SNYGGA

och dem är miiina :D


drömmar

Tänk om man kunde bli liten igen!
Då man inte hade några bekymmer alls..

GLÖM DINA BEKYMMER
IMORGON KOMMER NYA !
   är det så lätt?

åhhh

jag blir tokig på det ena och det andra.
vad ska allt bli av ?
TOKIG!!!

lite smått och gott om helgen

FREDAG
Åt middag med johanna, blev kyckligfilé och klyftpotatis och sper god sås :D , efte det blev det panacotta med hallondressing och hallon ovanpå. Mums så gott. Sen kom Henkeoch Johan, henke höll på somna så dem åkte rätt tidigt..  Även Laine och Adde kom runt 22:30... Vi hade  lite små kul :D hahhah .  Klockan blev 02:45 innan jag och johanna gick och lade oss . Sov som stockar, för vi sov i vardagsrummet i mamma och pappas sängar. *busigt*


LÖRDAG
Hände inte så mycket den dagen. Johanna åkte hem ganska tidigt. Och jag gick omkring och roade mig själv, Var hungrig var sugen på pizza men blev ingen.:( jag ställde mig och gjorde potatismos (egenÄ) kokade korv och värmde upp bröd:D så det blev en `super special``som mormor sa att det hette :P 
Mormor erbjöd sig att komma och göra mig sällskap, det gjorde hon,  Vi pratade och kollade på tv och åt chokladpudding:D MUMS.  Sedan blev jag själv runt 22 :( vilket inte vad lika roligt, men hade lite sällskap på msn och sms ;) hahah  
Jag vågade sova själv i vårat hus, det spökar här annarsoch jag är mörkrädd! Det lovar jag er. Så mamma och pappa är nog stolta över mig nu  *fnizz*

detta var om fredag och lördag. Om dagen skriver jag lite senare :D


henne tycker vi inte om

Hon ger krav och vi fick städa de flesta rummen själva. usch henne tycker vi verkligen inte om kan jag säga ;) haha
Men tiden gick fort idag.Det var skönt. Imorrn hoppas jag på att vi får sluta tidigt , men det finns la ingen risk om hon är där . blää vill inte ha henne där.
Imorgon bitti blir det ialf att fixa uppgiften med handledare Jari, coolade snubben jag träffat alltså. :D
Jag hoppas inte vi ska städa imorrn, då blir jag tokig och vet inte vad jag gör. Det har vi fått gjort alla gången vi vart där ska jag säga er..
Vi har andra uppgifter  men det händer inte så mycket på dem.

Ska snart sova och hoppas att det blir en bra praktikdag imorrn.
Imorgon kväll blir nog toppen. Middag med Johanna , mums ska det bli .. Sedan blir det att träffa folk.
Ha en toppen helg alla

*Lindahasselquist

kollade runt

Satt vid datan och kollade på lite gamal bilder! det är lite roligt att kolla på.
Fick syn på en bild som jag nästan gråter när jag kollar på det :/ för jag saknar mitt långa ängla hår :D
GE MIG TILLBAKA


HAHAH

Det är ju bara så äckligt att man vill skratta åt det.
Aldrig jag skulle göra det. hahah fy faan.
Tur att jag har vännen som dig :D ( du vet vem du är )

vilken helg

Lång helg och mkt gå gå gå ..
Har tävlat hela helgen och jobbat lite på tävlingen.  Det har varit tufft och upp tidigt och lägga sig sent.. Kroppen har inte orkat med denna helgen.  Men har vart roligt och träffat människor och så:D

Lördagens tävling gick inge vidare:P haha vi kom sist jag och Tobbe.men vi är inte ett sånt bra danspar kanske ;) haha. vi var nöjda ändå .. haha roligt  hade vi medans vi väntade på att kl skulle bli 7 , då jag skulle vara domarflicka:D skoj skoj haha. 
Söndagens tävling gick bättre :D men domarna var ju helt knäppa och konstiga. dem kan inte dömma alls. Det var något fel alltså, man kan inte göra så som dem gjorde. så irriterad. men vi kom ialf 5:a och är nöjda och fick ett u-poäng..  Men inte tillräckligt för att vi får åka till SM :( lite ledsen och besviken faktiskt. Men får vara glad ändå..
Får hoppas att allt ska bli bättre och bättre:D
Lite bilder finns på min BDB för er som är nyfikna:D hahah

*Lindahasselquist

härligt med vår:D

Våren är kommer och det har varit en toppen dag idag.

Praktiken idag har varit super, gjort pappersarbete, vilket var skönt att förnya sig lite. Tiden gick jätte snabbt dessutom.
Efter jag var klar där så fick jag gå till städ där madde och Rita var:D haha så rolig hon är . säger inga detaljer här ;)
MAgen kurrade och vi tog lunch, skönt att slå sig ner ett tag. EFter lunch så fortsatte vi städa lite.
   Tog bussen ner på stan för att möta syster min , vi gick omkring och kollade sedan blev det ett par jeans (äntligen), randigt linne, och en mascara. Sedan var jag snäll och lade till pengar på syster vårjacka:D en likadan som min . thih ;P vi kommer vara som bär snart. Skönt att umgås lite med henne på tumanhand, utan barnen! 
Solen har vart framme hela dagen , TOPPEN (Y)

Somnade rätt tidigt igår, runt 9-10. så trött och ont i fötterna. Sen kommer mamam in och väcke mig, då är det lille conrad som ringt :P haha han hade ringt min mobil men jag svarade ju inte för att jag sov.. Så han ringde hem runt 22:40:P den knäppisen. så han är skyldig mor en ursökt på lördag ;).   Men vi pratade en stund och jag hade svårt att somna om efter det.  det roliga var att han hade sagt till mamma att jag kommer bli glad när hon väcker mig för att det var han som ringde och att jag inte skulle bli arg :P haha. blev inget av det, var för trött för att prata änåd . Han var snäll snäll så jag fick sova, men han ska få igen på lördag ..... 

*Lindahasselquist 


mitt i veckan.

tredje dagen för praktiken idag. Men jag börjar kl 14:00 så det va rskönt.
Kan säga att det är mycket roligare att jobba på kvällen än på dagen. Så himla roligt. Personalen är jätte snälla vissa ialf.Roligaste är att vara i receptionen :D super roligt att möta folk och prata lite med dem ..
Är helt slut i fötterna så imorrn ska jag ta med mina floppisar ;)  Börjar kl 9 imorrn och slutar 14. gansak sköna tider tycker jag..
    Nu ska jag kolla tv och slappa, skulle behöva en fotmassage ;) haha. får klara mig utan tyvärr. Kan hända att jag sätter mig i ett fotbad. HÄÄÄRLIGt..

LÄNGTAR TILL HELGEN :)
*Lindahasselquist

praktik dag 2

Idag fick vi städa idag med.. Men vissa rum måste vara klara tills kl 3. dem som är bokade självklart :D
så jobbig tatt städa, får så ont i armarna av att bädda sängara :P haha. men vi fick sluta 14:20 ganska skönt:D
Imorrn börjar jag kl 14 och slutar kl 19 :D det ska bli kul att ha kvällen, får se vad som händer då. läskigt ;).
  Har super mega ont i fötterna kan jag säga. Sedan har jag träning ikväll, haha undrar hur det ska gå. ska göra mitt bästa =)

skriver mer ikväll :D
*Lindahasselquist

praktik

Idag var det första dagen på praktiken..
Vi har städat hotellrummen hela dagen. Dem har haft mycket folk över helgen. Skönt att mjukstarta såhär..

Jag var tvungen att gå runt halv 2 för jag skulle till tandgrejs och kolla om jag behöver tandstälnning. Men han sa det att det är inge fel på mina tänder, det är lite trångt men inget som kangå fel. Och jag sköter dem jätte bra så jag ska inte ha någon. SKÖNT :D
    Ikväll blir det att ta det lugn, kolla på tv och bara slappa. Kanske ringa dig =) vem vet, var beredd. haha

Puss o kram Lindahasselquist

helgens sammanfattning

FREDAG:  Födelsedag för mig då:D Det var en underbar dag. Fick massa fint och fina blommor och god mat och dessert. Mycket underbart folk som kom. självklart det var ju släkten. haha. Världens godaste smörgåstårta jag har ätit i hela mitt liv.. Mums så gott det var.  Det blev sent, Johanna med familj kom, det var otroligt roligt.. Länge sedan man umgicks med er på de sättet. Kinnemar/Lundholm var kvar sist, men halv 11 gick jag och lade mig för det var ju tävling på lördagen.
TACK FÖR EN UNDERBAR 18-ÅRSDAG 

 
Lördag: Tävlingsdax då.. Sov hela vägen i bilen till hedemora, var ganska skönt.. Men var hängig och kände mig konstig under hela dagen. Vi kom fram ganska tidigt så det var jobbigt att vänta och värma upp när man känner sig hängig..  Våran dans är jag inte nöjd med. Pontus var duktig med allt, men jag är besviken på mig själv. Kunde mer och vf gjorde jag inte det!? åhh vad man kan bli besviken. Men bätte lyckat nästa helg får jag hoppas på.
(HEMMA TÄVLING! GÖKSTENSSKOLAN)  Både jag och mina föräldrar åkte ut, men dem gick vidare en gång ialf. :D  De hade gått till final om de inte gjort ett fel.. Vilket var synd!
Johanna och andreas dansa final i BVA och det var första tävlingen i den klassen och dem kom 2:a. super duktiga. JAg är så glad för deras skull. 

Kom hem runt 7 tiden, då var det bara hem och pakca om på nytt, skulle nämligen hem till Johanna.. Vi skulle göra oss iordning där och sedan kom folket:D Men blev besviken på henkipänki :( men allt blev ju bra ändå.. Förfesten hos johanna blev lyckad ändå :D Henkipänki , verre och johan kom runt 10 och runt 12 slaget så blev det vidare ut på krogen! Där blev vi kvar ett tag, haha så roligt att se gamla saker (johanna fattar).  Vi kom hem runt halv 3 tror jag. Och festen fortsatte hemma hos johanna. Haha Ponuts kom på besök och vi kollade på film och grejer så men jag somnade då var klockan runt hlav 5-5 tror jag.. Jag sov skönt i soffan tills det blev morgon och ljust. usch vad dåligt man sover då. haha.


Söndag: Seg dag idag. Tog det lugnt.. Hungrig blir man ju alltid dagen efter sådär. Så vi tog en prominicks till kvälskröke. Där blev det kebabtallrik.  Vi gick vidare hem till Johanna och käkade och kollade på lets dance som vi missade i fredags pga av att jag fyllde år.
Tiden gick, och klockan 13:15 ringer Ronny och säger att vi ska på möte nere vid klubben. Hade ingen ork eller lust. Men vi gick ändå. Det tog tid på klubben, det blev prat om hemmatävlingen såklart. ska bli så roligt.. får tärffa människor då:D
När vi väl kommer hem och sak ta hissen upp så fastnar vi. Shiit vad jag får panik och blir rädd och jag vet inte vad. Men som tur var så hade en kines vart med om det förut, så det vara bara trycka på nödstopp  eller var det var och sedan trycka på våningsknappen igen. HATAR ATT ÅKA HISS.
Hungriga blev vi, så vi gick till ica och köpte mat :D Mums vad gott det är med ostsås och pasta och SAFT, som vi hade vart sugna på hela dagen. Vattnades i munnen hela dagen. haha 
Vi satt och käkade mat och godis och kolla tv och myste. :D
TACK FÖR EN TOPPEN HELG

BILDER FINNS PÅ BDB

mycket att säga

Helgen har varit underbar. Och har massor att berätta. Men det orkar jag inte skriva idag så jag gör det imorrn när jag kommer hem ifrån praktiken. som vi nu ska ha 5 veckor framöver.. 
 Ska nämligen sova nu, är super trött. blev 5h sömn inatt.. :P Och jag har väldigt ont i nacken min.. BLIR TOKIG..
BILDER kommer läggar ut på BDB imorrn eftermiddag/kväll.
NATTTI  NATTI ALLA *Zzzz* 

*Lindahasselquist

GRATTIS TILL MIG :D

Idag ska ni veta att jga fyller 18 år :D
Så det blir fullt hus här hemma med smörgåstårta och hallonpaj med vaniljglass och vin och cider*alkoholfritcider* kommer faktiskt barn med...
Jag hoppas att kvällen blir bra.. Skriver mer sen ikväll..

GRATTIS TILL MIG PÅ MIN 18 ÅRSDAG, JIPPIE :D

usch!

Idag har det varit en seg dag. Tiden har gått jätte sakta. Trodde aldrig de skulle bli kväll. För jag ville träna, det gick toppen bra idag med, den sitter snart den turen..
Min sötnos kommer snart hoppas jag, har saknat dig :$
  Nu ska jag föna håret och sedan ska jag ta något att äta. Jag bara äter och äter och äter, har varit hungrig hela dagen idag.. Fattar inte varför? Men går aldrig upp i vikt :P haha tur det kanske!?

Hoppas det blir en toppen dag imorgon :D synd bara att farbror fått förhinder med att gå ut :( men krya på dig grabben..

*Lindahasselquist

liv i luckan

Kalas hos lilla Elina ikväll:D det var mycket barn som sprang omkring och hade roligt och dem lekte..
Det var en lättnad när alla hade åkt :P hahaha..Men trevligt var det, mjuk start med att träffa släkten innan fredag :D   
Nu är hon 4 år, och snart 5.. Nej jag skoja bara. 

Imorrn blir det till att städa rummet, och baka lite kankse. Men ska fört och främst sova ut , skönt att vara ledig torsdagar ska ni veta..
  Nu ska jag krypa till kojs. Känner mig lite små trött, men komme rinte somna först senare.

*Lindahasselquist

3 födelsedagar

Idag så är det Elina som fyller 4 år:D grattis gumman min. Tiden går fort och åren går, snart är du tonåring, haha :P nej då jag skoja syster.
Så ikväll blir det kalas hos syster och träffa en del av släkten.. 
Imorgon fyller min faster år :D grattis till henne. :D 
FREDAG är det min tur :D 18 år :d grattis till mig. haha

 din dag idag gumman <3

Idag i skolan så har det vart skönt, lugn morgon och eftermiddag. Härligt. Men slutade ju som vanlgit runt 12, det är toppen skönt.  Mamma kom och hämta mig så jag slapp ta bussen hem. 
 
Hatar snö, den har kommit tillbaka och jag vill ha vår och sol och sedan sommar .  Men jag hoppas inte snön kommer ligga kvar länge, bara några dagar säger vissa, sedan kommer denna tiden då det blir blask och blött och usch. Men nu ska vi inte klaga utan vara positiva att våren snart är här.
skriver mer när jag kommer hem..

*Lindahasselquist

skön tisdag.

Idag blev det av att göra projekt prov, aldrig varit med om lättare frågor:D  Så det gick super..
Efter det var det lunch :D sedan matte, där jag inte gör så mkt. Är klar med bokenså vi får göra gamla nationella mattehäften. tråkigt men men..
Och när jag kom hem skulle jag kulla på patrik 1.5 men det funka inte. och jag fick rå damp och helt hysteriskt :P haha. Men sedan så var jag tvungen att installera något grejs på datan så jag kunde kolla genom datan.  Filmen var bra men dåligt slut på det hela och mkt upprepningar om BÖG. Jag tycker det är helt okej att vara det.. Om jag ska vara ärligt så skulle det vara roligt att ha en vän som är det. Så kul man skulle ha tillsammans då. :D
  Träningen ikväll var super rolig och det gick väldigt bra. Vi tränar och tränar på våran lilla tur :D det kommer såsmåningom ska ni se. Den ska i alla fall sitta till hemma tävlingen 21-22 mars :D  
   Maten väntar nu, och sedan ska jag kolla på `den rätte för rosing` och efter det blir det självklart `andra avenyn` :D Min kväll är raddad ialf. fast saknar diiig<3<3.

3 dagar kvar :D
*Lindahasselquist


en lektion idag

Hade prov i småföretagande idag. det var allt. :D  men det gick la sådär. ska ändå avsluta kursen så det spelar ingen roll hur det gick. 

Just nu sitter jag hos syster, ska sova kvar här inatt.. Får se hur mycket sömn det blir :D haha. 
Imorrn blir det prov i projekt..  hoppas det går bättre ialf..
Har inte så mkt att skriva om idag..

4 dagar kvar:D

*Lindahasselquist


Lugn helg

En helg till har gått. Har vart med jesper hela helgen! Vi har inte gjort så mycket, Tagit lugnt, kollat tv, vart med min familj och bara slappat.
Och nu idag ska jag snart sätta mig och plugga lite.  Värsta veckan innan praktiken. 
JAG hoppas veckan går fort :D för det är vara 5 dagar kvar tills man blir 18. Och sedan vill jag tävla igen , hedemora nästa =)

PLUGGPLUGGPLUGG FÖR MIN DEL IDAG =(

*Lindahasselquist

vilken dag

Seg och tråkig. men sedan hände något. shiit vad alla blev helt ställda.. Hoppas allt är okej med dig!

Kvällen blir som vanlig, kolla lets dance med mor och far och äta massa godis:*mums*  Sedan sova sova för imrror lär det bli plugg och tråka. likaså söndag.. :P HATAR SKOLAN NU, längtar till praktiken. De ska bara ge oss massa innan ApU.

*Lindahasselquist

Tuna park och plugg

Min lediga dag idag. Vaknade ganska tidigt, för jag somnade tidigt igår kväll.
Efter jag käkat och duschat och gjort mig i ordning så åkte jag och pappa till tuna park :D jag skulle köpa ett par skor :D
Och när vi kommer in till tuna, och jag ser dressman så visar jag pappa ett bara super snygga chinos, och kan ni tänka er att han köpte dem, Han passar super bra i dem. Sedan var det dax att kolla om mina skor fanns, och det gjordet dem :D Kan säga att jag fått väldigt små fötter, strl 36 har man nuförtiden.Det sögs ju att man krymper när man börjar bli gammal ;).  Men nu har jag ialf ett par vita skor till våren/sommarn. Sedan gick vi omkring och kollade present åt Elina som snart fyller 4 år. 2 dagar före mig den lilla flickan. haha..
Påvägen hem blev det eriksson *mums* men vi tog med oss och käkade hemma. Efter lunchen så var det dax att börja plugga, och det har jag nu gjort nu sedan kl 13. Är inte riktigt klar än, har bara sammanfattningen kvar av vitaminarbete.
Och efter detta ska jag sätta mig och läsa samhäll som jag ska plugga hela kvällen lång, ska verkligen kunna det tills imorrn. Måste få godkänt! 

 Slipper man tänka på det sen ;)

*Lindahasselquist

hur orkar du ?

jag förstår mig inte på såna som dig?
Hur orkar du hålla på såhär? Vad vill du ha ut av detta. ni är exakt likadana.
bara börja prata och sluta vara så barnslig. !? blir så irriterad...

segt idag

började som vanligt kl 9 idag och hade hotellkunskap :D det är faktiskt roligt, men idag Var det jobbigt, hade ont i nacken och var hungrig och trött och seg :(  ¨
Men när vi äntligen slutade för dagen så fick vi veta att det var levergryta till lunch * blä* så madde och jag gick ner på stan och käkade inne på 21:an det var inte så jätte gott. nästa gång tar jag något bättre. haha.
Sedan kom sötaste ner på stan och gjorde oss sällskap, och efter vi käkat så gick jag och laine runt på stan, kunde inte bestämma mig, så skaner imorrn och köpa lite grejer.. 
Men nu blir det bar PLUGG PLUGG PLUGG. ska vara flititg idag och imorrn ikväll..

*Lindahasselquist


finns inte så mkt att säga

förutom att jag är ont i nacken :(
Gjorde något på idrotten idag som jag fick ont in acken utav. men vet inte vad.
Sedan mådde jag illa under dagen, fick gå hem. ingen magsjuka på skolan tack :P haha.

Tack och god natt!
*lindahassselquist

bak kväll :D

När jag kom hem så kollade jag lite på rederiet , skiver som jag lånad av verreperre:D Så spännande det är alltså. haha hon har ju rätt.
Sedan ville mamma att jag skulle baka lite. så jag gjorde drömtråta och sockerkaka:D mums vad gott det blev alltså.
 
Sötaste kom även till mig ikväll, och han hade även en underbar ros med sig , så gulligt av honom <3  En månad går otroligt fort.. 
Och senare ikväll så kom syster med familj och fikade och vi kollade även på dansfilmen ifårn helgen. Elina längtar tills hon får börja dansa lite bugg...
Nu ska jag krypa till kojjs med sötaste <3    2/2-09
natti natti
*Lindahasselquist


Plugg

Sitter nu i datasalen på skolan. Ska plugga lite näringslära, har nämligen håltimme tills 15:10 *suck*.
Men den tiden får man ju plugga och göra färdigt saker som ska vara klart till nästa vecka.  Det är inte så roligt, men så kan det vara ibland. Så ska snart fortsätta skriva lite i arbetet..

Månaderna går fort :D  känns bara bättre och bättre!
      Bara 11 dagar kvar tills man blir 18 då..

*Lindahasselquist

TOPPEN HELG

Lördag: Den dagen jag dansde. Vi hade kvartsfinal i BVC. Och första rundan kändes bra och gick bra, vi kom vidare till semifinal :D Den rundan kändes inte lika bra, trodde vi skulle åka ut då, men icke sa nicke vi kom till FINALEN . Den dansan var den bästa på hela dagen och allt sluta med att vi kom 2:a , super duper mega glad. Vi och dem som vanna hade samma siffror i finalen, så vi kunde ha vunnit. Men är super nöjd med dagen alltså.  

Efter tävlingen blev det god mat hemma hos farbror andreas:D Potatisgratäng med fläskfilé och rödvinssås, det var super gott. Andreas lyckades med såsen, sedan blev det godis och kolla på melodifestivalen såklart. Det var sådär med låtarna men synd att Anna och Maria inte gick vidare.

Söndag: Hämtade sötaste på tågen runt kvart över 11 , han fick komma upp och kolla på tävlingen, vilket kändes skönt för jag slapp stå själv och filma.. Det har gått bra för klubben i helgen. Många kom till final och en pallplats. Mamma och pappa kom 4:a . jätte grattis :D Och Andreas och Johanna vann i sin BVB klass och är nu uppe i BVA, Även fler par i klubben har stått på pallen idag. Det har gått jätte bra i helgen för alla. Så idag har jag bara varit filmare och tagit det lugnt och hejjat på alla . Vilken är riktigt roligt ibland.
Så nu är det bara ladda och peppa tills 14 mars:D HEDEMORA
 ANREAS och JOHANN i topp :D

RSS 2.0