första advent

Julen närmare sig sakta men säkert, men ingen snö och det är inte kallt utan det känns som en regning sommardag.
Idag har det varit Ikea och julhandlat lite och nu snart ska vi börja julpynta lite smått :D Så myyyyyyyys!!

HUNGRIG, mat väntar.

hurra hurra hurra hurra

Idag är det min syster som fyller 22 år ! Grattis till henne säger jag :)

nöffnöff

Igår tog jag den där sprutan som alla tar ;) . Och idag har jag jätte ont i armen och har huvudvärk!! SÄMST !!!

1 månad kvar

Snart julafton folket =) Det är  inte långt kvar, året har gått så otroligt fort.
Kommer nästan inte ihåg vad jag har gjort, men jag ialf gjort någonting som jag verkligen ångrar till tusen :( Förlåt tomten ;P haha. Prat om det, kommer tomten hem till dig tro ? *rodnar* har du varit snäll i år? :)
längtar när jag får äta knäck och lussekatter och julmaten :D

De har även börjat med julmys på stan, och granen på torgen är på plats och det är mys mys :D SNART JUL


skärp er sjukvården

http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/vaccinguiden/article6169328.ab

Hur fan kan dem göra såhär? Helt sjukt, varför ska dem jobba om dem inte vill hjälpa folk. Man ska fan stämma sjukhusen som säger sådär. En flicka som är allvarligt sjuk tar dem inte in.. FY FAAN för svensk sjukvård, dem är helt sämst. Tar ingenting på allvar. Dem vill bara vara på jobbet utan att göra något. USCH, vilka håller med?
Jobbar dem på ett sjukhus så vill man la fan hjälpa människor som är sjuka. Nej, utan dem vill bara ha pengar för att bara sitta och fika. FY FAAAN

HAHA

Fy fan vad löjliga ni är alltså. Jag skiter fullständigt i den personnen men får den personen inte ha vänner för dig. så HAHHA jävla MES DU ÄR !

kul kväll

vill tacka för en rolig kväll igår, hände vissa grejer som inte vi ska prata om här.
Träffade några nya vänner osv , ritkigt trevligt.  Sedan vill jag påpeka att man ska inte lita på alla sina vänner. Jag vill inte ha en sådan vän som dig längre tror jag. Kände mig äcklad när jag fick höra lite. BLÄ.

Jag ligger i sängen och bara tare lugnt, förkylningen tar livet av mig alltså, helt sjukt. Ska snart ta och städa lite här hemma och ta fram mat eller äta något kankse..
ha en bra söndag alla.


aldrig frisk

nu är jag förkyld igen :( ska detta aldrig ta slut. Men vädret är inte det bästa och det är sådan årstid man blir sjuk. kanske grisinfl... haha.
jag måste krya på mig och bli frisk!



frågetecken

Det finns många kvar frågetecken kvar att reda ut.. Och vem är det som sagt sådär till dig!? Den personen ska jag få prata med.  Om du (personen) läser detta så får du gärna tala om att det var du. Du uppfatta mig helt fel då. Det jag fick veta idag var inte roligt..
Det du sa var även barnsligt, hur fan kan man bli tsm med någon om man sen inte kan vara vänner efter!?  Man måste kämpa, men det var la såhär du ville ha det.. Och du fick det, så du är nog nöjd. (du ler nog när du läser detta). ÅHH FÖRSTÅR MIN INTE SÅNNA SOM DU!

jobbig skoldag

Idag har det varit riktigt jobbigt, seg och tröttsamt att vara i skolan! Tråkiga lektioner på tisdagar är inte bra.. Smällar får man ta. Vi är nog lite bortskämda på HR ibland ;P haha.. 

Imorgon är det min lediga dag som vanligt, torsdag är det ledigt oxå.. Samtal hela dagen. Jag har 10:30, kommer ta 5 in sedan är jag klar. Toppen bra ju. haha. Och fredag är det en lektion :D bättre kan det inte bli!

LÖRDAG ÄR DET PARTY MED BECCA  =)


nöjd

Idag är jag nöjd med idrottslektionen. Dem flesta tyckte nog det var riktigt roligt. Blev lite förvånad över att det kom så många som det gjorde! Riktigt nöjd faktiskt, jag och Andreas borde nog bli lärare inom dansen =) thih ..
Idag var den bästa idrottslektionen någonsin tror jag :D
TACK FÖR ATT NI VAR SÅ DUKTIGA


uppdatera

orkar inte skriva någonting!!
Kanske imorgon..


JOBBA

Iväll blir det jobb på dansbandskampen, ska bli roligt. Nu vet man hur det ska gå till och hur vad som ska stå vart m.m.. Tider går så snabbt när man jobbar! Det känns bra på ett sätt tycker jag.  Sedan blir det bara ta det lugn, hade dragit ut med Becca efter, men har inga pengar. Så hoppas det blir av nästa helg =)
Ha en bra lördag alla :D


fredag 13:e

Senast det var fredag 13:e då fyllde jag 18 år, den dagen var toppen. Ingenting gick snett denna dage.. Men idag ska ni veta att det startade bra men nu äre bara BLÄÄ.. Min viasat-box och canal digital har lagt av, det betyder att jag inte kan kolla på tv! TRÅKIGT VÄRRE. Det blir film tittande ikväll för min del :/ suck. Har tappat flera saker i golven och allt är..
Kanske kan bli glad om jag får julmust och skumtomta ikväll till filmen :D haha.. Lyssnar på julmusik till massor , LÄNGTAR :D 
 


Äntligen helg

Sitter och skolan och väntar på min mor nu, vi ska fixa lite ärenden :D
Har haft turism, alla rätt på landskaps provet :D Weei. Och sedan fick vi en ny karta då vi ska kunna europa till nästa vecka, kommer gå mindre bra. haha.  Sedan så pratade jag , madde och solwaey om projekt arbetet. Det gick hur bra som helst, verre är sjuk så hon fick icke vara med :P
Att bara sitta i skolan och vänta på mamma är super super segt faan! Blir helt sjuk i huvudet :P haha. Tiden går sakta.

Nu är det helg :D JIPPIE. Jobba på lördag, känns skönt faktiskt. Men vet inte hur jag kommer dig eller hem *ett probelm* det löser sig alltid. haha..

TREVLIG HELG ALLA

smygstart

Igår blev det julmust med skumtomtar, mumma säger jag bara. Och idag blev det risgrynsgröt till frukost, mycket gott!

Längtar tills jag får julpynta här hemma göra mysmys. Julbelysningen på stan och allt. Snön får vi inte missa.
HOPPASPÅSNART


åkurs 9 dagar

Jag håller på att dö.. små barn som springer omkring benen.. Ska dem bete sig såädr när dem börjar gymnasiet så kommer dem bli nerkränkta. jag lovar er..
Trött i huvudet och ögonlocket vill bara stängas. Det kommer bli en lika jobbig dag imorgon, mycket barn som springer omkring och ska in i vuxenlivet. OJOJOOJ säger jag bara..  
Och eftersom det är min lediga dag imorrn egentligen så får vi ledig på torsdagen istället , super skönt.. Då är det bara en lektion på fredagen som gäller...  

Igår var det ingen bra dag, mådde inge vidare då. Och idag kände jag mig helt utslagen efter dagen. Så ingen träning för min del :( tyvärr..  Måste få nya krafter tills imorrn.


Hemma

Vilken natt jag hade till idag, jag kunde verkligen inte sova, mitt huvud kändes som det skulle sprängars och jag vred och vände mig i sängen. Gick till slut upp och tog en ipren. Fortfarande låg jag och vred och vände mig i sängen. När klockan blev runt 3 så somnade jag. Imorse kände jag mig helt färdigt, kunde knappt sätta mig upp. Kände mig inte okej i kroppen. Idag gäller det att vila vila vila vila.......






Lugn helg

Så skönt att ta det lugnt vissa helger, man smälter in i alla och bara kopplar av. Jag har älskat denna helgen, bara tagit det lugnt och njutit! thih.
Idag har jag tagit tag i att pluggat lite och fixat och så. Hatar att plugga, men va faan :P vill man ha bra betyg så självklart tar man tag i det. haha.
Lugn helg har varit utmärkt för min del. Hur har eran helg varit? :D

Fars dag idag. ÄLSKAR MIN PAPPA, han är bara bäst. :D


HÅLTIMMAR :@

Nu sitter jag i skolan och har håltimme. vi börjar 12:45 med projekt.  Inte bara vi elever som tycker schemat är blä utan lärarna oxå :S
Kan man inte skriva på en lista och skicka in till skolverker/din egen skola om att det är förbjudet att ha håltimmar !! Fan vad smart jag är =)!  Det borde jag börja fixa ..haha .


Ludvika tävlingen

42 sekunder !

slut i huvudet

kort dag idag i skola, 8:30-11 =) skönt skönt.Man får ju tid att plugga lite då! vilket jag har gjort, har suttit sedan kl 12 och skrivit om min landskapsuppgift. Inte det roligaste jag skrivit om men jag har lärt mig otroligt mycket.. Så hoppas på med är G ialf.
Det blir träning ikväll då jag ska rensa huvudet på plugg, haha.

Imorgon är det fredag, hatar fredagar. Speciellt när man är i skolan, börjar 8:30-9:30 sedan har jag håltimme fram till 13:45. Hur tråkigt är inte det? Jag menar , hallå gymnasieskolorna? Ta bort alla jävla håltimmar så vi elever inte skolkar så jävla mycket. Håltimmar är sämst!

ARG

Åhh, det går inte att förklara, varför varför varför?
BLIR SÅ ARG

gnällspik idag

Idag har jag en riktigt träningsvärk, den sitter i rumpan, låren och i armarna.. HJÄÄLP
Träningsvärk är det värsta man kan ha, vem var det som kom på det namnet? Jag blir arg och irriterad på det! Det är nog det värsta man kan ha inom träningsvärlden :P haha...


Jag blir så arg, kommer aldrig någonsin försvinna eller?  Kännss om man bara finns men ingen nytta. Varför kan det bara inte försvinna! Så svårt kan det inte vara att tänka om m.m. Fan ska man göra? Jag vill hata , men det är svårt eftersom det finns inom än! Åhhhh!

SNÖ

http://www.aftonbladet.se/vader/article6056032.ab

LÄÄÄÄÄÄÄÄS

tävlingen

Måste ju berätta hur det gick ju..
Det var kvartsfinal och den dansen kändes verkligen SKIT..... men vi gick vidare, med siffrorna 411. Vilken är bra förutom 4:an . Fan tänkte den domaren med? skit samma. Semifinalen vi dansade kändes toppen bra, och det blev 312 tror jag. inte ritkigt säkert på siffrorna. Men jag blev glad.  Och vi gick till finalen och dansen kändes bra men vi sutade 4:a, ska inte klaga för det kändes riktigt skönt att få sig ett poäng till. Bara 2 kvar nu... :D
så nu bli det träning fram tills 28 november då det blir Katrineholm, ska pristera *stavas* lika bra där.

bild från helgen:D
finns fler och andra bilder på  
www.dansbilder.se

skoltajm

Det är jätte skönt att vara tillbaka till skolan! Finns inget som är bättre än skolan alltså. Vill  inte ha praktik hela tiden och inte gå arbetslös. Så alla ni som inte tycker om skolan, kämpa och ge inte upp, skolan är det bästa som finns att göra på dagarna.. När studenten är över sedan så är det inte säkert man har ett jobb, då längtar man tillbaka till skolan.. Det känns både bra och dåligt att ta studenten tror jag.  Det är ju min tur juni 2010 :D

Så skolan är något bra i livet ändå!

RSS 2.0