SNART 2010


orkade inte

Fy fan vilken helvetes jävla natt det varit för mig. SÅ fort jag lade mig ner på kudden så börja jag hosta till jag spydde.. Tog en extra kudde så man kommer högt uppmed huvudet, men det hjälpte fan inte.  Jag låg vaken och vred och vände mig i sängen med hosta framt till halv 5..  Till slut så somnade jag, vaknade upp av att syster plingade på dörren här runt kvart i 12.. Är hes och tjock i halsen så jag undrar hur denna dagen kommer sluta :(
Fy fan vilket slut och början !!


lång dag

Allt började igår, så jag tar det från gårdagen!
Jag och johanna åker hem till Daniel runt 22 tiden igår.  Vi skulle nämligen ligga över där för vi skulle följa med och köra daniels mamma till arlanda.Jag blev hungrig så jag tog lite nudlar och macka och sedan satt vi och pratade med daniels mamma :D ..Sedan somnade vi till gulliga filmen Horton !

Morgonen började och det var jobbigt att kliva upp, alla hade sovit dåligt under natten :P thih ...
12:30 åkte vi och hämtade Mattias. Kom iväg frå stan kl.13.. Bilresan tog en evighet kändes det som :P haha..  När vi kom fram så käkade vi inne på arlandastad på donken ofc ;) .. Vidare emot incheckning 15:30, vi följde med in och sa hejdå m.m.. *riktig sugen på att åka utomlands när alla stod och skulle checka in*
 Jag, Johanna och Danne fortsatte resan till Kista-gallerian.  Det var inte så dyrt att parkera som vi trodde att det var.. *Bola överdrev *.. vi vandrade där inne och hade jätte roligt :P haha..
Resultat blev ialf detta ...

En härlig tröja (svart), och jeansleggins (gråa) ifrån NewYork och Ett linne ifrån Bikbok =) NÖJD


Känns som världens längsta dag idag :P haha.. Men har haft treligt med mina underbara vänner :) 
TACK


stuff

Idag ska jag ner till banken och sätta in pengar, får la se hur det blir då. Kommer säkert vara jätte mycket folk. Många har nog fått pengar i julklapp. Men men, allt återstår och se :P haha
Sedan blir det att försöka hitta ett par skor till lilla mig , undra hur det kommer gå :P haha.

Det regnar ute just nu :s ,sjukt.  Sedan imorgon ska det bli kallt igen! Förstår mig inte på vädret egentligen, haha! 
Ha en skön dag.


dagen är inte lång

Har gått fort alltså, förstår inte. Det bara rusar förbi.
Det blev en tröja på stan och armband, är riktigt nöjd faktiskt. Tur att Madde gör besök här i stan ibland ;) thih ..
Men men det blev tuna, sedan stan sedan tuna igen :P haha. Efter det beställde vi mat på Mandy och sedan åkte Tiden gick och vi skulle till Walle senare, där var det drag, tjooohej. Inte riktigt de draget vi trodde det skulle bli. Hade inte dessa varit där så hade det nog blivit perfekt ;) , synd att det inte var så roligt som jag och madde hade hoppats på. Tråkigt att vi drog därifrån , men det var värt det :P Förlåt! 
  Sitter nu och kollar film och äter lite nötter och godis, mums säger jag bara. Så länge sedan var det . Blir en tråkig kväll denna oxå.


folkmassa

Ska ner på stan bland folk och trängas. Jag och Madde som ska röjja lite :P haha
Ni kan få resultat senare!


fun

Nu ikväll kom Madde och Conrad på besök, riktigt roligt faktiskt. Pratade om allt, och skrattade och hade roligt.
Alltid trevligt med annorlunda sällskap såhär i mellandagarna :P haha
   Jag och madde kom överens om att det blir stan imorgon förmiddag och sedan blir det att träffa lite gammalt folk! Det ska bli trevlans må ni tro:P
  Blir ialf en tidigt säng idag för min del, eller var säger ni party brudar ;) ? haha.  Så sängen väntar, säger natti natti !


annandag jul

Idag har det varit lugnt, vaknade upp 12:45 . Shit säger jag bara, inte bra att vara ute och röjja på nätterna ;) haha .
Till lunch blev det kebabtallrik med Daniel min vän! MUMSIGT !   Gratis är GOTT .

Ikväll blir det att vara med Conrad och Madde en sväng, undrar som flundrar vad vi ska hitta på!  Det blir nogt roligt, inte så vanligt att man får umgås med honom! Thih.
Ha en riktigt god fortsättning

Juldagen

Det blev en riktigt hejdundrare igår :P haha, jag hade jätte roligt med er mina vänner!
 Mycket folk ute och hade ont i fötterna efter en kväll där . Träffade gamla som nya vänner , riktigt roligt.

Tycker synd om Dennis min vän som tappade sin mobil eller om det var någon som tog den. Om någon läser detta och du hitta den på olearys, GE TILLBAKA DEN NU! Tycker så synd om honom!  :(


PartY

Idag är det party på gång, ska bli skönt att få umgås med lite med vännerna, när man suttit med familjen och varit trevligt och pratat och skrattat:D haha.
Jag, Madde och Johanna ska dra över till adde m.m och förfesta lite =)  Har biljetter till olerays, men måste vara där innan 22 för annars gäller inte biljetterna. SÄMST säger jag bara. menmen.. Får se hur rolig kvällen blir där inne då.
Ni som är hemma ikväll, jag hoppas ni får en trevlig och mysig hemma kväll :D

kvällen outfit

Julen09

Jag är riktigt nöjd med julen igår :D 
Inte många klappar, men det var dyra ;P haha..  Jag somnade även kl 17 ;) sov i 45 mintuer. det var lite roligt. haha.  Ungarna var busiga med lugna , allt var riktigt bra faktiskt.NÖJD:D


Mer finns på bdb:D


Julafton

En riktigt God Jul till er alla !  
Hoppas ni får en bra julafton, för det ska jag ha =)
 önskar

092312

Julgranen är på plats nu. Det luktar verkligen jul här hemma nu. Stämmningen är på topp , jag börjar bli trött och seg efter dagen.=)  Mamma står och lagar gröten tills imorgon, mums vad det ska bli gott. Det är ju det man längtar till på morgonen , julfrukosten!

Världens bästa julfilm och romantiskafilm är nu ikväll 21:00 på tv3. LOVE ACTALLY, det är en super bra julfilm! Ni som inte sätt den, ta chansen ikväll och kolla! 

Nu ska jag ta det lugnt, och pusta ut. Somna tidigt ikväll kankse? Om ingen vill göra en sällskap dvs =) !



Tok mycket folk

Att vara på stan nu är inte en höjdare, jag skulle bara gå och köpa det sista, ojojoj vad folk säger jag bara! man blir helt virrig när man kommer ner på stan. Folk hit och dit.
Är äntligen färdigt med julklapparna nu. Det blir en lättnad imom en, slippa tänka på massa grejer :) Weei, Linda är glad nu! .

Ikväll blir det pynta julgranen, äta en god skinkmacka och bara ta det lugnt.
Julen är det bästa på hela året, hela familjen är samlad. Pratar, äter och dricker gott och bara är tillsammans. Inte ofta jag får vara med min familj på de sättet =) HAPPY :D


da´n före doppareda´n

GOD JUL till er alla!
Nu är det inte långt kvar tills tomten kommer till alla barnen och vi vuxna får äta en riktigt riktigt måltid och vi får öppna paketen som legat under granen hela dagen!  I år slipper vi vara ledsna, det är ju trotts allt en underbar vit jul. Vilket i alla inte trodde, men vi fick det. Nu känns det verkligen som JUL!

GOD JUL !

God morgon

Idag är den dag före doppar, doppare dagen. SNart julafton med andra ord , kan inte förstå det. Detta året har bara rusat förbi och snön ligger kvar på marken .. En VIL JUL har vi alltid önskat oss. haha.

Jag ligger i sängen och funderar på att kliva upp och äta lite frulle, måste sedan ner på stan igen. Fixa biljetter och byta en grej. ska även ner imorgon med. ett jävla springande på mig nere på stan ;P  AKTA ER . haha
Ha en toppen dag alla. <3


Julhandel

Idag ringde syster och väckte mig 10:30. Klev upp, tog en dusch åt frukost och fixade mig:D blev klar till 12 och tog bussen ner på stan och mötte syster och Ida.. Vi började funderar ut allt, det gick j'tte bra att hitta allt jag skulle. Det gick fort och smidigt.. 
  Senare under dagen så började magen prata, vi gick till 1 Class Coffehouse och åt pasta med kycklingcurry. Mums säger jag bara! Mättna och belåtna så fortsatte julklapphandeln.  Till slut så hittade vi exakt allt, förutom att jag har en kvar att köpa, det fixar jag imorrn eller på onsdag:D
  Vi åkte till hem till mormor och morfar och hämtade upp Elina, hon var där idag eftersom jag skulle köpa julklapp till henne :D haha..
Tack för en härligt dag älskade syster,

Bilder på hon som kan fejk LE till tusen


Usch

Jag tror jag spricker snart eller något! Riktigt tråkigt alltså, vad ska man göra!? Det är fan LOOOOOV!
Man bor ju i tråkigt område, finns fan ingen att vara med, inga bussar går hit. ingenitng BLÄÄ
Allt är negativ idag, undrar varför!?


4:e advent

Idag är det fjärde och sista advent. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt.
Vaknade runt halv 11  och låg kvar till kvart över 12 , haha pratade med en riktigt glader. haha.
Gjorde lite fruskot och fixade lite hemma.. Sedan har jag bara suttit och haft lite smått tråkigt.
  Mor och far kom nyss hem, de har varit och handlat julklappar m.m tror jag!  Själv har jag inte äns börjat, jag kommer alltid i sista minuten. Måste börja skärpa till mig! haha. 
      Det blir ialf jul med syster med familj och min familj och mormor och morfar :D Mysigtmysigt.. Var meningen att vi skulle fira själva men det blev ändring på det !
Nu ska jag ta och göra något roligt, men vet inte vad. Får la se!


slitit

På jobbet var det full rulle, blev helt tokig.. Ryggen gick nästan sönder, och jag var hungrig och allt var helt kaos, låg efter massor alltså.. Men det funkade till slut. Aldrig känt mig så stressad och irriterad förut. Tur att det var sista gången. :D

Tack för en toppen kväll <3

19 december

Väder ute idag är -15, grå/blå himmel och solen tittar fram ibland, snön ligger vit och det glittrar. Vädret är som bäst nu innan Jul! :D Hoppas detta håller sig..
Tänkte ta med barnen att åka pulka imorrn :D

Idag blir det jobba på DBK (dansbandskampen) slutar kl 20, blir direkt att åka till björnesjö (20års- fest) GRATTIS TILL HONOM säger vi ju såklart :D Sedan blir det utgång.. Men för min del blir det ingen drickande idag. Kankse någon drink på krogen men annars blir det nyktert ! Mycket glad över det! 
Frågan är bara hur jag ska komma hem ! hmm? största frågan jag alltid stället!!


HR ÄR BÄST

Idag var det avslutning :D skönt med lite lov nu, sova länge, åka pulka och bara vara.. Men sorligt att det är sista jullovet man har :(
Fick resultatet av vilka som vann lucikampanjen , självklart blev det ju HR3 ! Vi är ju klart bäst (a)
Alla som ställde upp , vi var värda detta till tusen.. TACK ALLA SOM RÖSTADE ..


film och fika

Idag började jag 09:30 , riktigt skönt efter denna natten ute ;P haha.  Det blev en kärleksfilm  och julmust , poepparkakor och julskum , mumma mumma säger jag bara.  Efter filmen skulle jag ta bussen till syster, men när jag kommit en bit så hör jag mitt namn, det är Rebecka som säger mitt namn. Jag följde med henne tillbaka till skolan för att äta lunch :D gott gott var det.  Sedag satt jag kvar i skolan och var lite social :P kan ju vara trevlig någon gång. haha.

Slog till dig igår :P haha, var ingen meningen ! Fick något ryck ! FÖRLÅT


Vinter

Älskar snön som har kommit, så ljust och fint ute och det blir en annan härlig julkänsla, haha ! :D
Det blir en VIT JUL :D




Mitt hus blev väldigt gult tyckte jag.

odlaren

Värsta stället man kan bo på , trivs inte alls här. Kan fan inte umgås med vänner på de sättet jag vill, för då måste jag åka hem vid 6. För jag har ju föräldrar som inte vill hämta, och pengar till körkort lär jag ju aldrig få. Satt detta kommer ju sluta riktigt bra alltså.. Får jag flytta hem till någon ? 
HATAR ODLAREN MER EN NÅGOT ANNAT!

kom inte så långt

Jag och Johanna skyndade oss till tusen, vi skulle ner på stan.
14:50 jag började platta håret.
15:00 : sminket på plats.
15:03 : vi springer till bussen och johanna halkar :( 
Hon gjorde illa foten så det var bara traska hem och göra foten bättre.. Men vi kom aldrig ner på stan som vi bestämde.. Blir stan imorrn istället!  Åker även hem till henne ikväll, och blir kvar där över natten..  Vi ska snacka så jävla mycket SKIT! SKIT OM EN IDIOT SOM BORD TÄNKA MER!!!!!!!!!!!




SNÖ

den riktiga julstämmningen är kommen! massa snö ligger på marken :D  Hoppas det bli pulka åkning med systerdöttrarna idag:D  Ha en fin snödag.




Jag vill inte detta, men det var ett måste! Allt kommer kännas kaos och rörigt annars. Vill inte förlora!!

Lucia

Idag är det lucia, december går så himla fort alltså, det bara rusar fram ju..
Jag ligger i sängen och är förkyld som en tok :( inte kul faan. Bara jobbigt och irriterande nu när det är sista veckan och allt.

Igår jobbade jag lite, det var mycket att göra så tiden gick fort och allt gick bra..Nästa lördag är det sista jobbdagen:D skönt skönt..  Stannade även kvar och dansa lite igår, men mycket folk och jag börja känna mer och mer svaghet , förkylningen gör mig TOKIG faaaaan...

Nu ska jag gå och käka frulle sedan sätta mig och plugga lite så man får en eftermiddag/kväll ledig ialf :D .


Luciakampanjen

riktigt roligt var det alltså.. Men det blev ont i fötterna och det får man ta :P haha.
Vi hade mycket folk och vi hade bäst musik  hörde vi av mycket folk :D
HR3


IDOL

ERIK ÄR BÄST .  Ryser i hela kroppen när han sjunger, så rent och sätter alla toner , han är klart en värdig vinnare som det kommer gå bra för :D


hotellektion

Lektonen idag blev det inte mkt prat om kroppsspråk utan det blev massa annat prata istället, intressant faktiskt :D  Det var lite smått roligt tycker jag :P haha.Tiden gick fortare idag än vad den brukar göra :P haha


fika = läskigt

Idag på eftermiddagen fikade jag med johanna på 1 class coffehouse. Vi pratade och skrattade och hade väldigt roligt.
Vi hade 3 män som gick utanför förbi oss 3 ggr ;) haha lite roligt faktiskt..  Lite senare när mörkret hade kommit så kolla vi båda ut genom fönstret då står det ett fyllo precis utanför fönstret (väldigt nära) kan säga att vi blev väldigt rädda och började as garva.. Gubben stod där as länge och kolla på oss och på fikabrödet. Han kankse ville smaka lite ;) haha. Shit vad rädd jag blev alltså. Håll koll när ni sitter och fikar alltså ;) haha.


Ledig som vanligt

Onsdagar är sköna, jag är ju ledig då :D Mer bättre än såhär kan det inte bli..
Idag blir det plugga massor, har även huvudvärk, vaknade av att jag var förkyld.. Hoppas det blir en mild förkylning denna gången, orkar inte bli liggandes m.m.. 

Tidigare inlägget, jag lovar er att skogen är det bästa stället. Kan bli lite kallt men så är det ibland..
Jag är arg, besviken, borta och helt okontrollerad..



skogen

den är fridfull, härlig luft.. Ingen som stör än bara du och alla träd och ljuden :D

jag

tycker om dig.
hatar dig-
är märklig.
är konstigt.
förstår inte.

God morgon folket

Idag är det lördag!
Så skönt med helg just nu kan jag tala om... Mycket i skolan och allt bara kommer fram innan jul, vad ska man göra lixom ;P haha..

herre min skapare

är helt slut ska jag tala om för er.  Igår pluggade jag lite och gick och lade mig runt halv 8. Fem minuter senare sov jag, aldrig varit så trött i hela mitt liv.  Pappa väckte mig senare runt kvart i tio för jag skulle ringa morfar och fråga om han kunde köra mig idag. `När pappa väckte mig så trodde jag det var morgon,blev lite rädd och började funderar hur jag skulle komma till skolan` Jag kollade klockan och fick se att den bara var runt tio. Var tvungen att kolla mobilen oxå, det var sant. Det kändes verkligen som det var morgon, jag ringde morfar och somnade om efter 5 min igen. Då är man trött. Men nattens sömn har varit värd, herre min skapare vad jag har sovit gott :D
Nog om det ..........

Idag har det varit bufferdag `plugga i ämnen man ligger efter i`.. Gjrode bip-test 'stavas* aldrig känt mig så värdelös alltså.. BLÄ.... Sedan blev det ett prov och det gick sådär, hatar prov :P haha.
Hatar att plusgraderna har kommit tillbaka, vill ha minus och kallt och snön ska komma.. VILL KUNNA TROLLA NU FAAN! Eller vad säger du Emma.O ?
Ikväll blir det hemma kväll, hoppas Johanna hör av sig senare eller snart ialf, hon är och träffar någon ;) Måste få veta detaljer sen:D
Ha en mysig fredagskväll


Tack

Igår/inatt var en toppen kväll, hade jätte roligt och det var riktigt skönt att få ha skratta igen :D
Det blev lite annat där på slutet , men det behöver vi inte prata om, men tyckte om det ialf :D haha, typiskt Linda..
Synd bara att det blev som det blev :S !!

Idag vart det saco-mässa i Sthlm, var inte nytker när jag klev upp :P haha fick sova 3h ungefär. Det var segt på mässan och ville bara hem och lägga mig i sängen. Fick även träffa Per =) roligt roligt:D
Nu blir det att lägga sig med plugg i händerna och sova om någon timme , LINDA ÄR TRÖÖÖÖTT


HARRYS

Ikväll blir det rajtantajtan folket ;) haha
Är helt knas nu, unrar hur det blir sen :D  Kanske ses ute , hoppas på det..

Imorgon är det saco-mässan bussen går 8:20 ifrån skolan, jipppie =)

i hope i´ll see you tonight



`burr`

Idag är det -7 här i Eskilstuna, jag säger det är väldigt fint vädet ute. Frost ligger på marken och träden , solen skiner med en klarblå himmel och det är så vacker. Men detta kommer inte hålla sig, i slutet av veckan kommer det bli grått och trist igen! Vi får njuta så länge det varar! :D '


2 december

Jag förstår inte dina ord till mig!  du säger en sak till mig och något annat till någon annan. Varför?
Att detta ska hålla på så länge är omöjligt! Om bara du hade viljan att lyssna till odren som sägs omkring dig, men barnslig som du är så flyter orden bort från dig. VAKNA !!

December

November bara flög förbi och jag trodde inte mina ögon, idag är det 1 december och det är inte äns snö :( Tråkigt att bo i sverige nuförtiden. Vill fira julen utomlands.  GE oss snö annars. JÄVLA KLIMAT..
December är den sista månadet, hoppas inte detta går lika fort :P haha


RSS 2.0