SommarSommar!

Är det inte meningen att man ska ha roligt när det är sommar!?
Vad ska man säga? Har inga ord.................... Förutom TRÅKIGT.


uppdatering!

Kom hem i söndag, och har inte gjort så mycket sedan dess förutom att jag varit med Simon :D
Badat , solat, pratar och haftroligt:d ni ska bara veta hur han är ;) thih. Nej då, är glad att du ringde samma kväll som jag kom hem.. Äntligen träffat dig, är glad att jag sa ja den kvällen, thih :)
Senast jag träffade honom var på åfesten för två år sedan, helt sjukt. Men nu jävlar smäller det !! haha.
Haft jätte trevligt såjkart.. <3

dagen har bestått att bada och sola med simon , och sedan har jag varit barnvakt. Men det var Simon som lekte mest med dem, jag hade ingen ork för det var så himla varmt.. Tack Simon <3
Nu blir det kolla film och bara ta det lugnt.  *först ska jag tvinga simon det han ska göra* thih ;)
Imorrn hoppas jag på tuna park med mor för det ska regna och åska och vet inte allt ;)


Bilden tagen vid midsommarhelgen :D

Hemma!

Efter en lång helg ute vid sjön är underbart ska jag tala om för er. Speciellt när man har släkt som är roliga,underbara, snälla och vi alla har samma humor. HAHA! 
Midsommar helgen har bestått av lekar, mat, sol, sova, mat,sola,sova,mat,sola och sova.. Så mat är det sista jag vill äta nu kan jag säga er :D  så mat menar jag med, Frkost,fika,lunch, fika och middag , chips m.m.. Tillslut blev det att man gick och små åt hela tiden ;)  Trevlig helg, är glad att jag åkte med :D
Finns nackdelar med att jag åkte med. Har räknat alla myggbett jag fått, 35 st :(. Inte roligt ska jag tala om, dessutom har jag fått ett bett så det gör så jävla ont i haft ont i hela armen sedan fredags. Det är svullet och svider och usch! Men för övrigt har jag haft JÄTTE ROLIGT!

Kom hem runt halv 7, har packat upp och städat rummet och fixat och duschat. Så nu är man som en ny människa igen efter fyra dagars campingliv i tält :D Blir bara att njuta av denna söndags kvällen och ta det lugnt. Kommer sova gott i min säng iallafall.

Hur har eran midsommar varit? :D


Dina!

Här bor nu allt det jag minns och bevarar,
dagar jag levt och dom vänner jag saknar
nätter då ljuset aldrig tog slut
och minnet av dig då
är det minnet som består, dina färger var blå



Flugor hatar jag

Hur klarar kor och hästar av när det är flugor runtomkring dem hela tiden. Jag förstår inte, jag blir helt tokig på flugor. Klippte gräsmattan nyss och jag lovar er, dem är som hökar på en. USCH vad jag svor åt dem. Men dem lyssnade faan inte på mig :P haha.
 Så nu blir det en härlig underbar dusch  (svettas enormt nu när jg klippt gräset), sedan blir det packa allt jag ska ha med mig och städa rummet så det är fint när jag kommer hem ,  great :D 
    Känner nu att jag blivit biten av något ;( AJJ!! 





 


MIDSOMMAR

Ni ska veta att jag åker faktiskt iväg över midsommar helgen:D Kommer bli så himla roligt tror jag, har ju min bästa kusin med mig och så har jag min lilla mobbunge där (farbror). haha
Leva naturliv i fyra dagar kommer bli underbart!  Roligt ,trevligt och helt underbara folk!


sol och bad

Idag vaknade jag vid kl 11, åt lite frukost och tog det lugnt. Sedan kom syster vid 11:45, då var det bara hämta badgrejerna och komma igång :D  Ungarna badade och solade och lekte... En riktigt härlig dag har det varit idag.. Inte alltid man får njuta med syster och barnen i solen :D






fråga utan svar

Varför är allt bara en lek hela tiden? :/


vill verkligen!

Åka bort från denna tråkiga staden. Gör något annat, tänka på annat.
Som jag sagt tidigare, tråkigaste sommaren ever kommer detta bli. Är inte äns sommarvärme ute !? :( blir bara så ledsen och uttråkad.. 
Önska vi hade ett sommarhus någonstans där jag kunde åkt till. Komma iväg från ESKILSTUNA vore en stor J*VLA ära alltså.. HATAR att vara här . USCH!

Förslag på vart man kan ta vägen?


Hålla kontakten?  Vad var det för jävla bullshit talk!? :S



vem minns inte detta!?

Serier jag kollade på när jag var mindre. bara älskade det. dramatik , spänning, romantik :D
Vilka av dessa kommer ni ihåg och följde?


Skilda världar!



Nya tider!


Vita lögner!

Tre kronor!

Rederiet!

Kom på alla när jag såg en klasskompis blogg : http://lisavesker.blogg.se/

Tycker faktiskt att detta ska komma ut på dvd eller någonting, roligt att börja om och kolla.
Jag var nörd i dessa serier:D

söndag

20 juni 2010 . Redan, gud va gort det går.  Jag har även namnsdag idag, det är LINDA :D  Inte laltid man får den äran lixom, en gång om året. HAHA.

Idag vet jag inte så mkt som ska göras. Bara ta det lugnt som vanligt och njuta eller vad säger man om söndagar!? haha.  Förutom att det är så otroligt tråkigt att bara ta det lugnt. Kan det inte bli mer värme ute!? Detta är nog den sämsta sommaren ever!


en syn på något annat

Bröllopet har sänds på tv hela dagen. Varit roligt att kolla på, men jag ska faktiskt kolla på något annat nu ,dvs ska börja titta på säsong 1 av sex and the city, bara älskar tjejerna.
Roiga och underbara, även om serien handlar med om sex,relationer, kärlek och vänskap :D UNDERBAR SERIE


GIFTA

Så fina dem är.
Nu är dem prins Daniel och kronprinsessan Victora gifta.  Hoppas dem lever lyckliga i alla sina dagar :D

bilden är tagen från aftonbladet.se


Kungligt bröllop!

Idag gifter sig kronprinsessan Viktoria och Daniel Westling :D  Dem som är så kära och så lyckliga.  Hur många ska sitta framför tv idag? Jag känner en ialf :D Thih ..
Hoppas dem får sitt livs lyckliga dagar, men dem kan ju packa ner mig på deras smekmånad ;)  om dem har tid att åka på någon? haha.
Vill ni följa dagens bröllop tycker jag ni ska titta in på denna bloggen :D Emmasofiaolsson.blogg.seHoppas hon uppdaterar dagen otroligt bra. Ditt uppdrag vännen :)





härligt.

Jag drömde om gotlad inatt :) Längtar så tillbaka diit.  säger inte vad det var som var med i drömmen men jag längtar tillbaka ska jag säga er :P Vet att jag tjatar om det, men man måste om man verkligen vill att folk ska förstå :P HAHA.

 GOTLAND <3


Fredag

Det är mulet väder ute, det är exakt filmväder idag. Hela dagen ;) Lindksa ska laga maten ikväll, första gången på länge som familjen äter tsm. :D Inte alltid det händer på en fredag äns. hhaha.
Kanske ska försöka städa lite hemma idag coh sedan göra allt fint m.m.. haha. typiskt Linda.

Det blir även att träffa Mr.X ikväll :D Hoppas på en toppen kväll och det kommer bli så bra! För det är alltid roligt med dig. thih :D


GOTLAND

Längtar tillbaka till Gotland, mådde så bra och hade det så härligt där. Dagarna bara rullade förbi, så himla trevligt hade jag. Bara få åka iväg med mamma och pappa och njuta av tiden när vi är där. ÅHH vad jag längtar tillbaka <3  Snälla ta mig dit igen någon... Gotland är det bästa och finaste stället någonsin. :D
VILL TILLBAKA <3




GOTLAND <3

Torsdag

En vecka har snart av lover eller arbetslösheten ;) haha.
Idag ska jag på gruppinfo på arbetsförmedlingen, får se hur tråkigt et blir. haha. Men man kan ju undra ibland, varför ska dem ha möte igen lixom? Dem var ju ute på skolorna m.m.. SUCK!
Bara le och se glad ut ungefär :D haha.

Längtar massa till imorrn :D Träffa mr X ! Kommer bli en toppen kväll .thih kramis till dig:D



Sundbyholm

Var på sundbyholm med johanna en sväng nu ikväll, var fint men mygg:(  Men det blev mycket prat och snack, trevligt faktiskt.
Hon och adde åker till thailand imorrn, kommer sakna massa! Två kompisar man alltid kommer vara vänner med, i hope :D

USch, imorrn blir det arbetsförmedlingen (Grupipnof) jävla skit egentligen, kommer somna. Men men spelar roll. thih .  Efter blir det fan att träffa bror min :D Underbart, han åker till england snart. Blir snacka massa skit och bara chilla tror jag. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute ju. Min bror är BÄST :D


sex and the city 2

Filmen kunde varit bättre, det var lite tråkigt ibland. HAHA. Första filmen är verkligen mycket bättre.
Men stort tack till mr X som gjorde kvällen till en toppen käll :D Nöjd och glad. hahah !


Shopping

Idag blev det lite shopping på stan, riktigt nöjd blev jag ska jag säga er! haha
  Dessutom blir det kalas och bio ikväll =) Kommer bli en toppen måndags kväl :D


school is over

Jag kommer sakna skolan alltså, jag ville gå tillbaka idag och tro att allt var som vanligt. Detta är helt sjukt. så tomt är det. Förstår verkligen inte detta fortfarande. Kommer dröja ett tag, efter sommaren. Då kommer allt komma. Shit säger jag bara.

Slottskolan = 6års - 3:an
Djurgårdsskolan (musikklass) = 4:an - 9:an
Rinmangymnasiet = 3 år på  hotell och restaurang med inriktning hotell.
JAG KLARADE 12ÅR I SKOLAN, SÅ JÄVLA NÖJD :D





STUDENT 2010

En helt otroligt oförglömlig dag. fy faan vilken häftig upplevelse. Vill göra om det ju !
Det var champangefrukost och sedan blev det lucnh och sedan utspring och flak. Så otroligt roligt, jag kommer aldrig glömma denna dagen. Klassen kommer jag sakna otroligt mycket!  Det har fan varit det roligaste året någonsin. HR3B är faaaan bäst :D
Mer bilder finns på facebook

Morgonpigg? 06:00

Lunch :D

Törstig :D


Uppdatering kusins avslutning

En otroligt häftig avslutning var jag på i fredag. Det var helt otroligt att se. Många fina tal och det var nice. Ni vet nog vad jag pratar om.  Internationella Engelska skolan i Eskilstuna:D




Uppdatering middag

Vi hade ju student middag med klassen, riktigt mysigt. Men maten var sådär.
Hade en trevlig sista middagskväll med klassen och den andra klassen. Kommer verkligen sakna HR3B!
Alla hade något extra med sig som lärare tyckte om.Man blev årets någonting Tex, året sömntuta, knatte,tjatte och fnatte, solglasögon. Jag blev årets buggare och becci blev årets raring , passa oss perfekt.
Mera bilder kommer finnas på facebook!

 


Uppdatering kryssning

Det var kryssning med klassen och några andra utomstående :D Det blev som det blev, men hade väldigt trevligt ska jag tala om för er :D
Vissa delar av kryssningen var alldeles utmärk ;)  jag lovar er, ni skulle bara veta. HAHA
Mera bilder kommer finnas på facebook!

Några av gänget :D

Kvällen outfit , snygg?


STUDENT 2010

Champangefrukost avklarad.  :D Så jävla nice, kommer sakna klassen som faan.
Idag är det min dag som gäller , så jävla kul det kommer bli..

För idag tar jag studenten, för idag tar jag studenten, för iiiiidaaaag tar jaaag stuuuuudeeeeenten.
FY FAN VAD JAG ÄR BRA





Lågt!

Tro inte at jag kommer komma om ett år !! vad är det för dålig stil lixom ? Snacka om att man inte bryr sig om släkten ;) HAHAHA

ALLT KLART

Imorrn gäller det, flaket är fixat och klart. Så jävla nice..  Klassen är bäst, haha.

05:30 ; kliver jag upp ur sängen.
06:00-07:00 ; Vara i rinmansparken
07:00-09:30;  Hem och duscha och fixa och göra sig fräsch och fin.
10:00-14:00 ; sista dagen i skolan
14:00 ; SPRINGET UT FRÅN RINMANGYMNASIET

SÅ JÄVLA BRA DAG IMORRN ALLTSÅ. längtar åhhh :D


Hejhej

Jag har lite bilder från kryssningen, men det får ni inte se idag. Kanske imorrn eller så att det blir på söndag efter student och allt :D

Det var en trevlig kryssning, men hade varit bättre om det inte blivit massa bråk osv.. Nog pratat om den ialf. haha

Ikväll blir det middag med klassen ,tacka lärare och ha det riktigt mysigt. Fatta, sista middagen vi äter tsm. Haft kul dessa tre året, men första året kan man nästan räkna bort. haha :D

HR3B <3<3


HEMMA

Känns skönt att vara hemma faktiskt. Skriver mer imorrn, ska lägga mig nu och sova. Faan timmarna i sömn ä inte många. 2h tror jag ;) Så blir sova gott, och sedan upp till skolan imorrn :(
NATTI


TAGGAR!

Idag blir det kryssning med klassen. Är taggad till tusen, måste börja fixa lite tills dess..
Vädergudarna ljuger om  vädret hela tiden nu. hmm, hur ska vi ta detta ;)

Ha en trevlig dag nu. jag ska ha super roligt :)


Håll koll!

Läsare och alla studenter !? Vi kanske får tur och fint ändå .vi håller tummarna  för att detta ska fortsätta se ut såhär på väderkarta:D

Kolla, solen har kommit fram nu :D

Måndag imorrn!

Veckan som kommer. Börjar pirra i magen ;)

Måndag - fixa lite på stan med becca.
Tisdag/Onsdag - Kryssning och party med klassen.
Torsdag - Tömma skåpen och genrep för in studenten - sista middagen med klassen.
Fredag - Fixa det sista inför lördagen - fixa flaket med klassen :D
Lördag - då SMÄLLER DET . STUDENTEN
Söndag - Städa flak (Bakis)


Vilken vecka det kommer bli :D LÄNGTAR <3



KLIAR!

Tror mina fötter har blivit myggbo, jag har ungefär 5-6 st myggbett på varje fot :( Usch vad jag hatar det. Det klias till tusen och föttterna börjar svullna. Ni vet att mygg är inte min bästa vän direkt, STOR fiende som inte borde finnas ute alls vid denna årstiden.
Kan dem inte finnas på vintern istället, då man inte är ute så mycket. Fan vad smart jag är nu. Thih . Men erkänn ni läsare med att det vore mycket bättre =) men dem skulle inte klara sig så bra då ju, dem har ju ingenting på sig . haha, då skulle myggorna dött på engång. Dem kan alltid vara DÖDA! 
VAD ÄR DEM BRA FÖR I NATUREN??


Sveriges dag

Sveriges nationaldag idag =)
Sjung och njut för ditt land :D


Finns en rytm!


Student 2010

Jag hoppas verkligen att detta ändras till på lördag. Detta vfår bara inte ske på våran stoda dag här i eskilstuna.
Otur i år igen kan inte vara sant! Kom igen regnmoln, försvin med er. Sol och varmt vill vi ha ju !! :D


Bal 4/6-2010

en helt oförglömlig dag ska jag tala om för er!  Hade jätte roligt.
Tack för allt <3

Kommer aldrig känna mig sådär fin igen :D

Bästa kavaljer någonsin :D

En underbar vän jag alltid kommer komma ihåg!

 

Flera biler finns på facebook :D



Så kul!

Haft en helt otroligt dag på grönan idag. Så himla roligt. Skulle verkligen vilja få tag i ****! :D  thih , busigt.
Åkte allt som gick att åka tammefan :D Beccas och min favvo blev nog pop-express :D Så jävla roligt. Kan inte bli bättre. thih .. Fick dock åka kärlekstunneln själv :( för han som jobbade ville inte åka med mig.. Försökte ragga upp någon , men ingen lyssnade :P HAHA.  TÖNTAT!! Alla vill ju åka den såklart..
Så himla roligt med er, kan inte bli bättre alltså. Jag bara ÄLSKAR er.

Imorrn blir det ännu mer roligt, det är dags för BAL! Linda ska ha en fin långklänning och vara jätte fiiiin. ÅHH LÄNGTAR<3


Gröna lund!

Idag ska det bli åka av ska jag säga er :D Hoppas på en toppen eftermiddag/kväll på gröna lund med klassen.
Börja tagga med karauseller , för imorrn är det bal som gäller. Så himla roligt. Men nu ska vi sikta in oss på dagen som börjar!

SE UPP STOCKHOLM, HÄR KOMMER HR FRÅN ESKILSTUNA! HAHA




röra på sig!

ikväll åker jag till skultuna och rör på fläsket :P haha. Får hoppas att jag känner mig mer peppad när man kommer dit, just nu har jag världens huvudvärk och helt död .. .Trött är jag oxå, ska försöka hålla mig vaken tills det är dax att skaka rumpan ;) haha.

Tråkigt att det blev såhär, men vad fan finns det att göra när personen inte kan tala sanning :S Det är bara bullshit att ha då!


RSS 2.0