Leksak!



Bullbak!

Mina vaniljbullar med super goda:D




Träningen

Idag körde vi dansträning istället för imorrn!
Så  jäkla skönt att bara träna själva och ge gärnet och leka lite osv. Kan man göra på vanliga träningarna med. Men det negativa med det är att folk sitter och STIRRAR och det är obehagligt och jobbigt. Sedan blir det massa snack osv.. Jag tycker inte om det. Så därför trivs jag att träna själv eller i v-ås.

Idag körde vi ialf vårat tempo ganska mycket, men ett tag där så vek jag mig av skratt. Så otroligt att jag kan verkligen kan skratta så mycket, fick så ont i magen. Vi bara lekte osv sedan bröt det ut i skratt. Det varade kanske 10-15 min. Länge sedan jag skrattade så mycket!
Men träningen gick bra och jag är nöjd, det känns lite ovant bara att vi är i en högre klass så att säga.
Kan inte bli bättre än såhär, vi kör på vårat mål och bara ge gärnet helt enkelt.


SANT

Bilden tagen från Ekuriren.se


Hej!

Idag är det en vanlig kall höst tisdag! Det blåser så kallt ute, hurr burr..
Jag har hjälp min mor idag, jag städade toa och dammsugit hela huset! Känner mig riktigt nöjd faktiskt. 
Mamma blev glad och jag blev helt slut! haha.

Ikväll blir det träning i v-ås, får se hur det går. Och vad som sägs under träningen. Det är bra med kritik.. Kan kanske behövas lite nytt eftersom det är ny klass osv på lördag då jag åker till Motala för att tävla.
Att få gå vidare en gång känns ju okej iafl, kan ju hoppas på det bäste tycker jag! :D



GRATIS BIO

Gå med du oxå! Samla poäng och få present kort eller biobiljetter.

http://gratisbio.se/?RecruiterID=257022

Höst söndag

Idag gick jag ut i det härliga höstvädret och hjälpte pappa!
Det blev att tömma luften ur alla badmadrasser, plocka ner partytältet, ta in utemöblerna och ta ner poolen.
Den ska få stå inne denna vintern pga vi ska eventuellt flytta på den *enligt min far*. Men vi få la se i slutet av april :P haha.
Jag kom på idén att ta högtryckstvätten till att göra rent poolen, både ut och insidan. Men jag hade kalla och blöta handskar sedan stå där och trycka in knappen , ajajajaj. Så pappa fick ta över efter att jag nästan var klar med utsidan, han gjorde färdigt insidan.
Efter utedagen så gick jag in och städade rummet, sedan var det dax för mat. 
Jag hann även med att följa med mamma och pappa ner till lokalen för att hjälpa dem och träna lite. Blev jätte bra tycker jag.

Så nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker och nyligen ätit en jätte god fruksallad med grädde. MUMS!! Och har en jätte mysig liten misse i knät som sover och sover och sover!
Resten av kvällen får jag hitta på någonting.

Tusen tack för alla gratulationer jag fått för att gårdagen gick så super bra:D
TUSEN TACK ALLA:D



Redan dax?

Hur länge kommer det dröja innan riktia snöovädret kommer in ?
Jag kan ju säga att jag inte vill ha snö  nu ialf, även om det vore lite mysigt!
Hoppas på att vi får vänta in tills november, december ialf :D


Tävlingen

Är super nöjd över dagens insatts alltså.
Blev en stor seger för mig och Per, vi tog oss högst upp på prispallen.. Det gav oss tre poäng till och vi gick upp till Vuxen B-klass:D  Så jäkla skönt alltså. Där satt den, det sista, det lilla extra, ALLT !! Så jäkla nöjd alltså. Nu är det bara det roliga kvar, kämpa i b samt högre tempo , kan ju inte bli en bättre lördag än såhär. Ska tvätta av mig sminket, duscha lite snabbt sedan blir det att sätta på sig myskläder. Bara njuta av kvällen och sjunka in i det som hänt. Så jävla glad blev jag!!!
Tack för att jag har en så underbart bra och snäll partner.Vi ligger på samma nivå och vill likadant. :D


Minne för livet

Idag är det dagen då du lämnade oss. =(
Saknaden är efter dig är enormt stor.
Sötaste flickan försvann.
Att inte kunna förstå det än är jobbigt.
Du är fortfarande älskad av många BEA!
Fyra år har gått för fort! :(

SAKNAR DIIIG!
VILA I FRID<3



Lördag!

Jag klev upp 07:01 om jag ska vara exakt. hoppade in i duschen och sedan klädde på mig och packade ner det sista, sedan var det dax för att försöka få i sig lite frulle. Blev en macka, lite yoggi och en banan. Jag säger bara suck var jag jobbigt det var att få i sig det! Att äta tidigt för min del är SVÅRT!
Min skjuss kommer kl 09:00. Ska packa ner kamera och bära ut allt i hallen , sedan är jag KLAAAR!
Dax för avfärd sen, jag menar...Linda kommer nog somna dirre!!

Trevligt lördag alla:D

fredagskväll

Idag blir det ost-skink paj, är super duper mega hungrig just nu. God sallad till det :D Kommer bli toppen.
Sedan är det bara sätta igång och fixa i ordning allt till imorrn så Linda slipper tänka så jäkla mycket imorgonbitti. Då kan vad som helst bli kvar hemma, det är inte bra säger jag bara! Då kan allt gå i taket och dagen kan bli en katastrof :(

Trevlig fredagkväll alla! <3

P.S. har suget att ut festa, men kommer icke orka imorrn. Kanske imorrn :D


Ludvika!

Imorrn är det tävling i Ludvika. Får se hur det går. Har troligen streckt mig i innerlåret, eller vad man ska säga!  Det gör ont när jag går, så får la se. Håller på att smörja och smörja och smörja, det ska nog gå bra imorrn:D
Kommer nog vara lite nervös tror jag! Jag har längtat efter denna dagen så länge. Vi har inte många poäng kvar, och jag vill så gärna upp i B-klass och bara ge gärnet där!
Good luck at me ;)


DEBATT!

Sitter och kollar på svt1 just nu. Det är debatt om kungarna av tylösand.
Hjärnexperterna vill lägga ner det hela för att kanal5 utnyttjar ungdomar till detta!  Jag menar, hallå? Det är ett roligt program som går och det kanske få vissa att inse att det är farligt att dricka så mycket som dem gör! Jocke och Nemo från kunarna av tylösand är med och deltar i debatten. Slå hårt på dem :P haha
Kan bli väldigt intressant ! :D
Även jacki och paow är med!

Frågetecken

Jag vet varken ut eller in, vad jag ska tro på osv.
Det har hänt så jäkla mycket inom detta!
Bevia mig att du kan istället för att säga allt i massa ord och meningar!


25/9-2006

En oförglömlig dag för oss alla! Flickan som var omtyckt och älskad av de flesta både här i Eskilstuna och i sundsvall.  Vi alla tänker på det varje dag, du finns inom oss hela tiden. Du bevakar över oss alla, speciellt din underbara familj.

Det var den värsta dagen jag någonsin har varit med om. Tårarna bara rann från allas kinder och ingen kunde först någonting. Det sitter kvar än idag för mig. Kan fortfarande inte förstå att det har hänt.
Om bara några dagar är det 4 år sedan :( Och vi saknar dig fortfarande lika mycket!

Detta är ett minne för livet, vi alla som kände Bea saknar henne otroligt mycket. Du var en underbar tjej som spred glädje till alla!
DU ÄR FORTFARANDE I STOR SAKNAD<3


inte det finaste





RUBRIK

Snart halva veckan har gått. Sedan helg och lördag och tävling! Längtar, vill bara göra mitt bäst och se vad det visar för resultat.. Men inte ha för höga tankar nu!




valdag

Jag hittar icke mitt röstkort ! Vad ska jag göra? strunta i att rösta ?  Det är hetl veck, borta kaputt..
En mer eller mindre som inte röstar är la inget? eller?  Jag menar, är man inte så insatt i det så ... Det känns bara så jäkla löjligt att man sak rösta vart fjärede år. Ingenting händer om rätt parti vinner. Och en kvinnlig stadsminister? Mona?? NEEEEEEJ NEEEEJ NEEEJ!
Ska bli skönt att allt snart kommer försvinna så man kan få läsa om någonting spännande i tidningarna istället för ett jäkla val som alla röstar och ingenting händer när det partiet vinner. BLÄ!


helgen?

Imorrn blir det att man åker till v-ås för fotografering ialf. Ändrade tider, men kommer inte ihåg vad mina förra tid var så det blir säkert jätte bra ändå. haha. Men hur kan man sätta det på en lördag? En söndag hade varit mkt mkt mkt mkt bättre. :P inte jag som bestämmer satt jaja!   Det blir nog jätte bra.
Efter det blir det hem till viktor och kolla på RÄTT film denna gången, bara vila vila. Inte ut och härja och dricka utan det ska vara lugnt, vill inte ha denna skiten längre..

Söndag blir det nog ingent speciellt. Bara ta det lugnt där med antar jag. För nästa helg är det tävling och då blir det bara köra gärnet:D


bli fräsch!

Har legat i två dagar nu, feber upp och ner. Och svettats som en riktigt gris. så nu ska jag faktiskt ta ochf räscha till mig lite. Det är inte så äckligt som det låter, jag lovar!
Sedan vet jag inte riktigt vad som ska hända, ska nog hålla mig ganska lugn tills jag vet inte när, nästa träning/tävling..


vad vill jag?

Jag får beröm för mina bilder jag tar , jag får beröm för drinkarna jag gör, jag får beröm för hur jag är med barn.
Vad vill jag egentligen? Alla tre grejer är favoriter.  Det är super svårt detta..
Kan ju inte få hjälp, för ingen kan ju bestämma åt mig vad jag ska göra. drömmar och hopp finns ju !


Tisdag

Idag kom Per hit efter skolan, han slutar kvart över 12 eller något. Så han kom runt kvart i 1. Vi satt och kollade filmen från helgen och snackade genom och varför vi fick si och så. Allt löste sig och vi var nöjda.
Träningen gick toppen, fick bra grejer och blev glada över vad tränaren sa. :D Men en grej i taget Per lilla ! haha.
Är nöjd, och imorrn blir det mer träning.

Blir eventuellt en fika med min lilla beccis imorrn med! Det återstår och ser vettja;)


Helgen

Jag är jätte nöjd med gårdagens tävling. vi kom två, men vet tyvärr inte hur många vi var. Och jag orkar inte kolla det heller!
När jag kom hem var jag helt slut, blev att ta en dusch sedan blev det pizza ;) thih. Sedan blev ett en ganska bra kväll, pratade med någon jag inte pratade på evigheter, ganska trevligt faktiskt och lite roligt måste jag säga :D haha.

Nu håller jag på med bilderna från igår, så de kommer upp här senare, massa härliga,glada, nöjda bilder :D
Grattis till alla som stod på pallen igår :D


Af är sämst!

Åhh, hatar af alltså. CP , skit åhh arg jag blir ;)
 Fick använding av mina nya solglasögon idag, eftersom jag hade sönder mina fina bruna i samma modell. Men fick köpa svarta denna gången :( ÅHH saknar de andra.  I like, att man får använda halsduk nu:D Hösten och kylan har kommit..




FREDAG!

Vilket betyder att det snart är lördag:D Jag är sjukt taggad till  imorrn, hoppas vi får in det där imorrn alltså! LÄNGTAR!

Idag blir det ner till af och fixa rese ersättning *eller vad det heter*. Måste cykla ner så tar det lugnt. Sedan kommer dagen att gå fort, ska även baka matmuffins idag, (majs och chili) Kommer nog bli toppen goda. MUMS!

Det är massor som händer nu alltså. Det är helt sjukt, kankse börjar gå uppför till slut ;) ska försöka sätta mig och söka mera jobb osv. Har fått en timanställning , vilket är super roligt. Men får se hur det går och hur jobbigt det blir att åka till sthlm varje gång!

Ha en toppen fredag alla num det ska ialf jag ha :D

massor!

Gud, dessa två dagar har det hänt otroligt mycket ska jag tala om för er!
 Jag har fått jobb, jag har börjat tränat och allt bara rullar på nu :D  Har dessutom tävling på lördag:D wooho.

 Jag har fått jobb på globen, jobba vid olika shower,konserter, hockeymatcher , ja allt i stort sätt:D och jag är överlycklig för det. thih. 
 
Började träningen idag. Det var tugnt efter en långvarig sjukdom, men tränaren tyckte det såg bra ut efter att vi inte tränat på EVIGHETER.  Det räckte med den lilla halvtimmen ändå, danspartner hade fastnad på vägen, det var lång kööööö:P! 
   Får absolut inte glömma, tävling på lördag. Hoppas det kommer gå bra. Blir semifinal, första gången man får dansa det i Vuxen-c. haha, otroligt men roligt:D 

Imorrn blir det att gå till frissan, sedan måste jag fixa lite grejer inför tävlingen, köpa nya strumpbyxor, hitta svart tröja (som är fin) , köpa puder, fixa bh. Ja det finns en hel del. hahha. Så denna vecka är det full rulle :D and i love it.. Men HATAR att kliva upp tidigt, buhu..

 Älskar denna vecka.


Räddat kvällen


Två tidningar och godis,  ska ta och kura ner mig i soffan efter den goda maten jag får idag (kycklingfile och paprikasås och pasta) MUMS!
Senare blir det att kolla Irene Huss och bara tare lugnt. Är lite eftertrött sedan gårdagen.
Puss<3

toppen kväll!

Igår var det en jätte bra kväll. Inte för mkt dricka och inte för mkt dans :D
Kändes som man hade duschat eller något, borde finnas fläktar eller något liknaden där inne på harrys, sjukt varmt blir det! HAHA. Men hade super duper roligt, alltid trevligt att dansa ofc !
Tack tjejer för en härlig kväll <3


Hej!



Ju kallare det blir , ju mer LÄNGTAR jag! :D

Weei!

Idag blir det ugång med små flicks! Kommer bli super roligt. Becca är överlycklig över sin rosapantern ;) haha gullbarn där alltså.. Hoppas på en bra och lyckad kväll :).


03:00

Det var någon IDIOT som ringde hem till oss inatt.
Jag hade inte sovit så jätte länge, men kände hur ilskan spred sig i kroppen, för jag ville sovaoch väckas av någon idiot som ringde FEL
Man ringer inte fel mitt inatten. IDIOTER..

Natten!

Jag vet inte vad som hänt inatt alltså..  Jag messade med en trevlig person , men somnade runt 12 taget- Sedan vaknade jag upp en timme efter och trodde det var morgon, tv var avstängd och jag fattade ingenting. Kollade mobilen och hade fått svar bara någon minut innan jag hade vaknat. Det var lite läskigt. Somnade om, sedan vaknade jag runt fem tiden igen och trodde det var morgon..  Sedan sov jag till halv tio , men var för trött så somnade om en timme till ;) förstår inte. Inte första gången detta händer denna veckan heller. Det är lite läskigt.
Hoppas det inte förblir såhär ;).



Räknar ner!

P.s. 198 dagar kvar till THAILAND ;)
Åker med dem allra bästa också<3




förhör / nyfikenhet?

Hade en jätte trevlig fika stund med Sara idag. Pratar om allt, jobb,penger , liver och ja ALLT! 
Vi satt där och snacka och allt, så helt plötsligt kommer Jonny in, han väntade på Fred. Han slog sig ner vid oss och vi pratade lite osv. Sedan kommer Fred. Och då började det hela. Eller det var Jonny som började med "förhöret". HAHA. Aldrig blivit så utfrågad som jag blev då. Stackars Sara som blev inblandad.  Men tror dem nog var mer nyfikna, jag undrar verkligen om dem två grabbararna fick svar på det dem var ute efter ;) HAHA
Fick dem de Jimmy ? ;)
Sara och jag gick sedan vidare till trafiksskolan. Torsdag nästa vecka :P ÄNTLIGEN!!
Tack för en rolig lunch/eftermiddag <3


RSS 2.0