Film

Trodde den skulle vara bättre.Folk sa att den var super bra, men neej jag tyckte inte det! BESVIKEN

Klassisk/ romantisk/ dansfilm. Klart den underbara filmen om man har tråkigt. Riktigt bra är den. En film jag aldrig tröttnar på.

Helgen

Lördag:  Det blev en lugn lördagskväll, satt hemma med bästa vännen och bara kollade tv och film om skrattade. HAHA.. Helt cool lugn lördag. SKÖNT :D

Söndag: Vaknade runt 10 eller vad klockan var, petade på vännen för att han skulle vakna.Hade så tråkigt..  Idag har det bara varit lugnt idag med. När pappa kom hem blev det åka till lager där det blev 2 linnen / 1 tjocketröja / underkläder/smycke :D Men tanke på shopping, i fredags blev det 1 par byxor/  1 t-shirt / 1 tröja.. Nu blir det inge mer först när jag fyller år..

LÄNGTAR TILLS 13 MARS



ESKILSTUNA?

Folk lever på att sprida rykten. Är folk så svartsjuka att dem måste sprida ut massa rykten!?  Aldrig förstått hur roligt det kan vara egentligen. Kan ingen förklara det för mig? Vet ialf att det är rykten = svartsjuka..
Eskilstuna är väldigt känt för all jävla skit som går här !
Lägg ner med all bullshit talk!!
Att ni orkar hålla på som ni gör :S

Besviken

Trodde inte detta om dig, kanske ska ta ett break.
Detta du kan bevisa så är det värdelöst.

GRATTIS

Lilla tjejen blir stora tjejen.
Grattis på 2-årsdagen Ida.
Mosters busflicka


slut på ledighet

Det är sista lovdagen idag. Ska njuta riktigt ordentligt ska jag säga er. Helgerna räknas ju inte som lov eftersom alla är lediga varje helg.   Det har varit ett fartfyllt lov, dagarna har gått så otroligt fort. Ny tag på måndag.

Veckan har bestått av :
Träffat vänner
Shoppat
Sovit  (vilat)
Åkt skidor
Njutit av solen
Lekt i snön

  Nästa vecka går jag bara två och en halv dag, mjukstart. Känns underbart. Ledig vanliga onsdagen och torsdag är Lena på kurs eller något så ledig då med.. Fredag går jag 2h så det blir underbar vecka.


fredag

Idag blev det shopping med johanna, hann duscha och sminka och hitta kläder på 1h, helt otroligt säger jag bara.. Blev byxorn tröja och t-shirt.. Så gosig gos säger jag bara. lite vår kläder :d thih
 Nu fikar jag och ska snart röra mig vidare kanske:D


Bjursås

Det var en helt underbar dag igår! Riktigt roligt och toppen väder. Killar som följde efter och jag vinkade glatt till dem ;) haha.. Det var super roligt igår mycket skratt och bus. Tack för dagen bästa vännerna (daniel och Johanna).





TACK TILL DEM BÄSTA <3


Passar lilla mig

http://open.spotify.com/track/7m5mo8byNANkr5SuKWo9vN


onsdag

 Idag har jag varit överallt och lite till.. haha.    Vi åkte runt 12 tiden ut till kvicksund för att hämta Danne´s mammas skidor som jag ska låna. Åkte till hällby där daniel hämta grejerna och så, hans familj hade ätit upp mina toffiefee , blev faktiskt ledsen i ögat där. Det blev slagsta, hem till syster och hämta skidjackan, fick låna den. Snällt av henne.  Hem och göra lunch, som det blev nudlar. Lunchen tog vi med oss ut till baksidan och satte oss i solen och åt. Riktigt skönt i solen idag. 
  Ikväll har det varit träning, det gick bra.. Men finns en hel del kvar att göra, det tar vi.   Sitter nu och kollar på lite OS och det går inte så jätte bra för Sverige nu. Dem har tappat i många grenar tycker jag. Men kanske har fel.  
   Imorgon bär det av , åker kl 7 från Eskilstuna.. Hoppas det blir sol och fint imorgon.  Morbror ringde nu ikväll och tyckte vi skulle ringa när vi kom upp. Göra lite sällskap i backen,  alltid lika trevligt ju. 
   Nej gott folk, nu ska jag göra mackor och sedan försöka varva ner lite!



INTE IKVÄLL

hej gott folk!
Det är många som undrar och tjatar om jag ska med ut ikväll!?
- NEEEJ, jag ska inte ut ikväll! Men nästa onsdag smäller det. =)


sunshine

Solen lyser, klarblå himmel men riktigt kallt!

Idag är det rätt mycket som ska göras innan kl 16. Åka ut itll kvicksund, hämta grejer, hällby efter det. Daniel ska hämta sina grejer m.m. Kanoncenter och fixa trixa. haha. Sedan ska jag leta fram alla grejer, blir fullt ös idag! 
FÖr kl 16 sak jag träna dubbel med dem bästa :D


Se upp i backen

På torsdag drar jag , danne och johanna till bjursås och åker skidor.  Ska bli roligt och skönt att få komma ut och glida i backen. haha.  
Vi åker kl7 hemifrån så vi är framme till 10 :) , åhh jag längtar ska jag säga er..

Förlåt!

uppdatering så snart som möjligt, haft fullt upp <3


OBS!!!!!

VILL HA TILLBAKA MIN SKJORTA, DU VET VEM DU ÄR SOM HAR DEN.
HÖR AV DIG TACK!


söndag

Åkte till bästa vännen igår! Skulle kolla wallander och moffa, men jag somnade runt halv 11 eller något!
Vaknade upp och frågade vad klockan var , 23:10. Då danne frågade om han skulle hämta madrassen.. Självklart. Men jag somnade om när han gjorde det, och vaknade sedan kl 01:00 och såg att han låg på den och kollade på tv, jag hade ju självklart somnat med kläderna på i hans säng. Så vara bara att ta av sig och lägga sig och somna igen! Lite roligt faktiskt.. Mycket kan hända när man sover! 
  Snåla jävel / daniel.

 Idag ska jag ner på stan och träffa mamma kl 15. Blir stan en sväng, sedan vet jag inte riktigt, återstår och ser. thih . Kan ju försöka flirta lite med henne ;)  
   När jag kommer hem senare ska jag nog faktiskt klä på mig och gå ut och slänga mig i snön :D haha..

 Ha en toppen vinterdag


Lugn dag

Idag skulle det varit träning med Jimmy, men min dansparter jobbar.Stackarn får skotta massa snö och ha sig. Tycker synd om honom, och mer kommer det. 




Dagen idag har annars bara varit att slappa, kollat film med Jimmy och bara tagit det lugnt.. Har även nördat ;) haha. *scch*.    Det blir en lugn kväll med för den delen..  
Blev sugen under dagen att bara klä på mig varmt och ut och leka i snön, det såg så härligt ut. Kasta sig i det djupa och bara få bli barn på nytt!
Det är faktiskt skönt att det är lov nu ! Hade inte orkat gå till skolan imorrn om det hade varit skola. Få lite ledig och kanske åka pulka/skidor någon dag. 

kaotiskt

Går dagen blev riktigt rolig. Men det blev tråkigt på slutet! Jävla länstrafiken.

  Ni som fick sms igår, konstiga sms. bli inte arga över det. Jag och tjejerna spelade ett spel och hade jätte roligt.
Ta inte illa vid er.
  Inne på krogen vad det rätt roligt, folk man inte träffat på evigheter kom dit, lite kul.. Eller hur Walle ;P ? hahha. 
 Kvällen och natten gick, vi väntade på nattbussarna som ALDRIG kom, fan är det för jävla länstrafikjävlar!?  Det är dåligt att dem inte sätter in taxibilar eller något annat..Stod ju massa ungdomar inne på corner och försökte ringa efter taxi, undrar hur många som kom fram!? 
 
Det är MASSA snö ute, UUSSSSCH. Och mer ska det bli. Lek och ha kul på SPORTLOVET. haha.


IKVÄLL :D

ÄLSKADE FLICKOR <3


Idioter

Svartsjuka idioter och töntar finns där ute!! Vad är det med folk egentligen? :S har dem inget annat för sig än att försöka göra sig roliga inför andra istället för att skaffa sig ett liv.. Men antar vem du är....

Snön

Den bara faller ner för fullt, tycker inte om det. Tror ingen vill ha me snö nu. Kunde inte detta komma i november och ligga kvar tills nu. Det kan försvinna nu tycker jag. Vill ha värme och sol och vackra blommor :P haha


FANTASI

skaffa egen fantasi och lev livet!!!

god mat

Idag blev det hemmagjord pizza, på den blev det pizzadeg, tomatsås, skinka,salami,ananas, kronärtskockor *stavas* och ost på toppen.  så gott var det, bättre än köp pizza. Det blir en sådan god smak när man gör det hemma och man kan verkligen blanda det man vill ha på..
Till dessert blir det hallonmousse med riven choklad ovanpå.  MEr gott än så kan det inte bli. Toppen fredag idag, förutom att du saknas såklart! DISSARE! 

Imorgon alla, då blir det tjejkväll ska jag tala om för er! Hoppas det blir super duper roligt. Blir ju att ta inträde med fribiljett och träffa Jackie Ferm från Paradise hotell. Nice va? =) 


söderkåkar - dag-ottos sång


nu är det lov

Hej alla glada!
Nu är det lov för er som fått lov dvs..  Kan ni inte berätta lite vad ni ska hitta på ? =)


Denna dagen har varit bra, religonen blev det att göra ett papper sedan fick vi gå. inte så många som var där , men det gick..  Pratade lite med Lisa efter det, sedan blev det kolla balklänning och fika med Beccis!! Jimmy kom förbi oxå, trevlit trevligt  =) <3

Skriver mer senare har bråttom ..


Torsdag

Det är alltid få par på träningen på torsdagar 'väldigt mkt på där :P haha`
Idag gick det jätte bra, hade roligt oxå. Tiden flög bar förbi kändes det som.   Och nästa vecka är det inten träning för då är det lov, men blir att träna dubbel två dagar, ska bli så bra.. SNART SITTER DET FLICKOR OCH POJKAR :D nu ska jag bara njuta av kvällen och gå till skolan imorgon, sedan är det looooov :D

Imorgon blir det en tripp på stan och överallt med Beccis, vi ska försöka hitta våra otroligt snygga balklänningar. Jag undrar hur det kommer gå egentligen, hoppas på att vi hittar dem..  <3


Kocken Linda

Idag lagade jag maten, mamma jobbade och träningen är tidigt. Det blev kycklinggryta(thai) och spagetti till det. Ritkigt gott blev det faktiskt, är glad att vi har den bästa kryddan hemma. Maten blev super god.  Tur att man kan laga mat iallafall.
Det är jobbigt när träningen ligger kl 18 :(  Det är smällar man får ta, men alltid dem man får ta..
Känner mig duktig som lagade den goda maten idag =)


Sommar


18/2

Det kan hända mycket, men detta trodde jag aldrig!

Danslokalen

Sitter i lokalen och väntar på johanna. Vi har tränat dubbelbugg 16-18. Gick riktigt bra faktiskt, men super segt att bara sitta och vänta. Är dessutom jätte hungrig och trött. Kommer inte kunna äta först jag vet inte när :( åhh, vill bara hem till mat och sängen.  Har man lovat något så får man hålla det :D
sitter och fryser, det är nog bara för svetten har sugits in i hudet ,så äckligt. hade velat åkt hem emellan, men så kan det gå när man inte har något jävla körkort!!!

Ha en fortsatt trevligt onsdag alla.


ska jag?



bara älskar Nicole Richie tatuering. Är riktigt sugen på att göra en likadans fast utan kors!
VAD TYCKER NI ? =)

tv-tablå premiär

2 mars kl.21
3 mars kl. 21

7 mars

Missa in nya säsonger av dessa tre. Nya spänningar och dramatik. Kanal 5 siktar högt!

God morgon

Idag är det min lediga onsdag som vanligt.  Så skönt, blir träning kl 3 idag, kanske 4.. Får se vilket det blir.
Hoppas på att att vi får ihop något lätt och snyggt ! thih ..

Jag vaknade 04:45 imorse, var riktigt pigg då. Men jag kunde somna om igen eftersom jag hade min ögonbindeln!  Det lät exakt som det var någon som försökte borra sig in i huset när jag vaknade.   Vaknade igen runt kl.10. Så skönt.   Att få sova en gång i veckan är nästan fusk ju. Man behöver denna tiden i veckan kan jag säga er, annars blir det jobbigt i slutet. 
Nyligen ätit klart min frulle, yogurt med flingor, nyponsoppa och ostmacka med gurka på ! MUMS


MUSIK


vad ska man säga?

Det ska la vara lika för alla? Som du sa, vi betalar faktiskt för detta. Jämnställt ska det vara för alla.
Finns mycket man kan säga, men om man ändå vågade. Kommer bli ett jävla hallå om någon öppnat käften. Får man la skit för det oxå, vågar man ju inte komma tillbaka! 

Lika för alla, rätt ska det vara.

håller tummarna

Hoppas på så många <3

16/2

Hej min underbara människor!
Skrev ingenting igår för kvällen sluta inte så bra, var arg och besviken så blev inget skrivande.
Det blev en kväll med johanna och jimmy! en riktigt rolig kväll!  Jag kollade på `prinsenssa(n)` när dem två kom. Dem kom med samma buss, otroligt roligt faktiskt. haha.  Sedan efter den blev det jobb med grejen, och då hade `new moon` blivit klar, så vi kollade på den.. Åhh jag blev så arg för slutet, längtar till nästa film nu ju. SUCK.. 
Tiden gick och vi kollade på gamla som nya bilder..  Hade en otroligt rolig kväll alltså. TACK FÖR DET<3 
synd att det bara slutade som det gjorde :(

Skolan idag har la varit okej tror jag! Naturkunskapen, lika tråkig som vanligt.. Barteknik blev det göra rom drinkar, så gott `vissa` MUMMA..   Och svenskan, aldrig varit så flitig sedan  jag vet inte när . Jag var så duktig idag, eller hur sara. haha..  Blev en liten fikatripp med Sara, prata om det hemliga vi ska göra och snacka massa annat skit.. kul kul...

Den röda gjorde jag och becca, super goood:D

Gumman, vill inte att du ska vara ledsen. Du vet att jag finns här <3



ONT!!!!

Höger sida av ryggen och benet gör ont! Fruktansvärd värk :( undrar vad jag gjort. Går knappt att röra sig!
Snart klar med buffertdagen och ska hem och lägga mig och bara slappa, så ont. BLÄ!! Värktabletter räddar min dag idag hoppas jag! 


HALLÅ FOLKET!?

Varför har ni blivit så dåliga på att kommentera????????

hur söt kan man bli


Vi älska dig Noofie <3

stan osäker

När dessa två små gossar är ute, då blir stan osäker ;)
Pusspåerminavänner


VIKTIGT!

JAG ÄLSKAR DET UNDERBARA VÄDRET IDAG, GICK NYSS EN RIKTIGT POWER WALK, SÅ JÄKLA SKÖNT.. 
NJUT AV DAGEN ORDENTLIGT.

Fun

Det var roligt igår, lite segt i början, men det kom igång så småningom..
Vissa mår som dem förtjänar idag :( tycker synd om dem...   Lite extra roligt var det igår för att du sa att du inte kunde dansa, men du kunde det ! Behövde inte vara någon lärare. thihi..

Nu ska jag ta mig  en vinterpromenad i solsken och blå himmel. Sedan ska jag jag hem och plugga gärnet alltså..
VÄDRET VÄNTAR :D


alla <3 dag

Jag hopaps ni får en bra dag idag! förgylla dagen med den ni tycker om riktigt mycket! 
Detta är en mysig dag för alla som har någon. All lycka till dem :D

du <3

Party lördag

Ikväll blir det fest, ska ta det lite lugnt faktiskt.  Hoppas det blir otroligt roligt ändå! Ska dansa till tusen, om min höft inte låser sig. Det gjorde den på busborgen igår, lite läskigt var det! Få hoppas på det bästa och hålla tummarna.
Jag hoppas på det roligaste som möjligt. Ni som sitter hemma ikväll önskar jag en riktigt trevlig lördag, kryp ner er i soffan/Sängen med gotti gott och sätt på en toppen bra film eller kolla melodifestivalen eller gör både och. Haha. 

PARTY VÄNTAR =)


oviktigt

Nu förstår jag att min hälsa var inte så viktigt för min mamma. Det var hon själv som sa att hon skulle köpa ett kort till mig så jag kunde börja träna. För jag måste få upp konditionen säger hon.  Hitta jätte bra skor m.m idag på tuna. Det blev aldrig av att köpa, det blev bara gnäll från hennes sida om att hennes penger försvinner. Ja, men då ska du fan inte lova din dotter om någon träningskort. Åhh blir så jävla arg alltså. HELT SJUKt.. Vill ju komma igång med annan träning än dansen , eftersom vi aldrig göra något annat än dansar...



13/2

Påminelse, idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år och blir stor tjej :D

Jag har haft en hemskt natt, Pontus ringde mig två gånger, fårr massa sms och jag vaknade tvärt kl 4 och trodde det var någon i rummet och jag blev jätte rädd och kunde knappt somna om. Sover ju med nattögon på helgerna! Så otroligt skönt. Usch denna natten har verkligen fått min på dåligt humör. Men det ska ändras för ikväll är det party och roligt folk.
Under dagen ska jag till stan / tuna park och kolla lite och tare lugnt. Får se vem det blir med, om jag går med johanna eller mamma och pappa eller alla. Skulle vara ritkigt trevligt faktiskt.   Måste nog kunna ta med en power nap under dagen, känner att ögonen går i kors på mig!




SKITSNACK

Folk är som jag vet inte vad.
säger bara FYFAN för dem som snackar massa skit och håller på. Svartsjuka eller bara tycker om att vara jävligt elaka.   Blir så jävla irriterad, sköt erat eget liv istället för att förstöra andras, men det kanske ni tycker om att göra för att ni ska kunna må bra och vara lyckliga!?

Busborgen

Jag har haft jätte roligt idag! Det kunde ni inte tro , men jag har haft det.
Otroligt länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde jag idag!  Ska försöka ladda upp iblder så snart som möjligt =)
Som ni ser på vissa bilder, så  hitta jag och johanna vårat favorit rum ;)
BJUDER PÅ VISSA






TACK FÖR EN RIKTIGT HÄRLIG DAG MED LEK OCH SKRATT!

SNART

Åhh, ska bli så kul att åka snart! busa lite och roa sig med småbarn. thih ..

BYEBYE

Rolig dag idag

Hej mina söta läsare!
Idag har jag skolan i 2h bara, sedan ska jag och johanna ta med våra syskonbarn och leka lite.  Vi ska åka till busborgen i Västerås. Förstå hur kul vi  kommer ha det. Jag vill bara att klockan ska gå fort idag. Absolut så ska kameran med!  
Jag och johanna kom på igår att folk kommer tänka `Unga mammor med sina barn, dem har säkert lärt känna varann på BB` fan vad vi garva när vi kom på det! Det kommer vara så, jag lovar er.. Ska bli roligt att få umgås med Elina en heldag. Länge sedan..
Kommer komma hem ikväll någon gång, då får ni se bilder som jag har tagit under dagen..

Linda ska bli barn igen!


Lite bilder som inte kommit upp

Måndagen var det hjärt och lungräddning i skolan, sedan åkte jag på gympa med johanna. Hon tränar småbarn!


Tisdag var det barteknik såklart:D Jag gjorde den godaste drinken denna lektion.
GRÖNA HISSEN

lång dag

Suttit kvar i skolan idag och jobbat med projekt. Blev kvar till 14 fast jag slutade kl 11. Kände mig riktigt nöjd faktiskt. Vi har oxå kommit långt med projektrapporten. Så på måndag blir det en ännu längre dag.. Då ska vi sitta hela eftermiddagen och få ihop allt till slutet ..
Ikväll blir det att börja lite på min krönika som jag inte skrivit på än. Ingen aning om vad jag ska skriva om just nu, men kommer på det snart. Ska bli klar med den, så jag bara har lite att göra på buffertdagen ,sedan ett prov då..
Dagen väder får en puss på sig idag :D


Skönt med helg snart !


Torsdag

Idag är det skoldag igen! Sitter nu i skolan och har rast, men har egentligen konferenslektion! Det går bra, alla övningar i pärmen är sådär . Då menar jag mellan svåra..  Slutar kl 11 som vanligt, men ska äta lunch i skolan och sedan jobba lite med projket.  Hoppas vi kommer komma långt med det! Sedan är det bara hem och plugga vidare. 
  Så kankse inte blir någon träning för min del idag. Skolan är viktigare och orkar inte ha massa ligga över lovet!
Då kommer det hända grejer då och då! 
 
   Folk tjatar om jag ska följa med ut i helgen! Inte mycket pengar man får för att gå i skolan, det räcker inte långt om man har räkningar m.m.. Så den som vill att jag ska följa med får ta till sig att bjuda ;) haha.. 
 Får la se hur det blir, men tror att det blir en lugn helg med plugga vidare och få allt klart !  

nu ska jag jobba vidare med 20-frågor =) FUUN FUUN

 


SnÖ

Nu är jag riktigt trött på all snö som finns nu !  Är inte ni också det?? Det ska fortsätta vara minus grader och kallt, men den efter längtande solen ska titta fram lite!
Här älskar vi solen när den tittar fram!    Kan det inte bli plusgrader och snön försvinner. Trött på detta nu alltså. Någon som håller med mig ???


-blONDIN

hej läsare! som ni vet så är jag ju blond.. haha.. Jag gick inte på kontrollpanelen och kolla nätverksgrejen, hade inte aktiverat det. Så jag gjorde det och nu funkar det igen. Men tyvärr är det inte trådlösa internet utan sladde n!! Så min älskade farbror behöver inte komma ner!  Tur va Andreas ? =) thih .  *tänker inte på allt!*
Nu kommer jag kunna uppdatera för er som tycker om att läsa min blogg =) HAPPY LINDA nu ikväll!

Har spenderat några dagar med en väldigt rar person som betyder! Har haft jätte roligt oh trevligt. 
Och det har blivit lite mycket fika denna veckan! Usch linda, snart börjar det att jag sitter med en dator på first class.
Jag är är en `fikaberoende tjej` eller vad säger du som sa det ;) thih.  Personen som säger det har helt rätt! Så duktig..  
Ikväll blir det idrottsgalan, ska mysa ner i soffan med godis och bara gotta och mysa. Mamma var så sugen när hon hämtade mig hos Mallin, det blev en sväng till ica och köpa godis och frukt :;D thih ..
GODIS MED JORDGUBBSSAFT. MUMS

Bilder kommer in imorrn när jag inte är så stressad :D



tår i ögat!

Internet funkar fortfarande bara på pappas data, jag håller på att bli knäpp. För jag har ingen musik att lyssna på ingen film att kolla på. Bara tv`n som finns. Och hur rolig är den? Inge rolig alls. Alla program är ju slut. Det kommer snart nya avsnitt av DH =) Det längtar vi efter...

  Det blir dålig uppdatering när internet i mitt rum inte fungerarn, inge kul att sitta i datarummet och det är helt tomt, m.m.. Skriver lite dådå. Men håll koll så kommer det bli bättre .. Jag lovar er!!  
  Internet är ett beroende , som jag! Jag har haft egen dator och internet sedan jag var 8 år ungefär (tror jag). Det är helt sjukt. Rutiner finns när jag exp kommer hem ifrån skolan eller något annat.. Blir så ledsen när det inte fungerar. Kan inte visa er mina läsare bilder och berätta så mycket. Ledsen och arg. 
  Far min kommer inte hem först torsdag kväll :( Ännu värre. Och han själv kommer inte veta vad det är för fel heller. Och det kommer ta evigheter innan det funkar igen, känner det på mig. 

   Dagarna har sett ut som alla andra, skolan har gått bra. Allt funkar som det ska. Har kommit in i det hela igen!
Det är jag glad över! Finns vissa grejer som jag skulle vilja ta reda på , men det får vänta =)! thih .. Nyfikna ;)
 Veckan blir som en vanlig vecka för mig, skolan, träning och ett slut kursprov har jag på torsdag som jag inte börjat plugga på än :( Usch, får la se hur det kommer sluta..
 
  Bilder m.m kommer när internet funkar på min data!


8/2

Blir inte så mycket att skriva när internet hemma inte fungerar :( blir lite ledsen i ögat. Men försöker så mycket jag kan..

Sitter nu i danslokalen och tar det lugnt. Jag och Johanna har varit på stan och fikat lite och tagit det lugnt!
Sedan vart och tränat smågymnasterna och nu här i våran egna danslokal.. Tråkig uppdatering, men inget att göra.
Ska iväg och träffa lite vänner snart.. Ät först är bra =)

ÄLskar er <3


Söndag

Denna dagen blir det att vara hemma! Vädret ute lockar men inge kul att gå ut själv ! 
 Sätta mig och plugga vore en bra idé idag, men orkar inte. Är inte på humör alls! Bråkat med mor och far som vanligt. Dem är nu och köper en ny plattång åt mig. Den gick sönder igår :( klarar mig inte utan en kan jag säga er.
Är fortfarande lite arg över igår! USCH!!


Segt

Förlåt att det tagit tid att skriva... Men internet har lagt ner hör hemma, funkar bara på pappas data. Inge kul att sitta i datarummet :[

Gårdagen
Helheten av tävlingen var bra, men är inte nöjd med dansen vi gjorde. Komminucera med varandra vore en toppen idé.. Det blev som det blev.  Så är inte nöjd med gårdagen.. 
 Det blev iallafall en succe med comeback för dubbelbuggen. Joanna, Henric och Jessica!  Just då var eskilstuna kuriren där. Självklart så satt man på fel ställe ;)


`Hejhej bloggen`

Adde är så OTROLIGT rolig emot mig. Han går och retas om att jag skriver blogg. Men han är ju så rolig med sina ord och rösten. Kan inte bli bättre ju. 

   Det är så segt i köket! Finns absolut ingenting att göra, trodde det skulle vara med jobb än såhär, men icke de icke.. Coolt lugnt lixom!  

 


Dagen det gäller

Adde kommer snart och hämtar mig, ska åka och hämta upp lite folk. Sedan är de gökstensskolan som gäller exakt hela dagen! Jag undrar verkligen hur det kommer gå!
Lycka till alla =)

*Et år sedan, och du var med på denna tävling*

Hör av mig när jag kommer hem ikväll! Då ni får veta resultat m.m.


TÄVLING / ESKILSTUNA

Tävling i Eskilstuna kan ni inte glömma. 
  Runt 14:15 ska jag dansa. Och massa andra duktiga dansare.

Plats : Gökstensskolan/ Torshälla.
Pris : 60 kr (detärvärt)
 Att se bugg är riktigt roligt. jag lovar er.


Toppen dag

Hej alla!
Ledsen att det har tagit tid att jag inte skritit på hela dagen. Jag har gjort en hel del idag kan jag säga er !
Morgonen började med att jag åkte till tandläkaren 9:15.. Anna (tandläkaren) hade aldrig sett så fina tänder. Blev jätte glad och det. Åkte vidare till skolan och hade religon och vi lyssnade på någon hinduism gubbe. Det blev lite skratt och så. Lunchen smaka blähä idag . Usch och fy säger jag bara. Låg och pratade med min Beccis på håltimmen. Så roligt att prata och skratta med henne. Vi fick sedan besök av killar i klassen... *du klan ju sluta vara så arg på mig,du vet hur det ligger till m.m.Så ge dig*  Nog om det. Presentationen om projket gick super bra.  Dem tyckte det var bra att vi gick ut med detta till skolor. Lite jobbigt att göra detta inför klassen , men det gick. Efter skolan träffade jag en person som är super duper mega snäll emot mig. Vi gick till first class och fikade lite. Jag väntade på att Johanna och Adde skulle bli fördiga på gymmet.  Runt 3 tiden kom Johanna och köpte sig en macka och något att dricka och pratade lite med oss. Tiden gick och det var dax att bege sig av att handla inför tävlingen imorgon.  Det var lite skämigt att handla så mycket mat och folk tittade som dem hade aldrig sätt på tv förut. Allt gick som rosor på blad :P  Orkar inte berätta allt men det gick bra att skära allt och grädda gratänerna och kasslern hämtade vi ut vid ica skuren och klar. 
Runt 20:00 åkte vi till Göksten och lämnade all mat och fixade lite grann tills imorrn. Känner mig riktigt duktig faktiskt.
Så nu har jag ätit och tagit det lugnt och ska kolla film med Adde och Johanna och sedan hem och sova som en stock.. Åker hemifrån kl 7:00 imorgon. *rädda mig*

Trötta och slitna, därför det är såna bilder som det är =)



gott

Kvällsmaten mestod ju av den goda soppan som mamma hade gjort. som jag skrev tidigiare så åt jag det till lunch med, men till kvällen fick jag nybakad bröd till. Så jätte gott. Det kunde bli en bättre kvällmiddag.
Jag gjorde mig en god efterrätt idag, chokladpudding med grädde. Det var inte bra, går bara mer upp i vikt, men det kanske är bra eftersom jag åt dåligt i helgen. 
Jag har nyligen kollat på andra avenyn, och jag vill säga att jag skulle aldrig klara av att gå igenom om jag blivit våldtagen. Usch det måste vara det värsta någonsin. Förstår inte att det finns folk där ute som gör sånt. Känner ilskan i mig när jag bara tänker på det.. 
Duschen väntar och jag ska kyla mitt tomatface ;) haha

Lördag gäller det alla! Gökstensskolan, kl 14:15 .. Inträde kostar 60 kr. Vore kul om ni kom och kollade.


Om du vill ha rolig!


Allt det roliga ifrån Dag-otto. Jag lovar er, det är super!
Jag skratta så jag grät. Tyvärr så somna min filmvän.
Johanna var nog trött efter träning,sola och efter maten. Jag somnade oxå lite, ögon kunde inte hålla sig uppe , även om filmen var hur rolig som helst.

NI MÅSTE SE DET =)








En bra film om du har tråkigt. LOVAR!

4/2

Torsdag idag, det betyder att jag hade kort dag i skolan. Slutade kl 11!  Har fått jätte bra arbetsmetod nu, vi har fått en pärm vi ska jobba i. Vi har fått papper till alla kapitell, och en bok självklart. Sedan får vi jobba i våran egen takt. Det är 9 kapitell och  jag gjorde 3 idag =) Känner mig super duktigt, kommer gå fort dem här torsdagarna, ska nog ta hem och jobba någongång.  
Efter skolan gick jag ner på stan, mötte biff Dennis och Adde och Thimmy. Var påväg till banken, mitt bankomat kort fungerar inte, så får ett nytt hemskickat :( BUHU!!  Tog iallafall ut hundrakronor och gick och solade med Johanna, ser ut som en tomat i ansikte ;) ! 
Lunchen hemma var ritigt god, tortelinisoppa *stavas*. Men det var egentligen kvällsmaten så blir att äta det en gång till fast då med nybakat bröd, MUMMA.. Mamma har fått fnatt här hemma och baka och hålla på, undrar varför ?
Skriver senare ikväll :D
Hoppas ni har haft en fin dag med snö runt omkring er :D


Otrolig dag

Min dag har varit underbar idag. Det var riktigt roligt. Mycket hänt på så kort tid. Dagen har bara försvunnit..
Mötte upp Johanna och hennes pappa Runt 12:10. Vi åkte till Gökstensskolan och kollade in köket inför tävlingen. Vi fick veta grejer som vi inte ville höra. Hoppas på det bästa ska jag säga det!  Åkte in till stan igen, jag och Johanna tog lunchen på pasta huset. Länge sedan jag åt där, alltid lika gott. TEsta det Eskilstuna, ni som inte ätit där förut. Rekomenderar det... Gick därifrån runt 14 tiden. Blev stan en sväng och vi stötte på Marcus, snacka lite och fortsatte trippen. Självklart bestämde vi oss för att fika men som vanlig så är ju first class kortläsare trasig. Så skulle ta ut pengar, men kortet funkar inte... IGEN! Är så trött på detta nu. Ska skälla ut banken och fråga, dem får fan skaffa bättre kort. Den kan itne vara avmagnitiserat, har inte haft den med mobilen ingenting. *ARG*. Tur som jag har så är Johanna så snäll och köper, bjuder igen sedan när kortet funkar =) *testa inte Latte med hasselnöt* Usch, den var inte god..
Vi skulle ha möte med Adde angående tävlingen, det gick hyffsat bra ska jag säga er. Mycket vi ska in handla och mycket vi ska göra. Men  hoppas verkligen att det kommer fungerar korrekt. Senare kommer Einar in och pratar lite med oss. Det blev mycket prat om allt. Speciellt ett ämne om om man `kollar`, vi som var där förstår. Vill  inte säga det här. Skrattade så mycket! thih.. Grabbarna ska träna men dem väntar på Alex, så han kom en sväng oxå och gjorde sällskap, och där satt vi och snackade och hade trevligt.  
Efter att jag har bråkat med min Luke i några veckor så  har vi blivit sams nu och han kom förbi och pratade lite. Fick till och med en icetea av honom, så gulligt av honom! Pusspåbästabror <3    Får absolut inte glömma Beccis min, hon kom förbi en snabbis och ville snacka av sig. Gumman, jag finns <3 !  Grabbarna drog iväg och tränade och senare drog Beccis oxå.  Blev bara tre filurer kvar.   Hade riktigt trevligt där på fiken..  Tack för en rolig eftermiddag mina underbara vänner <3

Hjälpte till i lokalen idag , Johannas kollega var sjuk så hoppade in.. Det var många nybörjare som kom idag. Måste tillägga att dem var otroligt duktiga för att vara första gången.Lättlärda, det brukar inte småbarn vara.
Hjälpte även till med tävlingsgruppen (nybörjar tävlande) .  Några av dem har första tävlingen här i Eskilstuna på lördag, ska bli riktigt intressant att kolla . Ska själv dansa så får hålla ögonen öppna :D


Älskar er - värda guld <3

3/2

Idag står det enhel del på listan.
*möta johanna på stan
*Åka till göksten
*Åka in till stan
*lite shopping
* Jag och johanna möta adde på 1 class (planera
Som ni ser blir det mycket åkande hit och dit och fram och tillbaka och teckna och saker..

Jag har sovit så gott inatt ska jag tala om för er.. Helt otroligt. Ville verkligen inte kliva upp i sängne, men istället kommer våran kisse-misse och vill gosa med mig som vanligt.  Kände mig lite elak när jag knuffa bort honom hela tiden. Men tog mig några minuter att gosa lite! Men han gav sig iallafall inte. Typiskt missen våran. 
Nu ska jag fixa mig lite så snabbt jag kan, sedan ska jag gå till bussen i detta oväder :(  Alltid snöoväder när jag är ledig ! Blir ledsen i ögat..    ÄR SÅ TRÖTT PÅ SNÖN!
Ha en bra fortsatt dag.




Paradise hotel

Nu är det över, och värdiga vinnare blev det.
Jacki och patrik är så coola och dem är verkligen sig själva. Dem litar verkligen på varandra där inne i huset och dem gjorde allt rätt. 
ETT STORT GRATTIS!

Inte nöjd

Träningen idag kändes inte okej! Ingenting gick rätt till.Blir så arg när träningen blir dålig. Då går det inte att dansa. Det var inte äns roligt idag. Jag vill verkligen komma till final på lördag alltså. Annars kommer jag vara super arg..
Vi har ju allt i oss, gör vi som vårantränare sagt och det vi är bra på och de vi pratat om så kommer det gå som fina fisken i vattnet. Men det verkar inte fungerna. ÅHH!!
Nu måste jag bli på bättre humör faan! 

Har fått i mig två goda grova mackor och en banan och en kopp med varm nyponsoppa. *Mums*
Nu sitter jag och kollar på Paradise hotel. Det är ju final idag. Jag hoppas Jackie vinner alltså. Så skön person men ändå så ärlig och är verkligen sig själv till hundra. Känns det som.


Sökes!

En killes sökes.
Sara Rattur är en rar och snäll tjej som går sista året på rinmangymnasiet. Hon vill så gärna gå på balen, men alla i klassen är så tråkiga och inga killar vill gå :(  Därför går jag ut med detta här!
Det sökes en lång kille som vill gå på balen med Sara. Den äger rum 4 juni kl:17 på Sundbyholmslott i Eskilstuna.
Du måste vara 18 år eller äldre pga av alkoholservering..
Hör av er till mig eller kolla in hennes blogg, och kontakta henne själv!  ------->
http://sararattur.blogg.se/
Hon skulle bli jätte glad om någon ville! Ibland är killar verkligen tråkiga!
Tack på förhand




2/1

Måste börja med att jag mår mycket mycket bättre idag..  Gick till skolan utan problem.
Dagen började med tråkiga lektion naturkunskap, sara och jag var verkligen bäst på att gissa olika vinkrafter och vågkrafter m.m :D Aldrig varit mer rätt alltså..
Bartekniken var rolig idag! Det blev att blanda drinkar plus att man ska göra ett grupp arbete, jag och sara ska skriva om likör ! Det kommer nog bli toppen bra. haha. eller vad sägs?   Sedan ska Sara och jag göra en annan sak ! Som hoppas kommer gå igenom.. Det var fan en toppen idé vi gjorde..   Hade hålltimme tills jag skulle åka till Odlarskolan och ha föreläsning om kost och hälsa. Det gick jätte bra tyckte jag. Ju mindre grupp ju större diskution (stavas). 


Saras till vänster, min till höger:D Höjdare till sommar drinkar.

Det kommer en bra grej senare på bloggen! Hoppas ni tittat in senare..

bodybuilder

Måste säga att det är otroligt fult. Men de som håller på med sånt tycker säkert det är jätte fint.
Jag måste säga att på kvinnor ser det äckligt och fult ut.  Det måste vara tufft att tärna upp sig till så. Tycker bara det är vidrigt. Alla har ju sina åsikter och här är mina.
Var inte blyga för att tycka till ni oxå!



Belive me!

Tro det eller ej mina läsare, men jag saknar fan skolan. Att bara ligga och få liggsår snart är jobbigt. Det är helt sjukt. Faan vill till skolan och jobba gärnet, plus att det är mycket att göra med tävlingen som äger rum på lördag.
Så ja tack, att bli frisk vore toppen.  
  Har ingen ork, näringen i kroppen har försvunnit, jag ska till skolan imorrn om jag klarar mig under dagen. Låt mig bli frisk :D


1/2

Februari månad är kommen. Den inleder jag med att vara magsjuk :(
Vi fick avboka föreläsningen idag, både jag och veronica ligger sjuka. En magsjuka som inte brutit ut sig ordentligt. Känner illamåendet och ont i magen och allt bara snurrar..Har även ont i revebenen sedan igår.Känns som allt är trasigt i kroppen.
   Ligger nu i soffan och kollar på en svensk/dans action, ganska bra. Inte fått i mig sig på mycket, två knäckemacor, utan smör eller pålägg. Och en halv kopp te.. Känns jobbigt dett, jag som ville ha föreläsningen, skulle bli så kul..   Ska fortsätta vila nu, så jag kan bli frisk någon gång.

Lördag är det dax för tävling i Eskilstuna! Danstävling, jag kommer delta i det. Buggen är en stor del i mitt liv.
Fråga om info om ni vill komma. Vore riktigt roligt om folk kom =)





RSS 2.0