Sista januaridagen

Hej alla där ute, ny veckao och det är den sista dagen i januari :D Kan det bli bättre?? Neej.
Imorrn är det februari och det är bara 28dagar, det kommer gå så himla snabbt. och jag längtar enormt mycket..
  Jag fyller ju 20 år oxå, och det kommer gå så himla snabbt allt.. LÄNGTAR :D

 Idag hoppas jag på att becca kommer med mina grejer, så jag kan tvätta och känna mig fräsch i ansiktet :P haha .

XOXO


29 januari

Nu är jag nybadad och fräsch, skönt att få ligga och koppla av ett tag! Önska jag hade badkar hemma, men icke det icke!!! BLÄ! 
 Ikväll blir det hem till beccis och dricka och prata lite, länge sedan vi träffades, sen antar jag att det kan bli en utgång eller om vi stannar hemma..Det återstår och ser!  Annars blir det inte så mkt gjort idag. Sov ju hos syster inatt, riktigt skönt var det faktiskt. Komma hemifrån lite sådär smått..

Ha en trevlig lördag:D
XOXO


flydde hemmet

Jag önska verkligen jag hade ett jobb nu så jag kunde ha mig ett eget place och vara i !!  Tröttnat att bo kvar hemma, men det värsta är ju att det inte finns ngt jobb att få!! Jag förstår inte. Ska nog göra som personen gjorde för några år sedan.. Så trött på detta skiten nu, man ger ju upp.. Men det får man inte heller göra..
 Jag flydde hemmet , drog hem till syster.. Peter kom och hämta mig, och imrorn så blir det hem och hämta grejer sen tror jag att jag sover kvar hos syster imorrn med eller om det blir hos Beccis, får se. Men hemma blir det iallafall inte!!

Ha en trevlig kväll :D

XOXO

ska jag? ska jag inte?

Vill ta hål i naveln, men har beslutsångest!
Vad tycker ni ? Jag vill men ändå så vet jag inte om jag ska göra det!

HJÄLP!!!



Tiden går!

Nu är det bara 50 dagar kvar :D


Dagen!

Vaknade och kände mig hängig och konstig. Men klev upp och klämde i mig frukost som blev två mackor och ett glas kall mjölk!
 Följde med mamma och hämtade simpa som har varit hos doktorn, kastrerad *stavas* med andra ord! Stackarn var helt drogad när han kom hem, thih men ack så söööt.
Sedan var det dax för möte 13:30, fått ny coach för han andra ska sluta :( lite tråkigt, han var verkligen bäst på detta! Hon är nog lika bra hon, hoppas jag..
 Fick även övningsköra lite idag när vi åkte och handal lite här o där. Kan säga att jag är helt slut.
Har ont i halsen,huvudet och känner mig jätte bläää :P Blir att krypa ner i sängen och lässa massa skvaller! ;)

 
Bjuder på denna outfit´s bilden ;)

Min kväll består av läsning och nyfikenhet ;)


inställt

Ingen träning idag! Mats är hemma och vårdar sjuktbarn =(
Hoppas denna träningen blir i gentjänst inom en vecka eller någonting ! haha.

så jag har absolut ingen aning om vad som ska hända idag :(

27 januari

Känner att jag vaknat på fel sida idag. Men ska försöka att inte visa det !  haha
När man kollar i kylskåpet så är det nästan tomt, inge gott till frukost.. Känner bara blä idag. Och har absolut ingen lust att träna heller.. Faaan, att åka tåg är skit dyrt. Fattar inte att jag har råd själv äns :S
 Ska försöka göra det bästa av dagen ialf! thih :D

XOXO

26 januari

Idag blev det stan med Sara. men det varade i typ 45 min :( Sedan bestämde hon sig för att följa med på kryssning. så, jahapp där försvann den shoppingrundan. HAHA.
 Så jag åkte hem til syster och åt lite lunch och umgick med barnen och pratade. Syster min var inte på så jätte bra humör idag märkte jag! haha. Stackars oskyldiga små barn ! Tyckte faktiskt synd om dem idag.. Ajjabajja systeryster <3
  Ringde och pratade lite med pappa, han kom och hämtade mig och jag tog med mig Elina! Tyckte synd om henne idag, fick bara skäll. Moster tog med henne till tuna park , där jag köpte skjorta och jeans.. 
 ( bilden nedan) 
Måste nästan säga att jeansen är storlek 34 :O 36:orna var förstora !
 Efter det blev det att vi beställde BK (Burger king) men hon i kassan var helt förvirrad. Elina fick fyra bitar istället för sex som hon egentligen skulle haft och papap fick ost på sin burgare fast han hade sagt nej till det!? riktigt virrigt var det, massa folk som jobbade och yrade omkring där inne!
När vi väl kommer hem så äter vi klart och sedan satte sig jag och Elina vid datorn, det slutade med att hon fick prata med bästa på msn i cam och mick, och hon var glad över det. thih . småliven :D så underbara. Ville göra någonting med henne, så vi satte oss och ritade och pysslade vid köksbordet medans vi lyssnade på high school musical - hannah montana! Gjorde en ask till henne där hon kan läga sina hemliga grejer ;) Hon blev glad över det.  Älskar lilla tösafia! Hon får så mycker oskyldigt skäll ibland. MOSTER ÄLSKAR  DIG <3


 
Bilden till höger, jeansen är BLÅA


By: Jesper olofsson




Sävsjö bilder.

 
Vill ni se mer och andra bilder så titta in hos sötnöt <3

 
 Så kul kan man ha ;) haha
 
 Sandra uppdaterar gissar jag på =)

 
Kerstin har snacks innan maten! :D

 
Är han inte bakis så är han sur :P haha

 
Lyser lampan eller inte:P haha

Bråkar om vem som ska slå på tv:n ;) haha
puss på dem goa <3

Snacks innan maten ;) haha



Söta sandra är glad på tävlingsdag nr 2 :D


En Per som är riktigt bakis, blåbärssoppa hjälper ;) haha

två veckor sedan!

hade en helg som var helt underbar , trevlig och sjukt kul! :P Försöker att få tillbaka det som fanns då. men det är svårt.. 
 Gud finns nog där uppe, han vill nog lägga en djävulsk förbannelse över mig! neej, jag vet inte :P haha. 
Försöker så gott det går, men får inte så mycket tillbaka. Så vet inte riktigt vad jag ska göra eller säga!
Vinden tog det med sig antar jag.
 Förändras man när det kommer ett nytt år!?


Filmer Sävsjö!

Klicka på länkarna för att kolla på Sandra och Per!  
Boogie Semifinal - Boggie Final 




 


 


25 januari

Känns som diet när man äter. men inte sugen på frukost längre känns det som. Blev ialf en äggmacka och hallon o blåbärssmoothie idag. Får se om jag är hungrig lite senare! men tvivlar på det..
 Skulle tagit mig in till stan idag, men vädret gjorde att jag blev kvar hemma, så blir en sväng imorrn eventuellt. Kan ju få komma ifrån detta hus ngngång denna vecka!! :P haha

-----

Jag håller fortfarande på med filmerna, ber om ursäkt att det tar sådan tid med det! Så fort jag är klart så kommer bilder och allt upp. Håll ögonen öppna :D

XOXO

Tar tid!

Ledsen att bilder och filmer inte kommit upp än!
Men det tar tid att lägga in på datan, pga att jag var tvungen att lägga in exakt ALLA dansfilmer som fanns på kameran.  Kan hända att det kommer senare ikväll eller imorgon förmiddag! :D
Tålamod vänner, thih ;)
XOXO

24 januari

God morgon gott folk!
 Jag har haft en otroligt jobbig natt ska jag tala om för er. Är helt trasig i kroppen, så fruktansvärt mörbultad. Har inte sovit mycket inatt! Förstår inte att det kan bli såhär efter en helg bara ;) hahah men så är det iallafall. AJAJAJ!
Blir att stretcha lite idag tror jag, thih!

Idag blir det faktiskt att packa upp och städa undan och tvätta lite kanske ! :D Det låter som en bra idé för miig.speciellt en sådan här dag. Jag vet att det är super sol och fint väder ute. Men neeej, jag orkar inte ta mig en prommenad. 

Uppdatering av helgen kommer ikväll när jag lagt in filmerna och bilderna. Det blir roligt må ni tro ;) hahah
Håll titten kvar ;)

XOXO

söndag 23/1

Kom hem för inte så jätte länge sedan!!  Har haft en otroligt rolig helg i sävsjö. Tur att man har roliga och snälla och helt underbara danspartners! Kan inte bli roligare än vad vi hade. haha. Årets första danstävling var kanon. Minnas ska jag tala om..

Ni får lite mer info imorrn! Orkar inte skriva allt nu, så blir långt inlägg imorrn! Om ni inte orkar vänta så rekommenderar jag att titta in hos härliga SANDRA!

XOXO

Tidsinställt inlägg 22/1

GOD MORGON!
 Jag sitter nu och äter en härlig hotellfrukost med massa gott på borden. Jag är riktigt sugen på att tävla idag ska jag säga er! Ska bli så kul och se vart man hamnar, i förra klassen låg vi ju gansak bra till. Får se hur det blir i denna klassen.  :D
Hoppas ni oxå har njutit av eran goda frukost.haha

Jag hoppas jag slipper hälsa och prata med dig idag! Jag hoppas även du förstår det! Så får la se hur det blir med den saken. För du är ett riktigt svin, kan dra åt helvete helt enkelt !


Tidsinställt inlägg 21/1

Nu sitter jag i bilen till sävsjö. Det är jag,mamma och pappa och ronja och robert.  Det spelas självklart massa dansmusik och vi taggar lite inför imorgon såklart! 
 Jag kan gissa på att jag även har ont i rumpan, tkr inte om att åka bil längre, så jobbigt. men det positiva är ju att vi åker min farbros härliga tigge :D Den är så sköön att sitta i, finns ingen bil som är bättre tror jag. Tur att han har bra smak på bilar. hahah

Vi har nog en bit kvar, men ha det så bra sålänge.. Håll utskick, kommer komma flera inläg..


21 januari

Idag åker jag ner till sävsjö för det är tävling hela helgen:D
Bugg på lördag coh dubbelbugg på söndag! Kommer bli så bra, hoppas på bra resultat hela helgen:D

Ni som är nyfikna och vill se hur det går till. Det ska tydligen vara webbtv på plats! lite coolt va :D
Gå in på denna länk och läs och klicka er vidare : Webbtv.
Ni andra får ha en toppen helg :D

XOXO

förlåt Andreas....

Det är så att när jag ringde min Farbror Andreas idag om hjälp så börja vi prata om thailand. Och han blev ledsen för att han inte nämndes i det inlägget jag skrev om 19 januari. Självklart blir det extra roligt när du är med!  Plus att vi firar din 30 årsdag! :D Vilken kväll det kommer bli du ;) Kanske ska göra ngt riktigt ordentligt den kvällen! haha.
 pssst, hörrni !! Vet ni att han hade faktiskt lovat mig att vi skulle slå ihop en hejdundrandefest. Men blev det ngt av det?? NEEEJ. Jag fyller ju 20 helgen innan vi åker. Så där rök den drömmen. haha
  Ska ska bli superduper mega kul att du är med oxå självklart. *Vill inte hänga ut alla här * haha .
Det kommer bli mycket skratt så att tårarna rinner, och träningsvärk i magen kommer det med bli på denna resan.
Får TACKA Andreas , för det är pga honom som jag följer får följa med på denna otroligt härliga resa som snart är hääär :D

THAILAND 2011


Ny serie

Jag är nog knäpp lr någonting.. Har funderat länge och nu har jag äntligen tagit tag i det.
Börjar om att kolla på OC. Det är en serie jag fastnade för när det gick på tv,  och nu ska det tittas om.
Det är fyra säsonger och får se hur länge detta tar, det tog ju evigheter att kolla igenom tre kronor ;) haha


20 januari

Hej alla glada!
Jag har nu slagit upp ögonen och ligger fortfarande kvar i sängen. Det är ju étt helt underbart väder ute. Om man inte visste att det var snö kvar så kunde man tro att våren är här :P

Idag blir det ner på stan och fixa lite grejer. Måste  se om de kan laga min guldklocka, låset är jätte glapp. Blir så när man sitter och leker med det. thih scch Linda! Måste även fixa en ny mascara (Presentkort på kicks). Får även se om jag hittar ngnting på hm (presenkort). 
Har dessutom lite ont i halsen, det är lite jobbigt1 inge kul alls! Hoppas det går över :D

Magen kallar på frulle nu så bye :D

XOXO

19 januari

Shit vad månaden går fort!!
 Idag tog jag en sovmorgon *vilket jag alltid gör* för det mesta ialf! thih ..  Jag började städa rummet, plocka undan alla kläder från förra veckan och från denna veckan. Som de flesta läst så kom jag hem söndag, packade om och åkte till v-ås för hårdträning i två dagar. Kom hem igår och det var massa kläder i rummet. Men nu är det fint och snyggt, har även tvättat 3 maskiner idag, den fjärde är igång nu fortfarande! Har även diskat undan lite och plockat i ordning på tvätten som hängde innan osv. Nu lagar jag mat, blir potatis och fiskbullar (hummersås) MUMS :D 
 Ikväll blir det lugnt tror jag, flickorna ville att jag skulle ut med på ett glas vin och snacka skit. Men jag har inte råd med det! Så hoppas de får roligt ikväll.

 En arbetssökande tjej har inte råd så mycket, speciellt inte när jag är en pendlare mellan e-tuna och v-ås för träning! Men det är självgförvållat, och det har sina anledningar till att jag är med i den klubben där istället för här hemma i Eskilstuna!!

XOXO

Tiden går fort!

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag åker!
Jag LÄNGTAR massor. Jag gissa på att jag är på arlanda vid denna tiden! Det kommer bli så himla kul, få umgås mer och mer med min underbara kusin Linnea. För er som inte vet vem det är så är hon född 1994 och är brunhårig och har en fantastiskt personlighet och hon är intresserad av mode  :D !
Jag glömde en person, Emma! Min farbros sambo. Hon kommer nog för det mesta ligga på stranden och lata sig, haha nej då! Vi alla ska röjja varje/varannan kväll utan KILLAR! HAHA
Vi kommer ha så J*VLA roligt!


61 dagar


packar om och nytt.

Kom ju som sagt hem idag, packar upp och sedan packa om. Blir träning imorrn och sedan blir jag kvar i västerås för att jag har träning tisdag med..  Istället för att slösa pengar fram och tillbaka så stannar jag kvar! Klyftiga Linda! ;)
 Sen ska jag inte göra så mycket!  FÖr på fredag är det Sävsjö som gäller! :D TÄVLING!


Eskilstuna

Jag är tillbaka i stan igen!  Inte det roligaste som finns direkt! Hade gärna velat stanna, men skolan började för den bästa..
Har iallafall haft en otroligt trevlig och bästa helgen just nu!  Jag hade så himla roligt, trevliga samtal och mycket skratt. Är jätte glad att jag fick komma till bästa i några dagar. Jag trivs ju så himla bra där borta!
Här hemma är det tyst och ensam. Får se hur lång tid det går denna gång ;)
Nu är det skolan, träning och tävling som gäller ! :( tråkigt men kul ändå.

hur har diin helg varit :p

xoxo

RÄKNAR

Fick en bild av EMMA igår där det stod att det bara var 64 dagar kvar.
Och idag är det då 63 dagar kvar.
Jag längtar så mycket, att få ta på sig sommarkläder när jag vet att det är vinter hemma :D

15 januari

Det har varit helt otroligt härliga dagar här :D
Trevligt, mysigt och riktigt roligt..  Trivs massor här , synd att det är en bit!  Men det löser sig. thihi.
Imorrn är det dax att åka hem :( vill inte det.. Vad ska jag göra hemma??
Nu ska jag fortsätta köra bilspel , JAG ÄGER ska jag tala om! haha..
XOXO

14 januari

Igår var det riktigt trevligt..  Idag blev det sovmorgn ! :D Sköönt faktiskt. 
 
 Vi ska strax åka iväg någonstans, har riktigt ingen aning , men vet ialf att bästa ska köpa öl! haha .
Och ikväll blir det fredagmys ;) pastacarbonara *den bästa vill smaka min goda* och ett glas vin samt lets dance. Om han tillåter mig att kolla på det dvs säga.
 Ha en bra fredag alla.. :D

XOXO


13/1-2011

Nu sitter jag hemma hos bästa och bara tar det lugnt antar jag!!
Klockan börjar ju dra ihop sig mot kvällen, undrar vad han kommer bjuda på för gott ikväll ;) haha.
 Blir nog en film och bara slappa och prata..  Undrar vad som kommer hittas på dessa dagarna framöver ! Eller det kanske är bäst att inte fundera över det. HAHA! Killar kan ju ha för sig hur mycket som helst i huvudet! Vad jag vet ialf ;) haha

Ha en bra dag och fortsatt trevlig helg :D

Tidsinställt inlägg

Förhoppningsvis så sitter jag på tåget just nu!!Kan gissa att jag kommer ha otroligt tråkigt :P haha 
 Och håller tummarna att det inte är några förseningar osv. Det orkar jag verkligen inte med. SJ kan ta sig någonstans, de blir bara med och mer värdelösa, dessutom förlorar dem ju massa pengar på detta!! RÄTT ÅT DEM!

TUFFTUFF!!



HÅLL ÖGONEN ÖPPNA

Det kommer komma några tidsinställda inlägg.
Så höll era små söta ögon öppna D:


12/1-2011

Idag drar jag mig mot Linköping till madde! Ska bli trevligt att träffa flickan igen.  Ska bli kul att se henne leda kvällskurser !  Sedan får vi se vad vi hittar på!

 Imorrn åker jag över till bästa ! Ska bli härligt att äntligen få träffa honom! Att prata i tele/msn/sms är inte detsamma, men jag vet att du ff är lika rolig och snäll som du är i verkligheten :D Kommer vara en toppen vecka :D 
 Finns på mobilen hela veckan!! 

XOXO 

Veckan!

Det kommer vara dålig uppdatering från och med imorrn tills på söndag.

Åker till linköping imorrn till Madde, det var inte igår jag var hemma hos dem! Så det ska bli trevligt att hälsa på där.. Sedan på torsdag så åker jag över till bästa! Kommer bli så roligt, har alltid roligt med dig. Skrattar och prata och jag vet vad ;) thih.
 Jag bara säger att det kommer vara dåligt med skrivande, men ska föröska!! Tar inte med mig datani alf, känns skönt att lämna den hemma med! :D

XOXO

11/1-11

Jävla många ettor det blir i januari :D haha

Igår blev det inte länge, men till 3 blev det ;) Den bästa är så himla go att prata med, vet och förstår allt!! ska bli toppen att få träffa dig snart igen :) LÄNGTAR.
  Idag blir det möte om ngnting, sedan ska jag hämta ut ett paket som har legat ett tag.  Lläder som jag ska ha med dig till THAILAND:D  Ska inte ha med mig så mycket, jag lovar er :) Det kommer vara tomt i resväskan, men desstu mer heeeeem :D

  Träningen börjar ikväll , och det ska bli så himla kul.. Men är ff lite stel i nacken och armen är öm som jag vet inte vad! Men ska ignorera det ikväll och bara köra på! Kan behövas , för första tävlingen är nästa helg!
Då vi redan åker på fredagen till SÄVSJÖ :D Nog om vad som händer nästa helg.
 Ha en toppen bra dag, det ska ialf jag ha :D

10/1-11

Vilket datum alltså :P haha

 Idag har det varit en dag med fart och fläkt. Aldrig haft riktigt tråkigt idag. thih..
 Började imorse med att jag gick och lade mig halv 4 ;) Hade en pratstund med bästa igår !! <3
Hade ställt klockan på halv 10 men kom inte upp först halv 11 ungefär ;) Var trött. Åkte ner på stan för att möta upp syster. Jag hann gå till polisstationen för att hämta ut mitt pass! riktigt vackert alltså. thihi. Efter det blev det att läman in närvarolistan på af, inte mitt favoritställe direkt. Syster var tvungen att betala för bilskolan eller för någon bok , så det gjorde vi med! Blev en runda på stan med en tjurig  Elina som klaga på att hon var hungrig hela tiden. Tänk att barn alltid blir hungriga så fort man är på stan! förstår inte riktigt ;) haha.
 Vid kvart över 1 så gick jag på mitt möte jag skulle på..  Det blev kolla film och fick nya tider osv.. Inte så himla kul men det var en rolig film.
Tog bussen hem till mormor , och för er som bor i eskilstuna vet vart jag är när jag kommer berätta detta!
 När vi kommer till sveplan, vid rondellen. Bussen tvärnita och vi fatta ingenting vad som hände. Då ser vi att en bil som har kommit från statoil hållet gör mot trakfiken i rondellen. Idiot alltså. Det kunde bli världens krock om inte folk hade sätt personbilen. :S  Är glad att det inte hände någonting. Samt att alla jävla busschaufför kör som idioter :S Dem vet att det är halt och spårigt på vägarna, men det skiter dem fullständigt i. Dem kör som IDIOTER.  Det var vid ett ställe då nästan alla flög ur sina säten för att han körde som jag vet inte vad. Så arg man blir alltså. Visa lite jävla respekt..Vill dem krocka och göra det till en arbetsolycka och vara hemma och lediga med full lön :@
Nog om det nu. Väl hemma mormor så hade vi gummisnoddskrig. Så jäkla kul var det, haha. Jag och Elina mot Karro och Ida.   Vid 5 tiden tog vi bussen tillbaka till stan för att jag skulle ta min spruta mot twinrix. Armen känns nu tung och öm! Men jag överlever.

Nu har ni fått min dag :) och den har gått otroligt snabbt..Snart sängdax ju ;)
Räknar ner dagarna till den bästa <3

Avslutat!

Har avslutat ett kapitel nu ikväll. Det känns faktiskt skönt.
  Du blev ngn annan, började ljuga och hålla på! Jag orkade inte med sånt , speciellt inte när det kommer från dig.
Jag har stått vid din sida alla gången, pratat och försökt fått dig att förstå.  Sommaren 2010 sa vi ett löfte till varandra, men det löftet är nu brutet och kommer aldrig mer återtas..  Att veta att du säkert kommer snacka skit om mig gör att jag blir ännu mer arg på dig, och jag hoppas verkligen du talar sanningen för henne !! Jag har så stor lust att göra det. Men är faktiskt inte så elak, utan du ska berätta ALLT själv!! 
 Och jag vill faktiskt inte prata eller se dig mer!!

XOXO

9 januari

Idag vakna jag ritkgit sent.. 11:10 slog jag upp ögonen!  Det är inte bra detta alltså..
Hur gör man för att vända tillbaka dygnet ? :D
Menmen , nog om detta....

  Jag hade lovat mamma att göra i ordning i skafferiet. Jag gjorde det också. Det var mycket som var gammal, förstår inte att man kan samla på sig så mycket!!  Men det gick och det blev fin i skåpet. Nu hittar man nog det man vill ha!!

 Ivkäll ska jag inte göra något, hoppas på att jag får ta ett snack med den bästa <3 mer säger jag inte :D

xoxo

Kvällsträffa

Detta är ett tidsinställd inlägg. :D
Sitter troligen på 1 class med beccis just nu.. Snacka massa skit och berätta lite för henne kanske! 
Hon är nyfiken antar jag. Inte träffat vännen på länge. Så ska bli kul :D 

XOXO 

8 januari

Lördag idag, det känns fortfarande som söndag i min värld :P Jag är tokig lr ngt. haha.

Det är ialf töväder ute och snön börjar smälta sakta men säkert. Jag gillar´t, trött på snön och tjocka vinterjackor osv.. Nu vill jag att våren ska komma, lr ialf att snön försvinner först och resten kommer sen :D
Vill ha vår när jag kommer hem ifrån thailand! Längtar otroligt mycket. 
 
Ikväll blir det lugnt, orkar faktiskt inte göra någonting!  Vill bara vara hemma denna helgen och ta det lugnt, snart börjar allt igen. Det känns så otroligt skönt att komma in i det vanliga strax :D 

XOXO 

7 januari

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket! Jou, jag har tvättat 4 maskiner tvätt, känner mig riktigt duktig. Tvättkorgen är snart tom! 
  Moster flicka Elina ringde imorse och frågade om de fick komma hit. Självklart får dem de..
Glada och lekfull och livliga små tjejer kom hit idag, inge bråk och stog utan dem lekte snällt och var lugna. ÄLSKAR FLICKORNA :D





6 januari

Igår kom ju bästa hit och gjorde mig sällskap! Var riktigt trevligt faktiskt. Pratade och skrattade och hade trevligt..  Alltid så kul att vara med dig, prata med dig är som att prata med ngn jag känt hela livet. Du är så härlig på alla sätt! Gillar´t! thih ..   Blev nästan småprat hela natten och mer skratt. Tillslut somnade vi runt halv 4 någongång tror jag. Trivs med dig BF (bara bästa vet vad det betyder). 

  Vi åkte till tuna och kolllade lite, skulle byta min ring som jag fick i julklapp men var tvungen att beställa in rätt storlek. Så får hämta den nästa torsdag ! Jippie. Kanske jag slipper känna mig naken på fingrarna! 
 Körde mig in till stan ,jag skulle på bio och bästa skulle hem till en kompis! Så det blev ju perfekt. 
 såg `änglagård` med mamma,pappa,Jonny och Agneta (dansvänner). Filmen var riktigt bra, om man sätt de två innan och det har ju filmnörden Linda själv gjort!  Hungriga var vi så ming palace lockade stort, blev att åka dit och äta sig mätt. Så goa, glada och trevliga dem är där! Riktigt service på hög nivå! Gillar´t :D Hem till fam.Mallin och fikade och kolla på bilderna från balen som hon framkallat! Jätte fina, vill också ju. 
  Toppen dag med härligt folk, gillar´t <3

XOXO

FEGISAR

Gud vad ni är fega där ute!! Jag vet hur många det är som läser min blogg. Det är en hel del, men varför är ni så tråkiga??
Är ni alltid såhär tråkiga!?  Skärp er tycker jag! :P

Om du skulle beskriva dig själv med 3 ord,vad skulle det vara?
Svar: Snäll, envis och lite blyg

Om man skulle fråga dina vänner samma sak,vad skulle dom säga?:)
Svar: Snäll, Envis , ???

XOXO

Ta chansen du med!

Jag vet hur många det är som läser min blogg varje dag!
Så kom igen nu ! Var inte blyga för att fråga någonting..
SVARAR PÅ ALLT!



5 januari

Idag har jag sagt åt mig själv att  jag ska ta tag i städnigen :D Det blir ju så fint efter man har städat.
Lovat att dammsuga allt  barr idag, hände aldrig igår  :P haha .

Ikväll får jag sällskap av den bästa :D Kommer bli roligt! Får se om min lilla kompis är trött idag eller inte. Blir inte kul om personen somnar ;) haha.. Nej, nu ska vi vara snälla här..
 Mamma och pappa är bortbjudna på mat, och då ville jag ha sällskap. Självklart ställer den bästa upp :D

XOXO 


SÄLEN


4 januari

Idag fixade jag passet, och det var inte kul att skriva namnteckning. Jag hatar att skriva den, jag förstår inte.. Någonting jag måste öva på tror jag! ;) Sist jag skrev någonting tror jag det var när jag gick i skolan, hur länge sedan är inte det!? haha. Och bilden då?? Man ser alltid drogat ut på dessa fotona som det tar. Förstår inte riktigt. haha.  
 Blir ta spruta när pappi kommer hem, och det gör han imorgon :) WEEEI. 

 Är helt själv hemma ikväll, mamma jobbar kväll så jag funderar på om jag ska städa rummet, men det är ju en stor fråga lixom, hur kommer orken fram?? Men har ju faktiskt lovat att dammsuga i vardagsrummet/köket, det är BARR överallt.. Granen åker ut på toppen först i helgen sa mamma! :D Julmysen är över nu *julen varar fram till påsk*, bara vänta till nästa jul då :P!!

XOXO

Räknar ner

Som ni alla vet så åker jag ju om några månader.
Och jag har nu gjort en egen kategori för detta :D 
Längtar tills färgen kommer tillbaka på kroppen. thih


SOMMAREN 2010


ROSA!

Gillar verkligen min rosa mjukisdräkt. Den är super härlig att ha på sig.
Fult med rosa tycker ni?? 
Och ni som läser, man behöver inte vara en blond fjortis för att man äger en rosa mjukisdress :d


3 januari

Fort dagarna går nu alltså..

Nackspärren börjar försvinna, jag fick en värmekudde av syster, och det var rikigt nice måste jag säga!
Har lite ont fortfarande, men hoppas bara på det bästa.. 
Som jag skrev så har jag varit hemma hos syster en stund idag, Elina ville tillbaka spelet som moster hade lånat :D thih .  Sedan gjorde jag och mamma lite ärenden här och där..
 Har nästan nyligen njutet av en god middag som Linda stod för idaag:D  Det blev min berömda pasta carbonara! Riktigt gott var det..
   Ikväll ska jag inte göra så mycket.  Bara ta det lugnt, men tanke på att jag har inte så stor lust att hitta på något när jag har ont! 

 Imorgon tror jag att jag och mamma åker in till polisstationen för att förnya mitt pass! Snart är det dax.
Jag längtar enormt mycket! :D

XOXO

2 januari

Liggeri min säng.. Det är jobbigt detta, men det känns lite bättre efter att jag fick hubbabubbasalva av mamma ;)
 Försöker hålla nacken varm , men det är svårt. Jag hoppas det är bättre i veckan..

Har en del att fixa i veckan. Måste fixa nytt pass.  Och det kan ju ta tid innan man får det så kanske börjar bli dax för det :)
 Sedan måte jag ta dessa sprutor med :( Läskigt värre, men det är ju ett måste tyvärr!!

2011

Ett nytt år och nay möjligheter.
 Det är helt sjukt vad åren går fort alltså! Jag vet inte vart jag ska börja känns det som.
 Jag började ialf året med nackspärr ! Vad börja du året med ? :D 

Alla säger att det är bra med nyårslöfte. Har du något? Jag har ingenting kan jag ju säga!!
Har så mycket att se fram emot.

13 mars åker fyller jag 20 år och 19 mars åker jag till THAILAND :D
 Ingenting kan slå det detta året ialf. haha

 Har ialf tänkt sattsa på dansen , både buggen och dubbel. SM i bugg vuxen i juni! Så härligt det ska bli.
Kan ju hoppas på sm i dubbelbugg med ;) vem vet! haha.. Nej då ,  så höga förväntningar ska man la inte ha!? Eller vad säger du min härliga danspartner Sandra? :D

XOXO

Gott nytt på er!

Har blivit dåligt uppdaterat. Men som de flesta vet så åkte jag till sälen i onsdags.
Hitta inge internet där uppe så jag nöjde mig med att inte blogga... Har haft roligt, skönt att åka skidor och komma ut i backen. Men det enda negativa var att på nyårsafton när vi åkte skidor så gjorde jag en vurpa. Och det slutade med på att på kvällen började jag känna av skadan *nackspärr* :( Jag trodde jag skulle avlida. Så ont jag hade och dagen efter var ännu värre.
  Blev glad när grabbarnagrus från linköping kom upp! Så otroligt trevliga och snälla grabbar.. Gillar er starkt..
 Lärde mig även spela chicago, och första omgången höll jag på att vinna. Men david den förloraren fick fyra kungar på handen och kunde då nolla mig ! Vilken liten loser han är :P haha,. Men andra omgången tog jag hem det. riktigt bra gjort av mig för att vara första gången. Linda är BÄST ! haha .
  
Nyårsmaten bestod av.
Förrättt : toastskagen med champange
Varmrätt : Kött,potatisgratäng, rödvinssås, sallad och vitlöksbröd
Dessert : Pannacotta med bärsås

XOXO


RSS 2.0