helgen

fredag; Blev skolan i 50 min på eftermiddagen sedan var det dax att börja tänka lite inför kvällen :D
Åkte hem, och hade Dennis och hjärte kusin med mig hem. Blev lite fix och snack här, sedan hemåt mot kusin i t-hälla.. Dennis följde dock inte med :(! SYND... Kvällen började hos kusin och samuel, trevligt och mys hade vi. Kameran gick i varv efter vi var klara med  oss själva ;) haha.
Kvällen gick och harrys väntade.. Men innan det så träffade jag Simon, det var riktigt roligt att äntligen få träffa dig. Blir fika och snack nästa gång ? :D   Inne på Harrys så träffade vi lite folk som vi umgicks med resten av kvällen, roligt var det kan jag säga.. Det var en toppen kväll alltså. :D

Outfit (a)


lördag; Oj vilket morgon ;) hahah.  behöver nog inte säga något..
Dagen gick och det blev skopunkten med pappa, och sedan hem och fixa sig lite inför 50-års fest och uppvisning :P haha.. Var lite jobbigt att ha uppvisning och gå på 50-års fest.. Men det gick till slut. haha.
Runt 21 tiden så träffade jag Therese på stan , tog en fika på 1 class coffehouse*eller vad det heter*. Niklas och Dennis gjorde även sällskap där. Mys var det =) Men det blev kallare och kallare ute.. 
Blev sängen när jag kom hem kan jag säga er ;) 


söndag; Imorse när jag vaknade hade jag ont i HELA kroppen (svininfluensa), haha nej det tror jag inte. Men det var jobbigt, orkade ingenting. Det gjorde så ont.. Men allt är bättre nu ..
Åkte hem till sis och var barnvakt, Ida sov när jag kom, och sedan somnade Elina. Tiden gick fort då.. haha.. Det var även ganksa lugnt när båda barnen var vakna, dem roade sig riktigt bra faktiskt. STOLT idag:D
Mamma och pappa kom och hämta mig, och vi åkte och hämta mina grejer och sedan hjälpte jag dem lite med dansen och så. Dem blev nöjd.. happy for that :D  


Tack för en toppen helg alla <3

Vilken kväll.

Helt underbart roligt igår var det.. Träffade lite folk som jag inte träffat på evigheter, och kvällen blev toppen alltså. .Blev harrys hela kvällen och en liten stund på time out...
Orden för hur roligt det var går inte att beskriva.
TACK FÖR EN TOPPEN KVÄLL :D




FREDAGSMYS

Thiht, äntligen fredag säger jag bara..
Denna dagen/kvällen ska jag spendera med Ewe, min underbara kusin.. Det blir utgång för oss ikväll, så himla trevligt alltså.. Så jag kommer inte skriva något mer efter detta inlägget, har ganska mycket jag ska göra nu i helgen men ska försöka hinna med att uppdatera. .

Fredag: Fest/utgång med kusin.
Lördag: Barnvakt,uppvisning (Pakrekn zoo) och 50års fest.
Söndag:Barnvakt och träffa sötnos(Äntligen) <3




vilken dag

Konferenslektion kl 9-11 , ganska skönt faktiskt :D  Sedan gick jag ner på stan för att möta sis och barnen.. Gick till banken och sedan var det hemfärd mot dem. Hjälpte henne att packa ner köket idag, dem flyttar på tisdag . :D Äntligen .haha. Sedan blev det läkarbesök med Ida, och efter det blev det tuna och köpa grejer till skolan..  Barnen har varit halv glada idag, helt odrägliga alltså.. Lyssnar inte, uten dem har sig egen vilja.. Syster med familj körde mig till träning, och den gick la bra.. Gick bättre i tisdags..
   Har varit en bra dag, men lite småjobbigt..

Älskar min syster, hon är allt för mig. Bättre människa finns det inte, kan prata med henne om allt och vi förstår varann så jäkla bra och vi tror på varann.. En syster är alltid bra att ha.. ÄLSKAR DIG KAROLINE <3
                                                                                                                

Trött till tusen

Idag var det förjävligt att gå till skolan, var så trött att jag tvinga mig själv upp. Ändå somna jag runt kvart över 10 - halv 11 igår... 
Provet gick bättre än vad jag trodde. Ganska lätta grejer med. Hahah, lärare kan tänka ibland.. Det tycker vi om :D
Sov en stund när jag kom hem, och vaknade upp för ett liten tag sedan bara.. Känner mig inte riktikt okej.

NI SOM INTE VÅGAR STÅ FÖR VEM NI ÄR KAN BARA DRA ÅT HELETE!

Jobbigt!

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGG..
BLIR TOKIG!!

helt okej

Har varit ute lite på eftermiddagenl. När jag kommer hem rumt 7 så ska mamma och pappa åka till Mallin och fika, självklart följer jag med än att sitta hemma och ruttna. Familjen Mallin höll på med mat när vi kom, en kock ute och två inne..  Men men, dem äter och vi får lite fika sedan, men jag gick upp till Andreas istället. Han kollade på någon serie,  rätt okej faktiskt :P haha, låg och kollade på det hela kvällen medans mamma och dem fika och pratade. haha.. Andreas och ballonger alltså ;) hahah..  
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa, är jätte spännande i boken som jag läser.. Läste 2h igår, blev inte trött direkt. Jag ville bara läsa mer och mer och mer :D
NATTI
 
                                                                                                                           

Rinmangymnasiet

Det är namnet på skolan jag går! hahha.
Idag har det varit 1h timmes lektion med Bettan, Lena och Erica, och Ralf..  Intensiv kurs för hygien, för att vi inte kunde ha den lektionen i 2:an. men det låter bra, pressa in ett betyg redan på onsdag , kan inte bli bättre !  Vad tänker lärare med alltså? Blir så trött...  Bara bita ihop och se glad ut. Haha...
    Ska hem till sötnos senare idag, blir la att ta det lugnt, han är nog trött efter att han gått upp så tidigt, hahha... Rätt åt honom, blir så när man går den linjen.. hahha..


SÖNDAG

Vaknade upp med sötnos bredvid mig idag, kändes bra..  Blev lite film och mys på förmiddag! 
Mamma , jag och pappa åkte till IKEA idag .. Vi skulle kolla på ramar och glödlampor, men det blev massa annat oxå.thitih..
Fick överkast till sängen, en sänglampaoch en prydnadskudde, självklart blev det ram till den fina bilden som ska sitta på väggen.. Sötaste skulle följt med, men han kom på att träningen började kl 6. Sydn att han kom på det ;) haha..
 Blev även käk i v-ås, pizza hut sitter aldrig fel. Finns tyvärr inte här i Eskilstuna.. Det var super gott..
Det är min dag idag!

Imorrn börjar skolan igen. Känner inte alls för det ska jag tala om för er.. Ha intensivkurs och prov på det på onsdag, jobbigt jobbigt jobbigt.. Första veckan lixom? Hallå? Det ska la vara mjukstart? Men vi elever har ju inget att säga till om.
  Nu ska jag sluta klaga och ta mig en dusch och lägga mig och läsa och kanske fösöka somna tidigt..
SKOLAN VÄNTAR JU!

                                                                                 

Hjälpt pappa!

Idag vaknade jag rint 11 tiden, kändes skönt ..  Tog en dusch och följde pappa till klubblokalen , han skulle sätta upp speglarna i lilla hallen!  Det tog sin lilla tid , men till slut så fixa sig allt..
Åt inte så mycket till frukost, så det blev lunch runt 2 tiden. hhaa. Inte världens bästa lunch direkt.. en cheesburgare, fyra chicken bitar och en äppelpaj.. Men det gick...
  Senare kom min lilla plutt hit ..TREVLANS!
Pappa lagade mat och jag gjorde pannacotta. Det blev ost och skinkpaj först, sedan efter det blev det goda kräftor, mumma..  Till dessert blev det pannacotta med hallonsås över.. Super gott var det. Jag lovar er...

Imorrn blir det IKEA :D !!

sällskap

fick lite sällskap här hemma ett tag idag :D Var rikigt trevligt och mysigt.. Var så ensam att sitta själv hemma och bara inte göra någonting. Så bästa Dennis kom hit<3  Dennis och Milo har blitt bästa vänner alltså, dem lämna mig utanför i mystimmen :( thih.     
   Det blev även lite fotokrig, men jag tror Dennis vann på det :(  För han fick en halv bra bild på mig. Så jag gav upp. hahha.
RESULTAT



Skogen

Lång promenad idag med klassen i skogen. Det var äckligt varm , men det blåste lite som tur var..
Men har skapligt ont i mina fötter igen...Jobbigt värre..  Någon som kan ge massage tonight ? =)
Vi gick den långa vägen till en lärare som tog 50 min, sedan när vi ätit klart och skulle gå på till bussen så fanns det en annan väg som tog 15 min att gå :P haha , lärare är förjävliga ibland ;)


Skolan

Idag började det, det var jobbigt att kliva in i skolområdet, det tog emot ritkigt mycket. Sommaren har gått fort och nu sitter man snart på skolbänken med vanliga lektioner..
 Vi fick inga scheman idag, vilket jag blev väldigt ledsen över :( vanliga skoldagen är på torsdag nästa vecka..
  Vi ska även till hällby imorrn och gå i skogen. *inte plocka svamp denna gången* men usch vad jobbigt...  Veckan efter ska vi gå på några olika saker, sedan har vi prov på det på onsdagen.. REdan prov lixom?? Hur orkar dem? Jag förstår verkligen inte. Vissa skolor är knäppa, som våran tex...

Ikväll ska jag mysa till det för mig själv i min soffa och bara ta det lugnt, och inte längta till morgon dagen ;)
Kanske ner till ica och köpa något gott gott!




3h 15 min

Då är det dax för första skoldagen ...
Skriver mer senare <3

Trött

Idag är jag jätte trött, förtår itne varför, kanske bara för att jag vet att skolan börjar snart och man vill bara ligga kvar de sista dagarn i sängen och bara njuta. men icke idag:P
  Mitt älskade hjärta kommer hit snart, då tänkte jag tvinga med honom till tuna, sedan ska jag hem till mormor och plocka posten, sedan hem till sis och plocka posten..  Senare ikväll så åker jag iväg och dansar med lite folk, ska bli så himla roligt... Ta en sista sväng om innan träning / tävlingar och skolan börjar.. 
Får hoppas på en toppen dag idag:D

/ L

klockan tickar

jag är trött men kan inte sova, det är så jobbigt. USCH.. Är trött, men värmen i rummet gör så jag inte kan sova, fönstret är öppet, men hjälper inte.. Hatar nätter då jag inte kan somna..
Kollade på en märklig film innan, då menar jag verkligen märklig.. Försökte somna till den, men det gick bara inte.. Tänker och funderar och allt hänger i luften.. menmen..
NATTI NATTI .

Boring day

Det har absolut inte hänt någonting idag, har gått bara gått runt här hemma och inte gjort någonting. Låter ganska tråkigt, jag vet.. Så idag har jag ingenting att skriva om..

Usch , skola snart..

Godmorgon

Jag hade tänkt mig somna tidigt igår och kliva upp skapligt, eftersom skolan börjar på torsdag..
Men istälelt somnade jag runt 2 och vaknade  kvaret över 11 :P hahah , kommer bli tufft att börja kliva upp kl 7 på fredagen..

God morgon alla.. Har nyligen ätit klart min frukost som jag inte kände för att äta :P haha.. 
  Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, vi ska hämta Milo i eftermiddag och sedan ska jag få nycklar av sis, för dem åker på semester till våran kusin i småland. Så vi ska ta han om deras misse och jag ska fixa posten hos dem och hemma hos mormor och  morfar. Så jag har jobb denna vecka :P haha. Hade jätte gärna velat följt med till Småland, men skolan börjar ju snart. Träffar inte Linus så ofta, det är synd, han är så himla rolig och lite knasig. haha..
  Nu ska jag göra mig lite fräsch , så får jag se vad jag hittar på , det regnar även ute idag.. SOMMAREN är över tror jag.

/L

Kvällen

Måste börja med att säga att 100m herrar  i finalen var så rolig att se. Bolt var nyfiken på tiden och han tog världsrekord 9.58. GRATTIS till honom :D

Denna blåsiga kväll har jag tagit det lugnt, vi fick främmande av Agneta och Jonny. Det blev fika med saffranspannkaka och sylt och grädde *mums*  Sedan kolla vi på filmen från Gotland:D haha roliga bilder där..
Sedan har det blitt tv och massa annat.   
 
En nyhet som jag fick idag var att Pontus min danspartner stannar hemma i höst, jag blev så glad när han skrev det och nu blir det tävlingar till hösten och träning :D Dansen är verkligen livet, det är det bästa som finns..  Pontus är den bästa jag dansat med. En underbar vän och danspartner =)

/ L

Strömsholmen

Det var en toppen kväll igår, jag, Dennis, Samuel och kusin Ewe gick ner på stan vid 8 för vi skulle se `inte magnus uggla band`. Efter det så väntade vi på nordman som skulle spela innan det s mall i luften :P haha..  Det började regna till tusen när norman började spela, men vi satt under  ett träd och njöt och lyssnade och hade super roligt. Ewe och samuel stod framme vid scenen. så jag och Dennis satt kvar vid borden. Mysigt med regn ibland ;) 
 Fick skjuss hem av saumel och ewe, det var snällt.   
Det blev nattmat när vi kom hem till Dennis, pommes och korv, men jag käkade bara korv med bröd.. Kände mig inte riktigt okej.. 
 Ligga och prata och skratta i sängen är mys !!    <3

/ L

No Life!

Människor som inte har ett liv kan skaffa sig ett!
Istället för att lägga sig i andras liv, så kan man ju alltid försöka med att skaffa sig ett eget, men det kanske inte blir så lätt om man inte kan få ett.. Är man trög i huvudet som vissa är så går det bara inte. Men kan inte förstå varför man inte kan låta andras liv vara? Är man beroende av att förstöra för andra om man inte kan skaffa sig ett själv?

GÖTEBORG

11 augusti- Vi tar tåget 10:09 ifrån Eskilstuna och anländer till Gbg runt hlav 2. Vi går till hotellet och kollar om det går att checka in, vi var lite tidigt så vi visste inte riktigt. Men rummet var ledigt. Vi bytte om och fräscha till oss lite innan vi gick till avenyn och leta mat. Det första bästa vi såg var subway och det blev det oxå, fasligt vad gott det blev. Efter maten blev det nordstan, är jag hittade en jätte fin klocka, sovmask.. Så var nöjd..  Runt 5 tiden träffa vi Louise (Emmas vän ) tog en fika och pratade, det blev även middag med henne senare på kvällen. Då vi gick till en Italienskt Restaurang, jag tog lasange, och den var super god ska jag tala om för er, och till dessert blev det vanilj pannacotta.  Efter den middagen var vi verkligen mätta kan jag säga er.. Det var en toppen dag :D

12 Augusti- Denna dagen var vi på Liseberg, nöjesparken öppnade inte först 13.
Vi satt och åt frukost då jag och Emma känner igen en kille som sitter med sin vän och äter frukost. Han hade märkliga kläder(scen kläder ) och han kolla på mig som om jag skulle kännai igen honom :P Vi kom det så småningom, det var ju Charlie Caper som vann talan 2009. Han var så söt.. ttihi.. Senare så  tog i oss ner till avenyn och skulle ta ut pengar och försöka hitta en tjocketröja åt Emma. Hittade dock ingen..  När klockan började närma sig 12 så ville vi ha Chai latte innan vi gick tillbaka till hotellet för att byta om till lättare kläder, för solen började skina och det blev klarblå himmel.
Inne på Liseberg så såg vi Andreas Andersson som spela fotboll förut i Aik tror jag Emma sa. Han var där med sina två barn.
Sedan var det Liseberg hela dagen fram tills det stängde..   Vi hade ont i fötterna och var helt slut i kroppen. Hahah.
Toppen dag Emma (Y)

13 augusti- Kroppen känns som den ska rasa ihop, både Emma och jag kände oss helt färdiga i kroppen.
Suttit på tågen hela dagen. Vi kollade på 17 again, roligt film (rekomenderar att se den).
     Ikväll blir det till att träfa den bästa.. Lite film och mys kanske, om jag inte tvingar honom att  följa med ner på stan:D Får la se hur det blir..

/ Linda

10 augusti 2009

Idag blev det att kliva upp tidigt och ringa till vårdcentralen (distrikskötersan) jag berättade hur det var och hon sa direkt att hon ville att jag skulle komma in så hon fick titta på det.  Så 09:45 fick jag en tid. Det tog knappt 5 min inne hos henne. Fick lite salva och ett stort jävla plåster på det. haha. /tog bort plåstret för en stund sedan och det ser bättre ut, men har fortfarande ont och är lite öm än.) 
   Åkte hem och sov lite till med underbara Dennis. Somnade direkt och vaknade upp runt 12. Blev frulle och sedan ner på stan en stund. Där jag bestämde mig för tredje gången gillt att ta hål i näsan igen ;) Så nu sitter den på plats och hoppas på att den får sitta där nu! haha.    Blev mat och film hemma hos Dennis, sedan var det dax att åka hem och packa inför imorrn.
Kommer sakna dig gubben <3
 Åker  till Göteborg imorrn med bästa Emma , vi ska leka av oss lite och bli barn på nytt :D  Kommer åter hem på onsdag, kan kanske få låna Emmas dator och blogga lite där nere! 

Puss o Kram Linda

9 augusti 2009

Har blitt mkt sol och bada denna helg :D Så nu är brännan fräsch igen och fin igen. haha. Det tycker vi om. 
           Bara två dagar kvar nu tills jag åker till Göteborg med Emma. Det ska bli så otroligt roligt och skönt.. Det ska vara toppen att vara ifrån Eskilstuna ett tag till , men kommer sakna dig :( <3

Har dock inte så mycket mer att berätta.Livet rullar vidare som vanligt.. 
Men... Skolan börjar snart.. Shiiit..

/ L

City

Åfesten är igång i Eskilstuna!

Längtar tills jag åker på tisdag till Gbg med Emma:D

kortspel

Igår var jag hos sis och spelade kort med henne och Emelie, Gud var roligt vi hade det alltså :D thih. Men varken karro eller Emelie var glada över mig.  Jag vann 7 ggr :D haha. Det sltuade med att Karro kom sist med 225 poäng, Emelie 145 och jag 25 poäng.. Jag hade verkligen taktiken i huvudet denna kväll. Så himla roligt.

Weei

Fick ner min mamma ner på stan idag, eftersom alla andra dissar som vanligt i denna jävla fucking stad... Men men..
På stan hittade jag en jätte fin kavaj som är lite längre :D Super bra at tha till klänningar, istället för att ha en vanlig tjocketröja. Sedan blev den en ny bh, den vita börjar ge med sig..  Är super nöjd med mitt köp idag.

Ikväll blir det att spela lite kort hemma hos sis:D Igår förlorade jag stort, men idag ska jag ta igen det :D 
Finns på tele hela kvällen ..
                                                                                      <3

suck

fan vilken jävla vecka detta kommer bli.. ÅHHHHHHHHH

Onsdag

Vad ska man hitta på idag? Ensam och har tråkigt..  Försöker verkligen, men finns ingenting kvar känns det som..
Allt är borta.. :( ..

:D

Spendera morgonen hos dig <3. Blev att cykla jäkligt for them, skulle klippa mig kl 2 ;) haha det gick bra, men kändes som jag hade duschat när jag kom hem .. haha. *klimateriekossa*
  Blev riktigt nöjd denna gången, det blev som jag ville ha det...   Efter middagen åkte jag hem till sis och pratade och senare så började vi spela kort. Vi satt där riktigt länge och skrattade och spelade..  imorrn kankse det blir mer spela och dricka lite:D fun fun.
                       <3

/L

bio

Igår var jag och såg `sommaren med Göran` den var riktigt bra.. Men inte super duper mega bra, men bra var den.
Det är en film man måste kolla på.. haha. En hel del skratt blev det.. :D

          <3

tiden går fort

Det är redan 1 augusti, och snart börjar det snart igen..
Känner att jag knappt haft tid till att göra något, men jag får låta dagarna gå som dem kommer :D haha.
Sommaren är snart förbi, men det har ju knappt varit någon sommar tycker jag. Vart är solen?Värmen? Allt har försvunnit tydlige.. Denna svenskasommar har var omöjlig... Håller du med?

/L

Gotland 1/8-09

Jaa,gick upp 8-skulle städa huset och så. vi skulle vara ute 12..
 Sista dagen på gotland vad att åka mkt bil hit och dit. Vi kollade mer på  olika rauker. Sedan gick tiden och hungern i magen ville jag ha bort. Så det blev en kyckling och curryröra macka vid klintehamn, jätte fint ställe.  Senare på eftermiddagen blev det att vi åkte till lummelundegrottiorna. Super  häftigt var det verkligen, men lite läskigt att gå in i grottan och kolla hur de tre pojkarna gjorde för att komma fram i grottan . Usch så hemskt det var..
  
Vi tog båden som gick 00:50 ifrån visby, resan gick bra hem och det blev sova hela vägen på båten.. Hytten vi fick var super fina och större än på finlandsbåden. haha.  Vi kom hem kl 6 till våran älskade hus, där vi började packa upp våra väskor och  sedan väntade sängen. Somnade runt 7 och vaknade halv 12 :D mer gött kan det inte bli.
  SÅ SKÖNT ATT VARA HEMMA <3

 Bilder från veckan kommer upp idag på min bdb
/L

RSS 2.0