Cambus

    


Akuten!

Satt där igår eftersom VÅRDCENTRALEN inte vill ta emot mig.  20:15-23:15 fick jag vänta tills jag fick ta prover osv. Sedan blev det från 23:30-01:45 då kom doktorn. Allt såg bra ut osv. Men jag förstår inte, hur kan det se bra ut nä jag inte är bra? =S Blir så trött på detta. Det är bara bita ihop och göra allting och sedan låta det gå.
Ingen träning idag, men på torsdag ska jag nog ta mig till och träna, för näst nästa helg är det TÄVLING :D WEEEI!!


VÄRDELÖS

Min älskade plattång har gått sönder. Fan inte haft den 1år :S Det är den andra som går sönder inom 1 år :S Fan är det för fel på just den !? Tänker dock då inte köpa en likadan denna gång! En HELT annan ska det bli. TIPS??
Trött jag blir på detta. Tur att man är sjuk nu då!


Hörseln

När tycker min kropp att jag ska få tillbaka hörslen på vänster öra? Börjar bli riktigt irriterande detta alltså.
Dessutom börjar det göra ont i halsen igen. Får se vad morgondagen bjuder på..
Allt jag vill är bara bli frisk så jag kan börja med träningen och dansen igen ju.. Så tråkigt att bara ligga ligga ligga ligga. Klättrar snart på väggarna här hemma.. Har legat snart en vecka :( Detta är inte värt alltså..  Kroppen orkar ju ingenting! :( ÅHHH! Jag kankse blir vårdens nästa offer.
Linda hade halsont och kroppen gjorde slut på henne! Nej usch, vi får hoppas på det allra bäst. Men helt ärligt så börjar jag faaaan tröttna på detta!!


Burr!

Gud vad kallt det är :( Jag håller på att frysa sönder. Nej då, så farligt är det inte. Men i huset är det verkligen kallt.
Är van vid värmen som har varit i sommar, förstå när vintern kommer -20 eller någonting, burr vad kallt. Hur ska dettaf ungera? Snart måste alla jackor på och tjocka vinterjackor m.m.. Usch säger jag ;)




LÄNGTAR!


Dett låter säkert jätte märkligt nu, men är det bara jag som längtar till dessa underbara färgerna. Att få otroligt fina höstbilder att bara njuta över! Frägerna är så glada och härliga, ingen årstid är finare än hösten ;)


kväller!

Vi körde mamma till jobbfest :P haha.. sedan blev det handla och fixa mat.
 i affärn träffade jag världens bästa musiklärare ever, länge sedan jag träffa den personen. Så annorlunda men alltid varit snäll osv :D
  Blev ingen ordentlig middag idag utan det blev donken ;)  Ikväll blir det bara käka godis och slappa framför tv med pappa! 

Ibland känner jag mig helt snurrig, kan det vara för att jag ff är sjuk. Örat är upp och ner, jag hatar att ha lock.
Vill bara bli frisk och kry så jag kan göra massa grejer som jag inte orkar när jag är sjuk! Suck!

God kväll alla <3


Bad bad bad.

Åkte till tuna med mamma en snabbis, vi skulle hämta min ring som vi lämnade in i slutet av maj.  När vi kommer dit så hittar dem i butiken den inte.  Dem ringer på måndag efter det hade ringt verkstaden ( dem stänger tidigt på fredagar).  Jag hoppas verkligen att ringen finns där. Fick ringen när jag var 15 år, blir väldigt ledsen om dem har slarvat bort den.. 
Och om det är borta så ska jag kräva en ny ring eller pengarna. Om den kommer fram så ska jag verkligen inte få betala fullt pris,800;-. Det kan dem bara GLÖMMA!
Införskaffade mig även en ny kalender 10-11. Kan behövas nu med även om jag inte går i skolan längre :P haha.
Men men, håll tummarna för att ringen hittas!


God morgon!

Vaknade runt för en timme sedan. har ätit frukost osv. Har ingenting planerat idag.
Idag är det tyvärr örat som gör lite ondare än vad jag trodde att det skulle göra. Lock i örat är fan det VÄRSTA som finns med kroppen. Det kommer sitta där i evigheter om jag gissar rätt :(

Kanske ska försöka få med mig min mamma lite ut idag! :)


avklarat

Alla avsnitt och säsonger av `tre kronor` är nu gjort. kommer inte ihåg någonting av det jag har kollat på , vad riktigt spännande och intressant i vissa avsnitt. Det är värt att kolla på det jag lovar. Tänk om skilda världar, nya tider eller vita lögner oxå komma ut! Det är drama/serier jag verkligen tyckte om.JA och självklart big brother;) haha.
nu måste jag hitta någonting annat att kolla på, förslag?  Eftersom jag ligger sjuk och kroppen inte orkar göra någonting så så blir ju de det bästa:P

haha, runt 20 tiden ikväll så ringde telefonen, och vi kollade. Självklart vad det en försäljare, vi känner igen nummer vid detta läget! Ingen svarade, men efter många signlar blev jag arg och irriterad över att tele inte slutade ringa så detta blev resultatet.
-Linda.
- Hejsan, jag sökter Thomas?
-Nej tyvärr han är inte hamm (lögn), och ni behöver inte ringa hit mer,
KLICK!

Tror tjej i tele skratta åt mig efter. Men det struntar jag i , har vi sådant där skydd så ska dem inte ringa. Dem kan ringa 4-5 ggr om dagen om man inte svarar. Dem är som grodor utan ben! HOPPLÖSA.

Har ju fått två saker avklarade ikväll :P Duktig jag känner mig.  Medicinerna väntar och sängen med tror jag. Känner att sömn och vila är nog det bästa jag kan få nu..  VILL TILLBAKA TILL TRÄNINGARNA!




onsdag

Vissa dagar mår man bättre än andra. Idag känner jag mig inte speciellt pigg om jag säger så, ligger nerbäddad i soffan. Känner att jag vill bli frisk så jag kan gåt ut och göra ngt istället för att ligga inne och få liggsår :P 
 hoppas jag bli bättre inom 10 dagar ialf, orkar inte vara sjuk så länge eller längre. Tur att man inte börjat skolan ialf, börja hösten med att vara sjuk, haha..

 Blir lugn dag idag ialf! Vila och vatten är det som gäller, äta tre ggr om dagen för att kunna ta medicinen som smakar illa om den ligger mer än 30 sekunder på tungen, blääääää.


usch!

Tur att man känner folk inom vården :D mina kusiners mamma kollade min hals idag, ingenting var det. men doktorn kom och kollade .Vanlig virus, men fick recept på några tabletter och någon nässpray. käka det i tio dagar och se om man blir frisk. 
  Kan säga att jag svettas till och från, spökar febern eller vad är det?? Nätterna blir bara jobbigare och jobbigare!

Sitter nu och kollar på fångarna på fortet. Allt går ju bara som en dans ;) `lets dance` gänget gör skattkammaren eller vad det heter ;) Har även en spinnande katt bredvid mig, motorn är igång fast ingen rör honom, undra om han drömmer det kanske ;) thih,knaskatt :P  Snart time out och sedan blir det la vila sängen eller någonting. Kolla klart på `tre kronor` bara en säsong kvar :( tråkigt värre.Måste hitta någon ny serie. Tips??

Krya på dig nu Linda! 


sjuk!

Det blev nyponsoppa och banan till frukost. Sprängande huvudvärk  och halsen gör ont och örat svider :( Blir tokig på detta.  Hur ska jag orka GÅ till sjukhuset? Neej, det kommer jag aldrig göra! måste fundera ut någonting.
JAg som hade sätt fram emot första träningsdagen idag ju. Känns tungt att man är sjuk när det snart är första tävlingen :P

 Hoppas ni där ute är friska och krya :D


23 augusti.

Idag börjar det flesta skolan här i Eskilstuna. Jag själv vill oxå börja skolan. Känns tråkigt att inte gå tillbaka till en miljö man trivdes att vara i. Träffa vänner varje dag och sedan hade lektioner.  Arbetslivet börjar och efter studenten blev det flera stycker som blev arbetssökande.. Tråkigt när sånt händer, med af gör ju absolut ingenting åt detta.. Tror att de hjälper, men de gör dem faan inte..
 Man inser nu hur bra man hade det i skolan, det var lyx att gå upp kl 7 och kommer hem runt 16. Perfekta tider ju! Men tolv år i skolan bara rusar förbi..

Hoppas alla fått en underbardag idag och att ni fått bra scheman ;)

 SKa krya mig nu :D


bilder

 




Miss u !

Kommer sakna dig <3 Hoppas veckan går fort.
Håller tummarna på att jag kommer få höra någonting ifrån dig i veckan som kommer! <3


Student 2010

Fick denna bok/katalog idag. Ska ta och sätta mig en stund efter mat och kika lite i den kanske ;)
Många härliga underbara minnen ifrån studenten, jag saknar den dagen. Lyckligaste dagen i hela mitt liv.

Jag gick tre år med en helt underbar klass, vi var nästan alldid överens, vi hade upp och nedgångar och det var lite bråk här och där. Men allt löste sig och vi sprang ut som en lycklig HR3B :D


Bilder!


Bowling och fika!

Var ute emd Emma på stan en sväng igår :) Riktigt trevligt var det.
Vi vann en varsin serie på bowlingen. Ritkgit kul att spela igen, det var flera år sedan jag var där nere tror jag. haha.
En trevlig tjej jag kan prata med :) Det blev sedan en fika efter bowlingen, snackade lite skit och tog sedan ett varv på stan för att invänta bussen. Tog bussen tsm med Emma till slagsta där jag hoppade av och åkte hem till syster. Mysigt mysigt.  Syran hade lite modevisning för mig för nya de nya kläderna hon köpt. Passade perfekt(Y). Sedan spelade hon och jag ordspelet, riktigt roligt men klurigt.. Men jag vaaaann :D Och tjejerna somnade framför apan där vi spelade. thih ..

Trevlig onsdag blev det till slut ialf :D tack <3


Måste? måste inte?

Att berätta vore bra, men kommer aldrig bli som förr då. 
Och om jag berättar, så kommer det verkligen inte bli som förr. Spelar ingen roll hur jag gör..  Är tveksam till allt, eftersom jag skulle sagt dett för länge länge länge länge länge länge sedan... Bättre sent än aldrig!?
Jag vill att du ska veta, men ändå inte. För ingenting kommer bli sig likt.. Det är det inte nu heller iofs.. ÅHHHHH.

Igår!

Var på stan med syster , vi fixade lite grejer osv. Det var rätt mycket vi fick veta, och otroligt mycket grejer. ahahha.
Sedan bjöd jag på lunch och fika :D En paninni *stavas* kostar 59, syrran tog té och jag chai latte. Vet ni vad allt gick på??? 75 kr. Hahha, måste fått något gratis eller någonting.Men man klagar ju inte för det :D
Ringde transportstyrelsen när jag kom hem, får vänta fem jävla veckor till.då har jag fått väntat hela sommaren ungefär.Sedan blev det att ringa pappa och fråga när han kom hem. Var tvungen att åka till banken och sedan fixa skorna. Har använd ett par skor en gång, och redan trasiga, så fick ett par nya. Får se om dessa bli likadana, då vill jag faaan ha pengarna tillbaka!! DÅLIGT alltså...   BANKEN tog evigheter, så sjukt mycket folk. Satt nog där 45 min eller ngt innan det var min tur :(. MENMEN..
Blev hem och bara ta det lugnt, äta och glo film. SÅ arg som jag var igår, så det som hade retat mig och försökt göra mig irriterad hade fått en smäll. Dessutom så kände jag mig lite hängig..


Idag ser inte vädret inge vidare ut. Mulet och regn.
Jag undrar vad jag ska tro om dig egentligen? Varje dag har det hänt, i stort sätt. Börjar tvivla mer och mer..
Är det värt eller är det inte värt. Jag undrar.


The voice!




Hade tyvärr bara digitalkamerna med mig och den är sämst..




tjena!

Ingen insperation till att blogga mer, men det kommer nog när allt sätter igång.
Har inget spännande att berätta för er läsare på det sätte. Tyvärr, men vissa hemligheter hamnar bara inne hos mig. haha.

Åker till sthlm imorrn, är inte så jätte sugen på att gå på åfesten, förra året var inte så jävla lyckat. Och iår kommer bli ännu värre. Skippar nog helst det. haha. Blir även att kankse träffa söta och snälla viktor, han jobbar där så varför inte. Inte träffat honom på evigheter, en toppen vän man alltid kan lita på.
och på lördag kommer jag och Sara tillbring kvällen i sthlm på the voice:D Kommer bli riktigt roligt tror jag :) Länge sedan man träffade henne, så det kommer bli en toppen kväll..

Annars har det bara varit kolla på `tre kronor`, inne på 5:e säsongen. Snart slut :( buhu..  Det har inte varit det bästa vädret i Eskilstuna de senaste veckorna.. Är det bara jag som längtar till höstkvällarna just nu ? Krypa ner i soffan med en bra film och massa gott och bara vara.. På höster är även färgerna  så otroligt härligt. det kommer bli toppen bilder då (Y) ME LOVE!!



över !

Nu är denna helg också över!  Haft kräftskivka och varit hos syster eftersom vännerna sviker hela tiden :S Så kallar de inte vänner längre! men nog om det.
Nu är det ny vecka och nytt roligt som händer `hoppas jag`.

Torsdag börjar det årliga åfesten här hemma som är eskilstuna stora FEST!  Men det var bättre förr när man var yngre, det var mer gratis då och inte så hårda regler på festivalområderna osv..  Det var båt tävling och massa annat roligt. Vad finns det nu ??? ingenting! Dricka sig full, det är vad man gör på eskilstunas årliga stora fest.
Funderar på att inte vara hemma då. Men får se hur det blir med den saken!


Svensk medalj!

Emma Green är den enda svenskan som tagit medalj, och det blev Em-silver `2.01`
Vi ska vara glada och hon är den bästa svenskan i detta EM! Dem andra har varit helt värdelösa tycker jag ;)


RSS 2.0