SOLEN

Det har tittat fram igen:D vilket underbar väder det varit idag. Legat ute, färgen på kroppen börjar komma tillbaka:D ÄR jätte nöjd och glad idag. Vädret är ju super duper <3


SKOR!

Det kommer bli en underbar bal och toppen student :D LÄNGTAR massa till båda. 
Tänkte visa skorna som jag ska ha till dess tillfällen :D

Balskorna, passar perfekt till min klänning ( vilket ni inte får se än)



Mina student skor! (klänningen får ni se senare)

SPOTIFY

Kom igen nu gott folk :D

http://www.gratispremium.com/?ref=410867



SJUKT!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab

En två åring som röker två peket om dagen.  Det är hemskt, usch vad han kommer dö tidigt.
Bara två år och inte äns halvvägs i livet. tycker så synd om ungen och tycker han borde få riktigt vård för att sluta röka. Två paket om dagen är väldigt mycket!



Nunna livet??

På klostret lever nunnorna efter medeltida regler och får bara samtala med varandra en timme efter lunch och en timme efter middagen. Resten av tiden ägnas åt arbete och bön.

Kanske ska satsa? HAHA


En fråga !?

Har ni någon gång känt er riktigt lurade någon gång?

Det hände mig idag, usch vad besviken och ledsen jag blev alltså. Ni förstår nog inte hur det kändes. Men det sved till riktigt ordentligt ska jag tala. Att bli lurad är det värsta som kan hända er!




Härlig känsla!

Sista skoldagen i gymnasiet är avgjord. Riktiga skoldagen alltså. Bara allt roliga kvar att göra nu :D LÄNGTAR

juni månad
3:e - Klassreda till sthlm
4:e - Balen
8-9:e - Kryssning med klassen
11:e - fixa flaket med klassen
12e - STUDENTEN 2010


eurovison

Anna bergendal gick inte vidare till finalen. Är det konstigt? Neej, alla radiostationer som taigt emot låten har spelat sönder den, alla var trötta på den och dessutom sjöng hon lite falskt. Men det är verkligen första gången sverige inte går till final, ni skulle ha skickar SALEM AL FAKIR! DÅ hade vi nått en final plats. Trågigt detta, men helt sant :D

Säg vad du tycker ? :D


Sista provet

Ska bli så jäkla skönt att göra det allra sista provet i gymnasiet imorrn :D Religonsprov, men det är inte så svårt , hoppas jag.


Flera frågor!

Jag undrar hur jag ska tänka. Massa frågor, men tänker inte ställa dem. Blir bara fel då.
Jag förstår faktiskt inte, fråga måste man men det förstör massa också! ÅHH ! :P


TRÖTT PÅ ALL REKLAM??

är du som jag trött på all jävla reklam på spotify??
i så fall bli medlem på: http://www.gratispremium.com/?ref=389791
då får du gratis spotify premium!




Mer träning

Johanna kommer och hämtar mig om en timme eller något. Ska ner och köra lite på gympozz, ska bli kul faktiskt. Det blir första gången för mig där, riktigt spännande:D haha.
Mer träning och imorrn kommer la träningsvärken bara för att!? Känner mig riktigt duktig faktiskt..

Fredag-lördag? Hoppas hoppas =)


God morgon!

Hur mår alla ni idag? :D
Jag själv känner mig toppform, kan inte bli bättre. Så härligt att vakna glad och pigg och fräsch,haha !
Träningen igår kändes underbar, att få röra på sig och svetta ut allt äckligt inom sig :D

Idag kanske det blir stan en snabbis för att lämna in min ring som är trasig, men får se  ;) . thih.

Träning!

Känner mig riktigt duktig idag alltså. Tränat dans i 6 h, är verkligen nöjd med dessa timmar :D
Vi satte det och det kändes toppen, kan inte bli bättre än såhär ju, kungen och de två drottningarna är på väg :D HAHAH!

Tur att man är ledig imorrn, kommer ha ont i benen :(

vänskapen är över

Tror du verkligen jag vill vara vän med en falsk omogen person som dig. Blir bara arg så fort man säger något. Och dina ord du säger håller fan aldrig! Du är så FALSK. Du är inte dig själv längre, och jag vill inte vara vän med dig så som du är! Du kan radera mig överallt. VILL INTE HA NÅGOT MED DIG ATT GÖRA LÄNGRE!


Ny vecka

Det är måndag och nya jobbiga grejer att göra :(  Kan ingen bara trolla bort allt jobbigt !?  DEt finns inge värre ju ! USCH USCH USCH.
Det är inte många riktiga dagar kvar nu, detta är riktiga hårda veckan.Sedan blir det lugnt.


söndag = regn

DEtta kommer bli en lång och jobbig vecka. Ska regna hela veckan :( vad tänker smhi med. haha.


Parken zoo

Vilken underbar dag jag har haft idag :D Är super trött nu och skulle kunna gå och lägga mig och sova. Känns tråkigt att sitta inne, men solen har varit med mig hela dagen är faktiskt trött på den för idag:D imorrn blir det nya tag :D haha.  

Åkt karuseller och ätit god mat och kolla på djur och lekt i parken :D Tur att man har syskon barn så man kan få göra allt detta igen. Haha haft så himla roligt idag.  TACK

Bilder kommer upp senare, är så trött nu :D




NY DAG :D

Åhh vad man älskar vädret <3


Varm och härligt.

Idag var jag till skolan och gjorde prov. Det kändes riktigt bra, men får hoppas att det gick bra med:D thih .
Åkte sedan hem till syster för att om jag åkte hem så hade jag ingen ork att städa hela huset ;) blev att vi tog våra ben och gick till ÖB sedan hem igen och packade upp och fixade lite fika. Hämtade barnen på dagis och satte hos ute i solen på gården, så varm och härligt. Massa barn började trilla in vart efter dem kommit hem från dagi / fritis :D Anne och familjen kom ut en sväng och gjorde sällskap. Hade riktigt trevligt idag faktiskt. Så mysigt att vara ute med barn :D




Bjuder på den sista ;)


Visste det!?

Hur tänker du !? Du är ingenting att prata med längre. Du är falsk och irriterande, skäller bara på en m.m..
Du kan verkligen inte ta vara på dig själv en minut. HAHAH !!  Du är raderat ur minnet!

Lekt!

Idag så var jag ledig såklart, vanlig onsdag:D sköönt.
Mötte upp syster på stan idag efter jag varit på ett ärende :D vi skulle gå och testa min balklänning med skorna jag ska ha på med. Vi var där kvart över 11, då hade dem inte öppnat :S utan kl 12. Vi gick och satte oss vid ån tills kl blev 12, då vi går tillbaka. Då har hon inte klänningen inne, helt underligt. Länge sedan jag beställde den ju. Ska tillbaka imorrn istället.  Följde med syster hem, vi fikade lite och jag lista ut vart en person bor, lite coolt. Varit där flera gångenr och aldrig sätt dig. Läskigt och sjukt! haha.  Sedan hämtade vi barnen.  Vi stannade i lekparken påväg hem och jag blev barn på nytt, så kul :D haha. Senare på eftermiddagen kom mamma och hämtade oss så blev mat och umgås här hemma. Jätte mysigt :D
Har försökt pluggat, men ingenting absolut ingenting fastnar :( Vad ska jag göra? Kursprovet är imorrn, åhhh :(

Bjuder på bilderna ;)




 


day after day

Samma visa varje DAAG


Glad idag

Idag har det gått jätte bra:D
Fick VG på praktiska provet (blanda en drink) Super nöjd..  Sedan gjorde jag muntliga svenska B nationella, fick ett starkt G :D Så är super nöjd med denna dagem nu är det bara börja ladda om och börja plugga på kursprovet i hotell och nästa vecka är det spritprov, ölprov och alkoholhanteringprov och skriva brev i svenska. Sen är jag äntligen klar!! SÅ SKÖÖÖNT DET SKA BLI.-


Prata då!

Vad ska man tro / göra? Du säger ingenting, helt tyst är det. Kankse ska lägga ner detta !?
Ska inte göra mera nu , tål inte hur mycket som helst :P haha.  Jag är ärligt och säger vad jag tycker, men än så kan jag inte göra ;)
UPP TILL DIG :D


Skruttis bäst

Tack så jätte mycket för att det blev så fiiiint :D Jag älskar det verkligen..
Är så nööjd!!

Besök hennes fina blogg  http://susannafalk.blogg.se/



Gästbloggning!

Krösa-Maja!
Skrutten din har fixat och trixat lite nu, har en till header eventuellt som jag sitter och grejjar med, skickar den till dig nån dag så får du se vilken utav dom du vill ha.

Vill bara påpeka att du är oerhört söt också :*

Och här kommer din avslutningsgrej:


SM

Det har varit en otrolig helg måste jag säga. Många bra dansare och jag har suttit i världens största bastu ;) Eller många har gjort det.  Träffat folk och skrattat och haft jätte roligt.

Det började med att jag ,mamma, pappa och Johanna åkte till Peter och Cia och jesper på torsdagen, jätte fint bor dem :D Det blev mat när vi kom fram och blev mycket danstalk ;)  Sedan när morgonen  kom så kliade det enormt mycket på mina fötter, har flera bett som har svullnat upp och det kliar massor. (Sitter kvar än idag)

Fredag: Klev upp kl 5, då jag skulle vara i hallen kl 7. Det gick jätte bra, var ovanligt pigg måste jag säga. Lite gör ju med vädret oxå, det var ljust och lite små mulet. Lag-ledar assisten var jag,eller vad man ska säga. Det var riktigt roligt att vara det.. Efter lunchen satt jag och johanna på trä-läktaren och kollade på invigningen samt finalerna,  Ni kan ju veta själv hur det känns i baken när man suttit på en trä-läktare från kvart över 1 till kvart över 9 på kvällen. USCH säger jag bara ;) HAHAH. men riktigt roligt hade vi :D
Blev åka och köpa mat med den andra familjen , blev tunnbrödsrulle (riktigt gott blev det) Sedan hem och duscha och sova..

Grattis till Bror och barbro som tog en fjärde placering i bugg 35+A.

Lördag: Låg och kollade på Johanna när hon stod och fixade håret , så klev upp halv 6. Platta håret, sminka sig, fixa kläder äta lite frulle.. Johannas och mitt ord ( baby poopoo ) .. Så jävla roligt. HAHHA .
Tävlingen denna dagen var riktigt härligt. Vi gick och käkade tidigt för att sedan få platser att kolla på invigning samt finalen. Det blev samma plats på trä-läktaren. Det blev en roligt invigning och final. Ont i rumpan och det kändes som man kissat på sig (förstår ni vad jag menar med bastu) det måste varit många grader där inne.
Tävlingen slutade kvart över 7. Blev att gå till parkeringen och packa om lite grejer, för jag och och johanna skulle hem till Emelie och dusch och fixa lite. Det blev ju en toppen grej ju. Tåg sedan tåget in för att dansa kvällen/natten lång.. Hade riktigt roligt. Tack för alla danser, är helt slut idag:D

Grattis säger vi till Jimmy och nathalie somt tog silver i Bugg SM :D Grattis till Jesper och sara som tog guld i Juinor SM och de tog även en silverplacering med isabelle i dubbelbugg.

söndag : Kom hem runt fyra tiden imrose. Blev att tvätta bort sminket och borsta tänderna och bara gå och lägga sig. Vaknade runt 12 tiden, tyckte då att det var dax att gå upp om jag ska kunna sova inatt med! Så dagen har bestått av att packa upp städa och bäddat rent.  Lagt in bilder från  helgen men att ladda upp dem på fb är ju värdelöst, funkar ju inte.. VAD GÖR NI MED FB??

Positivt: Har haft jätte roligt, träffat lite gött folk och skrattat.
Negativt : Värdelöst SM. Inga sittplatser för tävlade efter dem tävlat, dem fick inte gå upp på stora läktaren till mamma och pappa. Vilket tjat om brandgrejen, okej det ska finnas utrymme. Det skulle dem tänkt på, fullsatt lokal med många dansare som sedan vill hejja på sina lagkamrater som tävlar, Men hallå?? DET GICK JU INTE , FANNS INGENSTANS ATT SITTA.. Större kunde dem gjort det. VÄRDELÖST..


Suck

Varför blev det såhär!? Jag känner besvikelse och riktig lurad. Men får hoppas att det inte är så som jag tror.
Har mina aningar om dig ;)


13 maj torsdag

Idag är det mkt som ska göras.
*hinna sola lite
*packa
*hämta en grej hos kusin

Allt detta hinner jag om Johanna Maria Kinnemar Lundholm kommer vid den tiden hon ska komma

Vi åker till sthlm idag, SM i helgen ju !   Men imorgn blir det värre, ska vara utan för hallen 07:00 Zzzzz.
Det kommer nog gå fin fint :D

Finns på mobilen hela helgen <3


Tack föräldrar!

Älskar denna blusen, så fin och sööt! 
Älskar dig mamma





Snygg bikini samt fina armband!
ÄLskar dig pappa.



SÅ BRA!


vad kan man göra??

När man fått starka ord om att vila, vad kan man göra då? Inge roligt att bara glo film hela tiden. Det tröttnar man på så himla fort! HJÄLP MIIIG!


Vårdcentralen

Åkte dit, skulle vara där runt 2 tiden för jag skulle ta halsprov. Kom dit och gjorde det, fick vänta i väntrummet, doktorn kommer . Hon ville ha mer provet så fick göra ett till halsprov plus blodprov (stick i fingret). 
 Doktorn kom igen och vill prata.  Fått ord om att vila, är röd i halsen men inge allvarligt (tuuur).  Ska ligga högt vid huvudet och sova, är retligt för halsen. Inte äta så stora bitar äta något mindre eller flytande, det kan vara jobbigt för halsen..
  JAG LEVER


Today

Fint väder och man är sjuk.. Typsikt.
Ska till vårdcentralen idag, dem ville inte ta in mig igår.  Får se vad dem säger och hur proverna ser ut. JAghoppas på att det inte är något allvarligt. Håll tummarna :D


Hate this

Vårdcentralen tar en aldrig på allvar, vill dem att man ska bli mer sjuk innan man kommer in och får det bekräftat? Svenska sjukvården är VÄRDELÖS!!


Dålig uppdatering

Sorry för att det varit så tyst här.  Helgen har varit mycket och just nu ligger jag sjuk :( IGEN.... 
Allt kommer upp när jag orkar skriva mer och är på allert. Nu gäller det bara vila som gäller. Kanske ska ringa vårdcentralen och se om dem kan ta lite provet. JÄVLA SJUKLIGHET HÄR.


Tonåren är ÖVER

Stort grattis till Johanna på din 20-årsdag. Hoppas du får en ärligt dag med god mat och underbara vänner och släkt och familj =)

Barnsligheten försvinner inte iallafall !


Lektion

Sitter på hotell just nu, det kan inte bli en bättre sådan här dag :D haha. Sedan åker jag ner på stan och käkat lunch med syster, hem till henne och testa skor. Lite planering med Johanna senare, men måste även plugga. Så får se hur det blir med den saken! 
  
  Varför lägger alla lärare på oss elver så mycket grejer mot slutet , bli ju tokig på detta ju !! Tänk på att vi inte klarar hur mkt som helst heller!


Ledig dag

Onsdag är ju vanliga lediga dagen;)
Idag blir det plugg plugg, ska föröska skriva färdigt svenska muntliga *suck*.. Sedan får se vad som händer resten av dagen. Synd att det blåser så kallt ute, annars hade det blivit solat lite;) saknar brunheten..

Ge oss soMMar


NEEEJ

Nu får det fan i mig vara nog.
Halsont, huvudvärk, svag i kroppen. Nu får det vara nog säger jag. Hur orkar jag. USCH!! Bara försöka le och se glad ut !


Outfit ;)

Lite vår/ sommar :D

Måndag



Tisdag



RUBRIK

helgen har varit bra:D Lite tråkigt väder ibland, men igår var det härligt.

Idag blir det avslutning för dansen! Väldigt tidigt tycker jag, men vad ska man göra ;)
Mer och mer grejer ska göras innan skolan slutar! SJUUUUKT !!


Lördag

Typiskt att det inte blev någonting :(

VALBORG

Hade riktigt roligt, kunde aldrig haft en bättre dag..
Förra året var värdelöst, och kommer aldrig glömma hur tråkigt och äckligt det var..  Detta året var hur roligt som helst. Tack för en toppen rolig kväll tjejer och killar! Bilder finns på facebook , och om ni vill ha dem skickade till er, så säg bara till =)


RSS 2.0