mitt i veckan

Idag ska jag till skolan coh testa mössa med Dennis! Sedan efter det blir det stan en sväng och försöka hitta lite nice =)
Praktik idag mellan 14:30-21:00. Ska bli roligt att få hålla på med kvällsbuffé. Ska även prata lite om fredagen. Hoppas det går igenom.HOPPPA HOPPAS!

Skriver mer när jag kommer hem ikväll..

hel nöjd!

Första gången jag känner att jag är riktigt nöjd med träning!
Idag kändes det bra och vi tränade verkligen och allt var perfekt idag.. Hoppas det blir lika bra på torsdag:D

SAKNAR DIG<3


R.I.P Ulf Larsson

Sambon hittade Ulf Larsson livlös

Skådespelaren Ulf Larsson blev 53 år.
I går hittades han död i hemmet av sin fästmö Lillemor Torsslow.
– Vi är förtvivlade, jag älskade honom så mycket, säger hon.

Ulf Larsson skickade i går ett sista sms-meddelande till sin älskade. Det var lika kärleksfullt som vanligt:
– Han skrev: ”Välkommen hem lunchen är klar, jag älskar dig”, säger Lillemor.
Men när hon kom till parets bostad i Solna förstod hon att någonting var fel.
– Varje dag brukade Uffe klippa ut hjärtan i rött papper med små kärleksmeddelanden som han satte upp i hissen när jag skulle komma hem. Men i går när jag kom hem så satt det inget hjärta i hissen, då blev jag helt iskall i kroppen.
– Ulf missade det aldrig och visste hur mycket det betyder för mig. Han var väldigt kärleksfull.


tyslåten

Säger man ingenting eller !?

Ingen rubrik!

Praktiken idag har varit okej!  När det börja närma sig slutet spå dagen så gick strömmen över hela staden :P haha lite roligt faktiskt. De anställda på praktiken tror att jag kommer tappa timmar och vill verkligen veta hur många timmar jag ska jobba om dagarna. Verkar som dem inte tror mig. haha
   Mamma hämta upp mig, vi åkte hem och fixa lite, åkte till ica. Så nu har jag fixat icakort ,känner mig vuxen och stolt faktiskt!  Sedan var det banken som väntade, mammas vinst skulle fixas :D toppen kul ju WEEEI.. 
 Blev kvar på stan för att möta Johanna, gick omkring och tog en fika och myste och snacka MASSA skit. Ni ska bara veta ;) haha.
  Åkte hem till syster, där jag sitter och skriver. Ätit lite mat här med Peter och barnen, trevligt. Prata lite och så, tur att du finns till hand ibland! Känns bra att ha syrran och hennes familj till hands. ÄLSKAR ER <3
 Nu ska jag leka lite med barnen, ha det bra.
Hoppas du fick de :$


ojdå

Ljudet på min tv låter cp. Undra om jag har haft för högt eller något..
Vad ska jag göra? Den kan inte vara trasig nu , neeeej!

väntar spänt

Pappa blev klar med mina tapeter idag, allt är på plats. Värmegolvet sak nu köpas pga mammas härliga vinst :D GRATTIS MOR.  Sedan ska jag välja golv, och listerna ska på plats. väntar verkligen!
Bild på tapeten kommer senare.. ÄR SÅ NÖJD.

Imorrn är det en otrolig dag, jag hoppas allt kommer bli bra=) väntar lika spänt där. <3
Marie gumman vet vad jag pratar om :) Det är värd varenda krona :D <3

botten ner

kommer aldrig bli botten upp..


hur tänker ni?

Det borde inte finnas sådan som ni! Förstår verkligen ingenting. Vill inte tillbaka efter allt detta.
VILL INTE!!

igår och idag

Igårkväll fick jag träffa dig, var som vanligt. Det var som om vi träffade varann första gången, stelt och tyst. Ingenting kommer bli bättre, kommer aldrig kunna släppa detta, förlåt mig men så äre de!
Du kommer alltid vara finast i mina ögon :$

Mötet idag gick bra, lite trött och segt att bara sitta. Så då är det fullrulla snart varje lördag från och med 24 okt HJÄLP! haha. Men ska bli super roligt..
Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska ialf äta en lättlunch nu som består av räkmacka *mums*

R.I.P

Dagen jag kom till skolan 26 september 2006 var en chock, ingenting var sig likt. Ingen förstod någonting först, även killarna föll en tår. Beskedet kom och allt blev som en mur runt om en. Det var inte sant, kunde inte förstå att du var borta. Ett stort frågetecken i oss alla, vi grät och var ledsna och hade en stor saknad efter dig. Ingen kunde tro att du var borta. Tårarna bara rann ner för kindern, trodde aldrig det skulle ta slut. Tiden har varit jobbig, och många undrar nog hur det hade varit om du funnits runt våra liv just nu !
Det har gått 3 år sedan du lämnade oss, och kan fortfarande inte förstå att du är borta. Det är en hemsk känsla som finns inom oss alla.Det är inte lätt att inse än att det verkligen har hänt..

Bea var väldigt omtyckt, hon var en glad och sprallig tjej som hade vänner överallt. Hon var en omtänktsam flicka som brydde sig om alla, man såg aldrig en ledsen tjej hos dig.  En person som henne finns nog inte, hon var omtyckt av alla.  Vi har en stor saknad efter dig.  Må du vila i frid och hoppas du har det bra.
Kommer aldrig glömma den dagen vi fick beskedet. Du var en drömvän för alla!
Vila i frid anna beatrice wilje wagenius . 1991-06-03 - 2006-09-25.
Du är otroligt saknad <3

Minnesstunden.
Det var alltid fullt,
Finaste begravning jag varit på




text!

Praktikten idag gick toppen, känner mig bättre. Foten min är halv sådär, den blir jobbig ibland :P hahah roligt.
Idag blir det inte att göra mycket, tror jag. Hoppas jag får träffa dig idag, om du vill dvs.  Har nog redan fått svaret.

Lördag blir det möte i strängnes :D ROLIGt.. Efter det blir det att ta det lugnt tror jag! Måste försöka vila upp min fot, så jag inte får några problem, vill inte det!! KLANTIGA LINDA
Ha en fortsatt trevlig fredag med mys !


broken

Fösöker få dig att förstå, men det är inte så lätt. Jag vet inte vad jag ska göra. Kan du inte bara ringa upp mig och säga att du förstår mig. Du har inget att vara rädd för, du har redan sårat mig en gång och det var hårt. Vill inte att vänskapen ska försvinna pga detta. Men det verkar som du vill det!? Det går varken att sms:a dig eller prata med dig i tele, och ses och prata vill du ju inte heller! Så hur ska detta sluta ? Jag har ett stort frågetecken i huvudet just nu. SNÄLLA du måste hjälpa till, annars står det bara stilla och det blir sämre!
Det kommer bli stelt om ingenting händer snart, jag har dig i tankarna dag in och dag ut. Har du verkligen förstått någonting av det jag har sagt till dig? Att ignorera gör inte saken bättre, om det kan bli som vanligt så kommer det nog att funka.
Känslor för dig kommer alltid finnas, men det kommer bli på ett annorlunda sätt, Du är känslokall om du redan glömt allt.  Detta är förjävligt alltså..  
Du är inte lätt att prata med, önska verkligen det vore lättare. Då skulle det inte blivit såhär..

du kommer alltid finnas inom mig<3

Vilken dag!

Tappade en hammare på foten idag, aj säger jag bara. Foten är svullen än och det gör ont när jag försöker vicka på tårna. Hoppas det inte är något allvarligt bara! För det har jag inte tid med. hah.

Imorgon ska jag fråga på praktikplasten om jag får vara kvar där , jag trivs och det är en bra plats att vara på. Tycker inte alls om praktik men sista året och man måste stå fast. haha, jag är knäpp jag vet. Att ha praktik i 5 veckor är alldeles för mycket i  mina ögon. Hoppas verkligen jag får vara kvar, annars vet jag inte vad jag gör, känner inte att båten är min grej.. Håll tummarna för mig.


praktidag 2

Stått i köket idag, hade frukost och lite annat smått, tiden gick fort och dagen var slut på bara några timmar.
Jag har ont i vaden min och det gör riktigt ont, för att stå så mycket och jag hade ont innan så gör det mer ont nu..
Men jag trivs en sålänge , imorrn ska jag vara med på städ :P Inte lika roligt för jag hatar att städa..haha
Skönt att börja halv 9 imorrn iallafall. Mötte mamma på stan efter dagen, vi skulle ta bussen hem för det är ju gratis i stan idag. BILFRI DAG:D

Ingen träning ikväll för att Pontus är inte riktigt bra än. Krya på dig bästa danspartner!!
Tror jag ska ta och lägga mig och vila lite, kommer somna har jag en känsla av, någon som vill hitta på något senare, så hör av er !

Du kommer alltid finnas<3


praktikdag 1

Började kl 8 imorse, det blev att stå i receptionen hela dagen, jätte roligt faktiskt. Ett helt annat bokningssätt än vad vi lärt oss i skolan.. Men fick ont i fötterna av att stå så länge, ska ta med mig andra skor imorrn tror jag.. Börjar kl 7-14 imorrn, fatta jag kommer vara DÖÖD.
Jag sov när jag kom hem idag, märks att man inte är van, hur ska jag då orka på båten lixom ?:P haha. Dagen har känts lång men ändå gått fort.. Skönt att jag klarar av första dagen ialf!

På lördag är det möte inför dansbandskampen :) ska bli skönt att få jobba lite extra sådär. Och spec med något där man får höra lite musik och så samtidigt! .


Saknar dig sjukt mycket =( <3



kan bara inte

Det känns jobbigt och besvärligt, jag vill att det ska bli bra, men det kommer inte bli det först jag vet inte när!?
Du finns i mina tankar dygnet runt, och jag bara går och grubblar och grubblar. VILL INTE! Och just nu känns allt SKIT. Vill att allt ska bli som förr, men det kan jag ju bara drömma om! Och mina drömmar och jag lägger snart ner allt.. Jag älskar dig och kommer göra det länge till, även om du inte vill det!
Att kunna spola tillbaka tiden borde finnas, då skulle man kunna rätta till alla fel man gör i livet.

Du kommer alltid finnas i mina tankar <3


Det börjar..

hända grejer på övervåning, pappa har börjat tapetsera i deras sovrum, och mina tapeter har vi här hemma. Så snart så får jag mitt nya rum! LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ!!
Julen så kan vi få det störa och bättre!

Herrljunga.

8:00 - åker med tåget från Eskilstuna till Arboga..
8:25 - framme i arboga, där vi står på perrongen och Robert har glömt sin kylväska och dans kläderna ,thih .. Som tur är så går dem igenom tåget..
8:40- Tåget som tar oss till Herrljunga, vi sitter med stackars Pontus som har blött näsblod ganksa länge, vi förösker hindra det och hjälpa honom. Men efter något timme så slutar det för vi fick ett tips ifrån en annan passagerare.. Tack för hjälpen :D
11:06 så kliver vi av i Herrljunga, där vi sådan går mot bilen, så träffar jag på Danne .. Chockad men roligt att se dig. haha.   Tävlingen var rolig, fick även träffa min vän Robin! Han är så snäll!!   Tävlingen för överigt gick inge vidare, är lite ledsen över det men men... Grattis till Ronja och Robert som tog sig till Final =)
jag och min dansparter :P

runt 16-tiden så gick vi och satte oss i en park och spelade lite kort, för vi skulle äta runt 17. Spelade sjuan och hade jätte roligt. vi käkade pizza kl 17 och satt och snckade och hade jätte trevligt.. tiden gick och vi gick till stationen kl18. Vi dansade och skrattade och gjorde en lopppa på perrongen. Man kan tro att folk aldrig har sätt folk dansa bugg, haha roligt var det ialf.
18:52 kom tåget och vi var trött och sega, men tågresan hem gick jätte bra och fort gick. men Pontus var lite osocial i slutet :P hahah.. kl 22:00 var vi hemma i Eskilstuna, så sköööönt..
Kan säga att jag somnade fort igår, lade huvudet på kudden och jag sov ! så SKÖÖÖNT..
Jag åkte tåg i 6h, varit på tävling i 5h och dansade 1min 30 sekunder. SÄMST!
mer bilder finns på min bdb!




Mot tävlingen

Sitter nu och väntar på att vi ska snart ska åka till klubblokalen och hämta lagledarpärmen, vi tränade ju inte i torsdag så ingen tänkte på det.. men men, sedan bär det av mot herrljunga.. Jag håller tummarna idag på att det ska gå bättre, ska göra ett bättre försök ialf. Känner mig bättre idag än förra helgen..skriver mer när jag kommer hem.. Ha en toppen fin dag alla. *det ska bli sol ute idag* bara för jag ska sitta inne i en idrottshall :(
Lycka till nu Linda:D





GLAD

Idag fick jag veta att jag fick praktikplats på båten :D super roligt verkligen. Ska även vara på City hotell, fast bara i 1 vecka. Skönt det. hahha. Börjar kl 8 på måndag morgon *suck* menmen, bara en vecka:D

Imorgon åker jag till Herrljunga och tävlar. Får la se hur det går denna gången.  Tåget går kl 8 imrogn bitt *Zzzz*. Får sova lite på tåget, så jag är utvilad och klar tills det börjar..  Kommer bli en lång dag imorgon, för jag kommer hem 22:00 med tåget..
Önska mig Lycka till, kan behöva det  :D


God morgon

Ska snart fixa mig och dra mig till skolan, känner mig inte ritkigt okej i kroppen, huvudet är tugnt och vill bara lägga sig åt sidan. Känner inte igen mig själv.. usch säger jag bara. Måste må bättre tills imorrn, får även då träffa en underbar vän .:D

Skriver mer senare..

*burr*

Fryser som f*n, känns som jag inte har någon värme kvar i kroppen. Känner mig död!
Hösten är kommen och det är la därför man ska känna såhär? Burr säger jag bara, tänk att få mysa ner sig under en gosig film med den man tycker om.. Ni som har något, jag är avis !
Känn hur hösten blåser förbi dig framför ögonen på dig!
Miss you <3



you

Allt finns hos dig, jag lovar <3
Dig jag vill ha föralltid<3

hos syster

sitter hos syster nu och filosoferar lite. ska snart ta bussen till skolan igen för att vi ska ta spexfoto =) haha undrar hur det kommer går.. Sedan blir det hemfärd och lugn och tro och bara tare lugnt, städa undan lite. *Förbereda vad jag ska ha med mig i helgen..
                                                                                                            saknar dig<3

Håltimmar...

Idag har det varit förförligt mycket håltimmar, känns ju skönt det oxå, men för många är jobbigt.
Morgonen började med natuvetenskap, slutade halv 10 och barteknik började 10:30 idag för att riktiga läraren var borta..  Gjorde prov, sedan fick man gå, då var det att vänta tills matsalen öppnade kl 11. Äter på en kvart ungefär, nästa lektion börjar 12:60 *suck* , men hade riktigt roligt ändå. Svenska lektionen varade i 30min, läraren hade haft 2 jobbiga klasser innan oss, och vi var trötta och sega så det blev mkt skratt och massa annat prat på svenskan. SKÖNT.
Mamma väntade på mig, vi skulle på stan ett tag. Fick en ny foundation från H&m (blri attköpa make ups storys när pengarna kommer ) och en sjal/halsduk  från gina, sedan ett par jazzbyxor ifrån stadium.Ska börja träna på allvar nu.haha , TACK MAMMA.
Ikväll blir det träning, hoppas det går bra ska se vad som gick fel på i helgen och så. Måste ju lösa allt själva , som vanligt..

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväl!

Fegis

Du/ni som inte vågar stå för vem du/ni är kan ju bara dra åt helvete! Så omoget och löjligt av er!!
Hatar folk som är så jävla fega, finns inget värre..
VÄX UPP

Kärlek!

Det är något som kommer i livet....

måndag igen

skoldagen har varit bra idag. Måste påpeka att det var äcklig mat. BLÄÄ

Men det var jobbigt att se dig, jag vill verkligen inte ha det såhär.. Men kan du inte bara förklara var det är som tar emot för dig? JAg förstår ingenting, ingen annan heller! VAD ÄR DET?? Det finns bara tre prd fär dig som jag vill säga, men det är tugnt. Hur ska detta gå ? Faan, jag vill inte! Önska jag kunde spola tillbaka tiden, då allt blev som förr och detta skulle aldrig hända. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Nu blir det pluggpluggpluggpluggplugg


Vill inte!

dagen har inte varit sig lik..Jag vill förstå, men kan inte!!

Fy fan

Jag trodde aldrig detta om dig alltså! Hur kunde du ?  Vad är ni ute efter egentligen? 
Allt var så bra i början, och helt plötsligt så bara "poff".. Vad var det som fick dig att tänka om? Och att få svar på detta så är det som att prata med en vägg, du säger ingenting utan är bara helt tyst.. Vad får dig att må bättre av det? Var det såhär du ville ha det egentligen??  `jag vet att du läser detta någongång` så snälla svara mig!!
DETTA KOMMER BLI SVÅRT FRAMÖVER!


ingen kommentar....

...om dagens tävling.. FY FAAAN säger jag bara..
Åhh hatar diiiiig!

Mys ikväll

Idag blir det levande ljus och film med johanna:D Imorrn drar vi till norrköping och skakar våra rumpor, haha..
Det ska bli fantastiskt roligt, både idag och imorgon :D
Mycket ska inhandlats till imorrn och det ska packas, och maten ska göras. *suck*.. men men fritiden är igån igen :D så himla sköööööönt..


Torrt

Det har inte varit så mycket skrivande för min del, ber om ursäkt för det.  Har bara inte orkat suttit vid datan så mycket..
Det har hänt ganska mycket denna vecka.

Måndag: Vanlig skoldag med vanliga jobbiga lektioner.. haha
Tisdag: Gick i skolan som vanligt. Gick en kvart innan vi slutade, skulle med tåget till sthlm. Inspelningen av singing bee var det roligaste jag gjort detta året. Satans vad kul det var.. (bilder finns på bdb). Kom hem runt 1, så kände inte för att gå till skolan på onsdagen..
Onsdag: Är ledig egentligen, men vi ska lära oss något nyttbokningsgrejs.
Torsdag: Jobbade som ett djur i skolan, tiden gick så otroligt fort. Helt pllötsligt var klockan 11 och jag slutade. Men var tvungen att vara kvar i skolan. Skulle på ett möte :) Och det var värt att vänta. haha.
Fredag: Dagens dag har varit katastofal. Kommer till skolan kvart över 8, ingen TURISM för läraren är sjuk.. Håltimme till kvart i 1. Det blev snack med läraren vi skulle ha då, så vi fick lämna in det vi var klara med och gå hem. så kom hem för 25 min sedan..
Blev lite tjaffs där emellan, blir så trött på detta.. Men som vanligt, ALLT är ju mitt fel.. Dem andra höll med mig lika mycket. Så det är var allas fel. Och så fort man skriver ett sms så är man DRYG :S MOGET.. orkar inte hålla på bråka såhär, jag gjorde inget fel jag är bara ärlig. Det måste man kunna få vara även om andra inte kan ta det.. Och jag har en fritid jag måste sköta för att kunna få betyg i det.. INSE!! 

Imorgon är det första tävlingen för denna terminen, ska bli spännande. Underbara Johanna kommer ikväll och vi ska ha lite mys och somna tidigt. Åker med Matte och Andreas imorrn, får la se hur det blir i bilen :P haha. Jag hoppas på en positiv inställning imorrn och att det kommer gå bra. För jag vill verkligen att det ska gå bra.. All lycka till , till mig :D


Nya minnen

Videon innan var från 40:års festen:D
Lördagskvällen var jag med Johanna, roligt att umgås igenoch få nya minnen.  Vi cykla ner på stan och träffade Tilda en snabbis , hon och några andra satt på bishops. Vi gick in och sa hej sedan fortsatte vi till time out, men det blev grabba istället. Tog en drink där och satt och snacka massor :D  Senare under kvällen träffar jag någon som jag inte träffat på evigheter... Det var riktigt roligt att prata lite.. Det blev kallare och kallare ute, så vi cyklade hem och satte oss i soffan här hemma.. somnade runt 3 tiden tror jag. :D

Söndag vaknade vi upp och käkade frulle vid kl10.. Efter det kröp vi ner i soffan med täcke och myskläder och kollade på `män som hatar kvinnor` (längtar redan till uppföljaren) en super bra film, jag och johanna gissade rätt bra faktiskt..  Efter filmen kände vi oss sega, så det blev en promenad ner till icaEkängen där vi köpte hårfärg båda två. Johannas hår blev toppen fint. Jag är missnöjd med mitt, skulle inte tagit den jag tog. Det blev alldeles för ljust :( kommer vara super fult ju. Hatar när det blir såhär. men men inget jag kan göra nu :( får tvätta ofta så det försvinner haha..
Skulle ha träffat tjejerna i projektgruppen idag, men jag kände inte för det. Känner att jag klarar inte av det efter det jag fick höra igår, och det är det äckligaste som finns. Ska sluta följa med på kalas alltså, spec när du är med. USCH blir äcklad och mår illa.FYYY.. Någon måste ta tag i detta och berätta som det är. Varken jag eller någon annan vågar ta tag i det. Och det förstår jag..Hoppas ni som vet om detta håller med mig. (släkten)



Lyssna noga!


jaha

Hos faster på festen så var det rätt okej faktiskt:D Men tycker inte om dig, du kan försvinna, det är äckligt, snälla förstå det någon gång.Blir så jäkla trött på det. ÅHHH .. menmen... Allt annat folk var rätt okej och alla var på bra humör. haha God mat och go dryck. haha.. ska inte klaga. sedan var det lite lekar.. :D hahha..

Nu sitter jag med en cider och väntar på Johanna..  Ska chilla lite och kankse dra ner på stan en sväng:D Pusspådet. någon som kan göra mig sällskap ialf!!  Hoppas kvällen slutar bra och så..


SKOLAN

sitter nu i skolan och har 3h 30 min håltimme.. USCH säger jag bara.. Hatar fredagar :P
Lunch med stan kl 11 :D..

lite nytt

det har inte hänt så mycket,men något har hänt iallafall..
 Idag var jag i skolan sedan i måndags.. Det var tufft att komma ut :P kroppen ha rinte hämtat sig riktigt än känner jag. Har även tränat idag, det kändes bra men kroppen orka inte.. Det får man ta ibland..
Var ute i friska luften igår med, tog en liten sväng med johanna. Det ar ritkgit trevligt men jobbigt för kroppen. Måste ju börja lite smått.. Hatar att vara förkyld och så.. Men det får man ta..
  Imorgon är det 2 lektioner. 8:30-09:30 är det turism och nästa lektion börjar 12:45-13:50, det är super jobbigt med långa håltimmar. Men ska äta lunch med bror min. Ska bli så trevligt..

I helgen blir det att gå på 40-års fest och bara tare lugnt.. Min dejt (Emma) kommer och hämtar mig halv 2 på lördag. Så romantiskt va ;) haha..

Nu ska jag kolla på unga mödrar och tare lugnt, sängen väntar senare ikväll.. Ska tala om för er att jag är redan skoltrött och trött på skolan:P förstår inte varför. Men det är sista året, så bara att bita ihop och se GLAD ut...


ojojoj

Vilken dag säger jag bara. känns som jag levt på mackor och dryck.. Man känner inte för att äta när man mår såhär. Jobbigt att vara sjuk, för man har så otroligt tråkigt och inte gör någonting.
Nu ska jag bli på bättre humör genom att ta lite chokladpudding med hallongrädde och kolla på rhapsody in rock.
Ha en trevlig kväll alla:D

Fick höra idag att det är någon lektion imorrn inom en ny bokningsmetod som vi ska lära oss.Får se om jag orkar ta mig inte till skolan.

SJUK/ARG

Idag ligger jag tyvärr hemma i sängen och har förkylning och huvudvärk och halsont.  Och det värsta är att man får ABSOLUT inte gå till skolan så fort man känner sig hängig.menmen, får la vara hemma idag, är ju ledig imorrn, så får jag se hur jag mår torsdag..

Igår: Veronica och solan ska få en stor GULDSTJÄRNA av mig här på bloggen. Dem var så duktiga på svenska lekionen, medans jag inte gjorde någonting ;P haha..
Plus att jag var tvungen att vara barnvakt igår när jag inte mådde så bra.. Eftersom ingen annan av dem andra på hans sida kan ställa upp någon gång :S Blir så trött på det där. Vi jobbar och går i skolan och är trötta och slitna när vi kommer..  Men att vara barnvakt tar mkt tid och ork, och det hade jag inte igår, mådde inge vidare och blev då så jävla förbannad på mig själv att ingen av hans kunde ta barnen. Dem har så jävla många olika bortförklaringar. Så jävla dålig stil. Då ska dem fan aldrig klaga när dem inte kan komma på kalas eller något. Då kanske dem fattar vf dem inte vill komma..  BÖRJA TÄNK FÖR FAN

RSS 2.0