idrotten ;)
Tänkte hoppa över klassrådet med, vilket jag kunde. När jag kommer till skolan och klockan går och går , sitter och muppar mig med Jesper så blir klockan 10:30. Ingen lärare kommer, då har vi inget jävla klassråd. Känns surt då fään, åkt in till skolan helt i onödan när jag kunde vart hemma och sovit klart och pluggat lite längre..   Som jag sagt tidigare HATAR SKOLAN just nu.. sista veckan är så himla tråkig, varför inte låta oss bara vara lediga tills avslutningsdagen kommer? Nej, men bättre att ruttna bort i tråkiga skolan. BLÄ.

/L

Dagen

Sista varma dagen , nu ska det bli kallt och tråk väder igen.. Vad är detta för sommar? Hatar nästan sverige ibland.
Hur ska sommaren börja? Och hur ska hösten börja?  Allt kommer sjunka ner till 0 igen. Ingenting kommer bli som tänkt. ALLT är kört tror jag! :(

/L

ORKA!?

FAN PALLAR FAN INTE MER!!
KILL ME SOMONE!!!

hur orkar ni !? Seriöst!?

RSS 2.0