morsdag

Idag är det alla mammor ska bli glada! 
Dem har tur att solen skiner på dem. Det gör dem eztra speciella. thih..

SOLA SOLA SOLA SOLA

Fälla en tår ikväll!


Sommaren är påväg

Denna dagen vaknade jag upp hos Jesper:D , vi orkade inte gå hem ifrån stan :P Det var närmare att ta nattbussen hem till Jesper. thih. 
Jag ville ut i solen och slappa, fick ju tvinga med Jesper ! Vi låg där ute tills pappa kom och hämtade mig runt 3 , då vi åkte och köpte en ny brevlåda .Wiooho .. Hoppas posten inte blir blöt mera.
Blev slagsta glass påvägen hem ,riktigt gott faktiskt ! Och vid ica så bjöd pappa på korv, åt ingen speciell frukost imorse för jag var inte hungrig.. Men glass går alltid ner i magen. eller vad säger ni ? 
När vi kommer hem så tar jag självklart på mig bikini och solar lite , och hjälper till med att fixa polen.. så snart kan man bada bada bada!! .
Hjälpte även till med maten idag, klyftpotatis med kött och mums sås som jag har gjort....

Kollade nyss på robinson 2009.. Var Ellinor rätt som vann?  Det tycker inte jag, Jarmo har visat sina framfötter mer och att han kan överleva ute på en ö. FEL PERSON VANN ROBINSON 2009..

/ L

Girls!

Igår spenderade jag kvällen med Lovemalm och min underbara kusin Ewelina.  Vi åt frukt och doppa i choklad, riktigt gott..
Blev lite vin,cider,sång,dans och färga håret .  Underbart mysigt och trevligt.   Hade riktigt roligt, detta måste bara göras om,
men då ska ingen jobba eller något liknaden dagen efter! Eller hur Lovemalm?  haha.
Lite tokigheter blev det igår, och jätte mycket skratt... :D
Fler bilder finns på min bdb!!

Tack för en underbar kväll igår tjejer!


/L

är det så?

Är det så man göra när skolan snart är slut?
Vad har jag gjort för fel? Kan någon berätta det , om det är något fel?  Känns ensamt och övergivet..
Du som inte vill ha det såhär???  FÖRKLARA FÖR MIG?


torsdag

Detta var min näst sista lediga torsdag.. Känns jobbigt, kommer nog få ett fullpackad schema i 3:an.. men men :P
Idag gjorde jag prov i matte, gick perfekt :D 
Sedan blev det tuna med kusinen . :D  Kul att umgås lite igen.  Imorrn blev det mer umgås med kusin och några andra tror jag.
Har inte så mycket mer att säga om dagen.:P

/L

Ska bli mina



weeei miina snart!!

fun fun

Tänk så roligt det är med eld :P haha
Var ju ute på lilla nyby idag , riktigt skoj faktiskt.  *så löjligt att man garvar åt det*   Ute i skogen fick vi lyssna först på lite fakta om massa grejs om bränder. Inte så roligt, det roliga kom efter.   Vi fick släcka en docka, hur man ska göra när man ska släcka med en brandfilt eller var det var :P Sedan fick vi släcka med pulver. När jag skulle släcka så var brandsläckaren slut så jag fick testa att öppna en ny , fun fun..  Att släcka dockan var riktigt läskigt men roligt !   Vi fick även se hur det blir om man släcker kokande olja eller något med vatten, det blir en stor eldvåg! Så släcka aldrig med vatten när det står på spisen, utan ställ bara kastrullen åt sidan..  Fick även se veta hur det blir när en sprayburk får eld på sig och grejs. Det säger *pofff*
Det roligaste var att hitta runt i ett rum. Först gick alla på ett led i det tända rummet, sedan fick man gå 2 st bara. Först i ett hel mörkt rum, känna sig fram *lite läskigt faktiskt,efersom jag är mörkrädd :$* men det gick.  Efter det skulle vi följa nödutgångskyltar, det var roligare , jag och veronica var ju experter alltså !

Jag och Jepser träffade syster och åkte till Elinas dagis och hämtade henne. Sedan blev det slagstaglass *mums mums*.
Följde med Jesper hem efter mumsglasse, kollade på en knäpp film som handlade om en kvinna som var beroende att få orgasm. Helt sjuk film alltså.  haha.
Tack för dagen:D

Är ju egentligen ledig imorrn, men ska in till skolan och göra ett matteprov. Skulle gjort det igår men mådde inte riktigt bra efter gårdagens olyckshändelse, så hon var snäll så jag får komma in imorrn och göra det.

puss&kram / L

dagen började inte bra

Idrott på morgonen , var ju med självklart:D  Fotboll är ju inte alltid det roligaste. Springa efter en boll lixom ;)
Hann inte vara med så mycket, för när HAN skulle sjuta så kom bollen rakt på mig. Var knappt 1 meter ifrån HAN och mig. Fick  bollden vid ögat (tinningen) och runt där . Hade även mina glasögon på mig så fick ett hack vid ögonbrynet :(   Svimmade av gjorde jag med , sara tog hand om mig :D Snäll av henne, annars hade jag slagit i marken (Gräset).
Dagen har bestått av huvudvärk och ont ont ont ont !  Gick hem efter projekt för jag orkade inte mer, huvudet bara dunkade.
Lade mig ute i solen och somnade när jag kom hem, var inte bra tror jag. men men...
       Vid 3 så ringde lovemalm och frågade om jag kunde gå med henne på stan medans Fredrik skulla komma (henne kille) Men det blev strul för honom för han som skulle köra in honom, dem fick punka på däcket.. När dem väl hade bytt till reservdäcket så fick dem punka på det med, så jag hängde med Love hem och åt något gott :D 
Har fortfarande ont i huvudet, det är inte roligt ska jag säga er!! HAN som skjöt har inte sagt förlåt än :S (så hoppas någon läser detta som känner honom)  allt var ju en olyckshändelse, men man säger förlåt..
AJ
Imorrn ska vi ut till lilla nyby och släcka ELD ..

/L

solsting och snesprång, med mums

Dag-Otto är min IDOL =)
och jodgubba med gädde är gott! ;)


VÄRME :D

Skönt att det har varit varmt ute idag ..
Har solat lite hemma och haft sällskap av jesper!  Imorrn ska det bli ännu varmare ute !

Värmen och solen har kommit och snart är det SOMMARLOV


/L

pyjamasdag och skräck

Har verkligen inte orkat tagit på mig något annat i klädsel idag :P.  Har ju bara varit hemma ju.
Har kollat på Wallander idag, men när det var som mest spännande så dog datan, allt slockande i huset, och jag hörde något utanför, blev skit skraj. Så jag gick ut till hallen och ringde mamma och bad dem skynda sig hem för jag var verkligen super rädd. Hörde konstiga ljud lite dådå. usch vad hemskt det var..
När dem väl  kommer hem så ringer pappa energi och miljö och frågor så var det spändgrejs , fatta ingenting men ialf..
Mamma skulle ju börja laga mat, men det blev inget av det så det blev donken idag *inte vad jag velat* men vad skulle man göra.. Man vet aldrig hur länge det kan ta att fixa något sånt.  Så det blev av att åka hem till Mallin igen , (det var där mamma och pappa hade varit när jag ringde).  Där satt vi och käka våran mat sedan kollade på dansfilmen från helgen. Trevligt trevligt.

Strömmen var tillbaka när vi kom hem, :D SUPER GLAD
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på filmen  som jag aldrig fick se färdigt. thih..
Natti natti alla.

/ L

söndag

tycker inte om söndagar, för då är det måndag efter söndag :P Måndagar är det skola, det orkar jag inte med, men bara tvår veckor kvar av skolan, sedan är det sommarlov!
Känns inte som att sommaren är påväg, finns verkligen ingen värme ute, det blåser hela tiden. usch det tycker vi inte om.

Men men, idag har jag pluggat lite. Har prov i näringslära imorrn, vi fick instuderingfrågor vi skulle svara på . På själva provet får vi ha ett A4 pappret som svaren ifrån instuderingsfrågorna är på. Detta pappret får vi ha med oss till provet ;) snällt va?

Denna vecka:
Måndag: Vanlig skoldag
Tisdag: Vanlig skoldag
Onsdag: Ska ut till lilla Nyby och släcka eld  :P
Torsdag: Ledig :D
Fredag: Vanliga lektioner fram tills lunch, eftermiddagen består av klassensdag *suck*

Mina flickor som läser detta ? Vore det inte kul med att vi ses till helgen som kommer? Så himla länge sedan..Vore kul. Hör av er :D
/ Linda

Hemma igen!

Fredag:  Gick och lade mig kl21 dagen innan. Och innan jag somnade så bad jag Jesper ringa och väcka mig kl 3:30 om han skulle vara vaken. Och han ringde , vilket jag inte trodde. Men klev inte upp först halv 5 kvart i 5 tror jag.  Fixade till mig och packade det sista sedan åkte vi halv 6.. :P Sov hela vägen upp vilket var väldigt härligt..
Att stta där hela dagen på rumpan är jobbigt, så var lite med Susanna då och då:P Träffa lite folk och pratade lite sådär . Hade jätte trevligt och så. Men man blev sugen att dansa, hoppas på SM nästa år :D
På kvällen blev det ut och käka med mamma,pappa,jonny och mattias. Sedan åkte vi tillbaka för att kolla på finalen bugg 35+ !! 
När vi kommer till hotellet igen så ska jonny fika i vårat rum och dem ska skolla på filmen;P men jag bytte om och gick och lade mig och somna direkt.  Skönt skönt :D

Lördag: Oj, segt att kliva upp, var så trött så trött så trött.. 
Vilken dag i hallen, har varit ett tryck i hallen hela dagen. Så otroligt tufft mellan dansarna. Idag var det tråkigare än igår.. Inget spec hände först finalen började såklart.. Och dubbelbugg i final är det roligaste som finns, alla bra dansare och showen som dem gör, grymt bra:D.  Fick även prata lite med min maskot idag, det var roligt och trevligt. Måste bli mer av detta ;) haha. 
Säger Gratiis till alla som kom på pallen :D 
Hade verkligen velat stanna kvar på banketten men hitta ingenstans att sova och ingen att åka hem med.:( Men Alexander skulle dansa åt mig !! snällt tycker jag.

Puss och kram en trött Linda!

tog tid.

Åkte hem idag från Sthlm med Andreas och Emma. Men det tog tid. det var 30 km/h hela vägen fram till södertälje, då trafiken börja rulla som vanligt, så det tog ungefär 1h om inte mer bara att komma fram till Södertälje! Tur som var att vi hade musik så man kunde sjunga och digga ! :D

Imorgon åker jag till Karlstad (SM). Åker halv 6 hemifrån *suck säger jag* blir att kliva upp halv 4 eller något eftersom jag ska duscha och grejer, om jag inte gör det ikväll, har inte tagit något beslut än. Men även om jag duschar ikväll så blir det att stiga upp då.. För att fixa till sig och det eftersom jag är publik detta SM ;) Får hejja på alla som man känner..
Kommer åter hem på lördag/söndag! Hade hoppats på att få vara kvar på banketten , men ingenstans att sova eller åka med hem dagen efter :( är väldigt ledsen och besviken över det.. men men, inget att göra åt nu !?
 Hoppas på att jag kommer vara trött och somna tidigt..
Ska nu fortsätta packa och grejer, hare gött alla. Hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer få !

Finns på mobilen hela helgen :D smsa gärna..
xoxo / L

nytt inlägg!

TISDAG: Var i skolan och gjorde nationella i matte på morgonen, sedan var det 20 min genomgång i projekt . Efter det skulle jag till frissan och bli fin, men blev jag det? Nej, är så missnöjd :( !  Klippningen blev bra, men inte färgningen med håret, så arg att jag inte visste vad jag skulle göra, så jag sov en stund för att få bort min ilska. Det gick la sådär med den saken.  Så den dagen tyckte jag inte om ! USCH

ONSDAG: Idag åkte några ifrån hotellgrubben för att göra studiebesök på sheraton och hilton. Väldigt två olika hotell ska jag säga er! Hilton var nog det finaste! Där skulle jag inte tacka nej för att bo en natt eller fler :P
Efter vi slutat då klockan var runt kvart i 2.  Så mötte jag upp Andreas ( farbror) , gick och fikade , han bjöd :D snällt av han. TACK ANDREAS!  Jag testa att dricka en vanilje latté, det var riktigt gott faktiskt ! Kan ni tänka er det , jag dricka sånt ?=P  Hitta absolute ingenting på stan, vill ha en snygg jeansjacka som är lätt och fin. Men finns ingenstans, vad jag har sett. Några tips? 
Blir kvar i Sthlm tills imorrn :D , skönt att slippa Eskilstuna för en dag sådär!  Jag finns ju självklart på mobilen!  Men glömde tyvärr laddaren hemma :( *snyft* Men det ska nog gå ändå.

Hoppas ni får en bra kväll, vilket jag hoppas på.  Ha en fortsatt trevlig kväll :D
P.S. Grattis kusin Ewelina som fyller 18 år idag! D.S.

Puss&kram från storstadstjejen Linda

varför gör det en trött?

Regn gör att man nästan somnar så fort man har satte sig ner i en skön soffa eller något. Varför?  Det är min fråga idag, varför blir man så trött av regn? 
För övrigt så har dagen varit okej , skolan har varit ganksa okej, ´förutom att vi fick veta att vi ska ha ett prov i näringslära på måndag *suck*..   Efter skolan skulle jag hämta småbarnen på dagis , dem blev så glada båda ungarna, kände sig välkommen när man hämtade dem! Vi gick hem ifrån dagiset, lite regn sådär skadar inte. Idag gick det bra att ta hand om barnen, dem skötte sig riktigt bra! Älskar flickorna ! Tur att ni kom till världen.


Nu ikväll har jag vart på tuna park med mamma och pappa, mamma skulle visa sin topp som hon hittade tidigare idag som hon eventuellt skulle ha till SM. Tröjan var jätte fin, och det blev det. Även på samma gång så hittade pappa vita byxor han ska ha på SM ! SNART GÄLLER DET ! :D
Och just nu sitter jag och kollar tv och tare lugnt, ska lägga mig tidigt ikväll, vill vara pigg och glad till nationella matte imorrn! Lycka till nu Linda ! haha

/ L

söndagar är bra

Vila och ta det lugnt är det bästa med söndagar:D
Var så skönt att bara ta det lugnt idag:D Har solat och blitt brun.Så skönt att värmen och solen har kommit tillbaka ju. Lite senare på eftermiddagen kom Agneta och Jonny och dem skulle bubbla och fika lite, sedan ringer Faster och säger att dem kommer på fika. För att deras barn var på bio ;) thih, gulligt Linnea att gå på bio med lillasyster sin!  Så dem var här ett tag. Lite senare kommer syster med familj och fikar och hämtar trädgårdsmöbler. Och samtidigt som dem kom så åkte Faster och hennes man. Så det blev fullt hus med barn, för Elina och hennes kompisar kom upp till oss och skulle hoppa lite!  Det var ju okej.:D Ser aldrig småbarnsgrannarna  satt det är lite trevligt ibland. 
Sedan kom jesper på besök, och vi bestämde oss för att föja med syster hem för att käka kebabtallrik och jag ville bada och bli fräsch efter en hel dag i solen ;) haha. 
Det är så avslappnande att bada, man blir som en ny människa efter :D Bättre att bäda än att duscha ? Eller vad säger  ni?

Nu ska jag ta och gå och lägga mig :D har sovmorgon imorrn *jippie*  börjar 10:40.. :D

P&K  / L

nattsömn

Sovit väldigt gott inatt alltså.
Somnade runt kvart över 2- halv 3.. Och vaknade nu imorse av att mamma skulle fråga om ja ghade deras telel här, då var klockan kvart i 11 tror jag.. 
länge sedan jag sov såhär skönt och inte vaknade någon gång inatt :D
Ville bara infomera er om det ;)

SNART SM
/L

NORGE:D

Får säga ett stor grattis till Norge, Det var en toppen låt som vann och det var värt det.. Någon som följer med till Oslo nästa år  och tittar ? =) Blir så glad av norges låt och den är så underbar :D
Men Sverige då?  Hon var värd en mycket bättre placering, vad är det med europa  ?? =P Bättre lyckat nästa gång kankse.

Vart hemma hos Luké ikväll och gjort honom sällskap, riktigt roligt faktiskt .. Men lite elak är han ibland med..
Har varit en rolig kväll idag :D

Natti natti alla / L

VÄSTERÅS

En underbar stad :P haha
När vi kommer dit så  är det tydligen någon `barnensdag` så det var fullt med barnfamiljet överallt.
Åkte till V-ås för att hitta kläder till mor och far som det ska ha på SM nästa helg! Så glad att dem ska vara med..
En hel dag tar det att leta kläder, tänk att vuxna kan vara så kräsna ibland.. Förstår inte det, gör ni det ?
Senare på dagen så kom även Per och hälsade på , eller han bor i V-ås  så han åkte in och hälsade på mig såklart :D Så det blev att åka till hamnen med familj och Per och fikade lite smått där. Det var riktigt trevligt..  Men det blåste jätte mycket och jag frös super duper mega mycket.  Men annars var det jätte trevligt ! :D
Tack för en härlig dag i Västerås ..

/ L

inte igen!

Vaknade imorse och var jätte förkyld , igen :( jag vill inte .. men men sånt får man ta.
Kliar jätte mycket i halsen och nyser hela tiden ! Kan det bli värre?? Neeej..

Idag åker jag tll Västerås med mamma och pappa :D Ska vara deras smakråd till kläder inför SM nästa helg .
Hoppas det blir en trevlig dag i V-ås med mina föräldrar.. Hoppas pappa är snäll idag med ;)

/L

fredagsmys

Ja, det blev med mig själv denna fredagen, och blir nog det varje fredag :(
Nu ska jag ta ett glas vin och kolla på film och sätta mig i min underbart sköna soffa. Hoppas ni har det lika mysigt som jag en sån här fredagskväll. Eftersom vännerna har dissat mig ;)

puss o kram en kramsugen Linda

USCH

vilken dag idag!! Står inte ut med mer grejer !!
varför just jag?? åhh , kill me !!! 

 / L

så jäkla bra!


övning..

..ger färdighet :D
Känner mig stolt, riktigt stolt faktiskt.. 
Har nu ikväll stått framför spegeln och övat på det jag ska prata om imorrn , gick faktiskt riktigt bra hemma men i skolan! Kommer det gå lika bra där? Tvivlar stort på det alltså.  Får hoppas att min lärare blir nöjd över mig! 
Nu blir det kolla film och sedan somna till någon kanske, det är alltid skönt att somna till film. Tycker du som jag ?

Undra som flundrar om vi har någon mattelektion imorrn? Hoppas verkligen inte på det, orkar inte med mer matte, sista nationella är på tisdag nästa vecka!
 
Puss o kram / L

Ledig torsdag!

Den bestod nu på förmiddagen av att PLUGGAPLUGGAPLUGGA och åter PLUGGA.. Har gjort lite fint på hotellarbetet och skrivit om APU-rapporten och sedan skirivt om ett känt hotell som jag ska prata om imorrn. Ett tal på högst fem minuter.  Hoppas allt blir bra nu!! Mycket plugg nu ska jag säga er..
Ha en fortsatt trevlig dag , skriver mer ikväll ska ni se..

/ L

vilken härlig dag!

matte prov idag, nationellt. kändes bra, men vette fan om det gick bra !? =P haha
Sedan var det hotell 10:20, gjorde ett litet prov (läxförhör) sedan var det lite prat om nästa vecka.. Resten av lektionen skulle vi göra klar hotellarbete men är redan klar så fick lena sa rakt ut : gå hem med dig! :P haha det var riktigt roligt.. Skönt att sluta 10:45!!

Har även varit på jobbintervju på sjukhuset :D eventuellt sommarjobb där, riktigt kul.. Hoppas bara jag får på kvinnokliniken BB! Senare när jag kommer hem så åt jag och grejer, sedan klipper jag gräsmattan :D Kände mig riktigt duktig idag. Jobbigt var det att klippa gräsmattan, men det gick! Stolt över mig själv, lite nytta gör jag hemma ska ni veta.
Är jätte trött nu så ska lägga mig.. Men vette tusan om jag kommer somna, men vet att jag är ledig imorrn och det är underbart !
Hoppas ni får en bra dag i skolan alla..

/ L

nationella!

MATTE imorrn! Rädda mig.. Kommer jag klara av det?
Jag hoppas det, för jag orkar inte ha mer matte någonsin så himla tråkigt och blääää
önska mig LYCKA TILL :D

haha

Kan det bli värre än såhär så löjligt att jag garvar åt  det va fään..
Men inget blir bättre för att man stänger någon ute!? haha...
så löjligt löjligt löjligt...

blåsigt ute

Idag har det blåst jätte mycket ute! 
Men idag har jag varit med min syrra och kollat lite barnvagnar och så :D Vi höll nästan på att blåsa omkull med moppen ;P hahha..  Har lärt mig en ny väg idag , det känns skönt..  hahah
Sedan har vi kollat på golf `kurirencup` *stavas* var idag..  Det bålste super mycket och det var kallt..  Vi väntade på pappa vid golfbanan för vi skulle prata med honom.. Dem hade gått ut 14:10  och vanligt så tar det 2h att gå 9 hål.. Vi kom dit runt kvart i 4 och tänkte ja men dem borde snart var ahär. Kommer massa, men ingen var pappa och stefan :P haha.. Karro och jag bliv kissnödiga så vi åkte hem och kissa sedan åkte vi  ner igen.. Men ingen pappa kom . så vi frågade ett par när de hade gått ut, han svarade då : 15:40 och klockan var då 17:00 när vi fråga dem. Så att gå runt hade tagit kortare tid än vi räknade.. Sedan så efter ett tag så ser karro pappa när han ska slå ut ifrån sista hålet..  Vi hade väntat i onödan :P men vi är ju som vi är..
-Senare på kvällen kom barnen hem, dem har sovit hos våran faster..  Så karro och barnen har vart här ikväll, ätit mat och haft mysigt :D.  Så min dag har varit underbar och rolig..
hoppas ni haft en bra dag!

Imorrn bar det av till skolan och en ny vecka , är äntligen frisk :D så sköööönt..
ingen aning om vad som händer efter skolan men det blir la hem antar jag !!



*Lindahasselquist

SM-GULD

Det gick till Alingsås, en spännande match i andra halv lek!
Gubbarna i Guif var riktigt bra men det räckte inte enda fram, synd synd...Bättre kyckad nästa gång får vi hoppas :D

29-26 till Alingsås GRATTIS TILL GULDET

terminen är slut

Nu är det slut på dans ett tag, synd.. tävlingen gick la inge vidare, blev så arg på kärringen som satte en 4:A. . fy så hemskt..
Ni som inte förstår så äre så att man ska ha så låga siffror som möjligt,  i kvarten fick vi vi 222 , det är riktigt bra. sedani semi fick vi 134, Den där 4:an ville jag verkligen inte ha.. men men säger som alla andra,  vi kom inte sist :D
Hoppas bara att jag får dansa nästa termin med.
Vill gratta Annelie och Ralle som tog hem vinsten i sin nya klass BSB / 35+b :P och Mamma och pappa om 4:A. i samma klass.


Nu blir det att kolla handbollen :D SM-finalen mellan Alingsås mot guift.. HEJJA GUIF :D

/ L

fredag

vad ska man säga om dagen?
Hann käka lite lunch med anna idag:D var länge sedan man träffade henne, det var lite smått trevligt såklart :D
Annars har jag bara varit med Laine och tagit det lugnt, vi kolla hockey med pappa nu ikväll, sämst Sverige spelade alltså. men men..

Jag känner mig utöver det , är ff förkyld, men inte lika mycket, vilket är väldigt skönt för jag hoppas att det kommer gå bra imorrn på tävlingen :D
önksa min lycka till :D
nattinatti.....

puss&kram / L

hur orkar jag?

Att träna med förkylning i kroppen är inte bra, jag känner mig helt borta just nu.. Men övrigt med träning så vet jag inte vad jag tyckte, vet inte vart jag har min danspartner längre, får hoppas att det går bättre på lördag:D Ska proppa i mig ipren :P mohaha, ska tamifan vinna på lördag.. 

Nu sitter jag här och tare lugnt har nyligen ätit en jätte god tallrik med fill med fruktsallad:D , har sovmorgon imorrn, göttans alltså. Så imorrn kan jag inte försova mig :P det känns skönt på ett sätt. Aldrig försovit mig i hela mitt liv, men någon gång ska bli den första.. Och det blev det för mig idag 7 maj 2009 , stämpla upp det :P.


Natti natti boys and girls


förjävlig dag

Usch, dagen började dåligt - försov mig riktigt ordentligt.. Eftersom jag brukar vara ledig på torsdagar så har jag inte den dagen inlagt på alarmet.. Ställde kolckan och sparade men inte som på torsdagen. Som tur var så var det  ngn som ringde fel som väckte mig. TAck för han som hette Tommy Eliasson. Han ringde 07:50 och jag började 08:30 med nationella. Hann till skolan som tur var, eftersom mamma var ledig :D men hon blev rätt arg..
När jag skulle åka så var bussen självklart 5 min sen som vanligt, och när han skulle svänga vid akropolis (ni som bor i eskilstuna förstår) så står det en taxibil snettparkerad efter 2:ans buss. Och bussen kör ju självklart in i taxibilen och blir stilla stående.. Så en annan busschafför *stavas*  och sa att han inte kunde åka än först en rapport hade skrivits. Men taxigubben hade inte tid för han skulle köra ngn präst till en begraving *snyft*...
När jag kommer hem så skulle jag och Laine kolla tv, men jag somnade, mådde himla dåligt efter att stressa på morgonen och allt har gått fel idag. Jävla förkylning sitter i och jag orkar inte med den snart :(
Ska göra sås till maten sedan blir det käk., och försöka åka och träna sen..
Detta var min jobbiga dag..

*Lindahasselquist

piller....

kan man inte bli frisk på piller. jäkla förkylning som spökar runt äns liv. Förstör allt roligt.
Någon som har friskpiller? :)
Hoppas bara jag mår bättre tills lördag..

HJÄLP MIIG!!

suget.....

efter chokladpudding :D Jag ville bara ha.. klockan är mycket men var bara tvungen.
Blev chokladpudding med banan ochjordgubbar :D MUMS


happ!

Igår kväll blev jag glatt överanskad kan jag säga er ;) Trodde inte mina ögon de jag läste själv med tydligen. Får se!!

inget blir som man tänk sig denna vecka..
Har varit hemma måndag och idag ifrån skolan, vilket känns  jobbigt, vill inte komma efter så mkt.. Så hade tänk gå till skolan imorrn. Men blir inge skola imorrn. Ledig pga av att Lena ska på möte.  Då kanske jag kan plugga klart all och kanske lämna in allt på fredag.  Är ju ledig på torsdag med, men då har dem lagt in jävla notionella 08:30 dem jävlarna. så det är bara att åka till skolan då.
Känner blir lite bättre, men kroppen orkar fortfarande ingenting.  Men ska försöka komma iväg till dansavslutningen. Får se om man orkar dansa något, men det tror jag. Första gången jag och Pontus är med på avslutningn, haha vi har aldrig orkat förut.  men men så kan det vara..

Idag har jag börjat lite smått på APU-rapporten, men det är segt att komma igång, vet inte hur upplägget ska vara men det löser sig nog hoppas jag.

xoxo / L


sjukling

Dagen blev inte som jag tänkt mig! Det gör mig irriterad.
Vaknade imorse och hade jätte ont i halsen och huvudvärk, orka knappt lyfta på hvududet :( har inte tid att vara sjuk nu..
Men jag fick ett arbete klart idag, eller nästan klar med konferenshotell. Nu är det bara 2 arbeten kvar.
Fick även höra att det inte är någon hotellkunskap på onsdag så är ledig. Men ska försöka plugga så himla mycket denna vecka så att jag har tid och inte behöver tänka på det sen :D
Nu ska jag föröska få i mig lite mat!
Krya på mig !

*Lindahasselquist


har inte tiid.

Inte sovit så mycket inatt :( .. Hostar, ont i halsen och känner mig hängig. har verkligen inte tid att vara sjuk nu !!
Idag följde jag med på kalas, vilket var dumt gjort kanske. Kände mig otrevlig och jätte trött..  Skulle ha stannat hemma.  Men det gick ändå,  jag försökte ..
Ikväll har jag kollat på guif , gubbarna tog sig till finalen :D stolt över dem..

Veckan som kommer :
Måndag: Skola + plugg
Tisdag: skola + plugg och dansavslutning
Onsdag: skola + plugg
Torsdag: Ledig + träna träna massa :D
Fredag: LADDA inför lördag.
Lördag: sista tävlingen  :(
Söndag: Sova , sova + plugga
Allt hänger på hur jag känner mig under veckan . INTE BLI SJUK..

vilken syster!

haha, min syster skämde ut mig idag;) vi gick till bibloteket för jag skulle på toa och hon skulle byta på Ida. Så jag gick på toa och Ida börja gå omkring inne på toan. Så hon gick till nödsignals knappen och tröck på den :P Karro visste hur mans tängde av den så hon öppnade dörren medans jag satt på toa, och jag skrek och skrek till slut fatta hon :P haha vilken syster. Sedan såg hon att  man kunde stänga av den bredvid dörren:P så jäkla smart haha. Tur som det var så såg ingen mig  ;)

*Lindahasselquist

stor som liten

tänk om allt kunde vara lika lätt nu som det var när man var liten !!

RSS 2.0