Sälen imorrn!

Jag och sara åker upp till sälen imorrn!  Kommer bli så sjukt kul alltså..
Vi får sällskap på torsdag av de tre musketörena från linköping :) 

Det känns som jag ska ha med mig hela huset dit upp :P haha, men det ska jag inte.. Det kommer bli så bra när vi är där uppe.. Kommer nog bli ett litet upphåll med bloggen tills jag kommer hem på söndag. Kommer förmodligen inte ha något internet.. Men datan följer med ofc ! :D

XOXO

Farmos mat!

Jag avgudar farmos mat. Den är så gooooood :D finns inte ord hur gott det är.

potatis med stek och sås, äpplemos och gelé. Samt koktamorötter och inlags gurna. Hur gott låter det inte?
hembakat bröd till detta med..
Efter det blev det två sorsterglass med tomtebloss och maränger och colasås! Och där trodde vi maten var slut, men icke de icke.. Vi fick kakor och tårta efter det!
 Så jag är mätt och belåten, så efter nyår är det bara börja träna hårt igen!
Tack farmor för den otroligt goda maten! <3

26 dec

Annandag jul!  Känns som en vanlig riktigt tråkig söndag. Men ändå härligt att bara få ta det lugnt och bara slappa.
 Nu när jag sitter här så känns det som om klockan är 9 på kvällen. Men den är bara runt 6. Helt sjukt. Vintern kan försvinna nu, behöver inte finnas kvar längre. Vi fick ha snö på julafton, det räcker :D 
 Har bara kollar film hela dagen. Går ju massa bra på tv ju :D Alltid bra filmer under julhelgen, ha det annars med tycker jag =)

XOXO

allt som har hänt!

24 dec - Julafton :D  VAknade, och fick äta frukost själv denna julmorgonen :( var ingen vanlig julaftonsmrogon. thih. !
Dagen gick fortare än vad jag trodde att den skulle göra.  Blev julmat och mys med syster och familj , mormor och morfar.. Det var riktigt mysigt, jag och Elina satte oss och kollade ´på kalle. Sedan var det dax för mat och det var otroligt gott. Det satt fint.
Timmarna gick och barnen tjatade om julklapparna under granen. Dem var spända över allt som låg där under. thih ..
Själv fick jag :
Present kort på gina, hm och kicks.
Parfym
En ny guldring
Dator ( från mellandagsrea) men det räknas ändå :D thih.

25 dec - Juldagen :D
Började med att jag och pappa åkte och fixade lite grejer.. Kom hem runt fyra tiden. Började städa och fixa lite.. Sedan komm lilla maddz, det var inte igår man träffade henne ;)  Vi pratade och fixade klart i mitt rum. Blev bra, är nöjd.. Fick mamma och pappas gamla 42 tumm tv (heter) för pappa köpte en46:A till dem.
Så det var mkt bra, bättre ljud och bild osv. nog om det.
 KVällen kom och vi började fixa oss , jag och madde! Tiden gick och redan vid 22 tiden ville vi dra ner till lokomotiven för att pträffa folk osv. men vi tänkt ju som vanligt att det är säkert inga som kommit. åker ner till 23 istället.Vi går ut till bilen. så kommer det två killar på gatan där jag bor . Den ena var Tim, den andra har jag ingen aning om vem det var , men från sthlm kom han ialf.. Dem frågade om de fick åka med oss, för de hade fått gått annars. Varför inte? Vi är snälla flickor, så vi körde dem till djurgårn. :D 
När vi väl kommer fram till lokomotiven så är det längsta kö ever. Det var kallt och folk knuffades osv..  Vi kommer ju självkalrt fram till dörren så skriker vakterna `ALLA SOM INTE HA FÖRKÖPS BILJETTER KOMMER INTE, DET ÄR FÖR MYCKET FOLK REDAN`. FAAAN tänkte vi då. HAde vi åkt ner vid 22 så hade vi kommit in. Jävla vakter.. Och detta borde vart mer planerat än vad det var.. KAOS..
Aja, vi åkte omkring och tittade lite och drog sedan till västerleden för att käka, sedan hem till sängen!
 Var en trevlig kväll <3

GOD FORTSÄTTNING

Förlåt alla där ute som läser denna blogg, har inte skrivit något.
Har inte haft tid. på julafton var det en hel del att göra innan middag osv. Och idag har jag varit iväg med far hit och dit.. Så har icke blivit av. Men jag lovar er att imorrn kommer jag skriva allt från julafton till idag/imorrn(26).

XOXO

dan före dopparedan

Ojojojojm, imorrn kommer tomten alla :D Är ni spända ;) thih

IDag blir att inhandla det sista julklapparna i sthlm med kusin Linnea:D
Skriver mer när jag kommer hem! :D

dan före dan...

före doppare dan :D
Nu är det snart dax allesammans, längtar så!

 Idag blir det iallafall hem till syster och pepparkakshusbak och mysa med flickorna.. Elina är så nyfiken på sina julklappar att det är helt jsukt ;) haha.
 Kommer komma med lite bilder senare tror jag! Tar iallafall med mig kamera.
Och vet ni en annan sak? Det är riktigt kallt ute idag, så blir täckbrallor på när jag går ut! Burr burr för vädret men det är fint ute, blå himmel och solen skiner på den fina snön som ligger på marken och som finns på alla träden :D ME likE!

XOXO

Får jag?

Ta ut min ilska här!?
Fan min kväll har bara blivit värre och värre känns det som..  

  Börja med att  att jag kommit på att det inte spelar någon roll längre hur man är som person. Ingenting funkar iallafall.. Bara vänja sig! Lägga det på hyllan och bara fortsätta. Menmen iallafall.
Skulle lägga mig i sängen och kolla klart på 16 and pregnant, vred tv och allt blev förstört. Boxen är fan trasig, därför bilden på tv har varit märklig hela vintern :S Jippie, hur ska man kunna somna utan tv?? Och kolla på alla sina favo serie osv. Det är glapp i uttaget lr vad det är :@ och jag är arg som ett bi.
 Kan inte kolla film på datan heller, den är omformaterad *lr vad det heter* och kan då inte ladda hem filmer..
Jippie vilken kväll va?? Neej fy faaan, bara lägga sig ute i snön och kolla upp på himlen hur fin och vacker den är. 
Är även irriterad på datan, tycker den går segare med windows 7 än med XP som jag hade innan! Det var mycket bättre, ångrar att jag nästan att jag frågade farbror om han kunde omformatera om den :P Har bara mig själv att skylla! 
 Camen funkar inte heller till windows 7. Så bara ner på stan och köpa en ny då! Kan ju hoppas att det är rea på dem då ;)

Nu ska jag sluta klaga och gå och gömma mig. Hoppas ni har en bättre tisdagskväll än mig :D

XOXO


Tandläkaren / SVAR

Sitter nu hos tandläkaren och är jätte nervös, har tandläkarskräck. Men det vet ju inte dem om ;) haha
Håller tummarna på att det är en snäll och försiktigt tandläkaren, finns vissa som kan vara hårdhänta och tror att det kan ta i hur hårt som helst. Men glöm det, jag kommer säga ifrån då, kommer säkert komma lite tårar.
Hör av mig hur det var att ligga där och laga tanden som har gått av :(

Hur tandläkaren va? = Duktig och förstående. framförallt försiktigt. thih
Hur ont det gjorde? = INGENTING, kände inte att han höll på. :D
Hur dem lagade ?  = Har ingen aning om hur han gjorde. han var duktig!

21 dec

Tjejerna sov kvar natten till idag. Riktigt mysigt hade vi igår, kollade tv och käka godis.
 Jag och Elina 5 år satt och kollade på `Ung och Borskämd` då kommer min mamma in och säger att det passar mig och Elina på pricken, vi kollade på varann och fattade ingenting ;) haha .
 Det var svårt att få Ida att sova, men hon somnade tillslut och vaknde idag kvart i 10. Riktigt sömntuta den där flickan :D
Tog tyvärr inga bilder, men nästa gång kanske.

Bara tre dagar kvar till JULAFTON :D

XOXO

favorit ord!

Kunde aldrig tänka mig ;)


20 dec

Bara fyra dagar kvar till JULAFTON!  Och jag har fem julklappar kvar att köpa. PANIIK! Har ingen aning om vad jag ska köpa.  Därför det har stått still i julhandeln.
 Och jag längtar massa till julen, så härlig.  Dagen innan pyntar vi granen och allt annat i huset , mys...
Julstämningen kommer vara på topp.

XOXO

Gårdagen!

det var ju 19 december igår. Och då var det exakt tre månader kvar till jag åker till det härliga stället
THAILAND !  Jag längtar massa , få ha kul med kusinen och faster och farbror osv.. Så skoj det kommer bli.

girls night

Blev en ritkgit bra start på kvällen igår..  Spel,dricka och sanning och konsekvemns ;) Neej, man behöver itne vara 14 år för att spela det. Det är faktiskt riktigt roligt och ett bra sällskapsspel !
Kvällen slutade såklart på krogen. Det var jätte roligt  tills det enda någonting.  Stod och dansade lite och jag blev törstig, hade cider med mig (Glasflaksa) skulle dricka den och då kommer sara och stöter till mig oh får flaskan upp i tänderna och en bit av framtanden går sönder! Bara ringa tandläkaren imorrn då :(
Olyckshändelse var det, men ändå. Tänk om det kostar massa pengar :( Får får jag inga julklappar!

Tack annars för en jätte bra lördag flickor <3


17 dec

Idag ska jag p åmöte kl 13:30 :D Hoppas det itne håller på så jätte länge. thih ..
Efter det blir det ialf vänta tills jag ska ta tåget till Linköping, hoppas på att det inte är några förseningar osv.. Det orkar jag verkligen ine. Blev inte glad när jag såg hur mkt det snöade ute imorse!!
Nog om detta nu!

Idag är det ju faktiskt exakt en vecka kvar till den mysiga dagen då alla sitter runt ett stort bord med god mat och har kollat på den härliga Kalle Anka.. Alla borde veta vad jag pratar om , JULAFTON :D
Denna julafton kommer nog bli den bästa tror jag. Mysigt att fira med syster och barnen, annars är det ingen jul tycket jag. Familjen ska vara samlad,så är det bara! LÄNGTAR

XOXO

15 dec

Förlåt att dagarna hamnar i konstig ordning..... Ska förska bli bättre:D
Igår så var vi fyra tjejer som satt hemma hos beccis och drack innan förfesten på harrys (VIP).
Där blev det champange  och massa prat med folk, men maten? Den saknade vi. Dåligt att vi inte fick någonting, vi var hungriga.. Så det blev en kväll med massa snack och dans blev det senare.
Flickorna är så härliga! =)
MY GIRL´S <3

Julbak

Idag har jag bakat knäck och de blev jätte goda och mamma har bakat chokladcola. Men vet tyvärr inte hur det smakar. Blir en annan gång tror jag!
Blir nog att jag tar med mig några knäck tills på lördag.  Längtar massa tills dess, julmys med några härliga tjejer och det kommer bli så bra! Vi kanske tar en oss `en runda i baren` oxå, vem vet ? ;)
Vilka ska ut?

XOXO

Onsdag

Ikväll blir det nog en bra kväll.
Förfest med några tjejer samt en trevlig utgång. Får se hur det kommer bli :D 

Är  glad att vi gör ett försök :D  Vi har samma vänner och släkten dessutom blir lidande lite grann.
Hoppas detta funkar och att vi håller ihop nu :D

13 december

Luciadagen alla kommer  ihåg. Jag längtar tillbaka då jag fick stå och sjunga och gå luciatåg hit och dit. Det var så jäkla roligt och härligt och få sjunga alla desa fina sånger. Nu får jag stå och lyssna och njuta av det istället..
Saknar verkligen sånglektionerna i musikklassen M4B-M9B :D  Tur att det är snö ute med, då blir lucia ännu bättre och finare!
---------------------------------
Plus i kanten är det idag också för att det är bara 3 månader kvar till jag fyller 20 och 3 månader och 5 dagarn kvar tills jag åker till Thailand med otroligt härliga människor :)

XOXO

ARG!

Fan vad jag hatar alla dessa jävla fucking möterna!!
Det föröskte hela min kommande vecka ju.. Hur kan man lägga det på en fredag?? En fredag???
Åhh, jag hatar detta nu alltså. Jag som ville åka och hade tänkt bokat osv.. Jäkla tur att jag såg pappret innan jag bokade.. FAAAAAAN! :(


Helgen

Fredag: Syster och barnen kom hit på dagen, blev middag tillsammans osv. Riktigt mysigt.
Kollade ju självklart på idolfinalen 2010.. Och det var klockrent att det var rätt person som vann. JAY <3
Så jäkla grym alltså.. Och den bästa låten han har sjunigt ever! Får gåshud varje gång.
Ni borde hålla med!?


Lördag: Blev christmas cup med härliga dansvänner. Så grymt roligt att umgås med er! SKrattar och har kul och pratar om annat än dans. Så jäkla kul hade vi. Till resultatet.
Alla DKM`are som var med gick till final , Jag Och Per (MAR) , Robert och Ronja och Frallan och Isse.
Och resultatet blev, Vi 6:a , R&R 4:a och F&I kom 2:a .. Jätte grattis till alla :D Är nöjd!
Bilderna är tagna av Stefan Westberg!



Söndag: Idag blir det uppvisning, guif har hemma match. Så får la se hur det kommer se ut!
Ska ialf bli kul, får se om det lockar lite folk till klubben.. Men egentligen så orkar jag inte bry mig så mycket just nu eftersom jag kommer byta klubb ;) Men kommer ff vara medlem men inte tävla för Eskilstuna och dansklubben mälarbuggarna!! Kommer få tjuriga blickar osv på mig antar jag, men jag bryr mig inte.:)

XOXO

X

Alltid lika kul att prata med dig, får alltid en annan ett leende på läpparna!
Det blir bara mer och mer spännande för varje dag som går ;)




Lag-sm


Hittade en bild på mig och andreas:D
Måste börja sola ;) hahah

NEDRÄKNING BÖRJAR

100 DAGAR KVAR TILL THAILAND

Onsdag 8/12

Idag ska jag ner på stan för ett möte. Riktigt kul ska det bli faktiskt.. Känner mig lite bättre idag, men blir att ta ipren så jag slipper känna hur hängig jag är!
Sedan blir det träffa underbara bästa beccis, saknat min flicka otroligt mycket.. Alltid lika kul att träffa dig =)

-------------

Har ni oxå svårt att köpa julklappar?? Kan ni inte berätta lite hur ni tänker när ni köper julklappar?
Vad är bäst till mamma,pappa,bror,syster,syskonbarn,far/morföräldrar?

XOXO

7 december

Idag blir det inte så mkt mer än att träna , träna träna..
Enormt så ska den gulliga Sandra hjälpa oss med en sak! Så snällt av henne att ta sin lediga dag till det. :D
Hoppas vi blir klara och att det kommer sitta, haha! 
Blir i västerås från 16 - ??  Men tror det blir vanlig träning ikväll med. Bara kämpa på med denna förkylningen som sitter, kommer kännas tungt ett tag, men kan försvinna :D Hoppas på det bästa.

Måste ta mig och skaffa mig ett pendlar kort eller en lägenheter i v-ås? :P För detta pendlandet kommer kosta mig många kronor! på ett sätt är det kul och bra, men finns negativt med det oxå!!
Har ni förslag på lägenhet i v-ås så hör gärna av er ;) !

XOXO

Bilder

Bilderna är tagna av Jesper Olofsson!




Tierp

27:e november åkte jag till tierp och tävlade..  Påväg dig var det halt på vägen och vi höll på att krocka två gånger, riktigt läskigt !
Tävla dubbelbugg för första gången, tränat några få gånger.. Vi gick in och gjorde vårat program, lite strul sådär blev det . Men första gången får det vara det!  Efter 1:30 min så kände vi att det gick bra och vi är nöjda.. Och vi sa direkt att ENA skulle ta hem det.. Men icke det icke.. Det var vi som fick stå högst upp på pallen. Riktigt kul var det. GRATTIS till oss :D


Återuppta

Hejhej folket!
Ser at många har varit inne.. Riktigt roligt, men det kan inte varit så roligt att inte få läsa något..

Det har hänt riktigt mycket faktiskt..
Får se om jag tar mig tid till att skriva ner allting senare.. Ska ta och ge detta ett försök till..

XOXO

RSS 2.0