Härlig dag

Idag blev det skolan. Laine var seg som vanligt med att kliva upp ur sängen. 
På morgonen blev det samhäll och jag, Verre och Madde hade våran redovisning och det fick vi VG på :) Glada blev vi. 
Efter skolan åkte jag och mamma upp till Sthlm. Vi gick omkring på stan och det blev lite shopping för mig och mamma.
Jag köpte en vårjacka och en långärmad tröja och mamma köpte en tjocketröja och ett par jeans. Är super nöjd =) 
Dagen har varit jätte bra, fint väder och underbart. 
     Nu sitter vi alla hemma hos min farbror Andreas och väntar på pizza och att lets dance ska börja.. Ska bli gott med mat, är super duper mega hungrig :)

Jag hoppas det går lika bra imorrn som det gick förra helgen. Är lite spänt men hoppas verkligen att det går bra. Får dansa bra om inte bättre. håll tummarna för mig. =) 
Finns på mobilen om ni vill något. 
*Lindahasselquist 

GULLIG :D


soligt och härligt.

Vaknade tidigt imorse :( vilket jag inte tyckte om, men somnade om efter jag öppnat fönstret.. tiden gick otorligt sakta idag, eftersom jag väntade på att jag skulle gå ner på hotellet. klockan gick och äntligen dax. Maddes och min handledare är as cool. Han babbla en massa, och de han sa va att vi fick ta ledigt när vi ville, och att om vi inte kunde jobba vissa kvällar så var det bara att säga till. Han var super.. love him =) Efter det gick jag och Madde ner på stan, det var så otroligt fint väder ute, härligt till tusen. Vi pratade en massa och roligt hade vi.   När vi väl kom ner på stan och gick förbi statts hotellet, så fick jag nästan en chock.. Hemskt var det att se det.. Folk stod och tog kort och massor.
På stan hitta vi det vi skulle, Sedan var det dax att vänta på bussen, men visste inte om jag skulle hem eller om jag skulle åka till syster, men det blev syster. För Ida fyller ju 1 år idag *grattis skutten*.  Gladaste ungen var hon idag, hon kan ta toner hon med kan jag lova er.  
   Träningen ikväll gick super, och hade toppen kul. Hoppas vi gör lika bra ifrån oss i helgen som vi gjorde förra :D GO pontus och Linda : wiihoo. 
 
Just nu sitter / Ligger jag i sängen med Laine. Ska nog sova snart, fan måste packa färdigt imorgonbitti, för mamma och jag tar tåget direkt till sthlm efter jag slutat skolan :D wiihoo.
Tror Laine väntar på att jag ska skriva färdigt så han kan kolla tv och mysa med mig :D
Hoppas ni alla får en toppen helg :D

*Lindahasselquist

HAHA

Så otroligt barnsligt att man skrattar åt det!
Att du inte fattar själv!?

mamma är glad över mig

Idag har jag varit väldigt duktig.
Först och främst tog jag ur tvätten som jag tvättade igår, sedan efter det så har jag tvättat 3 maskiner. Känner mig duktigt. Börjar lära mig mer och mer. Det är kul.
Sedan plocka jag ur diskmaskinen och fyllde sedan ner det andra. 
Fick tråkigt ett tag, Ville baka men kom inte på vad jag ville bara. Fick då ett förslag av Laine, och det blev att baka snoddas även kallad kärleksmums.. tiden går fort när man har någonting att göra.. Fixa lite i rummet och duschade.
När mamma kom hem så prata vi lite och åkte sedan till affären.  Blev mums soppa till middag idag. Godase mackorna köpte vi till.. 
   Har även hunnit kollat på film `rally brudar` inte så jätte bra men det gick.

Imorrn ska jag och madde på möte inför praktiken :) glad att vi hittade något. Men är jätte nervös. *pirr i magen*
Tycker synd om Dennis min vän, hans praktikplats har brunnit ner :( Vart ska du nu vara!? stackare.
Sedan efter mötet imorrn ska jag och Madde fixa en grej :) kulkul..

16 dagar kvar =)
   *Lindahasselquist


MUMS SÅ GOTT ...   Inte hunnit skurit upp dem här. 

onsdag

När jag vaknade och skulle sätta på tv: så var det nyheterna, och de första man fick höra var att statt i Eskilstuna hade brunnit ner. Hemskt hemskt säger jag.. Det är massor som är förstört på hotellet. Det är en otorligt bra hotell och det är så jävla synd att det finns männsikor som vill förstöra, jag hoppas den /dem ker dit på detta.. Anitngen är den/dem psykist sjuka eller så tyckte dem det var roligt. vad vet jag.  Jag hoppas verkligen att det byggs upp lika fort som de gjordes med Ming..

www.ekuriren.se
www.ekuriren.se/link.php?id=809207

                        

spagetti ben

Bara en lektion idag, det var idrott på morgonen..
Vi hade fys, usch så hemskt det var, vilka spagetti ben jag hade efter, hahah.  Vi hade inte äns idrott hela timmen, utan vi hade fys pass i 30 min ungefär.
    Just nu sitter jag med min sötnos här hemma och bara softar...<3
nu ska vi kolla på flintstone och bara tare så lugnt..  såå sööööööt.<3

*Lindahasselquist


kvällen lång

Vaknade för en timme sedan. Var otroligt trött när jag kom hem ifrån skolan, Somnade runt 16 och vaknde 18.
Lade mig i sängen och kollade tv, sedan kände jag hur ögonen bara ville stängas :D. skönt att sova.
Undrar om jag verkligen kan sova ikväll men det tror jag.

Ikväll blir det att kolla på 183 dagar, får se om fortsättningen är bra.. Kommer nya serier hel tiden.
Inte alltid det är så bra, Och imorrn blir det att kolla på `den rätte för rosing` undrar om hon verkligen vill hitta den rätta eller bara vara med för att bli mer känd!? frågan är.

*Lindahasselquist

vad ska man säga?

dagen började tröttsamt ochs egt. men altl blev bättre.
Småföretagnade var inställd idag :) wiho . och näringsläran varade bara i 20 min tror jag. Vi fick ett arbete som vi ska göra . Det börjar jag med snart något gång, haha...
Imorrn blir det en lektion, idrott på morgonen , känns härligt att göra någe nytta iallafall.
Längtar till fredag så himla mycket, blir det sthlm hela helgen med familjen =)  sedan får man ju träffa maddeskrutten med, var så himla länge sedan..

Så äckligtbarnsligt, hur dum får man vara ? Livet går vidare iallafall =) .

bara 18 dagar kvar nu :D LÄNGTAR
*Lindahasselquist

sista dagen

Söndag är det idag, och det är sista dagen innan skolan börjar.
Ska bli skönt att komma igång igen. Måste skryta lite och säga att jag går på måndag, tisdag och fredag :D
Hoppas denna vecka går fort.

Idag blir det att ta det lugnt, känner mig lite småkonstig i kroppen. Jag undrar varför. inte bli sjuk nu Linda!
Hoppas även jag får träffa min sötnos idag<3 Saknar dig så himla mycket. puss<3

19 Dagar kvar =)
*Lindahasselquist

Vilken lördag :D

Klev upp tidigt imorse kan jag säga er.  Skulle ju åka till Vara och tävla.. 
Sov hela vägen dit, det var riktigt skönt med tanken på att jag hade svårt att sova igår :(..
Kommer dit tidigt men det gör inget fick se dubbel då , det var riktigt roligt..   Buggen började, och vi hade kvartsfinal i BVC. Första gången vi dansar i den klassen, och vi gick till semifinal, super nöjda var vi. Och dansen i semifinalen var KANO bra, så himla nöjd. Och vi gick vidare till final.. Kan ni gissa om jag var glad. År sedan jag fick vara i final, men äntligen kanske det börjar släppa. Men i finalen gick det inte ölika bra, men jag är super nöjd, Vi kom 6:a och det var 7 st i final.. Totalt var vi 22 par och jag är super nöjd men dagen. Fick även träffa Robin idag :D det var roligt att se dig igen efter så många månder haha. 
Det väntade en lång resa hemåt. Sov inte en blund på resan hem, ganska jobbigt med tanken på att det är 3h bilresa. *Suck* men jag roande mig själv med att lyssna på ipoden och sjöng i bilen och sms:a lite med sötnosen min som redan kommer hem inatt :D  Försökte sova men det gick bara inte..
När vi kommer put på vesterleden i Eskilstuna så blir det ju självklart donken, ganska trött på den maten men det går i.. Mc-flurry *stavas* och pommes är så himla gott kan jag lova er.. testa det...

Melodifestivalen del 3.
Vad ska man säga om den, att det var många bra låtar med idag. Och det var verkligen rätt låtar som gick till finalen. E.M.D och Molly Sandén.  Men tyckte inte om att Velvet inte kom vidare till de 5 bästa om man säger så..  JAg röstar inte så låter de andra folket i sverige göra det, *fnizz* 

Imorrn blir det nog att träffa min sötnos som jag har saknat så otroligt mycket hela veckan lång.
Kan tro att det blir att ligga och mysa hela dagen och bara prata om allt =)      2/2-09 <3
      *Lindahasselquist

full fart

Vaknade gansla slapligt idag.. Ringde syster så fort jag vaknat för vi skulle ner på stan. Och till och med min mormor följde med:D det var riktigt mys att sitta och fika mer er :D  Det blev en kyckling curry baguett :D mums vad gott. 
Och Ida var så himla gullig när hon lekte med sin festis när den var slut. och elina satt och glodde på En annan film som kom och skulle fika.  haha ni skulle sätt henne. Så himla roligt..  Vi satt och fikade länge länge.
   
    MUMS                          HMM?                         SLUT
Sedan gick vi omkring på stan och kollade lite, hitta en as häftigt linne som jag vill tävla i :D haha.
Jag och Elina fick nästan springa till bussen. Men det var tydligen långt kvar innan den skulle åka. Och den var tidigt det är helt otroligt...  påvägen hem så såg vi mamma *mormor' gå.. Men hon såg dock inte oss. haha
När vi kom hem så spelade vi supermario Kard. Elian blir bara bättre och bättre. haha. Men jag är ju kung på spelet. någon som vågar möte mig =) ? haha
När alla hade kommit hem så åkte vi och handlade. Och när vi nästan var klara så dog scaner *stavas* . Och Elina blev jätte ledsen för det var hon som hade haft den hela tiden. Men det var inte hennes fel... Dem där har sitt eget liv..
I bilen påväg hem ifrån affären så ville hon att vi skulle ta ett kort och skicka till jesper :D så då gjorde vi det.. thih
 Jag och Elina i bilen :D
När vi kom hem var det full fart med att göra mat och fixa maten tills imorrn..  Så ikväll har jag stått vid spisen och hjälp till med maten, det går fortare när man är fler i köket. haha..
Så nu säger jag tack och hej för mig, ska upp kl 6 imorrn *suck*
Lycka till, säger jag till mig och Pontus.

SAKNAR DIG<3
*Lindahasselquist

=)

Jag älskar min syster, hon är den bästa som finns..
Okej, syskon har sina stunder ibland, men det är inte ofta..  Jag längtar till den dagen vi kan göra något riktigt roligt tillsammans.
Jag har många minnen med dig och fler roliga kommer det bli, ju äldre man blir ju roligare får man .haha.
Sedan du flytta hemifrån så har man ju blivit lite bortskämd och så. Men tänk positivt du fick två otorligt söta ungar som älskar dig..även om de inte kan säga dem orden så är dem väldigt mammakär..
Jag är så glad över att dessa flickor kom till.. Så underbara och busiga och goa.
Du och din familj är som min andra familj jag är med ibland.. 
Blev så himla glad första gången jag skulle bli moster, men det var värre med den andra som bor här. men men..
Den dagen Elina föddes, så satt jag på bussen utanför sjukhuset vid ded tillfället hon till världen, jag blev så glad.. Fick se den flickan efter bara 2 dagar gammal , och det var som en present att du fick henne. *mn hon kunde ha väntat p2 dagar till tycker jag ;)* haha.  
Snart fyller hon 4 år och Ida fyller 1 år. Tiden går fort... Jag älskar min syster ungar lika mycket som jag älskar min underbara syster.. <3<3<3
Sykonkärlek för alltid<3 


DEN BÄSTA <3

snart slut

Inte långt kvar på detta lov, känns skönt men ändå inte..
Sovit alldeles för mycket detta lov, och bara inte gjort någonting..
  Vänner? finns det på riktigt??
  Och du är så jävla patetiskt!

Längtar tills på Lördag så jag får komam iväg och tänka på annat. Första tävlingen , wiihooo ..
 *Lindahasselquist


Detta är jag :P haha

mitten av lovet

Idag sov jag till halv 11, låg kvar i sängen och kollade på någon häx film till halv 12. 
Har även solat idag, vad skönt kan jag säga er.. Sedan gick jag över till syster..
Och Ida den söta flickan är så go, hon fyller ju snart 1 år den flickan..
Klockan 6 så bar det av till träningen,  pontus kom runt halv 7-kvart i 7 =)  Träna och träna, jag hoppas jag får till den där grejen snart så vi kan  köra den, den är så himla snygg alltså.  Det sk ni bara få se någon gång här  på sidan.
Var segt sista halvtimmen att dansa, hade inte ätit något 12, så kände mig väldigt hungrig. haha.

Filmade Ida , men filmade åt fel håll och det går ju inte att roteran video. Men hoppas det går att kolla ändå, inte bästa kvalitén  men man hör och ser hyffsat =) .



*Lindahasselquist

dagens händelse

Åkte ner på stan vid 2 för att fika med Anna.. Att få komma bort från detta tråkiga huset är riktigt skönt kan jag säga.
Vi gick omkring lite på stan innan vi gick till SMAKEN och fikade.. Vi är ju helt blinda Anna och jag. Det stod en stor skylt utanför att man kunde få varma våfflor med grädde och sylt.. Men det såg inte vi .. Ledsen i ögan blev jag när andra tog det. haha, Men jag har var hungrig så jag ville ha en trehörningsmacka med ost-skinkröra, men neej den var slut, så fick ta en köttbullemacka. Det gick det med.. Och Anna tog som vanligt deras kladdkaka med glass och vatten, MysPys var det.

Resten av kvällen går åt att kolla tv och bara tråka.. Är så jävla irriterad på dig så det finns inte. Vad ska hända sen!? Det är en bra fråga... 
 
*Lindahasselquist


Tisdag

Skönt att få sova ut kan jag säga er, man blir så mycket gladere.. Tur att man inte har blitt sjuk nu under lovet.
Krya på er alla som är sjuka.
Idag blir det att fika med anna på stan :D snacka lite skit och ha kul :) wihoo..

* Lindahasselquist

första lovdagen

Jaa vad ska man säga?
Vaknade vid halv 10 imorse, käkade frulle och efter det började jag baka:D var så sugen, så det blev syltkakor och öppelpaj :D
så snart blir det efterrätt. thiht
Tog bussen ner på stan och solade, sedan gick jag hem i det fina vädret, vad ganska lagom skönt ute. Gick fort att komma hem. Min dagliga motion! Känner mig duktig

Ikväll blir det att bara vara hemma som vanligt,Hatar detta just nu alltså, .Du är märklig, och vf skulle det bli såhär!? Kan någon förklara varför allt ska gå så fel hela tiden?
Längtar bort någonstans, kidnappa mig, och ta mig långt långt långt härifrån.

Puss o kram / L


vad ska man säga?

Vad är det med folket i dagens samhälle!?
Vad ska man göra för att allt ska bli bra? Vad ska m,an säga för att allt ska bli bra?'
Allt man gör är fel och allt man säger är fel?  Det borde inte finnas något rätt eller fel, men tyvärr så finns det ju det.

Idag har allt bara vart skit nästan, förutom att jag fick annat att tänka på när jag åkte hem till syster =)
Hon är den underbaraste personen som finns alltså. Ibland har man sina födelar med at hata sina syskon, men jag älskar min syster och hon är allt för mig.. Ställer upp i allt.  TACK <3

NATTI NATTI  ALLA =) 

 * Lindahasselquist

söndagar?

Vad finns det att säga om en sådan dag.jou absolut ingenting. Det är den tråkigaste dagen i veckan.
Och dessutom så börjar lovet imorrn, vad ska man göra?  NO LIFE!

Kommer sakna dig min sötnos :( <3
puss o kram / L


alla hjärtans dag

Vaknade imorse, var super trött, somnade sent igår.
Underbart att vara med dig<3
Ialla fall, jag vaknade imorse gick på toa som vanligt, sedan när jag kom tillbaka så gav sötaste mig choklad hjärtan , så gulligt av honom. Man jag kunde faktiskt köpt det själv =) thih Världens sötaste, sedan fick jag hjärtan som man kan hänga upp i fönstret, så underbart gullig han är. 
Händer inte så mycket idag förutom att umgås med Laine så mkt som möjligt, han åker till sälen imorrn :(
Kommer sakna<3


Ikväll blir det till att vara med Anna och Lovemalm :D ska förmodligen kolla på melodifestivalen ,  wiiho får umgås med flickorna mina på alla <3 dag.
Ha en bra alla hjärtans dag<3<3
puss o kram /L


fredag 13

wihoo äntligen går tiden framåt:D bara en månad kvar till jag blir 18.
Haha matte lektionen var ju lite roligt idag alltås, jag är så himla trög av mig )


Andreas min farbror kom och fixade den andra hårddisken som inte har funkat på jätte länge.. och nu funkar internet på datan igen, så himla skönt alltså. Bara vart hemma efter skolan och tråkat m.m. Men det var en rolig vän som loggade in på msn så han höll migsällskap, det tyckte jag var roligt. thih vi hade himla skoj..
För ett tag sedan kom mormor och morfar, och vi har inte ätit än heller :( aphungrig alltså.  Men men får se om det blir något innan jag åker hem till Laine, men jag antar att det inte blir något, vilket kommer betyda att jag kommer vara grinig och arg när jag är hos sötaste.. Tycker synd om honom.
Blir en film, mys och tjockis kväll. ska moffa godis :D thih.
jesperlaine<3

Puss o kram / L

Brott och straff

sitter i skolan och har samhäll , boring jag vet. Ett viktigt ämne som måste ha.
Vi håller på med brott och straff och jag verre och madde håller på om fängelse, gör inget dumt i USA kan jag säga er.. .mohahha.  Det är det värsta stället att göra något på.Detta ska vara redovisning v.9 på fredagen. oj oj , hur kommer det gå tro!?  Hoppas verkligen att skolan blir bra idag, så det går fort : )

puss o kram
/ L


klippt mig

Jag blev nöjd ialf :D vad tycker ni ? =)

 
      före                          efter

utvilad

Är ju ledig idag som vanligt, skönt är det.
Somnade runt ett igår och vaknade runt 11, alltså sovit 10 timmar. Känns härligt, är utvilad och pigg. Det var länge sedan jag kände mig såhär pigg faktiskt. tur att man har den här dagen i veckan så man kan sova ut en gång i veckan ialf. haha. 11:05 skickade sötaste sms och sa att metoden var inställd och han hade håltimme till 3. Så åd sa jag att han fick komma om han ville istället för att sitta i skolan och tråka, så han kom hit och gjorde mig sällskap.
Även ringt min frisör idag , ska dit idag 15:45 och klippa mig, känns toppen. Vet inte hur jag ska göra än, om jag ska blir kortklippt eller något annat. Hoppas det blir bra ialf.

Pussokram/ L

buffertdag

Imorse var det svårt att komma upp, för att laine sov hos mig natten till idag, och vi pratade om ganska mycket igår. Det var roligt och riktigt mys. Pratade om allt mellan himmel och hav.
Men idag har det vart buffertdag i skolan.. Kom dit vid halv 9 och började kl 9 .. Sötnosen till Laine skulle göra nationella i matte halv 9. Men jag och madde satt och väntade på att klockan skulle bli 9.. Vi skulle ha redovisning i engelska och jag skulle även göra redovisning i svenska. Jenny vår svenska lärare kom och det var bara jag och Madde. Envis som hon var så gick hon ner till plan 2 och kollade om några fler var där, och marcus satt där så hon tvingade honom att komma upp och lyssna. haha det var roligt. Slappt att det bara var vi, men tråkigt att inte visa vad man gjort.
Efter de så gjorde matte prov och jag städade skåpet, vi gjorde hotelluppgifter som vi fått för att Lena inte är i skolanv9 :( men är ju ledig onsdag och torsdag då =) ännu bättre.  Veronica kom till skolan och vi käkade lunch och sedan gjorde vi hygien uppgifterna:D så är klar med allt, det känns så otroligt skönt ska jag ta om för er =)
Jag och sötaste åkte hem till syster idag och kolla om jag kunde ha byxorna vi beställt men kunde inte ha dem så ska skicka tillbaka och få en storlek mindre, blir fan smalare för varje dag som går !? vad händer?  När vi satt i soffan belv jag hungrig och sugen på en cheesburgare, mums vad gott det var. Sitter nu hos sötaste och har det trevligt och mys. thih..
Blir inte kvar här :( för laine ska till skolan imorrn och jag är ju såklart ledig :D  Han åker snart, vilket jag tycker är väldigt tråkigt för jag kommer ju sakna honom.  min sötnos<3
Ska göra han sällskap nu..

PussoKram / L

åhh:(

Idag har det vart jobbigt i skolan,förkylning som sitter och spännings huvudvärk av minsta lilla :(
Små frysit hela dagen idag. Icke kul, antingen fel på mig eller så har inte skolan råd med värme. haha
Projektlektionen i skolan idag gick tiden snabbt på. Första gången den gjort det..  Vi har ju lunch efter de och maten var icke god idag. fy så hemskt. blää. men jag klarade mig hela dagen tills jag äntligen slutade..  Segt med småföretagande kan jag säga er, välj aldrig det..
Laine åkte hem till mig efter mattelektionen, han sluta ju såklart då. Så han tog min nyckel och åkte hem till mig, var meningen att han ville med och kolla på min träning :P *fråga mig inte varför*  Men 17:30 så fick jag sms av min kära danspartner där det stod att hans tåg skulle vara så försenat att vi inte skulle hinna träna:( blev lite ledsen men då blir det förmodligen 2h´s träning på torsdag om det inte snöar för då måste han ju jobba :( åhhh.
Men ikväll blir det plugg och hjälpa laine med pluggandet och sedan mys och AndraAvenyn.
Det är jobbigt när det bara är en gång i veckan men det går..

Imorrn är det buffert dag =) SKÖNT

Puss o kram/L

ännu en dag

Jaha ni folket, då var den här dagen slut oxå. Är super trött och har spänningshuvudvärk fortfarande :(
Gjorde klar skriftliga i svenskan idag på datan, och det känns kan jag säga även fast jag har glasögonen.
Jesper kom runt halv 7, min lilla mys unge. Skrattade as mycket, retade honom lite och han blev lite äcklad tror jag.Men det var inte med mening sötnosen min.  Hade massa diskutioner idag:D det var roligt..
Ska i alla fall sova nu , så jag är pigg imorrn och att jag ska orka upp och duscha imorgon bitti *suck*.
idrotten lockar inte kan jag säga er. Våran nya idrottslärare kommer vara med oss nu fram över. För andreas är pappa ledig :( Kommer inte vara lika roligt utan honom ju... 
         Syster var väldigt trött och rolig när hon ringde idag alltså. haha älskar min syster till tusen.<3
Natti natti alla.           J.Laine<3 
Puss o kram /L

 Gammal bild :P

Näringslära

Sitter nu i datasalen i skolan och har näringslära, har nyligen blivit klar med min matsedel vi skulle skriva för en hel vecka.. jobbigt att komma på vad man skulle äta :P men det gick och jag blev klar. haha
Jag hoppas att jag får godkänt på den i alla fall, haha..
När man gör en matsedel som ska vara nyttig så börjar man tänka på själv vad man äter om dagarna. Det är lite roligt.
När jag kommer hem ska jag plugga gärnet alltså, ska vara lika duktig som jag var igår. Ska bli klar med allt så jag bara kan lämna in allt och sedan träna på de jag har redovisning..
Puss o kram
/ L



Känner mig duktig =)

Idag sa jag till mig själv när jag vaknade att jag skulle läsa klart boken. För imorgon ska jag börja skriva om den och bli klas med skriftiga inlämningen :D  och sedan skriva muntliga i skolan..
Jag tog insiativet och började förstätta läsa där jag var.. Jag var på sidan 125 och boken har 300 sidor.. Kl 11 lade jag mig i soffan och började läsa. jag läste och läste och läste, tiden gick fort.. blev klar  16:37.. Fem timmas och 40 minuter. Känner mig stolt alltså. =)
Aldrig läst såhär mycket i hela mitt liv,men när man väl kommer in i boken så är man fast. Och hennes berättelse om sin barndom är hemsk att läsa. När man läser så ser man bilder framför sig.
 Många sidor jag har läst idag.  Skryter nog lite nu, men det tycker jag man får göra vid sånt här tillfälle.. 
Kan säga att jag är helt slut i huvudet och ska nog ta en dusch så jag blir pigg o fräsch, har haft pyjamas på mig hela dagen.. *mamma har inte sagt något om det*
Så jag känner mig otroligt duktigt och stolt!
ATT LÄSA BOKEN ÄR VÄRT
puss o kram /L


jahapp

Jag har sovit gott, somnade sent igår runt 02:30 tror jag.. Snackade lite med david i tele, det var riktigt roligt, för jag trodde inte på honom att det fans en tunnel under vatten i sverige. men det finns tydligen.. lite små coolt tycker jag..
Han skulle kolla tåg biljett åt mig, men det gick inte så värst bra. så han sa i tele `Linda? jag är sur på SJ, får jag vara de?` thih han viskade det oxå :P min lilla vän tycker att jag ska hälsa på honom.. får se hur det blir med den saken..

Idag blir det till att läsa och slappa, känner mig hängig och matt i kroppen, inte bra.
VILL INTE BLI SJUK IGEN 

1månad och 5 dagar kvar =)
Puss o kram /L

melodifestivalen del.1

Jaa, vad ska man säga om den första deltävlingen då.
Att alcazar var värda att gå vidare och Emilia med. Men den där uggla förtjänade inte en andra chans men däremor så förtjänade scotts sin.. Ugglas kan flyga hem tycker jag. Vilken otroligt dålig låt, hur kan man rösta på en sån låt. Måste vara alla 65+ som röstar alltså.. Fy så hemskt.
Och programledaren? Saknar Kristian kan jag säga er.  Man ska inte klaga..
Det var i alla fall rätt låtar som gick vidare ikväll. Får se hur det går nu i 6 veckor framåt..


Blev även tillfrågad att komma fest nu ikväll, men orkade inte. Det var snällt att du frågade men gärna nästa gång :D

YOU<3<3
Puss&Kram / L

blä för månaden

Lördag idag och det är snö och inge roligt väder.. Snön faller ifrån himlen lite då och då.. Det är plus grader ute så det gör ju att det är blaskigt ute. och det är mulet och allmänt blä ute.. Hatar detta vädret, längtar till våren. , solen, värmen...

Så idag har det blivit att chillat med mys laine.. Vi har absolut inte gjort någonting, jag vaknade ganska tidigt idag eftersom jag somnade ganska tidigt.. Var trött igår tydligen, haha..
Det var dåligt att Hasse Aro åkte ut igår.. Kitty ska ju åka ut.. men men.. svenska folket som röstar, men vet inte hur dem röstar egentligen..
Och ikväll blir det att kolla på melodifestivalen, scotts är ju med =). Låt mig vara en knäppis som tycker dem är bra.
Men kommer nog somna för att det är så tråkigt att kolla själv och bara sitta och inte säga någonting..
 /L


Är så arg, för mitt internet på min data funkar inte. något är fel. åhh blir så irriterad och arg.. men inget att göra åt det. Det kommer komma igång när pappa blir frisk igen..

SPORTLOV???

klantig och knäpp

Idag var det ingen vanlig dag i skolan, eller det var nog det för alla andra. Men jag var både klantig och knäpp idag.
Började med att jag glömde glasögonen hemma idag. Vilket var väldigt klantigt av mig, eftersom vi skule ha redovisning i engelskan idag. Och jag kände att jag inte kunde göra det för att det hade blivit svårt att läsa då. Börjar bli en gammal människa idag. haha.
Sedan på svenskan skulle jag skriva om min bok som jag håller på läser, men det gick inte så bra, för jag fick så otroligt ont i ögonen efter ett så jag tog min ipod och satt och lyssnade och diggade musik en massa.  Det blev så att jag hade en musiklektion utan att sjunga. haha det var roligt. satt och digga och dansa... Jag var ju bara kung på att visa känsla av låten ska jag säga er.  Ni skulle sätt mig..  Det var nog den roligaste svenska lektionen jag någonsin haft..
   Aldrig ätit cornflakes fisk ska jag säga er, men idag har jag gjort det.. Det var det som serverades i våran matsal idag. fy så hemskt att äta.

Ikväll blir det att sitta framför tv och mys med laine om han kommer komma. <3
Letc dance ska jag kolla på . och jag HOPPAS Kitty åker ut ikväll. snälla.. 
Börjar även känna mig hängig, icke bra. vill inte bli sjuk igen :( VILL INTE!
Så jag säger tack och god natt för mig idag.
Puss o kram / L


GLASÖGON ORMEN SJÄLV

Krokodilen i bilen


Min och veronicas favvo låt :D

badminton

Igår så spelade vi badminton på friluftsdagen..
Men det var ganska mycket folk när vi kom runt 10:05 så vi fick vänta länge tills vi fick spela. då spelade vi en kvar.. Det var jag, veronica, becca och fredrika. thih ..
Efter spelet gick jag,becca,veronica,fredrika,adde,eina,anders och laine och käkade på phoenix *mums* ..
Man är en riktig tjockis ibland som bara käkar sån mat. haha.   Det blev en stund på stan med dessa underbara människorna ska jag säga er. Vi bara gick omkring runt och allt.
Åkte hem till syster för jag orkade inte gå på mässan som dem skulle på. något om sommarjobb.. vet inte riktigt.. men det gick nog bra för dem.. Hos syster vänta jag på att tiden skulle gå för jag skulle fika med Johanna på stan innan träningen, det var mysigt. Länge sedan man pratade med dig, mycket du fick veta av mig som du inte visste om!
  Träningen igår var otroligt roligt, fick mycket gjort och mycket skratt.. Jag var så himla trött igår också efter dagen så kan vart därför jag var som jag var. *fnizz* men träningen gick toppen... 
När jag kom hem och hade duschat och grejer så hade laine kommit =) glad jag blev... Mysungen själv..
Somnade innan tila var slut igår, var så himla trött och kände mig hänging men orkade upp imorse. det var tur det..
Puss o kram / L

*Bilder ifrån igår kommer läggas upp på min bdb när vårt internet funkar, eller det funkar på pappas data men inte på min, och det går inte att lägga in bilderna på pappas data, den är ju speciell ;) *

afternoon thé

Började kl 9 idag som vanligt, vi åkte upp till plan 5 och fick kockkläder och bytte om..
Sedan gjorde jag och Dennis prov (näringslära) det gick nog bra hoppas jag..  Medans vi gjorde prov började de andra att baka inför afternoon thé..  När vi var klara med provet så gick vi med in i köket och skulle baka.. 
Jag bakade muffins med madde :D vi är ju kung på det alltså. det blev riktigt gott. klockan gick och tiden bara rann iväg.. så kl 12 så hade vi bakat färdigt och börjat duka några bord. så vi gick och käkade. fort till tusen alltså. 
Vi kom till restaurangen och Lena och Bettan hade ställt i ordning borden och hade gjort lite åt oss. så snällt av dem tycker jag :D  Men vi gjorde klar det sista och det blev jätte fint .. Gästerna skulle komma kl 1 .. Jag hade som tur att jag fick stå i köket och fixa med beshara och Dennis .. Servering är roligt, men inte så roligt.. Men vi hade roligt där i köket och Dennis var som en liten boss haha. Men allt blev toppen..
Efter gästerna var klara och de hade gått. så var det massa gott gott av de vi bakat över. så vi moffade åt oss. kan säga att jag har aldrig ätit så mkt fikabröd i hela mitt liv alltså. men gud så gott det var..
Vi bakade 3 sortis muffins(bär, choklad med nötter, gottismuffins) , 2 sortes kakor (cocies, några andra som smakar som kolakakor, kladdkaka, nallebröd, scones, skaldjurssnittar och gurksnittar.  och sedan fans de 3 sorters marmelader (hallon,apelsin och någon annan god syrlig)  och de som syns på bilden är philadelphiaost och grädde blandat med något)  Det var så himla gott kan jag säga er.

  

Just nu sitter jag hemma hos söt laine.. Blir kvar över natten det är ju friluftsdags imorrn och jag ska spela badminton med Verreperre :D thih. sedan blir det att äta på mums phoenix..
Så nu kollar vi på semestersvenskar och sedan blir det kolla på efterlyst och efter det ska jag kolla på tila .. jag är fast framför tv...
Börjar även få ont i halsen igen och känner mig hänging, det är inge kul. Får hoppas att jag blir sjuk igen det orkar jag verkligen inte med.. 
Ha en toppen kväll alla, det ska jag ha med mig själv och med laine min sötnos..

/ L


hot emot gymnasieskola

Idag har det bara pratats om hotet emot st:eskil idag..
Hur kan man göra något sånt, tycker synd om dessa elever,
Det har vart en skräck i Eskilstuna idag.

LÄS
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4325386.ab


3 februari

Kunde inte skriva igår för att vårt internet hemma funkade inte.. så skriver lite nu..

Igår så åkte vi skridskor på morgon på idrotten, otroligt kallt var det kan jag säga. -10 grader. aldrig mer jag åker skridskor när det är så kallt ute.. fy fan alltså, Men vi åkte en kvart  och den tiden hade vi skridskor skola med mats :D och det gick ju toppen. haha så jävla kul..
Efter så sprang vi till bussen för vi trodde den gick 09:05 men den gick då 09:15 .. så när vi stod där så mötte vi bussen och hon stannade för att hon skulle släppa av barn.. då öppna hon fönstret och sa att vi fick åka med runt. det var ju snällt för det var otroligt kallt, och mina fötter var isbitar kan jag säga er.
Projkten gjorde vi inte så mycket, kolla på en reklam film, jag som HATAR reklam alltså. haha..
Hade även matteprov oxå, det gick nog bra tror jag.. hann inte klart så ska fortsätta göra det på fredag. Får hoppas att jag blir godkänd ialf..
Var även med Laine efter skolan,han hade inte alla papper till näringsläran så vi fick kopiera och sedan fick jag skriva av alla mina papper, det var lite jobbigt kan jag säga.. var även och tränade. det var lite roligt. eller otroligt roligt faktiskt =) .

Måste bara säga att Tila är ett väldigt bra program.. hoppas verkligen att mina favoriter blir kvar länge....

/ L


naw :$

Kvällen är snart över och en härlig nattsömn väntar :D
Men det är tomt utan dig :$ bli frisk snart så du kan värma mig och kram om mig.
Saknar dig min gosifnos, så underbart att vara med dig, skrattar och har roligt, alltid..
Längtar alltid att få träffa dig, du är så snäll och omtänksam..
Bli frisk nu alltså...   Min söta JesperLaine<33

en dag till

Idag var det segt att gå upp, var lite småtrött och seg...
Dagen i skolan började med Svenska, läsa bok som vanligt, ska vara klar tills  nästa vecka. oj oj, kommer kanske hinna...Efter det blev det köpa frukst  ,
 
mums vad gott det var. thih.  Och då var det dax för matte som jag inte gjorde så mkt, vi gick igenom på tävlan det mesta  det var skönt, verre och jag var duktiga, hn sa att det kändes som `vi i femmam haha.
Engelskan skrev vi om våran grej som vi ska ha redovisning om på fredag. shit alltså, kommer inte hinna någonting känns det som..    Lunchen idag var goood :D mums säger jag, chicken ala king*stavas* `.  
Närings läran gick vi igenom sista pappret inför provet på nsdag, fattar inte.. det är hur många papper som helst och vi ska kunna de mesta.
Denna j*väla består av PLUGGPLUGGPLUGG.... Prov på onsdag i näringslära, sedan onsdag kväll ska vi ha afternoon thé. sedan ska vi ha muntiligt i engelskan på fredag och nästa vecka är det svenskan som måste börjar skriva, och inte kommit halv vägs i boken HJÄLP MIG NÅGON. men det ska nog gå hoppas jag..
Kvällen kommer bestå av att sitta vid datan eller att läsa lite i boken..
Hoppas eran dag har varit bättre än min ialllafall..

/ L


ingen vinst

Spelade bingolotto ikväll igen hemam hosm ormor med syster.. Men idag var det inga bra lotter, ingen vinst alls. Men det är ju bara g tanter och farbröder som vinner en massa, dem som har gott i pansion *stavas* . det är riktigt fusk faktiskt..  Vad ska dem ha pengar till, tänk barnfamiljer som behöver pengar och grejer. men mest synd är det om det fattiga som inte har något alls..  Bättre lyckat nästa gång brukar man ju säga..
Resten av kvällen ska jag spendera framför tv:n , ska nog kolla beck och sedan sova.. Men just nu väntar duschen, det luktar rök om mitt hår... Jag undrar varför, som om jag har vart ute på en skogsvanrdring och sedan eldat. haha det är roligt detta alltså. mysteriet om mitt hår borde lösas efter duschen antar jag...
Får se om jag kanske ringer någon vän ikväll och snackar lite skit med. :)

Jag är jätte sugen på att åka utomlands i augusti kan jag säga, fråga mig inte varför men är bara det.. Men det är ju inge kul att åka själv. haha. någon som är sugen?
Puss o kram
/ L

familjedag =)

Blev en shopping dag idag med mor och far :) hittade en gos kofta inne på bikbok, sen köpte pappa en port bg till mig. snällt av honom, skulle betalt den själv men han frågade om han skulle betala den, och självklart så svarade jag ju ja.
Men först av allt så ar vi på k-rauta och kollade, letade golv till mitt rum, och sedan kollade vi på golvvärme och handfat .. Längtar verkligen tills övervåningen blir färdig, speciellt tills jag får göra om mitt rum där .. åhhh spricker av längtan. 

Idag har vart en bra dag i Eskilstuna, tycker dock inte om vädret, vill att snön ska bort och att det ska bli plusgrader ute..
pussOkram
/ L

Tiden går fort

Idag är de då 1 februari, månaderna går fort, och det hoppas jag .. för då är det snart min födelsedag, sedan praktik och sedan SOMMAR..
Januari och februari är de värsta månaderna. Vädret kan ändra sig hur som helst, snö och solsken till blask och mulet. hatar dessa månaderna.. från plusgrader till minus. och så går det upp och ned som en jävla berg och dalbana. vilka håller med ? =P


RSS 2.0